Anècdota Una Twitter

MeraPannaOnTwitter

Quan nosaltres seguim les persones van començar a preguntar si es fa servir, és el seguiment? Un agitat de nou? Per què la Ktrag dispersar, Vgarha Vgarha. Així que pensem per eliminar concepcions errònies de la gent, per escriure un article sobre Twitter. Bé, en aquest article, ampliant germà Sol va seguir escrivint ell ha d'atrevir. En la seva vida quotidiana se sent la paraula ... és clar.

Poppet estàs fent?
Què està passant?
Quines notícies hi ha?
Què hi ha de nou fresc?

Sí, aquesta és la qüestió sovint Mirza. Quan Mirza Sahib nostre telèfon / xat d'arribar a disparar el primer pregunta és per què. Ara Itté Foc aclarir l'home que cerca en ells, li dirà el que està fent sense fer soroll. També segueixo el desenvolupador que patirà a causa d'algú com Mirza Dunn creat un lloc en el qual cada moment per qualsevol de la seva informació de compte que es pot donar a vostès els meus amics. Ara Prengui Avinash , com ell pren la notícia de seguiment, bugada del bany, que van des del or als informes publicats han començat a qüestionar que no es demana qualsevol dels anteriors. Més fàcil escriure missatges curts, de manera que les probabilitats de les teves Google / Yahoo Messenger, formes mòbils o altres que poden tenir actualitzacions al lloc. Inicia sessió per parlar amb aquestes actualitzacions. Entrada 140 paraules podria ser qualsevol missatge. Limitar a escriure un missatge en anglès, pel que és bo, però, per descomptat, aquest límit es redueix al Hindi, perquè l'hindi és les paraules s'emmagatzemen en Unicode. Bé, el problema amb Twitter per veure el que tu. Vostè Llegeix més.

Twitter Tuits compleixen tan aviat com ell dóna la seva publicació al seu lloc de Twitter. I el logotip al seu lloc d'observació (Seguiu) han, se'ls informa per mètodes automàtics. La gent se senti a l'ordinador, si pot respondre al seu missatge. Les xarxes socials no és una mica diferent. Diria vostè que és la llei de temps West Khanmkha, és, sens dubte. (En els nostres ulls) és una xarxa social Taimvest. Però també pot ser experiment creatiu. ? Com ​​... Lldekia s'explica alguns exemples a continuació:

Mini Blog
Usant Twitter en forma d'un mini-blog o bloc també pot tenir un costat. Suposem que vostè té la gestió o tècnica, és mestre de Natsrfing. Si voleu que els lectors a un parell de trucs que vas aparèixer al bloc barra lateral. Ara bé, o et Guron / consells per crear un nou bloc, que està a càrrec i per administrar una tasca en si mateix taulell. O crear un compte a Twitter per posar-se en marxa. Crec que la segona opció seria molt més fàcil. Només començar. Inicia sessió amb el teu xat Google, enviar i seguir mostrant a la barra lateral. Twitter és espectacle molt popular al seu bloc perquè només obtindrà Mnmafik Vidjed algú.

Anunciar teu bloc
Se sap que tot el que el lector està a menys de blogger a Hindi blocs. Per augmentar el nombre de lectors, farem ús de tota la nova plataforma on Hindi va al seu abast. Twitter és en la mateixa plataforma. Si voleu formes automàtiques a seguir el seu bloc pot arribar a ser. Publica aquí i hi haurà un breu post-vos. La gent va veure aquest lloc, vindrà al seu lloc. A continuació, la resta depèn de tu com ells lligat a mantenir. Si vostè té un mes per obtenir el seu lloc Twitter 10 hits no qualsevol barata. Ara has de trobar el canvi en el dòlar li pega depèn de vostè.

Consells borsaris
Vostè sap que el mercat de valors és bona, els teus amics volen consells borsaris. Germà Lotus, ho sents? Però és que el seu fill de 8 o 10 amics, que es van invertir en les seves extremitats. Si no és en funció de xat que tothom té un missatge, de manera que prendre l'ajuda de Twitter, Fes que el teu compte un, i en la punta del seu compte de xat google Posi tot. No inclinar aquí, no es va publicar. Que el lloc no deixis de subscriure't als amics diuen. Mantingui tot el comentari de mercat durant tot el dia.

Kavita 4 Liana
Suposem, el seu bloc es basa en un tema molt seriós. Però vostè va dur a terme els seus lectors, de manera que tenen algunes bromes divertides, poemes còmics de quatre tipus Liana es mostra en la següent Saitbar. Tot arribarà als seus lectors del bloc. És un risc, però, pot ser que no hi haurà més popular que el seu Saitblog teu bloc. Vostè ha de saber que el seu germà ric de lotus. Molts es queden penjant d'un títol només cal mirar ric.

Semàntica, pronunciació, escrit a preguntes relacionades
Sovint la gent pregunta, i tal i tal paraula en hindi Baraha / IME, com escriure, tot just demana petó, els seus éssers estimats li donarà la resposta depèn. Es va a anar bé amb els altres. De la mateixa manera, l'hindi o paraules en hindi de paraules en anglès d'Anglès sovint pregunten, només pregunta per xerrant al seu lloc, llavors la gent ho entendrà. No es fa un ús creatiu de les xarxes socials.

Actualitzacions en viu
Suposem, vostè té un dia de camp. Deixi de banda qualsevol blocaires carns (vegetarians que llegeixen aquest blog compatible) estan en, no és el moment en que vostè pot donar instantània informació del lloc. Entrada Ascensor Mantingui mòbil i Dunn va posar la resta dels bloggers saben que el lloc veurà. Actualitzacions en viu no ho són.

Bé, nosaltres som el poble al Jugadhu. Espero que no, però l'oportunitat de seguir Jugadhi assegurances que vostè va a utilitzar. Com una ràfega curta (walkinto escriure 140 paraules, Gàl·lia tant es pot escriure, que no ho és?) Per retirar, els poemes s'han enganxat al cervell, un nou haiku fresc escrit, que hi hagi vomitant. Diversos lots i utilitzant aquestes necessitats poden utilitzar per Twitter. Per obtenir més informació, visiteu el següent enllaç al seu treball.

Etiquetes de Technorati: , , , , ,


Vols ells

6 Respostes a "prendre un Twitter"

  1. És a dir Tvitiyate segueix sent complicat. Anglès de la paraula ... a Hindikrn.
    Nova Addicció Lgwaoge :)

  2. Informes de gran utilitat. A més d'augmentar l'extensió de mitjans de guanyar-se 1 colpeja. Jitu Bhai ric després que Avinash Tiwari metge i OP fins i tot han començat a poemes sobre temes d'actualitat. Estàs suggerint que són capaços d'executar. Escriure un informe que Google AdSense On On més es pot aconseguir recaptar ed. En sol·licitar l'ajuda a tenir en compte és què i quant es pot aixecar aquesta ajuda. Wow Diners Bloc Hindi i la seva sol·licitud és rebutjada per Google. Ara em pots mostrar el camí als blocaires que busquen ajuda com escriure un post. Poseu el lloc Jitu Bhai amb el blogger veterà després afegir els seus comentaris i suggeriments d'afegir coses a la mateixa. L'espera del seu lloc.

  3. I llavors, ¿qui és la gestió d'Internet per GPRS mòbils o escenari mòbil CDMA el sentir colpejat Fokti Publicar Dana-dia, i per a aquells que no compten amb un número de mòbil de l'Índia 5566511 Twitter que ha proporcionat Aquest és el missatge curt que (d'acord amb el germà de llum) pastís que està enviant un sms també pot actualitzar-lo, només ha d'afegir el seu número de telèfon mòbil amb el seu compte de Twitter.

  4. Twitter és bo site.Plese comptar sobre Hindi motors de cerca. Jo sé d'una botiga Hindi (www.hindi.co.nr) .. però puc suggerir o més

  5. I vostè pot Tvitia devanagari o qualsevol Bhashamen indi. Estic enviant ha de seguir mekhadilkarprakas lectura Blagpta respondrà.

    Llum 's Última entrada del bloc .. Tweet Després felina pota sobre

  6. Quan em vaig retirar mestre del Departament d'Educació de Chhattisgarh per construir les seves taxes de comissió de Pensions i Pensions per a la tardor fa que gran vergonya que ha de subsidiar a l'Oficina d'Educació del bloc for Glory tenia personal suficient i Attec Guru està sempre Sempre hi ha personal s'han d'enviar als seus departaments originals que podia funcionar adequadament i prendre mesures per prevenir el suborn

Informació addicional

Un regal per als que comenten a la meva pàgina. Ets comentaris i precisa omplir el teu bloc, demostrarem aquí és un enllaç al seu bloc el passat. El lector trobarà alguna cosa al seu bloc. ¿No és el correcte? Llavors el retard, i començar.

Deixa un comentari

CommentLuv insígnia