Anekdota A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Amikor follow ember kezdte azt kérdezi, ha használják a Twitter Mi ez? Egy új mozgalmas megint? Miért eloszlassa a Ktrag, Vgarha Vgarha. Ezért úgy gondoltuk, hogy eloszlassa a tévhiteket emberek, hogy írjon egy cikket a Twitter. Nos ebben a cikkben bővítésével Sun testvér tartotta írásban kell mer neki. Ezek a mondatok biztosan hallani, ... a mindennapi életben.

Poppet Mit csinálsz?
Mi folyik itt?
És mi újság?
Mi az új, friss?

Igen, ez a kérdés gyakran Mirza. A Mirza Sahib, ha a telefon / beszélgetés, gyerünk addig robbantás az első kérdés ugyanaz. Most Itte Tűz törlése a fickó nézi őket, majd megmondja, hogy mit csinál kérdezés nélkül. Én is Mirza Twitter fejlesztő, aki szenved egy ilyen ember, így Dunn készült egy oldalon, amelyek közül egyik sem minden pillanatban azzal, hogy a számla hír a pillanat a barátaidat, hogy szerelmesek. Most Vegye Avinash , ő veszi a hír feltámadása Twitter, fürdő mosás, kezdve a hír published've kezdett aludni úgy, hogy senki nem kéri a fenti kérdésre. Rövid szöveges üzenetek írását még könnyebb, így az esély a tetején a Google / Yahoo Messenger, Mobile vagy más módon küldhet frissítéseket az oldalon. Tweets hogy beszélni ezeket a frissítéseket. Minden Tweets üzenet csak 140 szó. Limit akkor a legjobb, hogy írjon angolul, de természetesen ez a határérték csökken Hindi Hindi mert ez a szó tárolják Unicode. Nos, a probléma a Twitter Nézze meg, mit. Olvassa el előtted.

Twitter Tweets eleget, amint teszi közzé a Twitter honlapján. És a logó a webhelyen Watchlist (Follow) történik, tájékoztatják őket az automatikus módszerekkel. Ember ül a számítógép előtt, így tud válaszolni az üzenetet. A social networking nem egy pár különböző módon. Azt mondaná, hogy itt az ideje, West Khanmkha rendben van, biztos. (Véleményünk szerint) az egyetlen Taimvest social networking. De ez is lehet kreatív kísérlet. Hogyan? ... Lldekia megmagyarázni néhány példát az alábbiakban:

Mini-Blog
Twitter segítségével formájában egy mini-blog vagy blog is lehetnek mellékhatásai. Tegyük fel, vezetési vagy műszaki, ura Natsrfing. Ha azt szeretné, hogy az olvasók egy pár trükköt a blog tálaló mutatott fel. Most akkor vagy Guron / tipp, hogy hozzon létre egy új blog, ami fut, és kezelni a feladat önmagában számláló. Vagy hozzon létre egy fiókot a Twitter az indulásra. Azt hiszem, a második lehetőség az lenne, sokkal könnyebb. Csak az induláshoz. Jelentkezzen be Google csevegés, küld, és tartsa bemutatja az oldalsávon. Twitter nagyon népszerű megmutatni a blog, így akkor csak kap Mnmafik Valaki Vidjed.

Hirdesse blog
Köztudott, hogy minden, ami az olvasó kevesebb, mint blogger hindi blogolást. Növelni az olvasók száma fogjuk, hogy az összes az új platformok, amelyek elérik ahol Hindi-ismerete. Twitter ugyanazon a platformon. Ha azt szeretné, a bloghoz, hogy kövesse az automatikus ahogy az ember válhat. Nyithatsz itt-ott lesz egy rövid poszt splash. Ember nézi az állásra, akkor jön a webhelyre. Ezután bilincselve a többi rajtad múlik, hogyan tartod őket. 10 találat egy hónap alatt, mint amennyit kap a Twitter honlapján, akkor nincs cserekereskedelem. Most meg kell találni a találatok, hogy a változás a dollár csak rajtad áll.

Tőzsdei tippek
Hozzáértő a tőzsde jó, a barátok meg akarja osztani a piaci tippeket. Kamal testvér, hallod? De az, hogy a 8 vagy 10 barátok, amely befektetett a tippeket. Ha ez a funkció nem most a chat-üzenetek készült mindenki együtt, így jobban veszi a Twitter, Tedd egy fiókot, és a fiók a Google-csevegés Tegye a csúcs egyáltalán. A hegy itt nem öntött, ott nem tették közzé. Beszélj a barátok, hogy a helyszínen győződjön meg róla, hogy iratkozzon fel pihenni. Tartsa a teljes piac kommentár egész nap.

Kavita négy Liana
Tegyük fel, a blog az alapja egy nagyon komoly téma. De továbbra is az olvasó, így van néhány mulatságos viccek, humor vers négy Liana típusú jelennek meg a következő Saitbar. Ez minden jön a blog olvasói. Ez a veszély azonban, lehet, hogy a Saitblog a blog egyre népszerűbb. Akkor lesz gazdag a lótusz testvér. Sokan továbbra is lógott egy agglegény csak ott keresni gazdag.

Szemantika, kiejtés, írás kapcsolatos kérdéseket feltenni
Gyakran az emberek azt kérdezik, ilyen és ilyen és ilyen szó a hindi Baraha / IME, hogyan kell írni, csak kérni Kiss szeretteit megadja a választ zsanérok. Ez jól fog menni a többiekkel. Hasonlóképpen, az emberek gyakran kérdezik angol angol szavak a hindi vagy hindi szó, csak cset helyette kérni Eközben, a többi ember meg fogja érteni őt. Kreatív használata social networking nem kerül sor.

Élő frissítések
Tegyük fel, hogy van egy piknik. Tegyük fel, hogy minden bloggerek ki hús (vegetáriánus, konzisztens olvasási ezt a blogot), ott vannak minden pillanatban adhat információt az oldalon. Válasszon a mobil és Dunn Tweets Stay put, a többi látta, hogy a helyszínen lesz Blogger. Élő frissítések nem történt.

Nos, az emberek Indiában nagyon Jugadhu. Remélem, hogy nem, de a használata Jugadhi benne, akkor hogy a legtöbb Twitter. Mint például egy rövid kitörés (walkinto gépelt, 140 szó, annyi lehet írni Galia, hogy nem?), Vegye ki, a versek már ragadt a szem előtt tartva, egy új, friss haiku írott, majd hagyja ott okádó. A több tételek és a hasonló, minden használhatja a Twitter. A munka az alábbi linkre további információkért.

Technorati Tags: , , , , ,


Ön is szeretne nekik

6 Responses to "anekdota A Twitter"

  1. Ie Tvitiyate még rendetlen. Angol Hindikrn a szó ....
    Új függőség Lgwaoge :)

  2. Jelentés rendkívül hasznos. Növelése mellett az eszközöket keresnek ember Hits javítása. Miután maldaar bátyám Jitu orvos Avinash Tiwari illetve az Operatív Programban is kezdtek verseket, amelyek aktuális eseményekről. Megérdemli a tippeket, hogy kell végrehajtani. Írj egy jelentés, hogy a Google AdSense Hol Hol máshol is gondoskodik gyűjteni ed. Míg a támogatást kérelmező kell szem előtt tartani, hogy mi és mennyi ilyen támogatásokat lehet mozgósítani. Wow Pénz Blog hindi és kérelmét elutasítják, a Google. Most már tudja mutatni az utat, hogy a bloggerek, mint én, aki azt akarja, hogy adjunk blog írása. Ha Jitu testvér fel a posta, majd add meg észrevételeit a veterán blogger, és a dolgok határozottan arra utalnak, kiegészítéseket. Várjuk post.

  3. És akkor, aki irányítja az interneten a mobil GPRS vagy CDMA mobil színpad érzett ezen a poszton Fokti Dana napos megveregette a Twitter azok számára, akik nem rendelkeznek ilyen eszközt azok, akik 5566511 mobilszámát India azaz a rövid üzenetet, amelyet (a Alok testvér), pite, hogy küld egy sms-t is frissíteni, csak adja meg mobilszámát össze kell kapcsolni a Twitter fiókot.

  4. Twitter jó site.Plese mesélni hindi keresőkben. Tudok egy Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. de azt sugallják, u több

  5. És akkor Tvitia Devanagari vagy indiai Bhashamen. Ügyeljen arra, hogy kövesse mekhadilkarprakas olvasom a választ küldjük Blagpta.

    Fény 's Last Blogbejegyzések .. Twitter követően macska mancsa felett

  6. Guruji amikor nyugalmazott állami oktatási minisztérium, hogy felépítse a Pension Panzió jutalék a bűncselekmény enni nagy szégyen azt támogatni az oktatási hivatal, azt kell blokkolni, és legyen elég személyzet Jai Attec mester valaha is, hogy az eredeti osztályoknak, hogy én kell küldeni személyzet megfelelő működéséhez, és lépéseket tesz annak megakadályozására lenyelés

Fontos információk

Egy ajándék azoknak, akik megjegyzést az oldalamon. Töltse ki a blog, próbálja kijavítani megjegyzést, megmutatjuk itt a link a blog utolsó post. Az olvasó talál valamit a blog. A helyes dolog, nem igaz? Akkor miért a késedelem, és az induláshoz.

Hagy egy Válaszol

CommentLuv jelvény