Anekdote En Twitter

MeraPannaOnTwitter

Når vi følger eksperimentet begyndte at spørge folk, om de følger? Igen labyrint af en ny lov? Hvortil Ktrag dispergere, Vgarha Vgarha. Så vi troede, at logoet for at fjerne de misforståelser, skriver en artikel om Twitter. Godt om en artikel i detaljer Sun bror holdes skrive, sikkert Dekiaga hende. Disse sætninger vil helt sikkert høre dig i din hverdag ....

Poppet gør?
Hvad sker der?
Hvad nyt?
Hvad er nyt frisk?

Ja, det samme spørgsmål ofte Mirza. Vores Mirza Sahib, når telefonen / chat komme til det samme spørgsmål, først, før affyringen. Nu Itte Fire rydde fyr ser på dem, vil fortælle dig, uden at spørge, hvad han gør. Jeg tror Twitter som en person, der har lidt fra udvikleren Mirza vil derfor også gøre et websted givet af Dunn, som helst tidspunkt nyheden om hans konto ved at gøre hvert øjeblik af dine venner kan give jer. Nu Avinash Tag Twitter som nyheden om hans opstandelse tager, bad vask, der spænder fra at offentliggøre nyheden om guld har skiftet til højre, så ingen spurgte ovenstående spørgsmål. Let at skrive korte beskeder, så oddsene fra toppen af ​​din Google / Yahoo Messenger, mobil eller andre måder, kan du sende opdateringer til webstedet. Disse opdateringer kaldes tweets til. Tweets kan være enhver budskab på 140 ord. Begræns til at skrive på engelsk, så det er godt, men selvfølgelig denne grænse nedsættes til Hindi, fordi Hindi er det ord, gemmes i Unicode. Nå problemet med Twitter til at se, hvad din. Du Læs forude.

Twitter Tweets møder dem, så snart de er offentliggjort på din kvidre websted giver. Og logoet på dit websted ønskeliste (Follow) har gjort dem automatisk måde nyheder er foretaget. Folk sidder ved din computer, uanset om det er dit budskab kan besvare. Sociale netværk er ikke det noget anderledes. Ville du sige, at disse Khanmkha Wests Tid er ja, vi har. (I vores øjne) er den eneste Taimvest sociale netværk. Men det kan også være en kreativ eksperiment. Hvordan ... Zldekia har forklaret nogle eksempler nedenfor:

Mini Blog
Brug kvidre i form af en mini-blog eller blog kan også have side. Antag, at du har ledelse eller teknisk, er mester i Natsrfing. Du ønsker nogle af hans tricks i sidebjælken på dine blog-læsere også vist. Nu enten du Guron / tips har oprettet en ny blog, som drives og drives også i sig selv hælkappe. Eller gå til Twitter til at oprette en konto. Jeg tror, ​​den anden mulighed lettere. Få kun begyndelsen. Sende Tweets fra din Google-chat, og vis i sidebjælken ophold. Twitter er meget populær, så du nødt til at vise din blog Mnmafik Vidjed vil finde nogen.

Annoncer din blog
Det er kendt for alle, at bloggeren på hindi blogging er meget mindre læser. For at øge antallet af læsere vil vi nødt til at bruge alle de nye platforme, hvor Hindi-vide rækkevidde. Twitter er en lignende platform. Så uanset om du har en Twitter websted fra din blog automatisk måde kan blive. Du kan skrive her, og der vil være en kort post-splash. At se folk, der udstationerer, vil komme til kun dit websted. Derefter resten er op til dig, hvordan du binder dem til at holde. I måneden 10 hits får du din kvidre websted var ikke en dårlig aftale enten. Nu finder du disse hits, denne ændring i dollaren er op til dig.

Aktiemarkedet tips
Du kender aktiemarkedet er god, vil dine venner ønsker at dele markedets tips. Kamal bror, hører du det? Men er, at dine 8 eller 10 venner, som er investeret på dine tips. Hvis denne funktion ikke er nu i chat-beskeder, der har alle sammen, så bedre tage Twitter, Få din ene konto, og på spidsen af ​​din Google chat-konto Sæt det hele. I mellemtiden, tip ikke støbt, og der ikke blev offentliggjort. Andre venner fortæller mig, at stedet skal du sørge for at abonnere. Hold hele markedet kommentar hele dagen.

Kavita fire Liana
Antag, din blog er baseret på en meget alvorlig emne. Men du vil have din læser tilbage, så de har nogle morsomme vittigheder, tegneserier digte af fire Liana typen vist på næste Saitbar. Det vil holde kommer til din blog hver læser. Dette er en risiko, kan dog være, at din Saitblog din blog vil blive mere populære. Lotus så vil du blive rig på sin bror. Mange rige bachelor bare der for at se live hængende.

Semantik, udtale, skrivning-relaterede spørgsmål at stille
Ofte folk spørger, sådan og sådan og sådan et ord i Hindi Baraha / IME at skrive i, bare spørg forliget, vil dine kære give dig Svaret hængsler. Det vil gå godt med de andre. Ligeledes folk ofte spørger engelsk af engelske ord af hindi eller Hindi ord, bare chat i stedet spørge mellemtiden, vil resten af ​​de mennesker forstår det. Kreativ brug af sociale netværk er ikke lavet.

Live-opdatering
Antag, har du en Festival. Giv slip på eventuelle bloggere kød (Vegetar, efter at have læst denne blog kompatibel) er i, der du øjeblik til øjeblik, stedet er i stand til at give oplysninger. Tag mobil og blive sat i Dunn Tweets vil andre bloggere vide ved at kigge på stedet. Levende opdateringer er ikke.

Godt vi, befolkningen i Indien er meget Jugadhu. Jeg håber ikke, men hele overbeviste om du vil bruge Twitter al Jugadhi. Ligesom en lille frustration (walkinto indtastet 140 ord kan skrives helt Galia, det er ikke?), Tag, har digtene fået fast i hjernen, en ny frisk haiku skrevet, så lad der spyr. Flere partier og bruger sådanne behov har adgang til Twitter. For mere information, besøg følgende links til dit arbejde.

Technorati Tags: , , , , ,


Du vil kunne lide dem også

6 Responses to "En kvidre anekdote"

  1. Dvs. Tvitiyate er stadig rodet. "Ord engelsk ... at Hindikrn.
    Ny Addiction Lgwaoge :)

  2. Yderst nyttig. Udover at øge udvidelse af midler til at tjene nogen hits. Efter jeg Avinash ph.d. bror Jitu rige og OP Tiwari digte om aktuelle spørgsmål er begyndt at montere. Du er nødt til at følge de tips, de fortjener. Du skriver en rapport, at Google AdSense Hvor Hvor ellers kan styres til at hæve ed. Mens der ansøger om støtten til at huske, hvad og hvor meget til at rejse en sådan støtte. Wow Penge Blog hindi og hans ansøgning bliver afvist af Google. Nu kan du vise vejen til bloggere som mig, der ønsker ed til at skrive et indlæg. Sæt derefter den legendariske bror Jitu samt når dele din kommentar, skal du indtaste blogger og tilføje ting til det og helt klart anbefale det. Venter på dit indlæg.

  3. Og så, der administrerer Internettet ved mobile gprs eller CDMA hun følte til mobil dækning af Dana-dages klappede Fokti indlæg og Twitter for dem af dem, der ikke har en sådan facilitet leveres var en indisk mobilnummer 5566511 dvs kort besked, som (ifølge Alok bror) pie, er at sende sms kan også opdatere det, bare indtaste dit mobilnummer bør være knyttet til din Twitter-konto.

  4. Twitter er god site.Plese fortælle om hindi søgemaskiner. Jeg kender en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u foreslå mere

  5. Og du kan Tvitia Bhashamen Devanagari eller indisk. Følg mekhadilkarprakas jeg selvfølgelig læser dit svar vil blive sendt Blagpta.

    Light 's sidste blog indlæg .. Tweet Efter pote i Feline

  6. Da jeg gik på pension mester staten Department of Education for dækningsgraden af ​​deres Pension og Pension for udskiftning skal snuble at subsidiere den store skam for alle blok uddannelse kontor Jeg sætter nok personale og JAY Enhver skibsfører er Attec deres oprindelige afdelinger, så jeg ville blive sendt dertil, personale kunne arbejde ordentligt og tage skridt til at forhindre indtagelse

Nødvendige oplysninger

En gave til disse bemærkninger på min side. Har du kommenterer og præcist udfylde din blog, vil vi vise din blog sidste poste links her. Læseren vil finde noget til din blog. Er det ikke det rigtige? Så hvorfor forsinkelsen er begyndt farten.

Efterlad et Svar

CommentLuv badge