Anekdota A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Amikor follow használt Twitter, így az emberek elkezdtek kérdezi, mi ez? Ismét egy új mozgalmas? Ahova a Ktrag eloszlassa, Vgarha Vgarha. Úgy gondoltuk, hogy eloszlassa a tévhiteket az emberek, hogy írjon egy cikket a Twitter. Nos ebben a cikkben a bővülő V bátyja tartotta írásban is mer vele. Ezek a mondatok biztosan hallani ... a mindennapi életben.

Mit babuska?
Mi folyik itt?
És mi újság?
Mi újság a friss?

Igen, ez a kérdés gyakran Mirza. A Mirza Sahib, ha a telefon / beszélgetés, gyerünk addig robbantás az első kérdés ugyanaz. Tűz Itte elszámolási őket most látta a srác, meg fogja mondani, anélkül, hogy megkérdeznéd, hogy mit csinál. Én is követi a fejlesztő, aki szenved, mert valaki, mint Mirza Dunn készült egy oldalon, amelyek közül egyik sem az a fiók létrehozása hír a pillanat minden pillanatban a Can Yaaron barátok. Most Vegye Avinash , ő veszi a híre feltámadás Twitter, fürdő mosás, közzétett hír from've kezdett aludni, így senki nem kéri, hogy a fenti kérdésre. Rövid szöveges üzenetek írását könnyű, így a fenti Vantage a Google / Yahoo Messenger, Mobil vagy más sok küldhet frissítéseket az oldalon. Tweets hogy beszélni ezeket a frissítéseket. Tweets, hogy a levél csak 140 szó. Limit üzeneteket írni angolul, így ez jó, de természetesen ezt a határt csökken Hindi Hindi mert a szó tárolják Unicode. Nos, a probléma a Twitter, hogy mi a. Olvassa el előtted.

Twitter Tweets megfelelnek amint ő ad nekik közzé a Twitter honlapján. És a logót a webhely Watchlist (Follow) tette, ő tájékoztatta automatikus módszerekkel. Ember ül a számítógép előtt, így tud válaszolni az üzenetet. A social networking nem egy pár különböző módon. Azt mondják, hogy itt az ideje Khanmkha West rendben van, az biztos. (Véleményünk szerint) az egyetlen Taimvest social networking. De ez is használható kreatív. Hogyan? ... Lldekia megmagyarázni néhány példát az alábbiakban:

Mini-Blog
A Twitter, mint egy mini blog vagy blog is lehetnek mellékhatásai. Tegyük fel, hogy vezetői vagy technikai, ura Natsrfing. Ha azt szeretné, hogy az olvasók egy pár trükköt, hogy mutassa meg a sidebar a blog. Most akkor vagy Guron / tipp, hogy hozzon létre egy új blogot, ami fut, és kezelni a feladat önmagában számláló. Vagy hozzon létre egy fiókot a Twitter az indulásra. Azt hiszem, a második lehetőség az lenne, sokkal könnyebb. Szerezd meg csak a kezdet. Jelentkezzen be Google csevegés, küldés, és tartsa bemutatja az oldalsávon. Twitter nagyon népszerű, hogy jelenjen meg a blog, így Mnmafik Vidjed találna valakit.

Hirdesse blog
Köztudott, hogy minden, ami az olvasó kisebb, mint blogger hindi blogolást. Számának növelése az olvasók, hogy mindannyian, hogy az új platform, hogy elérje a hindi-tudás. Twitter egy hasonló platform. Ha azt szeretné, automatikus módon a blog site Twitter válhat. Hozzászólás itt-ott lesz egy rövid csobbanás küldesz. Az emberek látták, hogy a posta, akkor jön a webhelyére. Akkor kötötte a többi rajtad múlik, hogyan tartod őket. 10 találat a hónapban kapsz Twitter honlapján, akkor nincs hiány üzlet. Most úgy találja, ezek találattal ez a változás a dollár csak rajtad áll.

Tőzsdei tippek
Jó ismerete a tőzsde, részvénypiac tipp, hogy a barátok. Kamal testvér, hallod? De előfordul, hogy a 8-as vagy 10-barátok, amely befektetett a tippeket. Ha ez a funkció most nem a chat üzeneteket tette mindenki együtt, így jobban veszi a Twitter, Tedd egy fiókot, és a számla a Google cset Tedd tip egyáltalán. Öntöttvas nem borulhat itt, ott nem tették közzé. Más barátai azt mondják, hogy a helyszínen győződjön meg róla, hogy fizetni. Tartsa a teljes piac kommentár a nap folyamán.

Négy Liana költészet
Tegyük fel, hogy a blog az alapja egy nagyon komoly téma. De szeretné, hogy olvasó maradt, így van néhány mulatságos viccek, humor versek négy Liana típusú láthatók a következő Saitbar. Ez mind jön a blog olvasói. Ez egy kockázat, azonban lehet, hogy sokkal népszerűbb, mint a Saitblog a blog. Akkor tudni fogod, hogy a gazdag testvére Kamal. Sokan továbbra is lógott egy agglegény csak ott kell keresni gazdag.

Szemantika, kiejtés, írás kapcsolatos kérdéseket feltenni
Gyakran az emberek azt kérdezik, ilyen és ilyen és ilyen szó a hindi Baraha / IME, hogy írjon, csak kérni Kiss szeretteit megadja a választ zsanérok. Ez jól fog menni a többiekkel. Hasonlóképpen, az emberek gyakran kérdezik angol angol szavak a hindi és hindi szavak csak chat helyett kérni Eközben a többi ember meg fogja érteni őt. Kreatív használata a társadalmi hálózatok végzett jogot.

Élő frissítések
Tegyük fel, hogy van egy funkciója. Ismerje meg a bloggerek ment Tegyük fel, hogy valaki (aki vegetáriánus, következetes olvassa el ezt a blogot), vannak ott is, hogy a webhely tisztában van minden pillanatban. Tweets Lift Legyen mobil és Dunn tesz a többi blogger tudni fogja, hogy nézi az oldalt. Élő frissítések nem.

Nos, az emberek Indiában nagyon Jugadhu. Remélem, hogy nem, de a használata Jugadhi benne, akkor hogy a legtöbb Twitter. Mint például a rövid kitörés (típus walkinto, Galia 140 lehet írni szavakkal annyi, hogy nem az?) Vegye ki, a versek is ragadt a szem előtt tartva, egy új, friss haiku írva, így hagyjuk, hogy öntsön ki ott. Sokan használnak ilyen nagyszámú igények, amelyek segítségével a Twitter. A munkavégzés az alábbi linkre további információkért.

Technorati Tags: , , , , ,


Tetszeni fog nekik is

6 Responses to "anekdota A Twitter"

  1. Ie Tvitiyate csak rendetlen. Az angol szó ... a Hindikrn.
    Új függőség Lgwaoge :)

  2. Jelentés rendkívül hasznos. Amellett, hogy a növekedés az eszközöket keresnek Találat javítása. Miután maldaar bátyám Jitu orvos Avinash Tiwari és Om Prakash elkezdték, hogy verseket, amelyek aktuális eseményekről. Megérdemled a tippeket, hogy kell végrehajtani. Írj egy jelentést, amely a mellett a Google AdSense Hol Hol lehet rendezni gyűjteni ed. Alkalmazása során a támogatást, és mit kell szem előtt tartani, hogy mennyi ilyen támogatásokat lehet mozgósítani. Wow Pénz Blog hindi és a kérelmét elutasították a Google. Most már tudja mutatni az utat, hogy a bloggerek, mint én, aki azt akarja, hogy adjunk blog írása. Jitu testvér hozott valamint akkor, amikor a veterán blogger majd helyezze be észrevételeit és javaslatait minden bizonnyal még több dolgot is. Ilyen benne, hogy a post.

  3. És akkor, ki irányítja az interneten keresztül a mobil GPRS vagy CDMA mobil színpad érezte a Dana-Dan a kapufán csattant Fokti és a Twitter azoknak, akiknek nincs ilyen lehetőség, akik egy indiai mobil nyújtandó száma 5566511 így egy rövid üzenetet, amelyet (a Alok testvér) samosa azaz SMS küldésével is frissíteni, csak a mobil számát növeli a Twitter fiókot.

  4. Twitter jó site.Plese mesélni hindi keresőkben. Tudok egy hindi Store (www.hindi.co.nr) .. de u sugallják több

  5. És akkor Tvitia Devanagari vagy indiai Bhashamen. Természetesen olvasom a Blagpta kövesse mekhadilkarprakas választ fog küldeni.

    Light 's Last Blog Post .. Twitter követői macska mancsát át

  6. Amikor nyugdíjas mester Chhattisgarh Oktatási Minisztérium építeni a nyugdíj és Panzió jutalék mértéke az árát nem esik ez a szégyen, hogy meg kell támogatni a blokk Oktatási Hivatal, én minden érte, és elegendő személyzet Jai lesz Mester Attec én valaha is küldött nekik, hogy az eredeti osztályok, így nem kell a mechanizmus megfelelően működjön, és a személyzet nem kell támogatni

Szükséges információt

Egy ajándék azok számára, akik megjegyzést az oldalamon. Te megjegyzés, és töltse ki a pontos címét a blog, megmutatjuk itt egy link a blog utolsó post. Az olvasó talál valamit a blog. A helyes dolog, nem igaz? Akkor miért a késedelem megkezdődött megy.

Hagy egy Válaszol

CommentLuv jelvény