Anekdot A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Apabila kita mengikuti eksperimen mula meminta orang ramai sama ada mereka ikuti? Sekali lagi labirin daripada undang-undang baru? Whereto yang Ktrag bersurai, Vgarha Vgarha. Oleh itu, kita fikir logo untuk menghapuskan salah faham, menulis satu artikel di Twitter. Juga tentang satu artikel secara terperinci saudara Sun disimpan menulis, pasti Dekiaga beliau. Ini ayat yang pasti akan mendengar anda dalam kehidupan sehari-hari anda ....

Popet lakukan?
Apa yang berlaku?
Berita apa?
Apa yang segar yang baru?

Ya, soalan yang sama sering Mirza. Mirza Sahib kita, setiap kali telefon / sembang datang kepada soalan yang sama, sebelum menembak. Sekarang Itte Kebakaran penjelasan lelaki itu melihat mereka, akan memberitahu anda tanpa meminta apa yang dia lakukan. Saya rasa Twitter sebagai seorang yang mengalami pemaju Mirza itu akan juga membuat sebuah laman web yang diberikan oleh Dunn, yang bila-bila masa berita akaunnya dengan menjadikan setiap saat rakan-rakan anda boleh memberi anda semua. Sekarang Avinash Ambil Twitter berita kebangkitan-Nya mengambil, mandi basuh, daripada menerbitkan berita emas telah beralih ke kanan sehingga tidak ada yang bertanya soalan di atas. Mudah untuk menulis mesej ringkas, jadi kemungkinan dari bahagian atas Google / Yahoo Messenger anda, mudah alih atau cara-cara lain yang anda boleh menghantar kemas kini laman tersebut. Kemas kini dipanggil tweets kepada. Tweet boleh mana-mana mesej daripada 140 perkataan. Had untuk menulis dalam bahasa Inggeris, jadi ia adalah baik, tetapi sudah tentu had ini dikurangkan kepada Hindi, kerana bahasa Hindi adalah perkataan disimpan dalam Unikod. Juga masalah dengan Twitter untuk melihat apa yang anda. Anda Baca hadapan.

Twitter Tweet bertemu dengan mereka sebaik sahaja mereka diterbitkan di laman Twitter anda memberi. Dan logo di laman anda Watchlist (Ikut) telah menjadikan mereka cara automatik Berita dibuat. Orang duduk di komputer anda, sama ada ia adalah mesej anda dapat menjawab. Rangkaian sosial tidak ia agak berbeza. Anda akan mengatakan bahawa Masa ini Khanmkha Barat adalah ya, kita ada. (Di mata kita) adalah rangkaian sosial yang hanya Taimvest. Tetapi ia juga boleh menjadi satu eksperimen kreatif. ? Bagaimana ... Zldekia telah menerangkan beberapa contoh di bawah:

Mini Blog
Menggunakan Twitter dalam bentuk blog-mini atau blog juga boleh mempunyai sampingan. Katakan anda mempunyai pengurusan atau teknikal, adalah tuan Natsrfing. Anda mahu beberapa helah di palang sisi pembaca blog anda juga dipaparkan. Sekarang sama ada anda Guron / tips telah mencipta satu blog baru, yang dijalankan dan juga beroperasi di kaunter sendiri Heel. Atau pergi ke Twitter untuk membuat akaun. Saya rasa pilihan kedua lebih mudah. Dapatkan hanya permulaan. Hantar Tweet dari sembang Google anda, dan menunjukkan di penginapan bar sisi. Twitter adalah sangat popular sehingga anda perlu menunjukkan blog anda Mnmafik Vidjed akan mencari seseorang.

Mengiklankan blog anda
Ia diketahui oleh semua bahawa blogger di blog Hindi adalah lebih kurang pembaca. Untuk meningkatkan bilangan pembaca kita perlu menggunakan semua platform baru di mana Bahasa Hindi Mengetahui jangkauan. Twitter adalah platform yang sama. Jadi sama ada anda mempunyai laman Twitter dari blog anda secara automatik boleh menjadi. Anda boleh mengepos di sini dan akan ada bedah percikan ringkas. Melihat orang yang menyiarkan, akan datang ke laman web anda sahaja. Kemudian selebihnya terpulang kepada anda bagaimana anda mengikat mereka untuk menjaga. Pada bulan 10 hits anda mendapatkan laman Twitter anda bukan perjanjian yang buruk sama ada. Sekarang anda mencari hits ini, perubahan dalam dolar adalah terpulang kepada anda.

Tips pasaran saham
Anda tahu pasaran saham yang baik, kawan-kawan anda akan mahu untuk berkongsi tips pasaran. Abang Kamal, anda mendengarnya? Tetapi adalah bahawa anda 8 atau 10 kawan-kawan, yang dilaburkan pada tips anda. Jika ciri-ciri ini tidak kini dalam mesej chat yang mempunyai semua orang bersama-sama, jadi lebih baik mengambil Twitter, Jadikan satu akaun anda, dan di hujung akaun sembang Google anda Letakkan semua. Sementara itu, tip tidak dibuang, dan terdapat tidak diterbitkan. Kawan-kawan yang lain beritahu saya bahawa tapak itu pastikan anda melanggan. Pastikan ulasan pasaran keseluruhan sepanjang hari.

Kavita empat Liana
Katakan, blog anda adalah berdasarkan kepada satu subjek yang sangat serius. Tetapi anda ingin pembaca anda kekal, jadi mereka mempunyai beberapa jenaka lucu, puisi komik empat jenis Liana ditunjukkan pada Saitbar depan. Ia akan terus datang ke blog anda setiap pembaca. Ini adalah risiko yang, bagaimanapun, mudahan Saitblog blog anda anda akan menjadi lebih popular. Lotus maka anda akan menjadi kaya saudaranya. Ramai sarjana muda kaya hanya ada di sana untuk menonton gantung hidup.

Semantik, sebutan, soalan bertulis yang berkaitan untuk bertanya
Sering kali orang bertanya, ini dan itu dan apa-apa perkataan dalam Bahasa Hindi Baraha / IME untuk menulis dalam, hanya meminta penyelesaian, orang tersayang akan memberikan anda Jawapannya bergantung. Ia akan pergi dengan baik dengan orang lain. Begitu juga, orang sering bertanya Inggeris perkataan Bahasa Inggeris Bahasa Hindi atau perkataan Hindi, hanya sembang bukan meminta Sementara itu, seluruh rakyat akan memahaminya. Penggunaan kreatif rangkaian sosial tidak dibuat.

Laporan langsung
Katakan, anda mempunyai Festival. Biarlah pergi mana-mana daging blogger (Vegetarian, setelah membaca blog ini riba) berada, di sana anda semasa ke semasa, laman web ini dapat memberi maklumat. Ambil mudah alih dan tetap tinggal di Dunn Tweet, penulis blog lain akan tahu dengan melihat laman web ini. Kemas kini langsung tidak.

Baik kita, rakyat India amat Jugadhu. Saya tidak berharap, tetapi seluruh yakin anda akan menggunakan Twitter semua Jugadhi. Seperti kekecewaan sedikit (walkinto menaip 140 perkataan, boleh ditulis agak Galia, yang tidak?), Ambil, para puisi telah mendapat terperangkap di dalam otak, yang haiku baru segar bertulis, maka hendaklah ada memuntahkan. Beberapa lot dan menggunakan keperluan seperti mempunyai akses kepada Twitter. Untuk maklumat lanjut, sila layari pautan berikut untuk kerja anda.

Technorati Tags: , , , , ,


Anda akan suka mereka terlalu

6 Responses to "A anekdot Twitter"

  1. Ie Tvitiyate masih tidak kemas. 'Perkataan bahasa Inggeris ... untuk Hindikrn.
    Ketagihan Lgwaoge baru :)

  2. Amat berguna. Selain meningkatkan lanjutan cara mendapatkan apa-apa hits. Selepas saya Avinash saudara kedoktoran Jitu kaya dan OP Tiwari puisi mengenai hal ehwal semasa telah mula meningkat. Anda perlu mengikuti tips yang sepatutnya. Anda menulis laporan yang Google AdSense mana mana lagi boleh berjaya meningkatkan ed. Walaupun memohon bantuan perlu ingat apa dan berapa banyak untuk meningkatkan bantuan tersebut. Wow Wang Blog Hindi dan permohonannya ditolak oleh Google. Sekarang anda boleh menunjukkan jalan kepada blogger seperti saya yang mahu ed menulis jawatan. Letakkan kemudian saudara legenda Jitu juga apabila menghantar komen anda, masukkan blogger dan menambah perkara yang perlu dan pasti mengesyorkan. Menunggu catatan anda.

  3. Dan kemudian, orang yang menguruskan Internet dengan GPRS bimbit atau cdma dia berasa untuk liputan mudah alih daripada Dana hari menepuk Fokti pos dan Twitter untuk mereka oleh mereka yang tidak mempunyai kemudahan seperti yang disediakan adalah nombor telefon bimbit India 5566511 iaitu pesanan ringkas yang (mengikut saudara Alok) pai yang menghantar sms juga boleh mengemas kini ia, sila masukkan nombor telefon bimbit anda seharusnya dikaitkan ke akaun Twitter anda.

  4. Twitter adalah baik site.Plese memberitahu tentang Hindi Search Engine. Saya tahu kira-kira satu Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. tetapi u boleh mencadangkan lebih

  5. Dan anda boleh Tvitia Bhashamen Devanagari atau India. mengikuti kursus mekhadilkarprakas Saya membaca respons anda akan dihantar Blagpta.

    Light 's Blog Post terakhir .. Tweet Mengikuti mengais lebih Feline

  6. Apabila saya bersara Jabatan negeri tuan Pendidikan untuk kadar penggantian Pencen dan Pencen mereka untuk penggantian itu mempunyai tersandung malu untuk memberi subsidi yang besar untuk semua pejabat pendidikan blok saya meletakkan kakitangan yang cukup dan JAY Setiap induk adalah Attec jabatan asal mereka sehingga saya akan dihantar ke sana, kakitangan dapat bekerja dengan baik dan mengambil langkah-langkah untuk mencegah pengambilan

Maklumat yang diperlukan

Hadiah bagi mereka yang komen pada halaman saya. Adakah anda memberi komen dan tepat mengisi blog anda, kami akan menunjukkan pautan jawatan terakhir blog anda di sini. Pembaca akan mendapati sesuatu untuk blog anda. Bukankah ia perkara yang betul? Jadi mengapa kelewatan telah mula pergi.

Tinggalkan pesanan

Lencana CommentLuv