En historie på Twitter

MeraPannaOnTwitter

Vi twitter, folk bruges til at spørge Twitter, hvad de startede? Igen labyrint af en ny lov? Hvortil Ktrag sprede, Vgarha Vgarha. Så vi tænkte at rette misforståelser af mennesker, skrive en artikel om Twitter. Godt om en artikel i detaljer sol bror holdes skrive, skal han også turde. I din hverdag vil du høre sætningen ... selvfølgelig.

Poppet gør?
Hvad sker der?
Hvad nyt?
Hvad er nyt frisk?

Ja, det er spørgsmålet ofte Mirza. Vi opfordrer også Mirza Sahib / chats kommer på før det første spørgsmål fyring. Fire Itte nu rydde tjener så dem, vil fortælle dig uden at spørge, hvad han gør. Jeg tror Twitter vil lide af en person som Mirza, som også er udvikleren af ​​Dunn lavet en hjemmeside, hvor alle dine øjeblik af nogen af ​​dine kontooplysninger kan give dine venner, elskere. Nu Avinash Tag Twitter som nyheden om hans opstandelse synes, bad vask, har flyttet fra guld til nyhederne offentliggjort for ikke at stille spørgsmål ovenfor. For let at skrive korte beskeder, så du drage fordel af toppen af ​​dine Google / Yahoo Messenger, mobil eller andre måder kan sende opdateringer til webstedet. Disse opdateringer tweets tale. Tweets kan også være et budskab om 140 ord. For at skrive en besked på engelsk, så det er en god grænse, men grænsen er reduceret til hindi selvfølgelig er den Hindi ord gemmes i Unicode. Nå problemet med Twitter til at se, hvad din. Læs dig videre.

Se tweets på Twitter, så snart han giver dem offentliggjort på din kvidre site. Og logoet på dit websted ønskeliste (Følg) har været, er han automatisk alarmeret måde. Om folk sidder ved din computer er dit budskab kan besvare. Sociale netværk er ikke noget forskelligt. Du ville sige, det er tid til Khanmkha West er ja, vi har. (Efter vores mening) kun Taimvest sociale netværk. Men det kan også være kreativ eksperiment. ? Hvordan ... Zldekia er forklaret nedenfor nogle eksempler:

Mini Blog
Hvis du bruger Twitter i form af en mini-blog eller blog kan også have side. Antag, at du Manejmant eller teknisk, er mester i Natsrfing. Hvis du vil have et par tricks, som du viser til læserne i indholdsoversigten i din blog. Nu du enten Guron / tips og lave en ny blog, som drives og til at håndtere en opgave i sig selv Tedi. Eller gå på Twitter Lav en konto. Efter min mening ville den anden mulighed være meget nemmere. Få kun begyndelsen. Send tweets fra din Google-chat, og fortsætte med at vise i indholdsoversigten. Twitter er meget populære show på din blog, så du får Vidjed Mnmafik nogen.

Annoncer din blog
De ved alle, at hindi blogging på Blogger er langt mindre læser. For at øge antallet af læsere, som vi alle har behov for at bruge den nye platform til at nå, hvor hindi-kende. Twitter har også en lignende platform. Du enten automatisk fra din blog websted Twitter måde kan blive. Skriv her og der, vil du plaske en kort indlæg. At se folk, der udstationerer, som dit websted vilje. Så resten er op til dig at holde dig bundet til dem. 10 hits i den måned, du får din kvidre websted, så ikke en taber proposition. Hvordan finder du disse hits på dollaren er nu op til dig, er dette.

Aktiemarkedet tips
Du kender aktiemarkedet er godt, vil dine venner ønsker at aktiemarkedet tips. Lotus bror, hører du det? Men hvad sker er, at dine 8 eller 10 venner, som er at investere på dine tips. Hvis denne funktion er nu i chatbesked var ikke så alle sammen, så tag på Twitter, en konto Lav din egen, og chatte med din Google-konto på spidsen Put det hele. Her spidsen ikke kaste, og der ikke blev offentliggjort. Her abonnerer jeg på dette websted til at gøre andre venner. Hold hele markedet kommentar hele dagen.

Kavita fire Liana
Antag, din blog er baseret på en meget alvorlig emne. Men du vil have din læser forblev aktuelle vittigheder, er nogle sjove, komiske digte af fire Liana typen vist på næste Saitbar. Det er alt læseren vil komme til din blog. Det er en risiko, dog, at din Saitblog din blog vil blive mere populære. Så vil du kende din lotus rige bror. Så mange jomfruer stadig hænger der bare at se rige.

Semantisk, udtale, skrive at stille spørgsmål relaterede
Ofte folk spørger, sådan og sådan og sådan et ord i Hindi Baraha / IME om, hvordan man skriver, bare spørg forliget, vil dine kære give dig svaret hængsler. Det vil gå godt med de andre. Ligeledes folk ofte spørger af engelske ord i Hindi eller Hindi ord på engelsk, i stedet for bare chatter der, spørge, om folk ville forstå ham. Kreativ brug af sociale netværk er ikke lavet.

Levende opdateringer
Antag at du har en funktion i. Giv slip på eventuelle bloggere kød (vegetar dem, det læste relevante blogs) er derude, fra øjeblik til øjeblik, de oplysninger, du kan give dette websted. Tag mobil og tweets holde hælde fra Dunn, vil bloggeren vide ved at se på stedet. Levende opdateringer er ikke.

Men vi er de mennesker i meget Jugadhu. Jeg håber ikke, men hele overbeviste om du vil bruge Twitter Oplev Jugadhi. Som en lille udbrud (walkinto type, i 140 ord, så meget Galia skrives, ikke det?) For at fjerne, digtene er blevet stukket i hovedet, en ny frisk haiku er skrevet, så lad der spyr. Mange af disse partier og bruges, alt hvad du kan bruge, er på Twitter. For mere information besøg følgende links til dit arbejde.

Technorati Tags:


Du vil gerne dem også

6 Responses to "En kvidre anekdote"

  1. Dvs. Tvitiyate er stadig rodet. Ordene fra engelsk til Hindikrn ....
    Ny Addiction Lgwaoge :)

  2. Rapporten er særdeles nyttig. Udover at øge udvidelse af midler til at tjene nogen hits. Efter jeg velhavende bror Avinash Rai og Om Prakash Tiwari læge af friske sager er begyndt at sætte digte. Hvis du har forslag, de er værd at følge op. Du skriver en rapport, at tilsætning af Google AdSense og hvorfra til hvor støtten kan styres til at rejse. Ved ansøgning om støtte skal huske på, hvad og hvor meget en sådan støtte kan genereres. Wow Penge Blog hindi og hans ansøgning afvises af Google. Nu kan du vise vejen til bloggere som mig, der ønsker at tilføje en post skrevet. Med alle de legendariske blogger sætte Jitu Bhai Skriv din kommentar, indtaste og tilføje ting til det og helt klart anbefale det. En sådan frem dit indlæg.

  3. Og så, der administrerer internettet ved mobile gprs eller CDMA mobil fase hun følte Dana-dages ramte stolpen Fokti og Twitter for dem af dem, der ikke har en sådan facilitet forudsat en indisk mobilnummer er 5566511 på hvilket kort meddelelse, der er (ifølge Alok bror) samosa dvs. sende sms kan også opdatere den, blot tilføje dit mobilnummer med din Twitter-konto.

  4. Twitter er godt site.Plese fortælle om hindi søgemaskiner. Jeg kender én Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u foreslå mere

  5. Og du kan Devanagari eller nogen indiske Bhashamen Tvitia. Din Blagpta sendte mig skal følge mekhadilkarprakas jeg vil reagere ved at læse.

    Light 'S sidste blog indlæg .. Over feline Twitter tilhængere Paw

  6. Guruji da jeg pensioneret staten Department of Education at opbygge deres Pension og Pension Rate lovovertrædelsen nødt til at spise for at opbygge store skam det har at subsidiere Block Uddannelse Kontoret for Jay og jeg havde nok personale Enhver skibsfører er Attec Jeg sendte dem til deres oprindelige afdelinger, så der er personale bør være i stand til at fungere ordentligt og tage skridt til at forhindre indtagelse

Nødvendige oplysninger

En gave til dem, der kommenterer min side. Har du kommenterer og præcist udfylde din blog, fandt vi et link til din blog-indlæg vil vare. Dette giver dine blog-læsere vil finde noget. Er det ikke det rigtige? Så hvorfor forsinkelsen er, og komme i gang.

Efterlad et svar

CommentLuv badge