Ένα ανέκδοτο Twitter

MeraPannaOnTwitter

Όταν εμείς ακολουθούμε άνθρωποι άρχισαν να ρωτούν εάν χρησιμοποιείται, είναι η συνέχεια; Μια ταραχώδη και πάλι; Γιατί η Ktrag διασκορπίζονται, Vgarha Vgarha. Έτσι σκεφτήκαμε να αφαιρέσετε παρερμηνείες των ανθρώπων, για να γράψει ένα άρθρο στο Twitter. Καλά σε αυτό το άρθρο με την επέκταση Κυρ αδελφός συνέχισε το γράψιμο πρέπει να τον καλέσω. Στην καθημερινή ζωή σας, θα ακούτε τη λέξη ... φυσικά.

Δισκοειδής κάνεις;
Τη συμβαίνει?
Τι νέα;
Τι είναι νέο, φρέσκο;

Ναι, αυτό είναι το ερώτημα συχνά Mirza. Όταν Μίρζα Sahib τηλέφωνο / chat μας έρχονται στο ψήσιμο το πρώτο ερώτημα είναι γιατί. Τώρα Itte φωτιά ανοίγοντας το αγόρι κοιτάζοντας τους, θα σας πω τι κάνει χωρίς να ρωτήσει. Επίσης, ακολουθήστε τον προγραμματιστή που θα υποφέρουν εξαιτίας της κάποιον σαν Mirza Dunn δημιούργησε ένα site στο οποίο κάθε στιγμή από οποιοδήποτε από τα στοιχεία του λογαριασμού σας μπορεί να σας δώσει τα παιδιά τους φίλους μου. Τώρα Πάρτε Avinash , καθώς παίρνει την είδηση ​​της παρακολούθησης, πλύση μπανιέρα, που κυμαίνονται από το χρυσό με τις δημοσιευμένες εκθέσεις έχουν αρχίσει να αμφισβητούν ότι δεν ζήτησε κανένα από τα παραπάνω. Είναι πιο εύκολο να γράψει σύντομα μηνύματα, έτσι οι πιθανότητες το Google / Yahoo Messenger σας, το κινητό ή άλλους τρόπους μπορείτε να στείλετε ενημερώσεις στο site. Συνδεθείτε για να μιλήσει για αυτές τις ενημερώσεις. Εγγραφή σε 140 λέξεις θα μπορούσαν να είναι οποιοδήποτε μήνυμα. Όριο για να γράψετε ένα μήνυμα στην αγγλική γλώσσα, γι 'αυτό είναι καλό, αλλά φυσικά αυτό όριο μειώνεται σε Χίντι, επειδή Χίντι είναι οι λέξεις αποθηκεύεται σε μορφή Unicode. Λοιπόν, το πρόβλημα με το Twitter για να δείτε τι σας. Να διαβάσετε περαιτέρω.

Twitter Tweets συνεδριάζει το συντομότερο δίνει τη δημοσίευσή τους στο Twitter site σας. Και το λογότυπο στο site σας λίστα παρακολούθησης (Follow) έχουν, να ενημερώνονται με αυτόματες μεθόδους. Οι άνθρωποι που κάθονται στον υπολογιστή σας, αν μπορείτε να απαντήσετε μήνυμά σας. Η κοινωνική δικτύωση δεν είναι κάπως διαφορετικά. Θα λέγατε ότι είναι δίκαιο ώρα της Δυτικής Khanmkha του, είναι σίγουρα. (Στα μάτια μας) είναι μια κοινωνική δικτύωση Taimvest. Αλλά μπορεί επίσης να είναι δημιουργικοί πείραμα. Πώς ... Lldekia εξηγείται παρακάτω μερικά παραδείγματα:

Μίνι Blog
Χρησιμοποιώντας το Twitter, με τη μορφή ενός μίνι-blog ή blog μπορεί επίσης να έχει παρενέργειες. Ας υποθέσουμε ότι έχετε τη διαχείριση ή την τεχνική, είναι master του Natsrfing. Αν θέλετε οι αναγνώστες σας σε μερικά κόλπα που παρουσίασε στο blog sidebar σας. Τώρα, είτε θα Guron / συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα νέο blog, το οποίο λειτουργεί και να διαχειριστεί ένα έργο από μόνο του μετρητή. Ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Twitter για να πάρει τη μετάβαση. Νομίζω ότι η δεύτερη επιλογή θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Απλά να ξεκινήσετε. Σύνδεση με Google συνομιλία σας, να στείλετε και να συνεχίζουν να εμφανίζουν στην πλαϊνή γραμμή. Twitter είναι πολύ δημοφιλές show στο blog σας, έτσι θα έχετε μόνο Mnmafik Vidjed κάποιος.

Διαφημιστείτε στο blog σας
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο αναγνώστης είναι μικρότερη από blogger στο blogging Χίντι. Για να αυξηθεί ο αριθμός των αναγνωστών, θα κάνουμε χρήση όλων των νέων πλατφόρμα όπου Χίντι είναι gonna REACH. Το Twitter είναι στην ίδια πλατφόρμα. Αν θέλετε αυτόματη τρόπους για να ακολουθήσει το blog site σας μπορεί να γίνει. Δημοσίευση εδώ και θα υπάρξει μια μικρή θέση που splash. Οι άνθρωποι είδαν ότι η θέση, θα έρθουν στην περιοχή σας. Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας πώς μπορείτε να τους δεμένα για να κρατήσει. Εάν έχετε ένα μήνα για να πάρει το Twitter site σας 10 χτυπήματα όχι οποιαδήποτε ανταλλαγή. Τώρα θα πρέπει να βρεις την αλλαγή του δολαρίου χτυπά αυτό είναι στο χέρι σας.

Συμβουλές για Χρηματιστήριο
Ξέρετε η χρηματιστηριακή αγορά είναι καλή, οι φίλοι σας θα θέλουν να συμβουλές χρηματιστηριακή αγορά. Lotus αδελφός, μπορείτε να το ακούσετε; Αλλά είναι ότι 8 ή 10 φίλους σας, η οποία έχει επενδύσει στις άκρες σας. Αν δεν είναι στο chat χαρακτηριστικό ότι ο καθένας έχει ένα μήνυμα, έτσι ώστε να λάβει τη βοήθεια του Twitter, Κάντε ένα λογαριασμό σας, και στην άκρη του Google λογαριασμού σας chat βάζουμε όλα. Μήπως δεν ανατραπεί εδώ, εκεί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Ότι ο χώρος να είναι σίγουρος για να εγγραφείτε στην φίλοι λένε. Κρατήστε ολόκληρο το σχολιασμό της αγοράς καθ 'όλη την ημέρα.

Καβίτα τέσσερα Λιάνα
Ας υποθέσουμε ότι, το blog σας βασίζεται σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αλλά έχετε στην κατοχή τους αναγνώστες σας, έτσι ώστε να έχουν κάποια διασκεδαστικά αστεία, τα κωμικά ποιήματα των τεσσάρων τύπου Λιάνα εμφανίζονται στην επόμενη Saitbar. Θα έρθουν με τους αναγνώστες του blog σας. Είναι ένας κίνδυνος, ωστόσο, μπορεί να είναι ότι θα υπάρξουν πιο δημοφιλής από ό, τι Saitblog σας blog σας. Θα πρέπει να ξέρετε λωτού πλούσιο αδελφό σας. Πολλοί εξακολουθούν να κρέμονται για εργένη είναι μόνο εκεί για να δούμε πλούσιος.

Σημασιολογία, προφορά, γράφοντας να θέτουν ερωτήσεις σχετικά
Συχνά οι άνθρωποι ρωτούν, και τέτοια και μια τέτοια λέξη στα Χίντι Baraha / IME, πώς να γράψει, απλά ρωτήστε φιλί, τους αγαπημένους σας θα σας δώσει την απάντηση μεντεσέδες. Θα πάει καλά με τους άλλους. Ομοίως, Χίντι Χίντι ή λέξεις των αγγλικών λέξεων της αγγλικής γλώσσας συχνά ρωτήσω, απλά ρωτήστε γύρω κουβέντα αντί για αυτό, τότε οι άνθρωποι θα το καταλάβουν. Δημιουργική χρήση της κοινωνικής δικτύωσης δεν γίνεται.

Ζωντανή ενημέρωση
Ας υποθέσουμε, έχετε ένα πικ-νικ. Ας πάει τυχόν bloggers κρέατα (Χορτοφαγική που διαβάζουν αυτό το blog συμβατό) είναι, υπάρχει η στιγμή που μπορεί να δώσει άμεση ενημερωτική ιστοσελίδα. Είσοδος Ασανσέρ Μείνετε κινητά και Dunn θέσει το υπόλοιπο των bloggers γνωρίζουν ότι η ιστοσελίδα θα δείτε. Ζωντανή ενημέρωση δεν είναι.

Λοιπόν, εμείς είμαστε οι άνθρωποι στην ίδια Jugadhu. Ελπίζω πως όχι, αλλά η ευκαιρία να ακολουθήσει Jugadhi σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσετε. Ως μια σύντομη έκρηξη (walkinto πληκτρολογήσει 140 λέξεις, τόσο μπορεί να γραφτεί Galia, ότι δεν είναι;) Για να αφαιρέσετε, τα ποιήματα έχουν κολλήσει στον εγκέφαλο, το νέο, φρέσκο ​​χαϊκού που γράφτηκαν, τότε ας μην υπάρχει εκπέμπουν. Διάφορα τμήματα και με τη χρήση αυτών των αναγκών μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Twitter. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ακόλουθη σύνδεση με την εργασία σας.

Technorati Tags: , , , , ,


Θα σας αρέσουν

6 Απαντήσεις σε "αρπάξει μια Twitter"

  1. Δηλαδή Tvitiyate εξακολουθεί να είναι βρώμικο. Αγγλική της λέξης ... να Hindikrn.
    Νέα Τοξικομανίας Lgwaoge :)

  2. Εξαιρετικά χρήσιμες αναφορές. Εκτός από την αύξηση της επέκτασης των μέσων κερδίζοντας ένα επιτυχίες. Γιτού Bhai πλούσια αφού Avinash Tiwari γιατρός και ΕΠ έχουν ακόμη αρχίσει να ποιήματα σχετικά με τις τρέχουσες υποθέσεις. Υπονοείτε ότι είναι σε θέση να εκτελέσει. Γράψτε μια έκθεση ότι η Google AdSense Πού Πού αλλού μπορεί να καταφέρει να αυξήσει ed. Κατά την υποβολή αίτησης για την ενίσχυση που πρέπει να θυμάστε είναι αυτό και πόσο μπορούν να αυξηθούν οι ενισχύσεις αυτές. Πω πω Χρήματα Blog χίντι και η αίτησή του απορρίπτεται από την Google. Τώρα μπορείτε να μου δείξει το δρόμο για bloggers που αναζητούν βοήθεια και να γράφω ένα post. Βάλτε τη θέση Γιτού Bhai με τον βετεράνο blogger στη συνέχεια προσθέτετε τα σχόλιά σας και τις προτάσεις πρέπει να προσθέσετε πράγματα σε αυτό. Αναμονή για τη θέση σας.

  3. Και τότε, ο οποίος διαχειρίζεται το Διαδίκτυο από το κινητό GPRS ή στάδιο CDMA κινητό ένιωσε χτύπησε Fokti Δημοσίευση Dana-μέρα, και για όσους δεν διαθέτουν μια ινδική τον αριθμό του κινητού 5566511 Twitter που έχει παράσχει Αυτό είναι το σύντομο μήνυμα που (σύμφωνα με το φως αδελφός) πίτα που στέλνει ένα SMS μπορεί επίσης να ενημερώσει, απλά προσθέστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου με το λογαριασμό σας στο Twitter.

  4. Twitter είναι καλό site.Plese πω για Χίντι μηχανές αναζήτησης. Ξέρω ότι περίπου το ένα Χίντι Κατάστημα (www.hindi.co.nr) .. αλλά μπορεί u δείχνουν περισσότερο

  5. Και μπορείτε να Tvitia Ντεβαναγκάρι ή οποιοδήποτε ινδική Bhashamen. Σας στέλνω, πρέπει να ακολουθήσετε mekhadilkarprakas Blagpta ανάγνωση θα ανταποκριθεί.

    Τελευταία Δημοσίευση Blog Light με .. Tweet Μετά αιλουροειδών πόδι πάνω

  6. Όταν συνταξιούχος πλοίαρχος του Chhattisgarh Υπουργείο Παιδείας για την κατασκευή συνταξιοδότησης και τις συνταξιοδοτικές ποσοστά προμήθειας τους για το φθινόπωρο κάνει μεγάλη ντροπή πρέπει να επιδοτήσει το Γραφείο Εκπαίδευσης Αποκλεισμός για τη δόξα που είχα επαρκές προσωπικό και Attec γκουρού είναι πάντα τόσο του εκεί το προσωπικό θα πρέπει να αποστέλλονται στην αρχική τους υπηρεσίες θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να λάβει μέτρα για την πρόληψη της δωροδοκίας

Σημαντικές πληροφορίες

Ένα δώρο για όσους σχόλιο στη σελίδα μου. Είσαι σχόλια και ακρίβεια συμπληρώσετε το blog σας, εμείς θα δείξουμε εδώ είναι μια σύνδεση με τη θέση blog σας τελευταία. Ο αναγνώστης θα βρει κάτι στο blog σας. Δεν είναι το σωστό; Στη συνέχεια, η καθυστέρηση και να ξεκινήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

CommentLuv σήμα