Анекдот A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Когато ние следваме употребяван Twitter, така че хората започнаха да питат, какво е това? Отново нов забързаното? Накъде на Ktrag разпръсне, Vgarha Vgarha. Така че ние трябва да се коригират погрешни схващания на хората, е да се напише една статия за Twitter. Ами в тази статия чрез разширяване Sun брат държи писмено разбира се го смея. Тези изречения със сигурност ще ви чуят в ежедневния си живот ....

Какво кукло?
Какво става?
И каква новина?
Какво е новото свежо?

Да, същият въпрос е често Мирза. Нашата Мирза Сахиб телефона / чат идват да стрелят на първия въпрос е същият. Така че сега Itte Fire смело момче да ги гледат, ще ви кажа, без да се иска това, което той прави. Харесва ми Мирза, един човек, страдащи от Twitter разработчик, който е създал сайт, така Dunn, в която всеки момент от момента, някакви новини от профила си, за приятелите си Ярон може да осигури. Сега Вземете Авинаш , тя отнема новините на Неговото възкресение Twitter, баня измиване, издателска новини from've започна да спи така че никой не задава въпроси по-горе. Напиши кратки съобщения, дори по-лесно, така че шансовете на вашия Google / Yahoo Messenger, Mobile или други начини, можете да изпращате новини за сайта. Тези актуализации се наричат ​​туитове да. Tweets могат да бъдат не съобщение е 140 думи. За да напишете съобщение на английски език, така че това е добра граница, но този срок се намалява до Hindi разбира се, е на хинди думата се съхраняват в Unicode. Ами това е, което проблемът се разглежда с Twitter. Прочетете напред от вас.

Twitter Tweets отговарят, веднага след като той ги кара да се публикува на вашия сайт Twitter. А логото на вашия сайт Watchlist (Следвайте) "съм ги дал новина е автоматичен начин. Хората, които седят пред компютъра си, така че може да отговори на вашето съобщение. Социалните мрежи не е ли по няколко различни начина. Бихте ли казали, че е време Khanmkha West е ОК, сигурен е. (По наше мнение) е единственият Taimvest социалните мрежи. Но тя може да се използва и креативни. Как да се обясни ..... Вижте някои примери по-долу:

Mini-Blog
Използване на Twitter като мини блог или блог може да има страна. Да предположим, управление или технически, е майстор на Natsrfing. Ако искате вашите читатели да няколко трика, които ви показах в страничната лента на блога си. Сега или ще Guron / съвети за създаване на нов блог, който се движи и да управлява задача сама по себе си брояч. Или да създадете акаунт в Twitter, за да се случва. По мое мнение, втория вариант по-лесно. Моля, просто започнете. Изпрати Tweets от вашия чат Google, съхранява и показва в страничната лента. Twitter е много популярно шоу в блога си, така че ще намерите Vidjed Mnmafik някого.

Рекламирайте вашия блог
Това е известно на всички, че блоговете в Hindi Блогове четец много по-малко. За да се увеличи броя на читателите, че ние всички трябва да се използва новата платформа, за да стигне до Hindi могъщ. Twitter е на същата платформа. Ако искате вашия блог сайта Twitter автоматичен начин може да стане. Публикувай плясък тук и там ще бъде по-кратък пост. Хора, които търсят в този пост, той ще идват към вашия сайт. Тогава изравни Останалото зависи от вас, как можете да ги запазите. 10 попадения в месеца имаш вашия Twitter сайт не носят никаква сделка дефицит. Сега вие трябва да намерите промяната на курса на долара удари той е до вас.

Съвети на фондовия пазар
Имате добро познаване на фондовия пазар, съвети на фондовия пазар, за да даде на приятелите си. Kamal Brother, слушаш ли прав? Но това е ваш 8 или 10 приятели, което е да се инвестира на вашите съвети. Ако тази функция не е сега в чат съобщения, които правят всички заедно, така че да се помогне на Twitter, Направи си една сметка, и тази сметка от вашия Google чат Поставете върха на всички. Още не избие тук, там не е бил публикуван. Абонирайте се да говоря с приятели, които правят останалата част от сайта. Съхранявайте цялата пазарна Коментарът през целия ден.

Четири Liana поезия
Да предположим, че вашият блог е на базата на един много сериозен въпрос. Но вие искате вашите читатели остана, така че те имат някои забавни вицове, хумористични стихове на четири типа Liana са показани на следващата Saitbar. Всичко това ще дойде на читателите на блога си. Това е риск, обаче, може да е по-популярна, отколкото си Saitblog вашия блог. Вие знаете, че ще има богат брат на лотоса. Мнозина остават висящи за бакалавърска само там, за да приличам на някой баровец.

Значение, произношение, писане, свързани с въпроси да зададете
Често хората питат, а такава и такава дума в Hindi Baraha / IME пиша в, просто попитайте Kiss, вашите близки ще ви даде отговор панти. Тя ще бъде за доброто на другите. Също така, хората често питат английски на английски думи на хинди или хинди думи, вместо просто да чатят и да поиска Междувременно, останалата част от хората ще го разберат. Творческо използване на социалните мрежи не е така.

На живо Updates
Да предположим, че имате пикник. Запознай се с блогъри отишли, че някой (който Вегетариански, последователно четене на този блог) са там можете да дадете на всеки миг от този сайт. Трансфер от мобилния и Dunn Tweets пут престой, почивка Blogger'll разберете, като погледнете в сайта. Живи актуализации не са направени.

Ами ние, народът на Индия са много добре свързани. Не, надявам се, но използването Jugadhi сигурни, че ще получите най-доброто от Twitter. Като кратко пръсване (тип walkinto, Galia 140 може да бъде написано с думи толкова много, че не е?) Премахнете, стихотворенията са заседнали в ума, нова свежа хайку писмено, така че нека го прелее. Много като много се използва, можете да използвате това, за да Twitter. Вашата работа ще свързва по-долу за повече информация.

Technorati Tags: , , , , ,


Вие също така ще ги харесвам

6 коментара към "вземете на Twitter"

  1. Т.е. Tvitiyate е само разхвърлян. За да Hindikrn на английски думи ....
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Доклад изключително полезно. В допълнение към увеличението на средствата за спечелил разширение Hits. След I maldaar Jitu брат Авинаш Tiwari лекар и ОП са дори започна да стихотворения за актуални събития. Ако сте предложи те са на стойност за изпълнение. Напишете доклад, че добавянето на Google AdSense и от къде на къде Ed може да нареди да се съберат. Когато се кандидатства за помощта, трябва да имате предвид, какво и колко да се повиши такава помощ. Wow Money Блог Hindi и молбата му е била отхвърлена от Google. Сега можете да ми покажете пътя към блогъри като фенове на Ед от написването на мнение. Jitu брат облече, както и когато ветеран блогър след това поставете вашите коментари и предложения определено ще добавят неща към него. Това очакват своя пост.

  3. И тогава, през което мобилният интернет е осигурен от GPRS или CDMA мобилна сцена тя го хвана Fokti Dana - Dan потупване и Twitter за тези, които нямат подобно съоръжение, осигурено от тези, които имат индийски мобилен номер 5566511 Това е краткото съобщение, което (според светлината брат) пай, който е изпращане на SMS също може да го актуализира, трябва само да добавите номера на мобилния си с вашия Twitter сметка.

  4. Twitter е добро site.Plese разказват за хинди търсачки. Знам за един Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. но ф може да предложи по-

  5. И вие можете да Tvitia Bhashamen деванагари или индийски. Не забравяйте да ме следват @ khadilkarprakas чета Вашия отговор ще бъде изпратен Blagpta.

    Light "и Last Post блог .. Twitter последователите котешка лапа над

  6. Когато бях пенсиониран майстор на държавния департамент на образованието, за да изградят своя процент комисионна Pension и Pension попада да се препъне трябва да субсидира го е срам да се постави достатъчно персонал Block офис на образованието, I и Jay Магистър Attec някога съм ги изпратил към първоначалните им отдели, така че има персонал трябва да бъде в състояние да функционира правилно и да се наложи да плати подкуп

Важна информация

А подарък за тези, които коментират на моята страница. Ти си коментар, въведете точния адрес на вашия блог, вашият блог ще покаже последния пост линка тук. Читателят ще намери нещо в блога си. Не е ли правилно? Така че защо закъснението е започнала Go.

Вашият коментар

CommentLuv значка