Анекдот A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Когато ние следваме хората започнаха да питат, ако се използва, е продължение? Отново напрегнат? Защо Ktrag разпръсне, Vgarha Vgarha. Така че ние решихме, че за да се отстрани погрешни схващания на хората, за да напише статия за Twitter. Ами в тази статия чрез разширяване Sun брат държат писмен вид трябва да го смея. В ежедневието си ще чуете думата ... разбира се.

Сладурче правиш?
Какво се случва?
Какви новини?
Какво е новото свежо?

Да, това е въпросът често Мирза. Когато Мирза Сахиб нашия телефон / чат идват да стрелят на първия въпрос е защо. Сега Itte Fire изчистиха човек да ги гледат, ще ви кажа това, което той прави, без да иска. Аз също следват разработчика, които ще страдат заради някой като Мирза Dunn създаде сайт, в който всеки миг от всеки от информацията за профила си може да ви даде момчета ми приятели. Сега Вземете Авинаш , като той поема новината за проследяване, вана за измиване, като се започне от злато да публикуват доклади са започнали да разпитват, че не се попита някой от горните въпроси. Лесно да се пише кратки съобщения, така че шансовете на вашите Google / Yahoo Messenger, мобилни или други начини, можете да изпращате актуализации на сайта. Влезте в профила си, за да се говори за тези актуализации. Вход 140 думи може да бъде всяко съобщение. Limit да напишете съобщение на английски, така че е добре, но, разбира се, тази граница се намалява на хинди, защото Hindi е думите са записани в Unicode. Ами проблемът с Twitter, за да видим какво си. Можете Прочетете по-нататък.

Twitter Tweets отговарят веднага след като той дава ги публикува на вашия Twitter сайт. И логото на сайта си списък за наблюдение (Follow) са, те са информирани от автоматични методи. Хората седят пред компютъра си, дали може да се отговори на вашето съобщение. Социалните мрежи не е ли малко по-различен начин. Бихте ли казали, че това е право време West Khanmkha е, определено. (В нашите очи) е социална мрежа Taimvest. Но тя също така може да бъде творчески експеримент. ? Как ... Lldekia се обяснява някои примери по-долу:

Мини Блог
Използване на Twitter, под формата на мини-блог или блог може да има нежелани. Да предположим, че имате управление или техническа, е майстор на Natsrfing. Ако искате вашите читатели да няколко трика можете показа в блога си страничната лента. Сега или вие Guron / съвети, за да създадете нов блог, който се движи и да се управлява задача в самия брояч. Или да създадете акаунт в Twitter, за да продължа. Мисля, че вторият вариант е много по-лесно. Просто за да започнете. Влезте с вашия чат Google, изпращате и продължим да показваме в страничната лента. Twitter е много популярно шоу в блога си, така че ще получите само Mnmafik Vidjed някого.

Рекламирайте вашия блог
Това е известно на всички, че на читателя е по-малко от блогър в хинди блоговете. За да се увеличи броят на читателите, ще се възползваме от всички на новата платформа, където Hindi е ще достигнат. Twitter е на същата платформа. Ако искате автоматични начини да следват вашия блог сайт може да стане. Публикувайте тук и ще има кратка публикация ви пръска. Хората видяха, че пост, той ще дойде във вашия сайт. След това останалата част е до вас, как сте ги впрегнаха да запазите. Ако имате един месец, за да получите вашия сайт Twitter 10 попадения не всеки бартер. Сега трябва да намерим промяната на курса на долара удари той е до вас.

Съвети за фондовия пазар
Знаеш ли на фондовия пазар е добра, вашите приятели ще искат да съвети на фондовия пазар. Lotus брат, можете да го чуете? Но е, че си 8 или 10 приятели, които са инвестирани за вашите съвети. Ако това не е в чат функция, която всеки има съобщение, така че да се помогне на Twitter, Направете си една сметка, и на върха на вашия чат профил в Google Сложете го на всички. Не обръщам тук, там не е публикувана. Че сайтът не забравяйте да се абонирате за приятелите казват. Съхранявайте цялата пазарна коментар през целия ден.

Кавита четири Liana
Да предположим, вашият блог се основава на един много сериозен въпрос. Но вие проведе вашите читатели, така че те имат някои забавни вицове, комикси стихотворения на четири типа Liana са показани на следващата Saitbar. Всичко ще дойде в блога си читатели. Това е риск, обаче, може да бъде, че ще има по-популярна от вашата Saitblog вашия блог. Трябва да знаете, си лотос богат брат. Мнозина остават висящи за бакалавърска точно там, за да изглеждат богати.

Семантика, произношение, писмено задава въпроси, свързани
Често хората се питат, и това и това и дума на хинди Baraha / IME, как да пиша, просто попитайте Kiss, близките ви ще ви даде отговор панти. Тя ще върви добре с останалите. По същия начин, хинди или хинди думи на английски думи на английски често питат, просто попитайте около вместо в чата, след това хората ще го разберат. Творческо използване на социалните мрежи не се прави.

Актуализация на живо
Да предположим, че имате пикник. Пуснете всички блогъри меса (Вегетариански които четат този блог е съвместимо), са в, там е момента, в който може да се получи бърза информация на сайта. Вход Lift Останете мобилни и Дън изведе останалата част от блогърите знаят, че сайтът ще видим. Актуализации не са.

Е, ние сме хората в много Jugadhu. Аз не се надявам, но възможността да следват Jugadhi убедени, че ще използвате. Както краткотраен изблик (walkinto написали 140 думи, толкова много може да се напише Galia, че не е?) За да премахнете, стихотворенията са заседнал в мозъка, нов свеж хайку писмено, тогава нека има изхвърлили. Няколко партиди и използване на тези нужди могат да използват за Twitter. За повече информация посетете следния линк към работата си.

Technorati Tags: , , , , ,


Бихте ли ги харесва

6 коментара към "вземете една Twitter"

  1. Т.е. Tvitiyate все още е разхвърлян. Английски на думата ... да Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Изключително полезни отчети. В допълнение към увеличаване на удължаването на средства за спечелил едно попадения. Jitu Bhai богата след I Авинаш Tiwari лекар и ОП дори са започнали да стихотворения за актуални събития. Възможно ли е да предполага, че те са в състояние да изпълни. Напиши доклад, че Google AdSense Къде другаде можете да се управлява, за да се повиши изд. При подаване на заявление за получаване на помощта да имате предвид е, какво и колко може да се повдига такава помощ. Wow Money Блог хинди и молбата му е отхвърлена от Google. Сега можете да ми покаже пътя към блогъри, които търсят помощ, като за написването на пост. Поставете Jitu Bhai поста с ветерана блогър след това добавете вашите коментари и предложения трябва да добавят неща за него. В очакване на вашия пост.

  3. И тогава, кой ще отговаря за управлението на Интернет чрез мобилни GPRS или CDMA мобилна сцена тя усети го удари Fokti Post Dana-ден, и за тези, които не разполагат с индийски мобилен номер 5566511 Twitter, който е предоставил Това е краткото съобщение, че (според светлината брат) пай, че е изпращане на SMS може да го актуализира, трябва само да добавите номера на вашия телефон с вашия Twitter акаунт.

  4. Twitter е добра site.Plese разкажа за хинди търсачки. Аз знам за един Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. но може и да предложи по-

  5. И вие можете да Tvitia Деванагари или някоя индийска Bhashamen. Аз изпращам трябва да следвате mekhadilkarprakas Blagpta четене ще реагират.

    Light лидер Last блог пост .. Tweet След Feline лапа над

  6. Когато бях пенсиониран майстор на Чатисгарх министерство на образованието, за да изградят своите размера на комисионите за пенсиите и пенсионните за падането прави голям срам трябва да субсидират образованието Службата за групово за славата, която имах достатъчно персонал и Attec Guru е все така че служителите трябва да бъдат изпратени на първоначалните им отдели можех да функционира правилно и да предприемат мерки за предотвратяване на подкупите

Важна информация

Един подарък за тези, които коментират моята страница. Ти си коментари и точно попълване на вашия блог, ние ще покажем тук е линк към вашия блог пост миналата. Читателят ще намери нещо в блога си. Не е ли редно? След забавянето, и да започнете.

Вашият коментар

CommentLuv значка