Ανέκδοτο Ένας Twitter

MeraPannaOnTwitter

Όταν ακολουθείτε το πείραμα άρχισε να ζητήσει από τους ανθρώπους κατά πόσο ακολουθούν; Πάλι λαβύρινθο του νέου νόμου; Στα οποία η Ktrag διασποράς Vgarha Vgarha. Έτσι σκεφτήκαμε το λογότυπο για να αφαιρέσετε τις παρανοήσεις, γράφει ένα άρθρο στο Twitter. Καλά για ένα άρθρο με λεπτομέρειες Κυρ αδελφός συνέχισε το γράψιμο, της Dekiaga σίγουρα. Οι ποινές αυτές σίγουρα θα σας ακούσουν στην καθημερινή ζωή σας ....

Δισκοειδής κάνει;
Τι συμβαίνει?
Τι νέα?
Τι είναι νέο, φρέσκο;

Ναι, το ίδιο ερώτημα συχνά Mirza. Mirza Sahib μας κάθε φορά που το τηλέφωνο / κουβέντα έρχονται στο ίδιο ερώτημα, για πρώτη φορά πριν από την πυρκαγιά. Τώρα Ίτε φωτιά ανοίγοντας τον άντρα κοιτάζοντας τους, θα σας πω χωρίς να ρωτήσει τι κάνει. Νομίζω ότι το Twitter ως ένα άτομο που υποφέρει από την ανάπτυξη Μίρζα, ως εκ τούτου, θα κάνει επίσης μια θέση δίνεται από Dunn, που οποιαδήποτε στιγμή που η είδηση ​​του λογαριασμού του, κάνοντας την κάθε στιγμή των φίλων σας μπορεί να σας δώσει τα παιδιά. Τώρα Avinash Πάρτε το Twitter ως είδηση ​​της ανάστασης του παίρνει, μπάνιο πλύνετε, που κυμαίνονται από τη δημοσίευση ειδήσεων του χρυσού έχουν μετατοπιστεί προς τα δεξιά, έτσι ώστε κανείς δεν ρώτησε το εν λόγω ζήτημα. Εύκολος να γράψει σύντομα μηνύματα, έτσι οι πιθανότητες από την κορυφή της Google σας / το Yahoo Messenger, κινητά ή άλλους τρόπους μπορείτε να στείλετε ενημερώσεις στο site. Οι ενημερώσεις αυτές ονομάζονται tweets για. Tweets μπορεί να είναι οποιοδήποτε μήνυμα από 140 λέξεις. Όριο για να γράψει στα αγγλικά, γι 'αυτό είναι καλό, αλλά φυσικά αυτό όριο μειώνεται σε Χίντι, επειδή Χίντι είναι η λέξη είναι αποθηκευμένα σε Unicode. Λοιπόν, το πρόβλημα με το Twitter για να δείτε τι σας. Μπορείτε Διαβάστε μπροστά.

Twitter Tweets τους συναντήσει μόλις δημοσιευθούν στο Twitter site σας δίνει. Και το λογότυπο στο site σας λίστα παρακολούθησης (Follow) τις αυτόματο τρόπο είδηση ​​γίνεται έκανε. Οι άνθρωποι που κάθονται στον υπολογιστή σας, είτε πρόκειται για το μήνυμά σας μπορεί να απαντήσει. Κοινωνική δικτύωση δεν είναι κάπως διαφορετικά. Θα λέγατε ότι η φορά που αυτοί οι Khanmkha Δύσης είναι ναι, έχουμε. (Στα μάτια μας) είναι η μόνη Taimvest κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια δημιουργική πείραμα. Πώς ... Zldekia έχουν εξηγήσει μερικά παραδείγματα παρακάτω:

Μίνι Blog
Χρησιμοποιώντας το Twitter, με τη μορφή ενός μίνι-blog ή blog μπορεί επίσης να έχει παρενέργειες. Ας υποθέσουμε ότι έχετε διοικητικής ή τεχνικής φύσεως, είναι πλοίαρχος του Natsrfing. Θέλετε μερικά από τα κόλπα του στο sidebar του blog τους αναγνώστες σας δείξει επίσης. Τώρα, είτε θα Guron / συμβουλές έχουν δημιουργήσει ένα νέο blog, το οποίο οργανώνεται και χρησιμοποιείται επίσης στην ίδια τακουνιών μετρητή. Ή πηγαίνετε στο Twitter για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Νομίζω ότι η δεύτερη επιλογή ευκολότερη. Πάρτε μόνο η αρχή. Αποστολή Tweets από το Google συνομιλίας σας, και να δείξει στην παραμονή sidebar. Το Twitter είναι πολύ δημοφιλής κι επομένως θα πρέπει να δείξει το blog σας Mnmafik Vidjed θα βρείτε κάποιον.

Διαφημιστείτε στο blog σας
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο blogger στο blogging Χίντι είναι πολύ λιγότερο αναγνώστη. Για να αυξηθεί ο αριθμός των αναγνωστών θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις νέες πλατφόρμες, όπου Χίντι-γνωρίζοντας REACH. Το Twitter είναι μια παρόμοια πλατφόρμα. Έτσι, αν έχετε ένα site Twitter από το blog σας με αυτόματο τρόπο μπορεί να γίνει. Μπορείτε να δημοσιεύσετε εδώ και θα υπάρξει μια σύντομη μετα-βουτιά. Βλέποντας τους ανθρώπους που δημοσιεύετε, θα έρθει μόνο το site σας. Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας το πώς μπορείτε να το δέσω για να κρατήσει. Στην μήνα 10 επισκέψεις έχετε Twitter site σας δεν ήταν μια κακή συμφωνία, είτε. Τώρα μπορείτε να βρείτε αυτές τις επιτυχίες, η αλλαγή αυτή του δολαρίου είναι στο χέρι σας.

Συμβουλές για Χρηματιστήριο
Ξέρετε η χρηματιστηριακή αγορά είναι καλή, οι φίλοι σας θα θέλουν να μοιραστούν συμβουλές αγοράς. Ο αδελφός Kamal, μπορείτε να το ακούσετε; Αλλά είναι ότι 8 ή 10 φίλους σας, η οποία έχει επενδύσει σε συμβουλές σας. Αν αυτή η λειτουργία δεν είναι πλέον σε chat, τα μηνύματα που έχουν όλοι μαζί, οπότε καλύτερα να λάβει Twitter, Κάντε μια λογαριασμό σας, και στην άκρη του λογαριασμού σας Google συνομιλία βάζουμε όλα. Εν τω μεταξύ, άκρη δεν ρίχνει, και εκεί δεν είχαν δημοσιευθεί. Άλλοι φίλοι μου λένε ότι η ιστοσελίδα να είναι σίγουρος για να εγγραφείτε. Κρατήστε ολόκληρο το σχολιασμό της αγοράς καθ 'όλη την ημέρα.

Καβίτα τέσσερις Λιάνα
Ας υποθέσουμε ότι, το blog σας βασίζεται σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αλλά θέλετε τον αναγνώστη σας παρέμεινε, έτσι ώστε να έχουν κάποια διασκεδαστικά αστεία, κωμικά ποιήματα των τεσσάρων τύπου Λιάνα εμφανίζονται στην επόμενη Saitbar. Θα συνεχίσουν να έρχονται στο blog σας κάθε αναγνώστη. Αυτός είναι ο κίνδυνος, ωστόσο, μπορεί να είναι ότι Saitblog blog σας σας θα γίνει πιο δημοφιλής. Lotus τότε θα είναι πλούσιοι του αδελφού του. Πολλοί πλούσιοι Bachelor ακριβώς εκεί για να παρακολουθήσουν τη ζωντανή κρέμονται.

Σημασιολογία, προφορά, γραπτώς ερωτήσεις που σχετίζονται με ρωτήσετε
Συχνά οι άνθρωποι ρωτούν, όπως και τέτοια και μια τέτοια λέξη στα Χίντι Baraha / IME για να γράψετε, απλά ρωτήστε τον οικισμό, τους αγαπημένους σας θα σας δώσει την απάντηση μεντεσέδες. Θα πάει καλά με τους άλλους. Ομοίως, οι άνθρωποι συχνά ρωτούν αγγλικά αγγλικές λέξεις Χίντι Χίντι ή λέξεις, απλά συνομιλίας αντί να ζητήσει Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι άνθρωποι θα το καταλάβουν. Δημιουργική χρήση της κοινωνικής δικτύωσης δεν γίνεται.

Ζωντανή ενημέρωση
Ας υποθέσουμε, έχετε ένα Φεστιβάλ. Ας πάμε για τυχόν κρέατα bloggers (Χορτοφαγική, έχοντας διαβάσει αυτό το blog συμβατό) είναι, εκεί που από στιγμή σε στιγμή, το site είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες. Πάρτε τα κινητά και μένουν στη θέση τους σε Dunn Tweets, άλλους bloggers θα ξέρετε από την εξέταση του τόπου. Ζωντανές ενημερώσεις δεν είναι.

Λοιπόν εμείς, οι άνθρωποι της Ινδίας είναι πολύ Jugadhu. Ελπίζω πως όχι, αλλά το σύνολο σίγουροι ότι θα χρησιμοποιούν το Twitter όλα Jugadhi. Όπως μια μικρή απογοήτευση (walkinto πληκτρολογήσει 140 λέξεις, μπορεί να γραφτεί αρκετά Galia, ότι δεν είναι;), Βγάλτε τα ποιήματα έχουν πάρει κολλήσει στον εγκέφαλο, ένα νέο, φρέσκο ​​χαϊκού που γράφτηκαν, τότε ας εκεί εκπέμπουν. Αρκετές παρτίδες και τη χρήση αυτών των αναγκών έχουν πρόσβαση στο Twitter. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να την εργασία σας.

Technorati Tags: , , , , ,


Θα τους αρέσει πάρα πολύ

6 Responses to "A Twitter ανέκδοτο"

  1. Δηλαδή Tvitiyate εξακολουθεί να είναι βρώμικο. «Οι λέξεις της αγγλικής γλώσσας ... για να Hindikrn.
    Νέα Τοξικομανίας Lgwaoge :)

  2. Εξαιρετικά χρήσιμη. Εκτός από την αύξηση της επέκτασης των μέσων βιοπορισμού τυχόν χτυπήματα. Αφού Avinash διδακτορική αδελφό Γιτού πλούσια και ΕΠ Tiwari ποιήματα για τις τρέχουσες υποθέσεις έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές που τους αξίζει. Μπορείτε να γράψετε μια έκθεση ότι το Google AdSense Πού Πού αλλού μπορεί να καταφέρει να αυξήσει ed. Κατά την εφαρμογή της ενίσχυσης θα πρέπει να έχετε κατά νου τι και πόσο πρέπει να αυξήσουν τις ενισχύσεις αυτές. Πω πω Χρήματα Blog χίντι και η αίτησή του απορρίπτεται από την Google. Τώρα μπορείτε να δείξει το δρόμο για bloggers σαν εμένα που θέλουν ed να γράψετε ένα μήνυμα. Βάλτε στη συνέχεια το θρυλικό αδελφό Γιτού καθώς και κατά την ταχυδρόμηση το σχόλιό σας, εισάγετε το blogger και να προσθέσετε πράγματα σε αυτό και σίγουρα το συνιστώ. Αναμονή για την ανάρτησή σας.

  3. Και τότε, ο οποίος διαχειρίζεται το Διαδίκτυο από το κινητό GPRS ή CDMA ένιωθε για το κινητό κάλυψης της Dana-ημέρα χαϊδεύει Fokti μετά και το Twitter για αυτούς από εκείνους που δεν έχουν παρόμοια εγκατάσταση ήταν ένας Ινδός αριθμό του κινητού 5566511 δηλαδή σύντομο μήνυμα στην οποία (σύμφωνα με Alok αδελφό) πίτα που είναι να στείλει sms επίσης να ενημερώσετε, απλά εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας θα πρέπει να συνδέεται με το λογαριασμό σας στο Twitter.

  4. Το Twitter είναι καλό site.Plese πω για Χίντι μηχανές αναζήτησης. Ξέρω για ένα Χίντι Store (www.hindi.co.nr) .. αλλά u μπορεί να υποδηλώνουν περισσότερα

  5. Και μπορείτε να Tvitia Bhashamen Ντεβαναγκάρι ή οποιαδήποτε ινδική. ακολουθήστε mekhadilkarprakas φυσικά είμαι ανάγνωση απάντησή σας θα αποσταλεί Blagpta.

    Τελευταία Δημοσίευση Blog Φως 's .. Tweet Μετά πόδι πάνω αιλουροειδών

  6. Όταν ήμουν συνταξιούχος πλοίαρχος κατάσταση Υπουργείο Παιδείας για το ποσοστό αναπλήρωσης των συντάξεων και τη σύνταξή τους για την αντικατάσταση πρέπει να σκοντάψει να επιδοτήσει τη μεγάλη ντροπή για όλους Γραφείο Εκπαίδευσης μπλοκ έβαλα αρκετό προσωπικό και JAY Κάθε πλοίαρχος είναι Attec αρχική τους τμήματα, έτσι ώστε θα πρέπει να σταλεί εκεί, το προσωπικό θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να λάβουν μέτρα για να αποτρέψουν την κατάποση

Οι πληροφορίες που απαιτούνται

Ένα δώρο για αυτά τα σχόλια στη σελίδα μου. Μην σχολιάζετε και με ακρίβεια να συμπληρώσετε το blog σας, θα δείξουμε τελευταίο μήνυμα συνδέσεις στο blog σας εδώ. Ο αναγνώστης θα βρει κάτι για το blog σας. Δεν είναι το σωστό; Επομένως, γιατί η καθυστέρηση έχει ξεκινήσει να πάει.

Αφήστε μια απάντηση

CommentLuv σήμα