Anekdot A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Apabila kita ikuti orang mula bertanya jika digunakan, adalah yang mengikuti? A sibuk lagi? Mengapa Ktrag bersurai, Vgarha Vgarha. Oleh itu, kita fikir untuk menghapuskan salah faham orang, untuk menulis satu artikel di Twitter. Baik dalam ini artikel dengan mengembangkan saudara Sun disimpan bertulis mesti berani dia. Dalam kehidupan sehari-hari anda, anda akan mendengar perkataan ... sudah tentu.

Popet anda lakukan?
Apa yang berlaku?
Apa berita?
Apa yang segar baru?

Ya, itulah soalan yang sering Mirza. Apabila Mirza Sahib telefon kami / chat datang untuk menembak soalan pertama adalah mengapa. Sekarang Itte Kebakaran penjelasan lelaki itu melihat mereka, akan memberitahu anda apa yang dia lakukan tanpa meminta. Saya juga mengikuti pemaju yang akan menderita kerana seseorang seperti Mirza Dunn mencipta sebuah laman di mana setiap masa oleh mana-mana maklumat akaun anda boleh memberi anda semua rakan-rakan saya. Sekarang Ambil Avinash , kerana dia mengambil berita susulan, mencuci mandi, dari emas untuk laporan yang diterbitkan telah mula mempersoalkan yang tidak ditanya apa-apa yang di atas. Lebih mudah untuk menulis mesej ringkas, jadi kemungkinan Google / Yahoo Messenger, cara mudah alih atau lain anda, anda boleh menghantar kemas kini laman tersebut. Daftar masuk untuk bercakap dengan kemas kini ini. Daftar masuk 140 perkataan boleh menjadi apa-apa mesej. Had untuk menulis mesej dalam Bahasa Inggeris, jadi ia adalah baik, tetapi sudah tentu had ini dikurangkan kepada Hindi, kerana Hindi adalah perkataan disimpan dalam Unikod. Juga masalah dengan Twitter untuk melihat apa yang anda. Anda Baca lanjut.

Twitter Tweet memenuhi sebaik sahaja dia memberikan mereka disiarkan di laman Twitter anda. Dan logo di laman anda watchlist (Ikut) telah, mereka dimaklumkan oleh kaedah automatik. Orang duduk di komputer anda, sama ada anda boleh menjawab mesej anda. Rangkaian sosial tidak adalah ia agak berbeza. Anda akan mengatakan bahawa itu undang-undang Barat Khanmkha masa ini, adalah pasti. (Di mata kita) adalah satu rangkaian sosial Taimvest. Tetapi ia juga boleh menjadi percubaan kreatif. ? Bagaimana ... Lldekia dijelaskan beberapa contoh di bawah:

Mini Blog
Menggunakan Twitter dalam bentuk blog-mini atau blog juga boleh mempunyai sampingan. Katakan anda mempunyai pengurusan atau teknikal, adalah tuan Natsrfing. Jika anda ingin pembaca anda untuk beberapa helah anda menunjukkan dalam bar sisi blog anda. Sekarang sama ada anda Guron / tips untuk membuat blog baru, yang dikendali dan untuk menguruskan tugas di kaunter sendiri. Atau buat akaun di Twitter untuk bertindak. Saya rasa pilihan kedua akan menjadi lebih mudah. Hanya memulakan. Daftar masuk dengan sembang Google anda, menghantar, dan menyimpan menunjukkan dalam bar sisi. Twitter adalah show yang sangat popular di blog anda sehingga anda hanya akan mendapatkan Mnmafik Vidjed seseorang.

Mengiklankan blog anda
Ia diketahui oleh semua bahawa pembaca adalah kurang daripada blogger di blog Hindi. Untuk meningkatkan bilangan pembaca, kami akan menggunakan semua platform baru di mana Hindi adalah capaian gonna. Twitter adalah pada platform yang sama. Jika anda ingin cara automatik untuk mengikuti laman blog anda boleh menjadi. Catat sini dan akan ada jawatan pendek anda percikan. Orang melihat jawatan itu, ia akan datang ke laman web anda. Kemudian selebihnya terpulang kepada anda bagaimana anda terikat untuk menjaga mereka. Jika anda mempunyai sebulan untuk mendapatkan laman Twitter anda 10 hits tukar barang tidak apa-apa. Sekarang anda perlu mencari perubahan dalam dolar menjadi asas ia adalah terpulang kepada anda.

Tips pasaran saham
Anda tahu pasaran saham adalah baik, kawan-kawan anda akan mahu tips pasaran saham. Lotus saudara, anda mendengarnya? Tetapi adalah bahawa anda 8 atau 10 rakan-rakan, yang dilaburkan pada tips anda. Jika ia bukan dalam ciri sembang bahawa setiap orang mempunyai mesej, jadi mengambil bantuan daripada Twitter, Jadikan satu akaun anda, dan di hujung akaun google chat anda letakkanlah di semua. Tidak tip di sini, terdapat tidak diterbitkan. Bahawa tapak itu pastikan anda melanggan kepada rakan-rakan katakan. Simpan ulasan pasaran keseluruhan sepanjang hari.

Kavita empat Liana
Katakan, blog anda adalah berdasarkan kepada satu perkara yang sangat serius. Tetapi anda diadakan pembaca anda, jadi mereka mempunyai beberapa jenaka lucu, puisi komik empat jenis Liana ditunjukkan di Saitbar seterusnya. Semuanya akan datang kepada pembaca blog anda. Ia adalah risiko yang, bagaimanapun, mungkin bahawa akan ada lebih popular daripada Saitblog anda blog anda. Anda perlu tahu adik teratai kaya anda. Banyak tinggal tergantung untuk bujang hanya di sana untuk melihat kaya.

Semantik, sebutan, menulis untuk bertanya soalan yang berkaitan
Sering kali orang bertanya, dan apa-apa dan apa-apa perkataan dalam Bahasa Hindi Baraha / IME, bagaimana untuk menulis, hanya meminta ciuman, orang tersayang akan memberikan anda Jawapannya bergantung. Ia akan menjadi baik dengan orang lain. Begitu juga, Hindi Hindi atau perkataan daripada perkataan Bahasa Inggeris Bahasa Inggeris sering bertanya, hanya bertanya berbual sebaliknya, maka rakyat akan memahaminya. Kreatif penggunaan rangkaian sosial tidak dibuat.

Laporan langsung
Katakan, anda mempunyai berkelah. Melepaskan apa-apa daging blogger (Vegetarian yang membaca blog ini riba) berada, terdapat masa ini anda boleh memberikan tapak maklumat segera. Daftar Angkat Tinggal mudah alih dan Dunn meletakkan seluruh blogger tahu bahawa tapak itu akan melihat. Kemas kini langsung tidak.

Baik, kami adalah orang-orang dalam sangat Jugadhu. Saya tidak berharap, tetapi peluang untuk mengikuti Jugadhi yakin anda akan menggunakan. Seperti yang pecah yang singkat (walkinto menaip 140 perkataan, Galia begitu banyak boleh ditulis, itu bukan?) Untuk mengeluarkan, puisi telah terperangkap di dalam otak, yang haiku baru segar bertulis, maka hendaklah ada memuntahkan. Beberapa lot dan menggunakan keperluan itu boleh gunakan untuk Twitter. Untuk maklumat lanjut lawati pautan berikut untuk kerja anda.

Technorati Tags: , , , , ,


Adakah anda ingin mereka

6 Responses to "merebut Twitter"

  1. Iaitu Tvitiyate masih tidak kemas. Bahasa Inggeris bagi perkataan itu ... untuk Hindikrn.
    Ketagihan Lgwaoge baru :)

  2. Laporan yang amat berguna. Selain meningkatkan lanjutan cara pendapatan satu hits. Jitu Bhai kaya selepas saya Avinash Tiwari doktor dan OP telah pun mula puisi mengenai hal ehwal semasa. Adakah anda mencadangkan bahawa mereka mampu untuk melaksanakan. Tulis satu laporan bahawa Google AdSense Di mana mana lagi boleh berjaya meningkatkan ed. Apabila memohon untuk bantuan yang perlu diingat adalah apa dan berapa banyak boleh dibangkitkan bantuan tersebut. Wow Wang Blog Hindi dan permohonannya ditolak oleh Google. Sekarang anda boleh tunjukkan jalan kepada blogger yang ingin bantuan seperti menulis jawatan. Meletakkan jawatan Jitu Bhai dengan blogger veteran kemudian menambah komen dan cadangan anda perlu menambah sesuatu kepadanya. Menunggu catatan anda.

  3. Dan kemudian, orang yang menguruskan Internet dengan GPRS bimbit atau peringkat cdma bimbit dia merasakan ia melanda Fokti Post Dana-hari, dan bagi mereka yang tidak mempunyai nombor telefon mudah alih India 5566511 Twitter yang telah disediakan Itulah mesej ringkas yang (mengikut cahaya saudara) pai yang menghantar sms juga boleh mengemas kini ia, hanya menambah nombor telefon mudah alih anda dengan akaun Twitter anda.

  4. Twitter adalah baik site.Plese memberitahu tentang Hindi Search Engine. Saya tahu tentang satu Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. tetapi u boleh mencadangkan lebih

  5. Dan anda boleh Tvitia Devanagari atau mana-mana Bhashamen India. Aku mengutus engkau mesti mengikut mekhadilkarprakas membaca Blagpta akan bertindak balas.

    Light 's Blog Post terakhir .. Tweet Mengikuti Feline mengais lebih

  6. Apabila saya bersara tuan Chhattisgarh Jabatan Pelajaran untuk membina kadar komisen Pencen dan Pencen mereka kejatuhan membuat malu besar ia mempunyai untuk memberi subsidi Pejabat Pelajaran Sekat untuk Glory saya mempunyai kakitangan yang mencukupi dan Attec Guru adalah pernah jadi ada yang kakitangan hendaklah dihantar ke jabatan asalnya saya boleh berfungsi dengan baik dan mengambil langkah-langkah untuk mencegah rasuah

Maklumat penting

Hadiah untuk orang-orang yang memberi komen pada halaman saya. Anda komen dan tepat mengisi blog anda, kami akan menunjukkan di sini adalah link ke laman blog anda lepas. Pembaca akan mendapati sesuatu untuk blog anda. Bukankah ia perkara yang betul? Kemudian kelewatan, dan memulakan.

Tinggalkan Jawapan

Lencana CommentLuv