Anekdot A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Apabila kita ikuti digunakan Twitter sehingga orang mula bertanya, apakah ia? Sekali lagi yang sibuk baru? Whereto yang Ktrag bersurai, Vgarha Vgarha. Oleh itu, kita fikir untuk menghapuskan salah faham orang, adalah untuk menulis rencana mengenai Twitter. Baik dalam ini artikel dengan mengembangkan saudara Sun disimpan bertulis juga harus berani beliau. Ayat ini pasti akan mendengar anda ... dalam kehidupan seharian anda.

Apa yang anda popet?
Apa yang berlaku?
Dan apa berita?
Apa yang segar baru?

Ya, soalan ini sering Mirza. Mirza Sahib kami setiap kali telefon / chat, datang sebelum kemudian menembak soalan pertama adalah sama. Kebakaran Itte penjelasan mereka kini melihat lelaki itu, akan memberitahu anda tanpa meminta apa yang dia lakukan. Saya juga mengikuti pemaju yang akan menderita kerana seseorang seperti Mirza Dunn membuat satu laman web, yang mana dengan mencipta berita akaun anda daripada masa ini setiap saat dalam tin Yaaron rakan-rakan anda. Sekarang Ambil Avinash , dia mengambil berita kebangkitan beliau Twitter, mencuci mandi, diterbitkan from've berita mula tidur sehingga tidak ada seorang bertanya soalan di atas. Tulis mesej ringkas mudah, jadi dari atas Vantage kepada anda Google / Yahoo Messenger, Mobile atau lain-lain dalam banyak cara boleh menghantar kemas kini laman tersebut. Tweet yang bercakap dengan kemas kini ini. Tweet bahawa mana-mana mesej hanya boleh menjadi 140 perkataan. Hadkan mesej untuk menulis dalam bahasa Inggeris jadi ini adalah baik, tetapi sudah tentu had ini dikurangkan kepada Hindi kerana Hindi adalah perkataan disimpan dalam Unikod. Juga masalah dengan Twitter untuk melihat apa yang anda. Membaca di hadapan anda.

Twitter Tweet memenuhi sebaik sahaja dia memberikan mereka disiarkan di laman Twitter anda. Dan logo di laman anda Senarai pantau (Follow) telah dilakukan, dia diberitahu oleh kaedah automatik. Orang duduk di komputer anda supaya ia boleh bertindak balas kepada mesej anda. Social networking kan beberapa cara yang berbeza. Anda akan katakan ia adalah masa Khanmkha Barat OK, pasti adalah. (Pada pandangan kami) adalah rangkaian sosial yang hanya Taimvest. Tetapi ia juga boleh digunakan kreatif. Bagaimana ... Lldekia untuk menjelaskan beberapa contoh di bawah:

Mini-Blog
Menggunakan Twitter sebagai blog atau blog mini juga boleh mempunyai sampingan. Katakan anda pengurusan atau teknikal, adalah tuan Natsrfing. Jika anda mahu pembaca anda beberapa helah untuk menunjukkan anda berada di sidebar blog anda. Sekarang sama ada anda Guron / tips untuk membuat blog baru, yang menjalankan dan menguruskan tugas itu sendiri kaunter. Atau buat akaun di Twitter untuk bertindak. Saya rasa pilihan kedua akan menjadi lebih mudah. Dapatkan hanya permulaan. Daftar masuk dengan sembang Google anda, menghantar, dan menyimpan menunjukkan dalam bar sisi. Twitter adalah sangat popular untuk menunjukkan di blog anda supaya anda Mnmafik Vidjed akan mencari seseorang.

Mengiklankan blog anda
Ia diketahui oleh semua bahawa pembaca adalah kurang daripada blogger di blog Hindi. Untuk meningkatkan bilangan pembaca bahawa kita semua perlu menggunakan platform baru untuk mencapai Hindi Mengetahui. Twitter adalah platform yang sama. Jika anda ingin cara automatik dari laman blog anda Twitter boleh menjadi. Catat di sini dan akan ada percikan ringkas anda pos. Orang melihat jawatan itu, ia akan datang ke laman web anda. Kemudian diikat selebihnya terpulang kepada anda bagaimana anda menjaga mereka. 10 hits pada bulan yang anda mendapatkan laman Twitter anda maka tidak ada perjanjian defisit. Sekarang anda mencari hits ini adalah perubahan dalam dolar adalah terpulang kepada anda.

Tips pasaran saham
Mempunyai pengetahuan yang baik daripada pasaran saham, pasaran saham tips untuk diberikan kepada rakan-rakan anda. Saudara Kamal, anda mendengarnya? Tetapi ia berlaku bahawa anda 8 atau 10 rakan-rakan, yang dilaburkan pada tips anda. Jika ciri ini tidak kini dalam mesej chat yang membuat semua orang bersama-sama, mengambil jadi lebih baik dari Twitter, Buat satu akaun anda, dan akaun itu dari Google anda berbual Letakkan hujung sama sekali. Tuang tidak tip di sini, terdapat tidak diterbitkan. Rakan-rakan yang lain mengatakan bahawa tapak itu pastikan anda melanggan. Pastikan ulasan pasaran keseluruhan sepanjang hari.

Empat puisi Liana
Katakan blog anda adalah berdasarkan pada subjek yang sangat serius. Tetapi anda mahu pembaca anda yang kekal, supaya mereka mempunyai beberapa jenaka lucu, puisi humor empat jenis Liana ditunjukkan di Saitbar depan. Semuanya akan datang kepada pembaca blog anda. Ia adalah risiko, bagaimanapun, mungkin lebih popular daripada Saitblog anda blog anda. Kemudian anda akan tahu abang yang kaya dengan Kamal. Ramai masih digantung untuk bujang hanya di sana untuk melihat kaya.

Semantik, sebutan, soalan bertulis yang berkaitan untuk meminta
Sering kali orang bertanya, perkataan sedemikian dan apa-apa dan apa-apa dalam Hindi Baraha / IME untuk menulis di dalam, hanya meminta Kiss, orang tersayang akan memberikan anda Jawapannya bergantung. Ia akan pergi dengan baik dengan orang lain. Begitu juga, orang sering bertanya Inggeris perkataan Inggeris Hindi atau perkataan Hindi hanya berbual dan bukannya meminta Sementara itu, seluruh rakyat akan memahaminya. Kreatif penggunaan rangkaian sosial dilakukan dengan betul.

Live Terbaru
Katakan anda mempunyai fungsi dalam. Memenuhi blogger pergi Katakan seseorang (yang Vegetarian, membaca konsisten blog ini) adalah di sana anda boleh memberi tapak sedar setiap saat. Tweet Angkat Tinggal mudah alih dan Dunn meletakkan seluruh blogger akan tahu dengan melihat laman web yang. Kemas kini langsung tidak.

Baik kita, orang-orang di India adalah sangat Jugadhu. Saya harap tidak, tetapi penggunaan Jugadhi yakin anda akan membuat sebahagian besar Twitter. Seperti cetusan pendek (jenis walkinto, Galia 140 boleh ditulis dalam kata-kata begitu banyak, yang tidak?) Buang, puisi telah terperangkap dalam minda, yang haiku baru segar bertulis, jadi biarkan ia tumpah di luar sana. Ramai yang telah digunakan seperti pelbagai jenis keperluan yang boleh anda gunakan di Twitter. Kerja anda akan menghubungkan di bawah untuk maklumat lanjut.

Technorati Tags: , , , , ,


Anda akan suka mereka terlalu

6 Responses to "anekdot A Twitter"

  1. Iaitu Tvitiyate hanya tidak kemas. Perkataan Bahasa Inggeris ... untuk Hindikrn.
    Ketagihan Lgwaoge baru :)

  2. Laporkan amat berguna. Selain daripada peningkatan cara-cara meningkatkan pendapatan Hits. Selepas saya maldaar saudara Jitu doktor Avinash Tiwari dan Om Prakash telah mula meletakkan puisi mengenai hal ehwal semasa. Anda berhak tips mereka perlu melaksanakan. Tulis satu laporan bahawa penambahan Google AdSense Di mana Di mana boleh menguruskan untuk mengumpul ed. Apabila memohon bantuan dan apa yang perlu diingat berapa banyak bantuan tersebut boleh digerakkan. Wow Wang Blog Hindi dan permohonannya telah ditolak oleh Google. Sekarang anda boleh menunjukkan jalan kepada blogger seperti saya, yang mahu menambah menulis sesuatu jawatan. Jitu saudara memakai dan juga apabila blogger veteran kemudian masukkan komen anda dan cadangan pasti akan menambah lebih banyak perkara-perkara kepadanya. Hadapan tersebut ke jawatan anda.

  3. Dan kemudian, yang menguruskan Internet melalui GPRS mudah alih atau mudah alih CDMA peringkat dia merasakan Dana-Dan terkena tiang Fokti dan Twitter untuk mereka yang tidak mempunyai kemudahan itu yang mempunyai mudah alih India disediakan oleh bilangan 5566511 Jadi pesanan ringkas yang (mengikut abang Alok) samosa iaitu menghantar sms juga boleh mengemas kini ia, hanya dengan nombor telefon bimbit anda akan menambah ke akaun Twitter anda.

  4. Twitter adalah baik site.Plese memberitahu tentang Hindi Search Engine. Saya tahu tentang satu Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. tetapi u boleh mencadangkan lebih

  5. Dan anda boleh Tvitia Rumi atau mana-mana Bhashamen India. Sudah tentu saya membaca Blagpta anda mengikuti respon mekhadilkarprakas akan dihantar.

    Light 's Blog Post Last .. Twitter Pengikut kucing mengais lebih

  6. Apabila saya bersara induk Jabatan Chhattisgarh Pelajaran untuk membina kadar Pencen dan Pencen komisen mereka adalah kadar tidak jatuh ia memalukan untuk mempunyai untuk memberi subsidi Pejabat Pelajaran Sekat, saya semua untuk itu dan kakitangan yang cukup Jai menjadi Master Attec pernah saya menghantar mereka ke jabatan asal mereka, jadi perlu ada mekanisme untuk berfungsi dengan baik dan kakitangan yang tidak perlu memberi subsidi

Maklumat yang perlu

Hadiah bagi mereka yang mengulas pada halaman saya. Anda komen dan mengisi alamat yang tepat dari blog anda, kami akan menunjukkan di sini adalah pautan ke last post blog anda. Pembaca akan mencari sesuatu untuk blog anda. Perkara yang betul bukan? Jadi mengapa kelewatan telah mula pergi.

Tinggalkan Jawapan

Lencana CommentLuv