Anècdota A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Quan seguim utilitzar Twitter perquè la gent va començar a preguntar, què és? Una vegada més un nou agitat? Whereto la Ktrag dispersar, Vgarha Vgarha. Així que pensem que dissipar les falses idees de la gent, és per escriure un article sobre Twitter. Bé, en aquest article, ampliant germà Sun manté escriptura també li ha d'atrevir. Aquestes frases sens dubte el sent ... en la seva vida quotidiana.

Què estàs d'assentament?
Què està passant?
I quines notícies?
Què hi ha de nou fresc?

Sí, aquesta pregunta és sovint Mirza. El nostre Mirza Sahib sempre que el telèfon / xerrada, anem abans d'aquesta data disparant la primera pregunta és la mateixa. Foc Itté esborrar ara veient el noi, li dirà sense preguntar el que està fent. També segueixo el desenvolupador que patiran a causa d'algú com Mirza Dunn va fer un lloc, cap de les quals mitjançant la creació de les seves notícies en compte el moment en cada moment de les seves llaunes amics Yaaron. Ara Prengui Avinash , ella pren la notícia de la seva resurrecció Twitter, bugada del bany, publicat from've notícia va començar a dormir perquè ningú fa la pregunta anterior. Escriure missatges curts fàcil, així que des de dalt Vantage al teu Google / Yahoo Messenger, mòbil o un altre en molts aspectes pot enviar actualitzacions al lloc. Tweets que parlen d'aquestes actualitzacions. Tweets que qualsevol missatge només pot ser de 140 paraules. Límit missatges a escriure en anglès així que això és bo, però, per descomptat, aquest límit es redueix a Hindi Hindi és perquè la paraula s'emmagatzemen en Unicode. Bé el problema amb Twitter per veure el que el seu. Llegir davant.

Twitter Tuits reuneixen tan aviat com ella dóna la seva publicació al seu lloc de Twitter. I el logotip al seu lloc d'observació (seguiment) ha fet, se l'informa per mètodes automàtics. Gent que seu a l'ordinador perquè pugui respondre al seu missatge. Les xarxes socials no és un parell de maneres diferents. Vostè diria que és hora Khanmkha West està bé, és clar. (En el nostre punt de vista) és la xarxa social només Taimvest. Però també es pot utilitzar creatiu. Com ... Lldekia per a explicar alguns exemples a continuació:

Mini-Blog
L'ús de Twitter com un mini blog o bloc també pot tenir un costat. Suposem que la gestió o tècnica, és mestre de Natsrfing. Si vostè vol que els seus lectors alguns trucs per demostrar que està a la barra lateral del teu bloc. Ara bé, o et Guron / consells per crear un nou bloc, que està a càrrec i per administrar una tasca en si mateix comptador. O crear un compte a Twitter per posar-se en marxa. Crec que la segona opció seria molt més fàcil. Obtenir només el començament. Inicia sessió amb el teu xat Google, enviar i seguir mostrant a la barra lateral. Twitter és molt popular per mostrar al bloc perquè Mnmafik Vidjed trobaria a algú.

Anunciar el teu bloc
Se sap que tot el que el lector està a menys de blogger a Hindi blogging. Per augmentar el nombre de lectors que tots hem d'utilitzar la nova plataforma per arribar a la Hindi-saber. Twitter és una plataforma similar. Si voleu manera automàtica del seu lloc de blocs Twitter pot arribar a ser. Publica aquí i hi haurà una breu xipolleig que publiquis. La gent va veure que després, vindrà al seu lloc. Després va empatar la resta depèn de vostè com vostè els manté. 10 hits en el mes en què obtenen el seu lloc Twitter, llavors no hi ha molt dèficit. Ara vostè troba aquests èxits és aquest canvi en el dòlar depèn de vostè.

Consells borsaris
Tenir un bon coneixement del mercat de valors, consells de quota de mercat per donar als seus amics. Germà Kamal, ho sents? Però succeeix que els seus 8 o 10 amics, que es van invertir en les seves extremitats. Si aquesta funció no es troba ara en els missatges de xat que van fer tots plegats, així que és millor prendre de Twitter, Fes que el teu compte d'un, i aquest compte des del xat de Google Poseu la punta en absolut. Cat No inclini aquí, no es va publicar. Altres amics diuen que el lloc sigui segur subscriure. Mantingui tot el comentari de mercat durant tot el dia.

Quatre Liana poesia
Suposem que el teu bloc es basa en un tema molt seriós. Però vostè vol que el seu lector del que quedava, així que tenen algunes bromes divertides, humor poemes de quatre tipus Liana es mostren en la següent Saitbar. Tot arribarà als lectors del seu bloc. És un risc, però, podria ser més popular que el seu Saitblog teu bloc. Llavors vostè sabrà el seu ric germà Kamal. Molts romanen penjats d'un títol només cal mirar ric.

Semàntica, pronunciació, qüestions relacionades amb l'escriptura-per demanar
Sovint la gent pregunta, tal i tal i tal paraula en Hindi Baraha / IME per escriure, simplement pregunta petó, seus éssers estimats li donarà la resposta depèn. Es va a anar bé amb els altres. De la mateixa manera, les persones sovint pregunten Anglès de paraules angleses del hindi o paraules en hindi simplement xerrar en lloc demanar Mentrestant, la resta de la gent va a entendre-ho. L'ús creatiu de les xarxes socials es fa bé.

Actualitzacions en viu
Suposeu que té una funció en. Coneix als bloggers anat Suposem que algú (que Vegetariana, lectura consistent aquest blog) estan en allà es pot donar al lloc és conscient de cada moment. Tuits Ascencor Mantingui mòbil i Dunn van posar la resta del blogger sabrà observant aquest lloc. Actualitzar en temps real no ho són.

Doncs nosaltres, el poble de l'Índia són molt Jugadhu. Espero que no, però l'ús Jugadhi segur que faré el màxim profit de Twitter. Tal com un curt esclat (tipus walkinto, Gàl·lia 140 pot estar escrit en paraules tant, que no ho és?) Tregui, els poemes s'han enganxat a la ment, un nou haiku fresc escrit, de manera que deixar que es vessi per aquí. Molts han utilitzat una gran quantitat de necessitats que es poden utilitzar en Twitter tals. El seu treball es vincularà a continuació per obtenir més informació.

Etiquetes de Technorati: , , , , ,


Vostè tindrà gust d'ells també

6 Responses to "Una anècdota Twitter"

  1. És a dir Tvitiyate és desordenat. La paraula Anglès ... a Hindikrn.
    Nova Addicció Lgwaoge :)

  2. Informar de gran utilitat. A més de l'augment dels mitjans de guanyar-se millora èxits. Després maldaar germà Jitu metge Avinash Tiwari i Om Prakash han començat a posar poemes sobre temes d'actualitat. Vostè mereix els consells que han d'executar. Escriure un informe que l'addició de Google AdSense On On pot organitzar per recollir ed. En demanar l'ajuda i el que ha de tenir en compte com es pot mobilitzar molt aquest tipus d'ajudes. Guau Money Bloc Hindi i la seva sol · licitud ha estat rebutjada per Google. Ara vostè pot mostrar el camí als bloggers com jo, que vol afegir a escriure un post. Germà Jitu posar, així com quan el blogger veterà inseriu els seus comentaris i suggeriments definitivament afegir més coses a ella. Tal endavant al seu missatge.

  3. I llavors, ¿qui va a administrar Internet a través de GPRS mòbils o escenari mòbil CDMA sentir el Dana-Donen va estavellar al pal Fokti i Twitter per a aquells que no tenen aquestes instal · lacions que tenen un mòbil de l'Índia serà proporcionat pel nombre 5566511 Així que un missatge curt en el qual (segons el seu germà Alok) samosa és a dir, l'enviament d'un sms també pot actualitzar, només amb el número del seu mòbil es sumarà al seu compte de Twitter.

  4. Twitter és bona site.Plese comptar sobre Hindi motors de cerca. Jo sé d'una botiga Hindi (www.hindi.co.nr) .. però puc suggerir o més

  5. I vostè pot Tvitia Devanagari o qualsevol Bhashamen indi. Per descomptat que estic llegint el teu Blagpta seguiment serà enviat mekhadilkarprakas resposta.

    Llum 's Última entrada del Blog .. Twitter Seguidors felí pota sobre

  6. छत्तीसगढ़ के शिक्षा विभाग मैं गुरूजी के सेवानिवृत होने पर उन्हें अपना पेंसन बनवाने के लिए दर दर की ठोकर खाना पड़ता है और पेंसन बनवाने के लिए घूस देना पड़ता है यह बड़े शर्म की बात है इसके लिए सभी ब्लाक शिक्षा ऑफिस मैं पर्याप्त स्टाफ लगाया जय और Attec Mestre que mai les va enviar als seus departaments d'originals, pel que ha de ser un mecanisme perquè funcioni correctament i el personal no ha de subsidiar

Informació necessària

Un regal per als que comenten a la meva pàgina. Ets comentari i omplir l'adreça exacta del seu bloc, anem a mostrar aquí és un enllaç a l'últim post del seu bloc. El lector trobarà alguna cosa al seu bloc. El correcte no és així? Llavors per què el retard ha començat marxa.

Deixa un comentari

CommentLuv insígnia