Анекдот A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Когато ние следваме експеримента започна да се питат хората дали те следват? Отново лабиринт от нов закон? По които Ktrag разпръсне, Vgarha Vgarha. Така че ние решихме, че логото, за да се отстранят погрешните схващания, пише статия за Twitter. Ами за една статия в подробности брат Sun държат писане, със сигурност я Dekiaga. Тези изречения със сигурност ще ви чуят в ежедневния си живот ....

Тарелковите правиш?
Какво става?
Какви новини?
Какво е новото свежо?

Да, същият въпрос често Мирза. Нашата Мирза Сахиб, когато телефонът / чат попаднали на един и същ въпрос, първо, преди стрелбата. Сега айт Fire изчистиха човек да ги гледат, ще ви кажа, без да пита какво прави. Мисля, че Twitter като човек, който страда от разработчик Мирза следователно ще направи сайт, даден от Dunn, която всеки момент новината за неговата сметка, като във всеки един момент от вашите приятели може да ви даде момчета. Сега Авинаш Вземете Twitter като новини на Неговото възкресение дублите, баня измие, вариращи от публикуване на новини от злато са се измества надясно, така че никой не попита на горния въпрос. Лесно е да се пишат кратки съобщения, така че шансовете от горната част на вашия Google / Yahoo Messenger, мобилни или други начини, можете да изпращате актуализации на сайта. Тези актуализации се наричат ​​туитове да. Tweets може да бъде всяко съобщение от 140 думи. Limit да пиша на английски, така че е добре, но разбира се това ограничение е намалена до Хинди, защото Hindi е думата, се съхраняват в Unicode. Ами проблемът с Twitter за да видим какво си. Можете Прочетете напред.

Twitter Tweets тях отговарят, веднага след като те са публикувани на вашия Twitter сайт дава. И логото на сайта си списък за наблюдение (Follow) ги е автоматичен начин новина е направена направена. Хората седят пред компютъра си, независимо дали това е вашето послание може да отговори. Социалните мрежи не е ли малко по-различно. Бихте ли казали, че времето тези Khanmkha West е да, имаме. (В нашите очи) е единственият Taimvest социални мрежи. Но тя също така може да бъде творчески експеримент. ? Как ... Zldekia обясних някои примери по-долу:

Мини Блог
Използване на Twitter под формата на мини-блог или блог може да има страна. Да предположим, че имате управление или техническа, е майстор на Natsrfing. Вие искате някои от трикове си в страничната лента на блога си читатели също показана. Сега или вие Guron / съвети са създали нов блог, който се движи и управлява също и в самия Heel брояч. Или отидете в Twitter, за да си създадете профил. Мисля, че вторият вариант по-лесно. Вземете само началото. Изпрати Tweets от вашия чат Google, и да се покаже в цената на престоя в страничната лента. Twitter е много популярен, така че трябва да се покаже вашият блог Mnmafik Vidjed ще намерите някого.

Рекламирайте вашия блог
Това е известно на всички, че блогър на хинди блоговете е много по-малко четец. За да се увеличи броят на читателите ние ще трябва да използва всички нови перони, където Hindi всезнаещ REACH. Twitter е подобна платформа. Така че независимо дали имате сайт Twitter от вашия блог автоматичен начин може да стане. Можете да публикувате тук и ще има кратък пост-плясък. Виждайки хората, които пускате, ще дойде при само вашия сайт. След това останалата част е до вас, как можете да ги връзвам да се запази. През месец 10 попадения получите вашия Twitter сайт не е лоша сделка от двамата. Сега можете да намерите тези попадения, тази промяна на курса на долара е до вас.

Съвети за фондовия пазар
Знаеш ли на фондовия пазар е добро, вашите приятели ще искат да споделят съвети на пазара. Брат Kamal, можете да го чуете? Но е, че си 8 или 10 приятели, които са инвестирани за вашите съвети. Ако тази функция не е сега в чат съобщения, които имат всички заедно, така че по-добре да вземе Twitter, Направете си една сметка, и на върха на чат профила си Google Сложете го на всички. В същото време, на върха не хвърли, и там не са били публикувани. Други приятели ми казват, че сайтът не забравяйте да се абонирате. Съхранявайте цялата пазарна коментар през целия ден.

Кавита четири Liana
Да предположим, вашият блог се основава на един много сериозен въпрос. Но вие искате вашите читатели остана, така че те имат някои забавни вицове, комикси стихотворения на четири типа Liana, показани на следващата Saitbar. Тя ще продължат да идват в блога си всеки читател. Това е риск, обаче, може да се окаже, че си Saitblog вашия блог ще стане по-популярен. Lotus тогава ще бъде богата на брат си. Много богат ерген само там, за да гледате на живо обесването.

Семантиката произношение, писане, свързани с въпроси да зададете
Често хората се питат, такъв и такъв и такъв дума в хинди Baraha / ИПИ да пиша в, просто попитайте на населеното място, хората, които обичате, ще ви даде отговор панти. Тя ще върви добре с останалите. Също така, хората често питат английски на английски думи на хинди или хинди думи, просто чат, вместо да поиска Междувременно, останалата част от хората ще го разберат. Творческо използване на социалните мрежи не се прави.

Актуализация на живо
Да предположим, че имате фестивал. Пусне на всички блогъри меса (вегетарианец, след като прочетох този блог е съвместимо), са в, има ли момент, за да момент, сайтът е в състояние да даде информация. Вземете мобилен и ще остане пробва Dunn Tweets, други блогъри ще знаят, като погледнете в сайта. Актуализации не са.

Ами ние, хората на Индия са много Jugadhu. Не, надявам се, но цялата убедени, че ще използвате Twitter всички Jugadhi. Като малко фрустрация (walkinto написали 140 думи, могат да бъдат написани доста Galia, че не е?), Да вземе, стихотворенията са затънал в мозъка, нов свеж хайку написано, тогава нека има изхвърлили. Няколко партиди и използване на тези нужди да имат достъп до Twitter. За повече информация, посетете следните линкове към работата си.

Technorati Tags: , , , , ,


Ще ги харесвам

6 коментара към "A Twitter анекдот"

  1. Т.е. Tvitiyate все още е разхвърлян. "Думи на английски ... да Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Изключително полезна. Освен увеличаване на удължаването на средства за спечелил всички попадения. След I Авинаш докторска брат Jitu богати и ОП Tiwari стихотворения за настоящи събития са започнали да се монтира. Трябва да се следват съветите те заслужават. Пишеш доклад, че Google AdSense Когато Къде другаде може да се управлява, за да се повиши изд. Докато кандидатстващ за помощта трябва да имате предвид, какво и колко да се повиши такава помощ. Wow Money Блог хинди и молбата му е отхвърлена от Google. Сега можете да се покаже пътя към блогъри като мен, които искат изд да напише пост. Сложете след легендарния брат Jitu както и когато публикувате коментар, въведете блогър и добавете неща за него и определено го препоръчвам. В очакване на вашия пост.

  3. И тогава, кой ще отговаря за управлението на Интернет чрез мобилни GPRS или CDMA усети за мобилно покритие на Dana-ден потупа Fokti пост и Twitter за тях от тези, които нямат подобно съоръжение, осигурено е индийски мобилен номер 5566511 т.е. кратко съобщение, на която (според Alok брат) пай, който трябва да изпратите SMS също може да го актуализира, просто въведете номера на мобилния си трябва да бъдат свързани с вашия Twitter акаунт.

  4. Twitter е добро site.Plese разкажа за хинди търсачките. Аз знам за един Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. но може и да предложи по-

  5. И вие можете да Tvitia Bhashamen деванагари или всеки индийски. следвайте mekhadilkarprakas Разбира се, че съм четене вашият отговор ще бъде изпратен Blagpta.

    Light лидер Last блог пост .. Tweet След лапа над Feline

  6. Когато бях пенсиониран майстор на Държавния департамент на образованието за коефициент на заместване на своите пенсионни и Pension за подмяна трябва да се препънат да субсидира големия срам за всички блок образование офис сложих достатъчно персонал и JAY Всеки капитан е Attec оригиналните им отдели, така че аз ще бъде изпратена там, служителите могат да работят правилно и да вземат мерки за предотвратяване на поглъщане

Информация, необходима

А подарък за тези коментари относно страницата ми. Смятате ли да коментирате и точно попълване на блога си, ще покажем последните публикувайте линкове вашия блог е тук. Читателят ще намери нещо в блога си. Не е ли редно? Така че, защо закъснението е започнал Go.

Оставете коментар

CommentLuv значка