Anekdot Satu Twitter

MeraPannaOnTwitter

Apabila kita mengikuti digunakan Twitter supaya orang ramai mula bertanya, apakah ia? Sekali lagi sibuk baru? Whereto yang Ktrag bersurai, Vgarha Vgarha. Oleh itu, kita perlu membetulkan salah faham rakyat, adalah untuk menulis satu artikel di Twitter. Baik dalam ini artikel dengan memperluaskan saudara Sun disimpan menulis tentu berani beliau. Ini ayat pasti akan mendengar anda dalam kehidupan seharian anda ....

Apa yang anda popet?
Apa yang berlaku?
Dan apa yang berita?
Apa yang segar baru?

Ya, soalan yang sama sering Mirza. Mirza Sahib kami telefon / berbual datang ke menembak soalan pertama adalah sama. Jadi sekarang Itte Kebakaran dgn gagah lelaki melihat mereka, akan memberitahu anda tanpa meminta apa yang dia lakukan. Saya suka Mirza, seseorang yang mengalami pemaju Twitter yang telah mencipta laman web supaya Dunn, di mana setiap masa oleh masa, apa-apa berita daripada akaun peserta Yaron rakan-rakan anda boleh berikan. Sekarang Ambil Avinash , dia mengambil berita kebangkitan-Nya Twitter, mencuci mandi, penerbitan berita from've mula tidur sehingga tidak ada siapa yang meminta soalan di atas. Tulis mesej ringkas lebih mudah, jadi kemungkinan sehingga anda Google / Yahoo Messenger, Mobile atau cara-cara lain yang anda boleh menghantar kemas kini laman tersebut. Perisian ini dipanggil tweet untuk. Tweet ada sebarang mesej ialah 140 perkataan. Untuk menulis mesej dalam bahasa Inggeris supaya ia had yang baik, tetapi had ini dikurangkan kepada kursus Hindi, adalah perkataan Hindi disimpan dalam Unikod. Nah ini adalah apa masalah dilihat dengan Twitter. Baca di hadapan anda.

Twitter Tweet memenuhi sebaik sahaja dia membuat mereka yang diterbitkan di laman Twitter anda. Dan logo di laman anda Watchlist (Ikuti) 'telah diberikan mereka berita adalah cara automatik. Orang duduk di komputer anda supaya ia boleh bertindak balas terhadap mesej anda. Social networking kan beberapa cara yang berbeza. Anda akan mengatakan bahawa ia adalah masa Khanmkha Barat adalah OK, pasti adalah. (Pada pandangan kami) adalah rangkaian sosial yang hanya Taimvest. Tetapi ia juga boleh digunakan kreatif. Bagaimana untuk menerangkan ..... Lihat beberapa contoh di bawah:

Mini-Blog
Menggunakan Twitter sebagai blog mini atau blog boleh mempunyai sampingan. Pengurusan Katakan atau teknikal, adalah nakhoda Natsrfing. Jika anda ingin pembaca anda beberapa helah anda menunjukkan dalam bar sisi blog anda. Sekarang sama ada anda Guron / tips untuk membuat blog baru, yang dikendalikan dan menguruskan tugas sendiri kaunter. Atau buat akaun di Twitter untuk bertindak. Pada pandangan saya, pilihan kedua lebih mudah. Sila hanya bermula. Menghantar Tweet dari sembang Google anda, menyimpan dan memaparkan dalam bar sisi. Twitter adalah menunjukkan sangat popular di blog anda supaya anda akan mendapati Vidjed Mnmafik seseorang.

Mengiklankan blog anda
Ia diketahui oleh semua blog yang di pembaca Hindi Blogs lebih kurang. Untuk meningkatkan bilangan pembaca bahawa kita semua perlu menggunakan platform baru untuk mencapai Hindi-mengetahui. Twitter adalah pada platform yang sama. Jika anda ingin laman blog anda cara automatik Twitter boleh menjadi. Catat percikan di sini dan di sana anda akan menjadi post ringkas. Orang yang melihat jawatan itu, ia akan datang ke laman web anda. Kemudian diikat selebihnya terpulang kepada anda bagaimana anda menjaga mereka. 10 hits pada bulan yang anda mendapat laman web Twitter anda menafikan sebarang perjanjian defisit. Sekarang anda perlu mencari perubahan dalam dolar hits ia adalah terpulang kepada anda.

Tips pasaran saham
Mempunyai pengetahuan yang baik daripada pasaran saham, tip pasaran saham untuk diberikan kepada rakan-rakan. Kamal Brother, adakah anda mendengar betul? Tetapi ia adalah anda 8 atau 10 rakan-rakan, iaitu untuk melabur ke atas tips anda. Jika ciri ini tidak kini dalam mesej chat yang menjadikan semua orang bersama-sama, jadi mengambil bantuan Twitter, Buat satu akaun anda, dan akaun itu dari sembang Google anda Letakkan hujung sama sekali. Tidak menunjukkan apa yang di sini, terdapat tidak diterbitkan. Langgan untuk bercakap dengan rakan-rakan yang membuat seluruh laman web ini. Pastikan ulasan pasaran keseluruhan sepanjang hari.

Empat puisi Liana
Katakan blog anda adalah berdasarkan pada subjek yang sangat serius. Tetapi anda ingin pembaca anda kekal, supaya mereka mempunyai beberapa jenaka lucu, puisi jenaka empat jenis Liana ditunjukkan di Saitbar depan. Ia semua akan datang kepada pembaca blog anda. Ia adalah risiko, bagaimanapun, mungkin lebih popular daripada Saitblog anda blog anda. Anda tahu akan ada saudara yang kaya dengan teratai. Ramai yang masih tergantung untuk sarjana muda hanya di sana untuk melihat kaya.

Makna, sebutan, soalan bertulis yang berkaitan untuk meminta
Selalunya orang bertanya, dan apa-apa dan apa-apa perkataan dalam bahasa Hindi Baraha / IME menulis dalam, hanya meminta Kiss, orang tersayang akan memberikan Jawapan bergantung. Ia akan menjadi untuk kebaikan orang lain. Begitu juga, orang sering bertanya Bahasa Inggeris perkataan Inggeris Hindi atau perkataan Hindi, bukan hanya berbual dan bertanya Sementara itu, seluruh rakyat akan memahaminya. Penggunaan kreatif rangkaian sosial tidak.

Live Terbaru
Katakan anda mempunyai berkelah. Memenuhi blogger hilang seseorang Katakan (yang Vegetarian, membaca konsisten blog ini) berada di sana anda boleh memberi setiap saat laman web ini. Angkat dari telefon bimbit dan Dunn Tweet penginapan put, rehat Blogger'll mengetahui dengan melihat laman web ini. Kemas kini hidup tidak dibuat.

Baik kita, rakyat India adalah sangat baik disambungkan. Saya harap tidak, tetapi penggunaan Jugadhi yakin anda akan mendapat yang terbaik daripada Twitter. Sebagai pecah pendek (jenis walkinto, Galia 140 boleh ditulis dalam kata-kata begitu banyak, yang tidak?) Keluarkan, puisi telah terperangkap dalam minda, yang haiku baru yang segar bertulis, jadi biarkan ia melimpah. Banyak banyak itu digunakan, anda boleh menggunakan ini untuk Twitter. Kerja anda akan menghubungkan di bawah untuk maklumat lanjut.

Technorati Tags: , , , , ,


Anda juga akan seperti mereka

6 Responses to "merebut Twitter"

  1. Iaitu Tvitiyate hanya tidak kemas. Untuk Hindikrn perkataan Inggeris ....
    Ketagihan Lgwaoge baru :)

  2. Melaporkan sangat membantu. Selain daripada peningkatan cara-cara mendapatkan lanjutan Hits. Selepas saya maldaar saudara Jitu Avinash Tiwari doktor dan OP telah pun mula puisi mengenai hal ehwal semasa. Jika anda telah mencadangkan mereka adalah bernilai pelaksana. Tulis satu laporan bahawa penambahan Google AdSense dan dari mana ke mana Ed boleh menguruskan untuk mengumpul. Apabila memohon bantuan perlu ingat apa dan berapa banyak untuk meningkatkan bantuan tersebut. Wow Wang Blog Hindi dan permohonannya telah ditolak oleh Google. Sekarang anda boleh menunjukkan saya jalan untuk blogger seperti peminat Ed dengan menulis jawatan. Saudara Jitu memakai dan juga apabila blogger veteran kemudian masukkan komen anda dan cadangan pasti akan menambah perkara kepadanya. Yang menanti post anda.

  3. Dan kemudian, di mana Internet mudah alih disediakan oleh GPRS atau CDMA peringkat mudah alih beliau mengambil ia dengan Fokti Dana - Dan menepuk dan Twitter bagi mereka yang tidak mempunyai kemudahan itu disediakan oleh orang-orang yang mempunyai nombor mudah alih India 5566511 Itulah mesej pendek yang (mengikut adik cahaya) pai yang menghantar sms juga boleh mengemas kini, hanya menambah nombor telefon bimbit anda dengan akaun Twitter anda.

  4. Twitter adalah site.Plese baik memberitahu tentang Hindi Search Engines. Saya tahu kira-kira satu Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. tetapi u boleh mencadangkan lebih

  5. Dan anda boleh Tvitia Bhashamen Rumi atau India. Pastikan anda mengikuti saya @ khadilkarprakas Saya membaca respon anda akan dihantar Blagpta.

    Cahaya 's Post Last blog .. Twitter Pengikut kucing mengais lebih

  6. Apabila saya bersara induk Jabatan negeri Pelajaran membina Pencen dan Pencen kadar komisen mereka jatuh tersandung perlu subsidi ia adalah malu untuk meletakkan kakitangan yang cukup Blok Pejabat Pendidikan, saya Jay dan Master Attec pernah saya menghantar mereka ke jabatan asal mereka, jadi ada kakitangan akan dapat berfungsi dengan baik dan mungkin perlu membayar rasuah

Maklumat penting

Hadiah kepada mereka yang memberi komen pada halaman saya. Anda komen, masukkan alamat sebenar blog anda, blog anda akan menunjukkan pos pautan terakhir di sini. Pembaca akan mencari sesuatu untuk blog anda. Bukankah perkara yang betul? Jadi mengapa kelewatan telah mula pergi.

Tinggalkan Jawapan

Lencana CommentLuv