Anekdote en Twitter

MeraPannaOnTwitter

Når vi følg folk begyndte at spørge, om der anvendes, er den følge? En hektisk igen? Hvorfor Ktrag sprede, Vgarha Vgarha. Så vi tænkte at fjerne misforståelser af mennesker, til at skrive en artikel om Twitter. Godt i denne artikel ved at udvide Sun bror holdt skrivning skal turde ham. I hverdagen vil du hører ordet ... selvfølgelig.

Poppet laver du?
Hvad sker der?
Hvad nyt?
Hvad nyt frisk?

Ja, det er spørgsmålet ofte Mirza. Når Mirza Sahib vores telefon / chat kommer til at affyre det første spørgsmål er, hvorfor. Nu Itte Fire rydde fyr ser på dem, vil fortælle dig, hvad han gør uden at spørge. Jeg følger også den udvikler, der vil lide på grund af en som Mirza Dunn skabte et site, hvor hvert øjeblik af nogen af ​​dine kontooplysninger kan give jer mine venner. Nu Tag Avinash , da han tager nyheden om opfølgningen, bad vask, lige fra guld til offentliggjorte rapporter er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, at der ikke er stillet nogen af ovenstående. Nemmere at skrive korte beskeder, så oddsene for dine Google / Yahoo Messenger, mobil eller andre måder kan du sende opdateringer til webstedet. Log ind for at tale med disse opdateringer. Log ind 140 ord kunne være et budskab. Limit for at skrive en besked på engelsk, så det er godt, men selvfølgelig denne grænse nedsættes til Hindi, fordi Hindi er ordene gemmes i Unicode. Nå problemet med Twitter til at se, hvad din. Du læse videre.

Twitter Tweets mødes så snart han giver dem offentliggjort på din kvidre site. Og logoet på dit websted ønskeliste (Follow) har, de af automatiske metoder. Folk sidder ved din computer, uanset om du kan besvare din besked. Sociale netværk er ikke det noget anderledes. Ville du sige, at det er tid West Khanmkha lov, er afgjort. (I vores øjne) er en social networking Taimvest. Men det kan også være kreativ eksperiment. Hvordan ... Lldekia forklares nogle eksempler nedenfor:

Mini Blog
Brug kvidre i form af en mini-blog eller blog kan også have side. Antag at du har ledelse eller teknisk, er mester i Natsrfing. Hvis du vil have dine læsere til et par tricks, du viste i din blog indholdsoversigten. Nu enten du Guron / tips til at oprette en ny blog, der drives og forvalte en opgave i sig selv tæller. Eller opret en konto på Twitter for at komme i gang. Jeg tror, ​​den anden mulighed ville være meget lettere. Bare komme i gang. Log ind med din Google-chat, sende og holde vise i indholdsoversigten. Twitter er meget populære show på din blog, så du kun får Mnmafik Vidjed nogen.

Annoncer din blog
Det er kendt for alle, at læseren er mindre end blogger på hindi blogging. For at øge antallet af læsere, vil vi gøre brug af alle de nye platform, hvor Hindi er nok rækkevidde. Twitter er på samme platform. Hvis du vil have automatiske måder at følge din blog websted kan blive. Skriv her, og der vil være en kort indlæg, du plaske. Folk så, at stillingen, vil det komme til dit websted. Så resten er op til dig, hvordan du bandt dem til at holde. Hvis du har en måned til at få din kvidre websted 10 hits ikke nogen byttehandel. Nu skal du finde ændringen i dollaren rammer er det op til dig.

Aktiemarkedet tips
Du kender aktiemarkedet er godt, vil dine venner ønsker at aktiemarkedet tips. Lotus bror, du høre det? Men er, at dine 8 eller 10 venner, som er investeret på dine tips. Hvis det ikke er i chat funktion, der alle har et budskab, så tage hjælp af Twitter, Få din ene konto, og på spidsen af ​​din Google Chat konto Put det hele. Ikke tip her, var der ikke offentliggjort. At sitet skal du sørge for at abonnere på de venner siger. Hold hele markedet kommentar hele dagen.

Kavita fire Liana
Antag, din blog er baseret på et meget alvorligt emne. Men du holdt dine læsere, så de har nogle sjove vittigheder, er tegneserie digte af fire Liana viste type på næste Saitbar. Det vil alle komme til din blog læsere. Det er en risiko, kan dog være, at der vil være mere populær end din Saitblog din blog. Du skal kende din lotus rige bror. Mange forbliver hængende for en bachelor er bare der at se rig.

Semantik, udtale, skrive at stille spørgsmål vedrørende
Ofte folk spørger, og sådan og sådan et ord i Hindi Baraha / IME, hvordan man skriver, bare spørg Kiss, vil dine kære give dig svaret hængsler. Det vil gå godt med de andre. Tilsvarende Hindi eller hindi ord engelske ord i engelsk ofte spørger, bare spørg omkring chatter i stedet, så folk vil forstå det. Kreativ brug af sociale netværk er ikke lavet.

Live-opdatering
Antag, du har en picnic. Slip alle bloggere kød (Vegetarisk der læser denne blog kompatibelt) er i, er der det øjeblik, du kan give øjeblikkelig information site. Sign Lift Bo mobil og Dunn satte resten af ​​bloggere ved, at webstedet vil se. Live opdatering er ikke.

Nå, vi er de mennesker i meget Jugadhu. Jeg håber ikke, men muligheden for at følge Jugadhi overbeviste om du vil bruge. Som en kort byge (walkinto indtastet 140 ord, så meget kan skrives Galia, det er ikke?) For at fjerne, digtene har været fast i hjernen, en ny frisk haiku skrevet, så lad der spyr. Flere partier og anvendelse af sådanne behov kan bruge til Twitter. For mere information besøg følgende link til dit arbejde.

Technorati Tags: , , , , ,


Vil du dem

6 Responses to "Grib en Twitter"

  1. Dvs. Tvitiyate er stadig rodet. Engelsk af ordet ... at Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Ekstremt nyttige rapporter. Ud over at øge forlængelse af måde at tjene hits. Jitu Bhai rig efter at jeg Avinash Tiwari læge og OP har endda begyndt at digte om aktuelle anliggender. Antyder du, at de er i stand til at udføre. Skriv en rapport, at Google AdSense Hvor Hvor ellers kan styres til at hæve ed. Ved ansøgning om støtte til at holde sig for øje er, hvad og hvor meget der kan hæves en sådan støtte. Wow Penge Blog hindi og hans ansøgning afvises af Google. Nu kan du vise mig vejen til bloggere, der søger støtte, som at skrive et indlæg. Sæt Jitu Bhai post med veteran blogger derefter tilføje dine kommentarer og forslag skal tilføje ting til den. Venter på dit indlæg.

  3. Og så, der administrerer internettet ved mobile GPRS eller CDMA mobil fase hun følte det ramte Fokti Indlæg Dana-dag, og for dem, der ikke har en indisk mobilnummer 5566511 Twitter, som har givet Det er den korte besked, som (ifølge lyset bror) pie, som sender en sms kan også opdatere det, blot tilføje dit mobiltelefonnummer med din Twitter-konto.

  4. Twitter er god site.Plese fortælle om Hindi søgemaskiner. Jeg kender en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u foreslå mere

  5. Og du kan Tvitia Devanagari eller enhver indiske Bhashamen. Jeg sender dig skal følge mekhadilkarprakas Blagpta læsning vil reagere.

    Light 's sidste blog indlæg .. Tweet Efter Feline pote i

  6. Da jeg gik på pension mester i Chhattisgarh Institut for Uddannelse til at opbygge deres Pension og Pension provisionssatser for faldet gør skam det har at subsidiere Block Education Office for Glory jeg havde tilstrækkeligt personale og Attec Guru er nogensinde så der er personale skal sendes til deres oprindelige afdelinger jeg kunne fungere ordentligt og tage skridt til at forhindre bestikkelse

Vigtig information

En gave til dem, der kommenterer min side. Du er kommentarer og præcist udfylde din blog, vi vil vise her er et link til din blog-indlæg sidste. Læseren vil finde noget til din blog. Er det ikke det rigtige? Så forsinkelsen, og komme i gang.

Efterlad et svar

CommentLuv badge