Anekdota A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Amikor follow emberek elkezdtek kérdezi, ha használják, a kövesse? A hektikus újra? Miért Ktrag eloszlassa, Vgarha Vgarha. Úgy gondoltuk, hogy távolítsa el tévhiteket az emberek, hogy írjon egy cikket a Twitter. Nos ebben a cikkben bővítésével Sun testvére tartani írásban kell mer vele. A mindennapi életben hallani fogja a szavát ... persze.

Poppet csinálsz?
Mi folyik itt?
Mi újság?
Mi az új, friss?

Igen, ez itt a kérdés gyakran Mirza. Amikor Mirza Sahib telefonos / beszélgetés jön égetés az első kérdés az, hogy miért. Most Itte tűz tisztítja a srác nézi őket, megmondja, hogy mit csinál kérdezés nélkül. Azt is követi a fejlesztő, aki szenved, mert valaki, mint Mirza Dunn létrehozott egy webhelyet, ahol minden pillanatban fiókja minden információt tud adni nektek barátaim. Most Vegye Avinash , mint ő veszi a hír az utánkövetés, fürdő mosás, kezdve az arany a közzétett jelentések elkezdték megkérdőjelezni, hogy nem kérte a fentiek közül bármelyik. Könnyebb rövid szöveges üzenetek írását, így az esélye, akár a Google / Yahoo Messenger, mobil, vagy más módon küldhet frissítéseket a helyszínen. Jelentkezz be, hogy beszéljen a frissítések. Bejelentkezés 140 szó lehet semmilyen üzenetet. Limit üzenet írása angolul, ezért jó, de persze ez lesz csökkentve hindi, mert Hindi a szavakat tárolja Unicode. Nos, a probléma Twitter, hogy mi a. Ön olvassunk tovább.

Twitter Tweets leghamarabb összeül, ő ad tegye közzé a Twitter honlapján. És a logó a webhelyen Watchlist (Follow) is, tájékoztatják őket az automatikus módszerekkel. Ember ül a számítógép, hogy tud-e válaszolni az üzenetet. Social networking nem Kicsit másképpen. Mondhatjuk, hogy itt az ideje, West Khanmkha törvénye, határozottan. (A mi szemünkben) egy social networking Taimvest. De az is lehet kreatív kísérlet. Hogyan? ... Lldekia magyarázza néhány példát az alábbiakban:

Mini Blog
Twitter segítségével formájában egy mini-blog, vagy blog is lehetnek mellékhatásai. Tegyük fel, hogy vezetési vagy műszaki, az ura Natsrfing. Ha azt szeretné, hogy az olvasók egy pár trükköt mutatott be a blog tálaló. Most akkor vagy Guron / tipp, hogy hozzon létre egy új blog, ami fut, és kezelni a feladat is számláló. Vagy regisztrálj a Twitter, hogy megy. Azt hiszem, a második lehetőség lenne sokkal könnyebb. Csak az induláshoz. Jelentkezzen be Google chat, küldeni, és mindig meg fogjuk mutatni az oldalsávon. Twitter nagyon népszerű show a blog, így csak akkor kap Mnmafik Vidjed valakit.

Hirdesse blog
Köztudott, hogy az összes, hogy az olvasó nem éri blogger hindi blogolást. Hogy növelje az olvasók száma, akkor élni fog minden új platform, ahol Hindi sem fog elérni. Twitter ugyanazon a platformon. Ha azt szeretnénk, automatikus módon követni a bloghoz válhat. Hozzászólás itt, és lesz egy rövid poszt splash. Az emberek látták, hogy postai úton, akkor jön a webhelyre. Akkor a többi már rajtad múlik, hogy hogyan kötötte őket tartani. Ha van egy hónap, hogy a Twitter honlapján 10 találatot nem olyan barter. Most meg kell találni a változás a dollár üti ez rajtad múlik.

Tőzsdei tippek
Tudod, a tőzsde jó, barátaival akar majd tőzsdei tippeket. Lotus testvére, hallod? De az, hogy a 8-as vagy 10-barátok, amely a befektetett a tippeket. Ha ez nem a chat funkció, hogy mindenkinek van egy üzenetet, hogy vegye segítségével Twitter, Tedd egy számla, és a hegyét a google csevegő fiók Tedd az egészet. Nem borravalót itt, ott nem tették közzé. Hogy a helyszínen győződjön meg róla, hogy iratkozzon fel a barátai szerint. Tartsa a teljes piaci kommentárjában a nap folyamán.

Kavita négy Liana
Tegyük fel, a blog alapján egy nagyon komoly téma. De tartott az olvasók, így már néhány mulatságos viccek, vicces versek négy Liana típusú jelennek meg a következő Saitbar. Minden valóra fog a blog olvasói. Ez annak a kockázata, azonban lehet, hogy nem lesz sokkal népszerűbb, mint a Saitblog a blog. Tudnia kell, a Lotus gazdag testvére. Sok maradnak lóg a bachelor csak ott kell keresni gazdag.

Szemantika, kiejtés, írásban kérdést feltenni
Gyakran megkérdezik, és ilyen és ilyen szót hindi Baraha / IME, hogyan kell írni, csak kérni Kiss szeretteit megadja a választ zsanérok. Ez megy a többi közé. Hasonlóképpen, hindi, vagy Hindi szó az angol szavak angol gyakran kérdezik, csak kérni körül beszélgető helyett, akkor az emberek meg fogják érteni azt. Kreatív használata social networking nem kerül sor.

Élő frissítések
Tegyük fel, hogy van egy piknik. Engedd el minden bloggerek húsok (vegetáriánus, aki olvassa ezt a blogot kompatibilis) vannak, van az a pillanat, akkor adjon azonnali tájékoztatást oldalon. Bejelentkezés Lift Legyen mobil és Dunn fel a többi bloggerek tudják, hogy a helyszínen fogják látni. Élő frissítések nem.

Nos, mi vagyunk a nép a nagyon Jugadhu. Remélem nem, de a lehetőséget, hogy kövesse Jugadhi benne, azt használja. Ennek rövid sorozatot (walkinto gépelt 140 szó, annyira lehet írni Galia, hogy nem az?) Eltávolításához, a versek kerültek ragadt az agyban, egy új, friss haiku írt, akkor hadd legyen okádó. Több részre, és segítségével az ilyen igényeket használhatja a Twitterre. További információért látogasson el a következő linket a munkát.

Technorati Tags: , , , , ,


Szeretné őket

6 hozzászólás "megragad a Twitter"

  1. Azaz Tvitiyate még mindig rendetlen. Szónak az angol ... hogy Hindikrn.
    Új függőség Lgwaoge :)

  2. Rendkívül hasznos jelentéseket. Amellett, hogy növeli a kiterjesztése eszközöket keresnek egy találat. Jitu Bhai gazdag miután Avinash Tiwari orvos és OP még éppen hogy verseket, amelyek aktuális eseményekről. Azt akarja mondani, hogy végre tudják hajtani. Írj egy beszámolót, hogy a Google AdSense Hol Hol máshol lehet sikerült emelni ed. Amikor a támogatást kérelmező, hogy tartsa szem előtt, hogy mit és mennyit lehet emelni az ilyen támogatás. Wow Pénz Blog hindi és kérelmét elutasítják, a Google. Most akkor mutasd meg az utat, hogy a bloggerek kereső támogatás blog írása. Tegye a Jitu Bhai poszt a veterán blogger, majd add meg észrevételeit és javaslatait kell hozzá dolgokat hozzá. Várjuk a post.

  3. És akkor, ki kezeli az internetet a mobil GPRS vagy CDMA mobil színpad úgy érezte, hogy elérje Fokti Hozzászólás Dana-nap, és azoknak, akik nem szerepelnek egy indiai mobilszámra 5566511 Twitter aki biztosított Ez a rövid üzenetet, hogy (a fény testvére) pie, hogy küld egy sms-t is frissíteni, egyszerűen adja meg mobil telefonszámot a felhasználó Twitter fiókot.

  4. Twitter jó site.Plese mesélni Hindi keresőkben. Tudom, hogy körülbelül egy Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. de u sugallják több

  5. És akkor Tvitia Devanagari vagy bármilyen indiai Bhashamen. Küldök neked kell követnie mekhadilkarprakas Blagpta olvasási válaszolni fog.

    Light 's Utolsó blogbejegyzés .. Tweet követően macska mancsa alatt

  6. Amikor nyugdíjba mestere Cshattíszgarh Oktatási Minisztérium építeni a nyugdíjban és nyugdíjszerű jutalék az őszi teszi nagy szégyen, azt támogatni a blokk Oktatási Hivatal Glory volt elegendő személyzet és Attec Guru valaha így személyzetének el kell küldeni az eredeti osztályok tudtam megfelelően működjenek, és tegyen lépéseket, hogy megakadályozza a megvesztegetés

Fontos információk

Egy ajándék azoknak, akik megjegyzést az oldalamon. Te hozzászólás és pontosan töltse ki a blog, megmutatjuk itt van egy link, hogy a blogbejegyzést utolsó. Az olvasó talál valamit a blog. Hát nem a helyes dolgot? Akkor a késleltetést, és elindulni.

Hagy egy Válaszol

CommentLuv jelvény