Ένα ανέκδοτο Twitter

MeraPannaOnTwitter

Όταν εμείς ακολουθούμε άνθρωποι άρχισαν να ρωτούν εάν χρησιμοποιείται το Twitter Τι είναι αυτό; Μια νέα ταραχώδη και πάλι; Γιατί να διαλύσει το Ktrag, Vgarha Vgarha. Έτσι σκεφτήκαμε να διαλυθούν οι παρεξηγήσεις των ανθρώπων, είναι να γράψετε ένα άρθρο στο Twitter. Καλά σε αυτό το άρθρο από την επέκταση της Sun αδελφός διατηρούνται γραπτώς πρέπει να τον τολμήσουμε. Οι ποινές αυτές σίγουρα θα σας ακούσει ... στην καθημερινή ζωή σας.

Δισκοειδής Τι κάνεις;
Τι συμβαίνει;
Και τι νέα;
Τι είναι νέο, φρέσκο;

Ναι, αυτό είναι το ερώτημα συχνά Mirza. Mirza Sahib μας κάθε φορά που το τηλέφωνο / συνομιλία, έλα πριν από τότε ψήσιμο το πρώτο ερώτημα είναι το ίδιο. Τώρα Itte φωτιά ανοίγοντας το αγόρι κοιτάζοντας τους, θα σας πω τι κάνει χωρίς να ρωτήσει. Επίσης Μίρζα Twitter προγραμματιστής που θα υποφέρουν από έναν τέτοιο άνθρωπο, έτσι Dunn έκανε μία ιστοσελίδα, κανένα από τα οποία κάθε στιγμή κάνοντας λογαριασμό είδηση ​​της στιγμής σας είναι από τους φίλους σας σε εραστές. Τώρα Πάρτε Avinash , παίρνει την είδηση ​​της ανάστασης του στο Twitter, πλύση μπανιέρα, που κυμαίνονται από τις ειδήσεις published've άρχισε να κοιμηθεί, έτσι ώστε κανείς δεν ρωτά το εν λόγω ζήτημα. Γράψτε σύντομα μηνύματα ακόμη πιο εύκολο, έτσι τις πιθανότητες από την κορυφή του σας Google / Yahoo Messenger, κινητά ή άλλους τρόπους μπορούν να στείλουν ενημερώσεις στο site. Tweets που μιλούν για αυτές τις ενημερώσεις. Κάθε μήνυμα Tweets μπορεί να είναι μόνο 140 λέξεις. Περιορίστε τότε είναι καλύτερα να γράψει στα αγγλικά είναι, αλλά φυσικά αυτό όριο μειώνεται σε Χίντι Χίντι, διότι είναι η λέξη που αποθηκεύεται σε μορφή Unicode. Λοιπόν, το πρόβλημα με το Twitter Δείτε τι σας. Διαβάστε μπροστά σας.

Twitter Tweets συνεδριάζει το συντομότερο κάνει τη δημοσίευσή τους στο Twitter site σας. Και το λογότυπο στο site σας λίστα παρακολούθησης (Follow) γίνεται, να ενημερώνονται με αυτόματες μεθόδους. Οι άνθρωποι που κάθονται στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο μήνυμά σας. Η κοινωνική δικτύωση δεν είναι λίγες διαφορετικούς τρόπους. Θα λέγατε ότι ήρθε η ώρα της Δυτικής Khanmkha είναι εντάξει, σίγουρα είναι. (Κατά τη γνώμη μας) είναι το μόνο Taimvest κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά μπορεί επίσης να είναι δημιουργικό πείραμα. Πώς ... Lldekia να εξηγήσει μερικά παραδείγματα παρακάτω:

Μίνι-Ιστολόγιο
Χρησιμοποιώντας το Twitter, με τη μορφή ενός μίνι-blog ή blog μπορεί επίσης να έχει παρενέργειες. Ας υποθέσουμε ότι έχετε τη διαχείριση ή την τεχνική, είναι πλοίαρχος του Natsrfing. Αν θέλετε οι αναγνώστες σας μερικά κόλπα στο sidebar του blog σας εμφανίστηκε. Τώρα, είτε θα Guron / συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα νέο blog, το οποίο τρέχει και να διαχειριστεί ένα έργο στο ίδιο πάγκο. Ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Twitter για να πάρει τη μετάβαση. Νομίζω ότι η δεύτερη επιλογή θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Απλά να ξεκινήσετε. Σύνδεση με Google συνομιλία σας, να στείλετε και να κρατήσει δείχνει στο sidebar. Το Twitter είναι πολύ δημοφιλές για να δείξει στο blog σας, έτσι θα έχετε μόνο Mnmafik Κάποιος Vidjed.

Διαφημιστείτε στο blog σας
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο αναγνώστης είναι λιγότερο από ό, τι blogger στο blogging Χίντι. Για να αυξηθεί ο αριθμός των αναγνωστών θα κάνουμε χρήση όλων των νέων πλατφορμών που φτάνουν όπου Χίντι παντογνώστης. Το Twitter είναι στην ίδια πλατφόρμα. Αν θέλετε το blog site σας να ακολουθήσει το αυτόματο τρόπο το ένα μπορεί να γίνει. Μπορείτε να δημοσιεύσετε εδώ και θα υπάρξει μια σύντομη μετα βουτιά. Οι άνθρωποι που ψάχνουν σε αυτή τη θέση, θα έρθουν στην περιοχή σας. Στη συνέχεια, αλυσοδεμένοι το υπόλοιπο είναι μέχρι σας πώς μπορείτε να τους κρατήσει. 10 χτυπήματα σε ένα μήνα από ό, τι μπορείτε να πάρετε το Twitter site σας τότε δεν υπάρχει αντιπραγματισμού. Τώρα θα πρέπει να βρεις τα χτυπήματα ότι η μεταβολή της τιμής του δολαρίου είναι στο χέρι σας.

Συμβουλές για Χρηματιστήριο
Γνώστες της χρηματιστηριακής αγοράς είναι καλή, οι φίλοι σας θα θέλουν να μοιραστούν συμβουλές αγοράς. Kamal αδελφό, τον ακούτε; Αλλά είναι ότι 8 ή 10 φίλους σας, η οποία έχει επενδύσει σε συμβουλές σας. Αν αυτή η λειτουργία δεν είναι πλέον σε chat μηνύματα που έκανε τους πάντες μαζί, έτσι καλύτερη αφομοίωση του Twitter, Κάντε μια λογαριασμό σας, και ότι ο λογαριασμός από το Google σας συνομιλία Βάλτε την άκρη καθόλου. Η άκρη εδώ δεν ρίχνει, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Μιλήστε με τους φίλους ότι η ιστοσελίδα να είστε βέβαιος να εγγραφείτε για να ξεκουραστούν. Κρατήστε ολόκληρο το σχολιασμό της αγοράς καθ 'όλη την ημέρα.

Καβίτα τέσσερις Λιάνα
Ας υποθέσουμε, το blog σας βασίζεται σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αλλά παρέμεινε αναγνώστη σας, έτσι ώστε να έχουν κάποια διασκεδαστικά αστεία, είναι το χιούμορ ποιήματα των τεσσάρων τύπου Λιάνα εμφανίζονται στην επόμενη Saitbar. Θα έρθουν όλα στους αναγνώστες του blog σας. Είναι ένας κίνδυνος, ωστόσο, μπορεί να είναι ότι Saitblog blog σας σας θα γίνει πιο δημοφιλής. Τότε θα είναι πλούσια σε ο αδελφός του λωτού τους. Πολλοί παραμένουν κρεμασμένα για ένα πτυχίο είναι μόνο εκεί για να δούμε πλούσιο.

Σημασιολογία, προφορά, γραπτώς ερωτήσεις που σχετίζονται με ρωτήσετε
Συχνά οι άνθρωποι ρωτούν, όπως και τέτοια και τέτοια λέξη στα Χίντι Baraha / IME πώς να γράψει, απλά ρωτήστε φιλί, τους αγαπημένους σας θα σας δώσει την απάντηση μεντεσέδες. Θα πάει καλά με τους άλλους. Ομοίως, οι άνθρωποι συχνά ρωτούν αγγλικά των αγγλικών λέξεων των Χίντι και Χίντι λόγια, απλά συνομιλίας, αντί να ζητήσει Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο των ανθρώπων που θα τον καταλάβει. Δημιουργική χρήση της κοινωνικής δικτύωσης δεν γίνεται.

Ζωντανές ενημερώσεις
Ας υποθέσουμε, έχετε ένα πικ-νικ. Ας υποθέσουμε ότι κάθε μπλόγκερ από το κρέας (με Χορτοφαγική, συνεπής Διαβάστε αυτό το blog) είναι εκεί κάθε στιγμή που μπορεί να δώσει πληροφορίες για την περιοχή. Διαλέξτε από τα κινητά και Dunn Tweets μένουν στη θέση τους, ενώ το υπόλοιπο είδε σε εκείνη την περιοχή θα Blogger. Ζωντανές ενημερώσεις δεν γίνονται.

Λοιπόν, οι άνθρωποι στην Ινδία είναι πολύ Jugadhu. Ελπίζω πως όχι, αλλά η χρήση Jugadhi σίγουροι ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο από το Twitter. Όπως ένα σύντομο ξέσπασμα (walkinto πληκτρολογήσει, 140 λέξεις, τόσο πολύ μπορεί να γραφτεί Galia, ότι δεν είναι;), Βγάλτε τα ποιήματα έχουν κολλήσει στο μυαλό, ένα νέο, φρέσκο ​​χαϊκού που γράφτηκαν, στη συνέχεια, αφήστε το εκεί εκπέμπουν. Χρησιμοποιώντας πολλές παρτίδες και τα παρόμοια, το μόνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Twitter. Το έργο σας θα συνδέσει παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Technorati Tags: , , , , ,


Θα ήθελα επίσης να τους

6 Responses to "ανέκδοτο του στο Twitter"

  1. Δηλαδή Tvitiyate εξακολουθεί να είναι βρώμικο. Αγγλικά σε Hindikrn της λέξης ....
    Νέα εθισμό Lgwaoge :)

  2. Αναφορά εξαιρετικά χρήσιμη. Εκτός από την αύξηση των μέσων βιοπορισμού Επισκέψεις ενίσχυση κάποιου. Αφού maldaar αδελφό Γιτού γιατρό Avinash Tiwari και ΕΠ έχουν ακόμη αρχίσει να ποιήματα σχετικά με τις τρέχουσες υποθέσεις. Αξίζετε τις συμβουλές που πρέπει να εκτελέσει. Γράψτε μια έκθεση ότι η Google AdSense Πού Πού αλλού μπορεί να κανονίσει για τη συλλογή ed. Ενώ η εφαρμογή για την ενίσχυση πρέπει να έχετε κατά νου τι και πώς μπορεί να κινητοποιηθεί πολύ τέτοιες ενισχύσεις. Πω πω Χρήματα Blog χίντι και η αίτησή του απορρίπτεται από την Google. Τώρα μπορείτε να δείξει το δρόμο για bloggers σαν εμένα, που θέλει να προσθέσει γράφω ένα post. Όταν Γιτού αδελφός θέσει τη θέση και, στη συνέχεια, προσθέτετε τα σχόλιά σας για τον παλαίμαχο blogger και τα πράγματα να δείχνουν σίγουρα προσθήκες. Αναμονή για τη θέση σας.

  3. Και τότε, ποιος διαχειρίζεται το Διαδίκτυο από το κινητό GPRS ή CDMA κινητή σκηνή ένιωσε για τη θέση αυτή Fokti Dana-ημέρα χαϊδεύει και το Twitter για εκείνους που δεν έχουν τέτοια διευκόλυνση που παρέχεται από όσους έχουν 5566511 αριθμό κινητού τηλεφώνου της Ινδίας δηλαδή σύντομο μήνυμα στο οποίο (σύμφωνα με Alok αδελφό) πίτα που στέλνει ένα SMS μπορεί επίσης να ενημερώσει, απλά εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας θα πρέπει να συνδέονται στο λογαριασμό τους στο Twitter.

  4. Twitter είναι καλό site.Plese πω για Χίντι μηχανές αναζήτησης. Ξέρω για ένα Χίντι Κατάστημα (www.hindi.co.nr) .. αλλά u μπορεί να υποδηλώνουν περισσότερα

  5. Και μπορείτε να Tvitia Ντεβαναγκάρι ή οποιαδήποτε ινδική Bhashamen. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει mekhadilkarprakas είμαι ανάγνωση της απάντησής σας θα σταλεί Blagpta.

    Τελευταία Δημοσίευση Blog Φως 's .. Twitter Μετά αιλουροειδών πόδι πάνω

  6. Guruji όταν αποσύρθηκε κατάσταση Υπουργείο Παιδείας για την κατασκευή συνταξιοδότησης και τις συνταξιοδοτικές ποσοστά προμήθειας τους για το αδίκημα πρέπει να τρώνε μεγάλη ντροπή έχει να επιδοτήσει το γραφείο εκπαίδευσης, έχω να μπλοκάρει και αρκετό προσωπικό Jai να Attec Master είναι πάντα εκεί στην αρχική τους υπηρεσίες έτσι ώστε να μπορώ να αποσταλεί προσωπικό για να λειτουργήσει σωστά και να λάβουν μέτρα για την πρόληψη της κατάποσης

Σημαντικές πληροφορίες

Ένα δώρο για όσους σχόλιο στη σελίδα μου. Συμπληρώστε το blog σας, δοκιμάστε και διορθώστε το σχόλιό σας, θα δείξουμε εδώ είναι η σύνδεση με το τελευταίο μήνυμα στο blog σας. Ο αναγνώστης θα βρει κάτι στο blog σας. Το σωστό δεν είναι αυτό; Επομένως, γιατί η καθυστέρηση είναι, και να ξεκινήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

CommentLuv σήμα