Anekdota A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ha követni használt Twitter, így az emberek elkezdtek kérdezi, mi ez? Ismét egy új, mozgalmas? Ahova a Ktrag eloszlassa, Vgarha Vgarha. Tehát meg kell javítani az emberek téves, hogy írjon egy cikket a Twitter. Nos ebben a cikkben a bővülő V bátyja tartotta írásban persze mer rá. Ezek a mondatok biztosan hallani a mindennapi életben ....

Mit babuska?
Mi folyik itt?
És mi újság?
Mi az új, friss?

Igen, ugyanaz a kérdés gyakran Mirza. A Mirza Sahib a telefon / beszélgetés jött égetés az első kérdésre ugyanaz. Tehát most Itte Tűz bátran srác nézi őket, meg fogja mondani, anélkül, hogy azt kérdezem, mit csinál. Szeretem Mirza, egy személy szenved a Twitter fejlesztő, aki létrehozott egy oldalt, így Dunn, amelyben minden pillanatról pillanatra, valami hír fiókja barátainak yaron tud nyújtani. Most Vegyük Avinash , ő veszi a hír az ő feltámadása Twitter, fürdő mosás, kiadói hírek from've kezdett aludni, így senki nem kéri a fenti kérdésekre. Rövid szöveges üzenetek írását is könnyebb, így az esélyek fel a Google / Yahoo Messenger, mobil, vagy más módon küldhet frissítéseket az oldalon. Ezek a frissítések nevezzük tweets. Tweets nem lehet az üzenet a 140 szó. Hogy írjon egy üzenetet angolul, így ez egy jó határ, de ez a határ csökken Hindi természetesen, a hindi szó tárolja Unicode. Nos, ez az, ami a probléma látható Twitter. Olvassa el előtted.

Twitter Tweets eleget, amint teszi őket közzé a Twitter honlapján. És a logó webhelyén kedvencek (Követés) "már adott nekik a hírt, automatikus módon. Ember ül a számítógép, így tud válaszolni az üzenetet. Social networking ugye egy pár különböző módon. Mondhatjuk, hogy itt az ideje Khanmkha West rendben van, az biztos. (Véleményünk szerint) az egyetlen Taimvest social networking. De ez is lehet használni kreatív. Hogyan magyarázza ..... látni néhány példát az alábbiakban:

Mini Blog
A Twitter, mint egy mini-blog, vagy egy blog is lehetnek mellékhatásai. Tegyük fel, hogy vezetés vagy műszaki, ura Natsrfing. Ha azt szeretné, hogy az olvasók egy pár trükköt mutatott a blog oldalsáv. Most vagy te Guron / tipp, hogy hozzon létre egy új blog, ami fut, és kezelni a feladat is számláló. Vagy hozzon létre egy fiókot a Twitter az indulásra. Véleményem szerint a második lehetőség könnyebb. Kérjük, csak elkezd. Küldjön Tweets a Google chat, tartsa és megjeleníti az oldalsávon. Twitter nagyon népszerű show a blog, így talál Vidjed Mnmafik valakit.

Hirdesse blog
Köztudott, hogy minden blog hindi Blogs olvasó sokkal kevésbé. A számának növelése olvasók, hogy mindannyiunknak szüksége van, hogy az új platform, hogy elérje a hindi tudó. Twitter ugyanazon a platformon. Ha azt szeretné, a blog site Twitter automatikus módon válhat. Hozzászólás a csobbanás itt-ott lesz egy rövid post. Emberek nézett az állomáson, akkor jön a webhelyen. Ezután kötötte a többi rajtad múlik, hogyan tartod őket. 10 találat a hónapban van a Twitter honlapján elhárítanak minden deficit üzletet. Most meg kell találni a változás a dollár találat van rajtad.

Tőzsdei tippek
Jó ismerete a tőzsde, tőzsdei tipp, hogy a barátok. Kamal Brother, figyelsz ugye? De ez a 8-as vagy 10-barátok, ami az, hogy fektessenek be a tippeket. Ha ez a funkció most nem a chat-üzenetek, amitől mindenki együtt, hogy vegye segítségével a Twitter, Tedd egy számlát, és a számla a Google beszélgetni Helyezze a hegyét egyáltalán. Nem tip itt is, ott nem tették közzé. Feliratkozás beszélni a barátok, amelyek a többi oldalon. Tartsa a teljes piac kommentár a nap folyamán.

Four Liana költészet
Tegyük fel, hogy a blog alapján egy nagyon komoly téma. De szeretnénk az olvasó maradt, így van néhány mulatságos vicc, humor versek négy Liana típusú látható a következő Saitbar. Ez minden jön a blog olvasói. Ez a kockázat azonban lehet, sokkal népszerűbb, mint a Saitblog a blog. Tudod, hogy nem lesz gazdag testvére a lótusz. Sokan továbbra is lóg a főiskolai csak ott, hogy vizsgálja meg a gazdag.

Jelentése, kiejtés, írás kapcsolatos kérdéseket feltenni
Gyakran az emberek azt kérdezik, és ilyen és ilyen szót hindi Baraha / IME írni, csak kérdezni Kiss szeretteit megadja a választ zsanérok. Ez lesz a jó mások. Hasonlóképpen, az emberek gyakran kérdezik angol az angol szó a hindi és hindi szó, ahelyett, hogy csak beszélgetni, és kérje Eközben, a többi ember meg fogja érteni őt. Kreatív használata social networking nem.

Élő frissítés
Tegyük fel, hogy van egy piknik. Ismerje meg a bloggerek ment Tegyük fel, hogy valaki (aki vegetáriánus, következetes read ezt a blogot), vannak ott adhat minden pillanatban ezen az oldalon. Pick a mobil-és Dunn Tweets Maradj ott, pihenni Blogger'll megtudja, nézi a helyszínen. Élő frissítések nem történik.

Nos, az emberek India nagyon jó összeköttetéssel. Remélem, hogy nem, de a használata Jugadhi benne, akkor a lehető legtöbbet hozza ki a Twitter. Mint egy rövid tört (típus walkinto, Galia 140 lehet írni szavakkal annyira, hogy nem?) Távolítsa el, a verseket már ragadt az elmében, egy új, friss haiku íródott, ezért hagyjuk azt átterjedni. Sok ilyen sokat használ, akkor használja ezt a Twitter. A munka az alábbi linkre további információkért.

Technorati Tags: , , , , ,


Azt is szeretem őket

6 Responses to "megragad a Twitter"

  1. Ie Tvitiyate csak rendetlen. A Hindikrn angol szavak ....
    Új függőség Lgwaoge :)

  2. Jelentés rendkívül hasznos. Amellett, hogy a növekedés a kereső eszköze Találatok kiterjesztése. Miután maldaar Jitu bátyám Avinash Tiwari orvos és OP is kezdtek, hogy verseket, amelyek aktuális eseményekről. Ha azt javasolta, hogy érdemes megvalósítani. Írj egy jelentést, amely a mellett a Google AdSense és hová Ed gondoskodik gyűjteni. Amikor a pályázó a támogatás szem előtt tartani, hogy mit és mennyit kell emelni az ilyen támogatás. Wow Pénz Blog hindi és a kérelmét elutasították a Google. Most mutasd meg az utat, hogy a bloggerek, mint Ed rajongó írt egy post. Jitu testvére fel, illetve, ha a veterán blogger, majd helyezze be észrevételeit és javaslatait minden bizonnyal hozzá dolgokat is. Ezt várják a post.

  3. És akkor, amikor a mobil internet által biztosított GPRS vagy CDMA mobil színpad vette azt Fokti Dana - Dan megveregette a Twitter azok számára, akiknek nincs ilyen lehetőség, amelyet azok, akik egy indiai mobil szám 5566511 Ez a rövid üzenet, amely (a fény testvére) pite, hogy küld egy sms-t is frissíteni, csak add meg a mobilszámát a Twitter fiókot.

  4. Twitter jó site.Plese mesélni Hindi keresőmotorok. Tudok egy hindi Store (www.hindi.co.nr) .. de u azt sugallják, több

  5. És akkor Tvitia Bhashamen Devanagari vagy indiai. Ügyeljen arra, hogy kövessen @ khadilkarprakas olvasom a válasz is fog érkezni Blagpta.

    Light 's Last Post blog .. Twitter követői macska mancsát vége

  6. Amikor nyugdíjba mentem ura a State Department of Education építeni a Panzió és Panzió jutalék mértéke csökken, hogy megbotlik, hogy meg kell támogatni, hogy szégyen, hogy a blokk Oktatási Hivatal elég személyzet, én Jay és Mester Attec, amit valaha is küldte őket az eredeti osztályok, így munkatársai képesnek kell lennie arra, hogy megfelelően működjön, és meg kell fizetni a kenőpénzt

Fontos információk

Egy ajándék azoknak, akik megjegyzést az oldalamon. Te vagy megjegyzés, írja be a pontos címét a blog, a blog megmutatja az utolsó utáni link itt. Az olvasó talál valamit a blog. Hát nem helyes? Akkor miért a késedelem megkezdődött megy.

Hagy egy Válaszol

CommentLuv jelvény