Една история на Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ние кикотене, хората използват, за да попитам какво те започнаха Twitter? Отново лабиринт на нов закон? По които Ktrag разпръсне, Vgarha Vgarha. Така че ние решихме, че за коригиране на погрешни схващания на хората, да се пише статия за Twitter. Ами за една статия в подробности слънце брат държи писане, той също трябва да се осмели. В ежедневието си ще чуете изречението ... разбира се.

Тарелковите правиш?
Какво се случва?
Какви новини?
Какво е новото свежо?

Да, това е въпросът често Мирза. Също така призоваваме Мирза Сахиб / чатове дойдат върху преди първия въпрос се отправи удар. Fire айт сега изчистиха слугата ги видя, ще ви кажа, без да пита какво прави. Мисля, че Twitter ще страдат от човек като Мирза, който е и разработчик на Дън направи сайт, в който всеки си момент от някоя от информацията за профила си да дадете на вашите приятели, любовници. Сега Авинаш Вземете Twitter като новини на Неговото възкресение, изглежда, баня измиване, са се преориентирали от злато, за да публикува новината, за да не задавате въпроси по-горе. Твърде лесно да се пишат кратки съобщения, така че можете да се възползват от горната част на Google / Yahoo Messenger, мобилни или други начини могат да изпращат известия на сайта. Тези актуализации туитове говорят. Tweets могат да бъдат и на съобщение на 140 думи. За да напишете съобщение на английски, така че е добра граница, но срокът се намалява на хинди разбира се, е най-хинди думата се съхраняват в Unicode. Ами проблемът с Twitter за да видим какво си. Прочетете сте по-далеч.

Вижте туитове на Twitter, веднага след като той дава ги публикува на вашия Twitter сайт. И логото на сайта си списък за наблюдение (Follow) е бил, той автоматично се предупреждава начин. Дали хората седят пред компютъра си е вашето послание може да отговори. Социалните мрежи не е нещо различно. Ще кажете, че е време да Khanmkha West е да, имаме. (По наше мнение) само Taimvest социални мрежи. Но тя също така може да бъде творчески експеримент. ? Как ... Zldekia е обяснено по-долу някои примери:

Мини Блог
Ако използвате Twitter, под формата на мини-блог или блог може да има страна. Можете предположим Manejmant или техническа, е майстор на Natsrfing. Ако искате няколко трика, които можете да се показват на читателите в страничната лента на блога си. Сега или вие Guron / съвети и правят нов блог, който се движи и да управляват задача по себе си Теди. Или отидете на Twitter Правете сметка. По мое мнение, вторият вариант би бил много по-лесно. Вземете само началото. Изпрати туитове от вашия чат Google, и да продължи да се покаже в страничната лента. Twitter е много популярно шоу в блога си, така че ще получите Vidjed Mnmafik някого.

Рекламирайте вашия блог
Всички те знаят, че Hindi блог на Blogger е много по-малко четец. За да се увеличи броят на читателите, че ние всички трябва да се използва новата платформа за достигане където Hindi всезнаещ. Twitter също има подобна платформа. Или автоматично от вашия блог сайт Twitter начин може да стане. Публикувай тук и там, ще ви пръска кратък пост. Виждайки, че хората да публикуват, тъй като вашия сайт воля. След това останалата част е до вас, за да ви обвързани с тях. 10 хита в месеца можете да получите вашия сайт Twitter, а след това не губеща. Как можете да откриете тези попадения за долара сега е до вас е това.

Съвети за фондовия пазар
Знаеш ли на фондовия пазар е добро, вашите приятели ще искат да съвети на фондовия пазар. Lotus брат, можете да го чуете? Но това, което се случва, е, че си 8 или 10 приятели, което е за инвестиране на вашите съвети. Ако тази функция в момента е в чат съобщение не е, че всички заедно, така че да вземе да Twitter, на сметка Направете своя собствена, и говорите с вашия акаунт в Google на върха Сложете го на всички. Тук върха не хвърли, и там не са били публикувани. Тук аз се абонирате за този сайт, за да се направят и други приятели. Съхранявайте цялата пазарна коментар през целия ден.

Кавита четири Liana
Да предположим, вашият блог се основава на един много сериозен въпрос. Но искате вашия читател остава актуални вицове, някои забавни, комични стихотворения на четири типа Liana са показани на следващата Saitbar. Всичко е читателят ще дойде във вашия блог. Това е риск, обаче, че си Saitblog вашия блог ще стане по-популярен. Тогава ще знаем вашата лотос богат брат. Толкова много девици остават висящи там просто да изглежда богат.

Семантично, произношение, писане, за да задава въпроси, свързани
Често хората се питат, такъв и такъв и такъв дума в хинди Baraha / ИПИ за това как да пиша, просто попитайте на населеното място, вашите близки ще ви даде Отговорът панти. Тя ще върви добре с останалите. Също така, хората често питат на английски думи в хинди или хинди думи на английски език, а не само в чата там, питат дали хората ще го разберат. Creative използване на социалните мрежи не се прави.

Живея Updates
Да предположим, че имате функция инча Нека отидем на всички блогъри меса (вегетариански такива, то съответните четат блогове) са там, от всеки един момент, информацията, която може да даде този сайт. Вземете мобилен и туитове поддържат налива от Dunn, блогърът ще знаете, като погледнете в сайта. Живи актуализации не са.

Но ние сме хората в много Jugadhu. Не, надявам се, но цялата убедени, че ще използвате Twitter Experience Jugadhi. Като малка изблик (тип walkinto, в 140 думи, толкова много Galia бъде написано, че не?) За да премахнете, стихотворенията са били забити в съзнанието, нов свеж хайку е написано, тогава нека има изхвърлили. Много от тези партиди и се използва, всичко, което може да се използва е на Twitter. За повече информация посетете следните линкове към работата си.

Technorati Tags:


Ще ги харесвам прекалено

6 коментара към "A Twitter анекдот"

  1. Т.е. Tvitiyate все още е разхвърлян. Думите на английски на Hindikrn ....
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Докладът е изключително полезен. Освен увеличаване на удължаването на средства за спечелил всички попадения. След I богат брат Авинаш Rai и Om Prakash Tiwari лекар на пресни случаи са започнали да се сложи на стихотворенията. Ако имате предложения те са на стойност проследяване. Ти пишеш доклад, че добавянето на Google AdSense и от къде на къде може да се управлява помощ за повишаване. При подаване на заявление за получаване на помощта е да се има предвид какво и как може да се генерира много такива помощи. Wow Money Блог хинди и молбата му е отхвърлена от Google. Сега можете да се покаже пътя към блогъри като мен, които искат да се добави след писмено. С всички легендарния блогър вкара Jitu Bhai Публикувайте коментар, влиза и добавете неща за него и определено го препоръчвам. Такова нетърпение вашия пост.

  3. И тогава, кой ще отговаря за управлението на Интернет чрез мобилни GPRS или CDMA мобилна сцена усети Dana-ден гредата Fokti и Туитър за тях от тези, които нямат такова съоръжение е предвидено индийски мобилен номер е 5566511 при които кратко съобщение, че е (според Alok брат) samosa т.е. изпратите смс също може да го актуализира, трябва само да добавите номера на мобилния си с вашия Twitter акаунт.

  4. Twitter е добро site.Plese разкажа за хинди търсачки. Аз знам за един Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. но може и да предложи по-

  5. И вие можете да деванагари или някоя индийска Bhashamen Tvitia. Вашият Blagpta ме прати да следвате mekhadilkarprakas ще реагират чрез четене.

    Light 'S Last блог пост .. Над котешки Twitter последователи Paw

  6. Guruji, когато се оттегля държавния департамент на образованието за изграждането им Pension и Pension Оценка на престъплението трябва да се яде, за да се изгради голям срам трябва да субсидират образованието Службата за групово за Jay и имах достатъчно персонал Всеки капитан е Attec ги изпратих в оригиналните им отдели, така че има персонал трябва да бъде в състояние да функционира правилно и да вземат мерки за предотвратяване на поглъщане

Информация, необходима

Един подарък за тези, които коментират на моята страница. Смятате ли да коментирате и точно попълване на вашия блог, ние открихме линк към вашия блог пост ще издържи. Това позволява на вашия блог читателите ще намерят нещо. Не е ли редно? Така че, защо забавянето е, и да започнете.

Вашият коментар

CommentLuv значка