Anècdota Una Twitter

MeraPannaOnTwitter

Quan seguim l'experiment va començar a preguntar a la gent si segueixen? De nou laberint d'una nova llei? Whereto la Ktrag dispersar, Vgarha Vgarha. Així que pensem que les idees errònies de les persones a superar, per escriure un article sobre Twitter. Bé sobre un article en detall Sun germà va seguir escrivint, segurament el seu Dekiaga. Aquestes frases segurament li sentir en la seva vida diària ....

Fent de seient?
Què està passant?
Què notícies?
Què hi ha de nou fresc?

Sí, la mateixa pregunta que sovint Mirza. La nostra Mirza Sahib, sempre que el telèfon / xat vénen a la mateixa pregunta, en primer lloc abans de la cocció. Ara Itté Foc aclarir el noi a la recerca d'ells, li dirà sense preguntar el que està fent. Crec que Twitter com una persona que patia de desenvolupador Mirza serà, per tant, també fan un lloc determinat per Dunn, que en qualsevol moment la notícia de la seva compte en fer cada moment dels teus amics pot donar a vostès. Ara Avinash Prengui Twitter com a notícia de la seva resurrecció presa, bany de rentar, que van des de la publicació de la notícia d'or s'han desplaçat cap a la dreta perquè ningú va fer la pregunta anterior. Fàcil d'escriure missatges curts, de manera que les probabilitats de la part superior del seu Google / Yahoo Messenger, mòbils o altres formes en què poden enviar actualitzacions al lloc. Aquestes actualitzacions són cridats tweets a. Tweets poden ser de qualsevol missatge de 140 paraules. Limitar a escriure en anglès, pel que és bo, però, per descomptat, aquest límit es redueix al Hindi, perquè l'hindi és la paraula són emmagatzemats en Unicode. Bé, el problema amb Twitter per veure el que tu. De llegir per davant.

Tweets de Twitter a complir tan aviat com es publiquin al seu lloc Twitter dóna. I el logotip al seu lloc d'observació (Seguiu) els forma automàtica notícies s'ha fet. La gent asseguts davant l'ordinador, si és el seu missatge pot respondre. Les xarxes socials no és un tant diferent. Vols dir que el temps d'aquests Khanmkha West és sí, tenim. (En els nostres ulls) és l'establiment d'una xarxa social només Taimvest. Però també pot ser un experiment creatiu. ? Com ​​... Zldekia han explicat alguns exemples a continuació:

Mini Blog
Usant Twitter en forma d'un mini-blog o bloc també pot tenir un costat. Suposem que vostè té la gestió o tècnic, és mestre de Natsrfing. Vols una mica dels seus trucs a la barra lateral dels seus lectors del bloc també es mostra. Ara bé, o que Guron / consells ha creat un nou bloc, que està dirigit i operat també en si mateix comptador taló. O anar a Twitter per crear un compte. Crec que la segona opció més fàcil. Obtenir només el començament. Enviar tweets de la teva xat de Google i mostrar en l'estada barra lateral. Twitter és molt popular, així que has de mostrar la teva bloc Mnmafik Vidjed trobaran a algú.

Anunciar el teu bloc
Se sap que tot el que el blocaire en Hindi blocs és molt menys lector. Per augmentar el nombre de lectors que haurem d'utilitzar totes les noves plataformes on abast hindi-saber. Twitter és una plataforma similar. Així que si vostè té un lloc de Twitter des del teu bloc de forma automàtica pot arribar a ser. No pots publicar aquí i hi haurà un breu post-esquitxades. Veure la gent que publiquen, vindrà només al seu lloc. A continuació, la resta depèn de com vostè els lligues conservar. En mesos 10 hits a aconseguir el seu lloc de Twitter no era un mal negoci tampoc. Ara vostè troba aquests èxits, aquest canvi en el dòlar depèn de vostè.

Consells borsaris
Vostè sap que el mercat de valors és bona, els teus amics volen compartir consells de mercat. El germà de Kamal, ho sents? Però és que els seus 8 a 10 amics, que es van invertir en els seus consells. Si aquesta funció no està ara en missatges de xat que tenen tots junts, així que és millor prendre Twitter, Fes que el teu compte d'un, ia la punta del seu compte de xat Google Posi tot. Mentrestant, la punta no es va tirar, i no es van publicar. Altres amics em diuen que el lloc sigui segur subscriure. Mantingui tot el comentari de mercat al llarg del dia.

Kavita 4 Liana
Suposem, el seu blog es basa en un tema molt seriós. Però vostè vol que el seu lector es va mantenir, pel que tenen algunes bromes divertides, poemes còmics de quatre tipus Liana mostrats a l'següent Saitbar. Així mateix, mantindrà venir al teu blog cada lector. Aquest és un risc, però, pot ser que el teu Saitblog teu bloc serà més popular. Lotus llavors vostè serà ric del seu germà. Molts de solter ric allà només per veure el penjoll en viu.

Semàntica, pronunciació, preguntes relacionades amb l'escriptura-per preguntar
Sovint la gent pregunta, tal i tal i tal paraula en hindi Baraha / IME per escriure en, simplement fer que l'acord, als seus éssers estimats li donarà la resposta depèn. Es va a anar bé amb els altres. De la mateixa manera, les persones sovint pregunten Anglès de paraules en anglès d'hindi o paraules en hindi, simplement xerrar en comptes pregunti Mentrestant, la resta de la gent ho entendrà. No es fa ús creatiu de les xarxes socials.

Actualització en viu
Suposem, vostè té un Festival. Deixar de banda qualsevol carns blocaires (vegetarians, després d'haver llegit aquest blog compatibles) es troba, cal moment a moment, el lloc és capaç de donar informació. Prengui mòbil i quedar-se a Dunn Tweets, altres bloggers sabran per mirar el lloc. Actualitzar en temps real no ho són.

Bé, nosaltres, el poble de l'Índia són molt Jugadhu. Espero que no, però tota la confiança que utilitzarà Twitter totes Jugadhi. Com una mica de frustració (walkinto escriure 140 paraules, es pot escriure bastant Gàl·lia, que no ho és?), Menjar per emportar, els poemes han quedat encallat en el cervell, un nou haiku fresca escrit, que hi hagi vomitant. Diversos lots i utilitzant aquestes necessitats tenen accés a Twitter. Per obtenir més informació, visiteu els següents enllaços al seu treball.

Etiquetes de Technorati: , , , , ,


T'agradarà massa

6 Respostes a "Una anècdota Twitter"

  1. És a dir Tvitiyate segueix sent complicat. 'Paraules d'Anglès ... a Hindikrn.
    Nova Addicció Lgwaoge :)

  2. Extremadament útil. A més d'augmentar l'ampliació dels mitjans de guanyar cap pega. Després germà doctoral Avinash Jitu rics i OP Tiwari poemes sobre temes d'actualitat han començat a muntar. Vostè ha de seguir els consells que es mereixen. Vostè escriu un informe que Google AdSense On On més es pot aconseguir recaptar ed. En aplicar per a l'ajuda ha de tenir en compte què i quant per elevar aquesta ajuda. Wow Diners Bloc hindi i la seva sol·licitud és rebutjada per Google. Ara es pot mostrar el camí als bloggers com jo que volen ed escriure un post. Poseu llavors el llegendari germà Jitu així com al publicar el teu comentari, introdueixi el blogger i afegir coses a la mateixa i sens dubte el recomano. L'espera del seu missatge.

  3. I llavors, ¿qui és la gestió d'Internet mitjançant GPRS o CDMA mòbils que sentia per la cobertura mòbil de l'Dana-dia acariciant Fokti correus i Twitter per ells pels que no tenen instal·lacions similars era un número de mòbil de l'Índia 5566511 és a dir, de missatges curts en la que (segons Alok germà) pastís que és enviar sms també pot actualitzar, simplement introdueixi el seu número de telèfon mòbil ha d'estar vinculada al seu compte de Twitter.

  4. Twitter és bona site.Plese comptar sobre Hindi motors de cerca. Jo sé d'una botiga Hindi (www.hindi.co.nr) .. però puc suggerir o més

  5. I vostè pot Tvitia Bhashamen devanagari o qualsevol indi. Estic segur que vostè va enviar em segueixen mekhadilkarprakas lectura Blagpta respondrà.

    Llum 's Last Post de bloc .. Tweet Després de la pota sobre Felí

  6. Quan em vaig retirar del Departament d'Educació de l'Estat mestre per la taxa de reemplaçament de la seva pensió i pensió per a la substitució ha de ensopegar per subsidiar la gran vergonya per a tota l'oficina d'educació del bloc vaig posar prou personal i JAY Cada mestre és Attec seus departaments d'originals pel que anava a ser enviat allí, el personal podria treballar correctament i prendre mesures per prevenir la ingestió

Informació necessària

Un regal per als comentaris a la meva pàgina. Quin comentari i precisa omplir el teu bloc, mostrarem últims publicar enllaços del seu bloc aquí. El lector trobarà alguna cosa al seu bloc. ¿No és el correcte? Llavors per què el retard ha començat marxa.

Deixa una Resposta

CommentLuv insígnia