Anekdote en Twitter

MeraPannaOnTwitter

Når vi follow brugt Twitter, så folk begyndte at spørge, hvad er det? Igen en ny hektiske? Hvortil den Ktrag sprede, Vgarha Vgarha. Så vi tænkte at bortvejre misforståelser af mennesker, er at skrive en artikel på Twitter. Godt i denne artikel ved at udvide søn bror holdt skrivning skal også turde ham. Disse sætninger vil helt sikkert høre dig ... i din hverdag.

Hvad er du Poppet?
Hvad sker der?
Og hvad nyheder?
Hvad er nyt frisk?

Ja, dette spørgsmål er ofte Mirza. Vores Mirza Sahib når telefonen / chat, kom inden da affyre det første spørgsmål er det samme. Fire Itte rydde dem nu at se den fyr, vil fortælle dig uden at spørge om, hvad han gør. Jeg følger også den udvikler, der vil lide på grund af en person som Mirza Dunn lavet en hjemmeside, hvoraf ingen ved at oprette din konto nyheder i øjeblikket hvert øjeblik af din kan Yaaron venner. Nu Tag Avinash , tager hun nyheden om hans opstandelse Twitter, bad vask, offentliggjorte nyheder from've begyndte at sove så ingen spørger ovenstående spørgsmål. Skriv korte beskeder let, så ovenfra Vantage til din Google / Yahoo Messenger, mobil eller anden på mange måder kan sende opdateringer til webstedet. Tweets, der taler til disse opdateringer. Tweets at et budskab kan kun være 140 ord. Begræns beskeder til at skrive på engelsk, så det er godt, men selvfølgelig denne grænse nedsættes til Hindi fordi hindi er ordet gemmes i Unicode. Nå problemet med Twitter til at se, hvad din. Læs foran dig.

Twitter Tweets mødes så snart hun giver dem offentliggjort på din kvidre websted. Og logoet på dit websted ønskeliste (følge) har gjort, han af automatiske metoder. Folk sidder ved computeren, så den kan reagere på din besked. Sociale netværk er ikke det et par forskellige måder. Du ville sige, det er tid Khanmkha West er OK, sikker er. (Efter vores mening) er den eneste Taimvest sociale netværk. Men det kan også anvendes kreative. Hvordan ... Lldekia at forklare nogle eksempler nedenfor:

Mini-Blog
Ved hjælp af kvidre som en mini blog eller blog kan også have side. Antag, at du ledelse eller teknisk, er mester i Natsrfing. Hvis du vil have dine læsere et par tricks til at vise du er i indholdsoversigten i din blog. Nu enten du Guron / tips til at oprette en ny blog, som drives og forvalte en opgave i sig selv tæller. Eller opret en konto på Twitter til at komme i gang. Jeg tror, ​​den anden mulighed ville være meget nemmere. Få kun begyndelsen. Log ind med din Google-chat, sende og med at vise i indholdsoversigten. Twitter er meget populært at vise på din blog, så du Mnmafik Vidjed ville finde nogen.

Annoncer din blog
Det er kendt for alle, at læseren er mindre end blogger på hindi blogging. For at øge antallet af læsere, at vi alle nødt til at bruge den nye platform til at nå hindi-vidende. Twitter er en lignende platform. Hvis du vil have automatisk måde fra din blog site kvidre kan blive. Skriv her og der vil være en kort stænk du sender. Folk så, at stillingen, vil det komme til dit websted. Derefter bandt resten er op til dig, hvordan du holder dem. 10 træffere i den måned, du får din Twitter-side, så er der ingen aftale underskud. Nu kan du finde disse hits er denne ændring i dollaren er op til dig.

Aktiemarkedet tips
Har et godt kendskab til aktiemarkedet, at aktiemarkedet tips give til dine venner. Kamal bror, du høre det? Men det sker, at dine 8 eller 10 venner, som er investeret på dine tips. Hvis denne funktion er ikke nu i chat-beskeder, der gjorde alle sammen, så bedre tage af kvidre, Få din ene konto, og at der fra din Google chat Put spids overhovedet. Cast ikke tip her blev der ikke offentliggjort. Andre venner siger, at webstedet være sikker på at abonnere. Hold hele markedet kommentar hele dagen.

Fire Liana poesi
Antag, at din blog er baseret på et meget alvorligt emne. Men du vil have din læser, der forblev, så de har nogle sjove vittigheder, er humor digte fire Liana typen vist på næste Saitbar. Det vil alle komme til din blog læsere. Det er en risiko, men kan være mere populær end din Saitblog din blog. Så ved du, sin rige bror Kamal. Mange forbliver hang til en bachelor er der bare for at se rig.

Semantik, udtale, skrivning-relaterede spørgsmål at stille
Ofte folk spørger, sådan og sådan og sådan ord i Hindi Baraha / IME at skrive i, bare spørg Kiss, vil dine kære give dig svaret hængsler. Det vil gå godt med andre. Ligeledes folk ofte spørger engelsk af engelske ord hindi eller Hindi ord bare chatte i stedet spørge mellemtiden vil resten af ​​befolkningen forstår ham. Kreativ brug af sociale netværk gjort rigtigt.

Live-opdateringer
Antag at du har en funktion i. Mød bloggere gået Antag nogen (som Vegetarisk, konsekvent læse denne blog) er i der kan du give webstedet er opmærksom på hvert øjeblik. Tweets Lift Bo mobil og Dunn sætte resten af ​​bloggeren vil vide ved at kigge på dette websted. Live opdatering er ikke.

Nå vi, folket i Indien er meget Jugadhu. Jeg håber ikke, men brugen Jugadhi sikker på du får mest ud af Twitter. Såsom et kort udbrud (type walkinto kan Galia 140 skrives i ord så meget, at der ikke er?) Fjern, er digtene blevet stukket i hovedet, en ny frisk haiku skrevet, så lad det løber ud der. Mange har brugt sådan en overflod af behov, som du kan bruge på Twitter. Dit arbejde vil linket nedenfor for mere information.

Technorati Tags: , , , , ,


Du vil kunne lide dem også

6 Responses to "anekdote en Twitter"

  1. Dvs. Tvitiyate er bare rodet. Det engelske ord ... at Hindikrn.
    Ny Addiction Lgwaoge :)

  2. Rapporter særdeles nyttige. Ud over forøgelsen af ​​midlerne til at tjene Hits ekstraudstyr. Efter jeg maldaar bror Jitu læge Avinash Tiwari og OM Prakash er begyndt at sætte digte om aktuelle anliggender. Du fortjener tip, de skal udføre. Skriv en rapport, at tilsætning af Google AdSense Hvor Hvor kan arrangere at samle ed. Ved ansøgning om støtte, og hvad man skal huske på, hvor meget en sådan støtte kan mobiliseres. Wow Penge Blog hindi og hans ansøgning er blevet afvist af Google. Nu kan du vise vejen til bloggere som mig, der ønsker at tilføje at skrive et indlæg. Jitu bror sat på samt når veteran blogger derefter indsætte dine kommentarer og forslag vil helt sikkert tilføje flere ting til det. En sådan frem til dit indlæg.

  3. Og så, der administrerer til internettet via mobile GPRS eller CDMA mobil fase hun følte Dana-Dan ramte stolpen Fokti og Twitter for dem, der ikke har en sådan facilitet, der har en indisk mobil leveres med antallet 5566511 Så en kort meddelelse, som (ifølge Alok bror) samosa dvs sende en sms kan også opdatere det, bare med dit mobilnummer vil tilføje til din Twitter-konto.

  4. Twitter er god site.Plese fortælle om Hindi søgemaskiner. Jeg kender en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u foreslå mere

  5. Og du kan Tvitia devanagari eller enhver indiske Bhashamen. Jeg selvfølgelig læse din Blagpta følge mekhadilkarprakas svar vil blive sendt.

    Lys 's sidste blog indlæg .. Twitter Tilhængere katte paw løbet

  6. Når jeg pensioneret mester i Chhattisgarh Institut for Uddannelse til at opbygge deres Pension og Pension provisionssats er hastigheden falder, det er en skam at subsidiere Block Education Office, jeg alle for det og nok personale Jai være Master Attec jeg nogensinde sendte dem til deres oprindelige afdelinger, så der bør være en mekanisme til at fungere ordentligt, og personalet ikke behøver at subsidiere

Nødvendige oplysninger

En gave til dem, der kommenterer på min side. Du er kommentar og fylde den nøjagtige adresse på din blog, vil vi vise her er et link til din blog sidste indlæg. Læseren vil finde noget til din blog. Det rigtige er det ikke? Så hvorfor forsinkelsen er begyndt farten.

Efterlad et svar

CommentLuv badge