Анекдот A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Когато ние следваме използва Twitter, така че хората започнаха да питат, какво е това? Отново нов забързаното? По които Ktrag разпръсне, Vgarha Vgarha. Така че ние решихме да разсее погрешните схващания на хората, е да се напише една статия за Twitter. Ами в тази статия чрез разширяване Sun брат държи писане също трябва да го смея. Тези изречения със сигурност ще ви чуят ... във всекидневния си живот.

Какво сладурче?
Какво става?
И каква новина?
Какво е новото свежо?

Да, този въпрос е често Мирза. Нашата Мирза Сахиб, когато телефона / чат, стига преди това удар на първия въпрос е същото. Fire Itte ги почиства сега виждаме човек, ще ви кажа, без да се иска това, което той прави. Аз също следват разработчик, който ще страда заради някой като Мирза Dunn направи един сайт, никой от които чрез създаване на сметка новини си на момента всеки миг от ви може Yaaron приятели. Сега Вземете Avinash , тя отнема новините на Неговото възкресение Twitter, баня измиване, публикувани новини from've започна да спи така че никой не пита по-горе въпрос. Напиши кратки съобщения лесно, така че от по-горе Vantage към вашия Google / Yahoo Messenger, Mobile или друг по много начини може да изпрати актуализации на сайта. Tweets, които говорят за тези актуализации. Tweets, че всяко съобщение може да бъде само 140 думи. Ограничаване на съобщенията да пиша на английски, така че това е добре, но разбира се този лимит се намалява до Hindi Hindi защото е думата, се съхраняват в Unicode. Ами проблема с Twitter, за да видим какво си. Прочетете напред от вас.

Twitter Tweets отговарят, веднага след като тя им дава публикувана на вашия Twitter сайт. А логото на вашия сайт Watchlist (Follow) е направил, той е информиран чрез автоматични методи. Хората, които седят пред компютъра си, така че да могат да отговорят на вашето съобщение. Социалните мрежи не е ли по няколко различни начина. Ще кажа, че е време Khanmkha West е ОК, разбира се. (По наше мнение) е единственият Taimvest социалните мрежи. Но тя може да се използва и креативни. ? Как ... Lldekia да обясни някои примери по-долу:

Mini-Blog
Използване на Twitter като мини блог или блог може да има страна. Да предположим, че сте управление или технически, е майстор на Natsrfing. Ако искате вашите читатели няколко трикове, за да показва, че сте в страничната лента на вашия блог. Сега или ще Guron / съвети, за да създадете нов блог, който се движи и да се управлява задача сама по себе си брояч. Или да създадете акаунт в Twitter, за да продължа. Мисля, че вторият вариант ще бъде много по-лесно. Вземи само началото. Влезте в профила си с вашия чат Google, изпращате и продължат да се показват в страничната лента. Twitter е много популярно да се показват на вашия блог, така че можете Mnmafik Vidjed ще намери някого.

Рекламирайте вашия блог
Това е известно на всички, че читателят е по-малко от блогър в хинди блоговете. За да се увеличи броя на читателите, че ние всички трябва да използват новата платформа за достигане на Hindi непознаването. Twitter е подобна платформа. Ако искате автоматичен начин от вашия блог сайт Twitter може да стане. Публикувай тук и ще има кратка плясък публикувате. Хората видяха, че след това ще дойде към вашия сайт. Тогава изравни Останалото е до вас как да ги задържим. 10 попадения през месец можете да получите вашия Twitter сайт тогава няма сделка дефицит. Сега можете да намерите тези попадения е тази промяна на курса на долара е до вас.

Съвети за фондовия пазар
Имате добро познаване на фондовия пазар, съвети пазарен дял да се даде на приятелите си. Kamal брат, ти го чуете? Но това се случва, че си 8 или 10 приятели, които са инвестирани за вашите съвети. Ако тази функция не е сега в чат съобщения, които направиха всички заедно, така че по-добре да вземеш от Twitter, направете си една сметка, и тази сметка от вашия Google чат Поставете върха на всички. И тъй, не избие тук, там не е бил публикуван. Други приятели казват, че сайтът не забравяйте да се абонирате. Пазете целия пазар Коментарът през целия ден.

Четири Liana поезия
Да предположим, че вашият блог се основава на един много сериозен въпрос. Но вие искате вашия четец, който е останал, така че те имат някои забавни вицове, хумористични стихове на четири типа Liana са показани на следващата Saitbar. Всичко това ще дойде на читателите си в блога си. Това е риск, обаче, може да е по-популярен от вашия Saitblog вашия блог. Тогава вие ще знаете богатия си брат Kamal. Мнозина остават висеше за ерген е само там, за да изглеждат богати.

Семантика, произношение, писане, свързани с въпроси да зададете
Често хората се питат, такава и такава и такава дума в хинди Baraha / ИПИ да пиша в, просто попитайте Kiss, вашите близки ще ви даде отговор панти. Тя ще върви добре с другите. Също така, хората често питат английски на английски думи на хинди или хинди думи просто чат, вместо да попитам Междувременно, останалата част от хората ще го разберат. Творческо използване на социалните мрежи направено право.

Актуализации
Да предположим, че имате функция вътре. Запознайте се с изчезнали предположим някой блогъри (които Вегетариански, последователно четене на този блог) са там можете да дадете на сайта е наясно с всеки един момент. Tweets Лифт Останете мобилни и Дън сложи останалата част на блогър ще знаете, като погледнете в този сайт. Актуализации не са.

Ами ние, хората в Индия са много Jugadhu. Не, надявам се, но използването Jugadhi сигурни, че ще извлечете максимума от Twitter. Такива като кратък изблик (тип walkinto, Galia 140 може да бъде написано с думи толкова много, че не е?) Премахнете, стихотворенията са били забити в съзнанието, нов свеж хайку писмено, така че нека го изсипе там. Много от тях са използвани като множество нужди, които можете да използвате, за Twitter. Вашата работа ще свързва по-долу за повече информация.

Technorati Tags: , , , , ,


Ще ги харесвам

6 коментара към "анекдот A Twitter"

  1. Т.е. Tvitiyate е само разхвърлян. Английската дума ... да Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Съобщи за изключително полезно. В допълнение към увеличаването на средствата за спечелил Hits аксесоар. След I maldaar брат Jitu лекар Avinash Tiwari и Ом Пракаш са започнали да се сложи стихотворения за актуални събития. Вие заслужавате съветите, които трябва да изпълни. Напишете доклад, че добавянето на Google AdSense Къде Къде може да нареди да се съберат изд. При подаване на заявление за помощта, и това, което трябва да имате предвид как могат да се мобилизират много такава помощ. Wow Money Блог хинди и молбата му е била отхвърлена от Google. Сега можете да покажете пътя към блогъри като мен, който иска да добави написването на мнение. Jitu брат сложи както и когато ветеранът блогър след това поставете вашите коментари и предложения определено ще добави повече неща за него. Такова нетърпение да си пост.

  3. И след това, който ще отговаря за управлението на интернет чрез мобилни GPRS или CDMA мобилна сцена тя усети Dana-Дан срещна гредата Fokti и Twitter за тези, които нямат такова съоръжение, които имат индийски мобилен бъде предоставена от броя 5566511 Така кратко съобщение, на която (според Alok брат) Самоса т.е. изпращане на SMS може да го актуализира, само с мобилния си номер ще добавите към своя Twitter акаунт.

  4. Twitter е добро site.Plese разкажа за хинди търсачки. Знам за един Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. но може и да предложи по-

  5. И вие можете да Tvitia деванагари или някоя индийска Bhashamen. Разбира се, аз съм четене вашия Blagpta следват mekhadilkarprakas отговор ще бъде изпратен.

    Light 'S Последно Blog Post .. Twitter Последователи котешка лапа над

  6. Когато бях пенсиониран майстор на Chhattisgarh министерство на образованието, за да изгради своя курс Pension и Pension комисионна е процентът попада, че е срамота, че трябва да субсидира образованието Службата за групово, аз всичко за него и достатъчно персонал Jai бъде Магистър Attec някога съм ги изпратил към първоначалните им отдели, така че трябва да има механизъм, който да функционира правилно и персоналът не трябва да субсидира

Необходими данни

Един подарък за тези, които коментира моята страница. Ти си коментар и попълнете точния адрес на вашия блог, ние ще покажем тук е линк към последната публикация на блога си. Читателят ще намери нещо в блога си. Правилното нещо е, нали? Така че защо закъснението е започнало Go.

Вашият коментар

CommentLuv значка