Een anekdote Twitter

MeraPannaOnTwitter

Als we volgen het experiment begonnen om mensen te vragen of ze volgen? Opnieuw doolhof van een nieuwe wet? Waarheen de Ktrag verspreiden, Vgarha Vgarha. Dus we dachten dat het logo om de misvattingen te verwijderen, is het schrijven van een artikel over Twitter. Wel over een artikel in detail Zon broer hield het schrijven, zeker Dekiaga haar. Deze zinnen zullen u zeker horen in je dagelijks leven ....

Poppet doen?
Wat is er aan de hand?
Welk nieuws?
Wat is nieuw fris?

Ja, dezelfde vraag vaak Mirza. Onze Mirza Sahib als de telefoon / chatten komen op dezelfde vraag, voordat het afvuren. Nu Itte Fire opruimen van de man naar hen te kijken, zal je vertellen zonder te vragen wat hij doet. Ik denk dat Twitter als een persoon die van ontwikkelaar Mirza leed zal dan ook een site gegeven door Dunn, die elk moment kan het nieuws van zijn rekening door het maken van elk moment van uw vrienden jullie te maken. Nu Avinash Neem Twitter als nieuws van zijn opstanding neemt, bad wassen, variërend van het publiceren van nieuws van goud zijn verschoven naar rechts zodat niemand vroeg de bovenstaande vraag. Makkelijk om korte berichten te schrijven, zodat de kansen van de top van uw Google / Yahoo Messenger, mobiel of andere manieren waarop u kunt updates sturen naar de site. Deze updates zijn tweets geroepen. Tweets kan elk bericht van 140 woorden. Beperk te schrijven in het Engels, dus het is goed, maar uiteraard deze limiet wordt teruggebracht tot Hindi, omdat Hindi is het woord worden opgeslagen in Unicode. Wel, het probleem met Twitter naar wat je te zien. Je Lees vooruit.

Twitter Tweets hen te ontmoeten zodra ze worden gepubliceerd op je Twitter-site geeft. En het logo op uw site Watchlist (Follow) heeft hen automatische manier nieuws wordt gemaakt gemaakt. Mensen zitten op uw computer, of het nu uw bericht kan beantwoorden. Social networking is het niet iets anders. Zou je zeggen dat deze Khanmkha West's Time is ja, hebben we. (In onze ogen) is de enige Taimvest social networking. Maar het kan ook een creatieve experiment. Hoe ... Zldekia zijn enkele voorbeelden hieronder uitgelegd:

Mini Blog
Het gebruik van Twitter in de vorm van een mini-blog of blog kunnen ook kant. Stel je hebt beheer of technische, is meester van Natsrfing. U wilt een aantal van zijn trucs in de zijbalk van uw blog lezers ook getoond. Nu ofwel je Guron / tips hebben een nieuwe blog, dat wordt gerund en geëxploiteerd ook op zich hielkap gecreëerd. Of ga naar Twitter om een ​​account aan te maken. Ik denk dat de tweede optie gemakkelijker. Krijg nog maar het begin. Stuur Tweets uit uw Google-chat, en weergegeven in de zijbalk verblijf. Twitter is erg populair, dus je moet uw blog Mnmafik Vidjed zien zal iemand vinden.

Adverteer uw blog
Het is bekend om al dat de blogger in het Hindi bloggen is veel minder reader. Om het aantal lezers te verhogen moeten we alle nieuwe platforms, waar Hindi-weten te bereiken. Twitter is een soortgelijk platform. Dus of u een Twitter site vanaf uw blog automatische manier kan worden. Je kunt hier plaatsen en er zal een korte post-splash zijn. Zien mensen die plaatsen, zal alleen uw site komen. Dan is de rest aan jou hoe je ze te koppelen aan te houden. In maand 10 hits u uw Twitter-website was geen slechte deal ofwel. Nu deze hits vind je, deze verandering in de dollar is aan u.

Aandelenmarkt tips
Je weet dat de beurs goed is, zal je vrienden willen de markt tips te delen. Kamal's broer, dat hoor je? Maar is dat je 8 of 10 vrienden, die wordt geïnvesteerd op uw tips. Als deze functie is nu niet in de chat-berichten die iedereen bij elkaar hebben, zodat beter rekening Twitter, Maak je één account, en op het puntje van uw Google chataccount Zet het allemaal. Intussen tip niet gegoten, en er werden niet gepubliceerd. Andere vrienden vertellen me dat de site er zeker van te abonneren. Houd de hele markt commentaar gedurende de dag.

Kavita vier Liana
Stel, uw blog is gebaseerd op een zeer serieus onderwerp. Maar u wilt uw lezer gebleven, dus ze hebben een aantal leuke grappen, komische gedichten van vier Liana soort die op de volgende Saitbar. Het zal blijven komen naar uw blog elke lezer. Dit is een risico kan echter zijn dat uw Saitblog uw blog meer populair zal worden. Lotus dan zal je rijk van zijn broer. Veel rijke vrijgezel er gewoon naar de live hangende kijken.

Semantiek, uitspraak, het schrijven gerelateerde vragen te stellen
Vaak vragen mensen, die en die en die een woord in het Hindi Baraha / IME te schrijven in, vraag het maar aan de schikking, zal uw dierbaren u het antwoord scharnieren. Het zal goed gaan met de anderen. Ook vragen mensen vaak in het Engels van Engels woorden van Hindi of Hindi woorden, gewoon te chatten in plaats daarvan vragen Ondertussen zal de rest van het volk het te begrijpen. Creatief gebruik van social networking is niet gemaakt.

Live Update
Stel, je hebt een Festival. Laat gaan van bloggers vlees (Vegetarisch, dit blog compatibel te hebben gelezen) zijn in, daar ben je van moment tot moment, de site is in staat om informatie te geven. Neem mobiele en blijven zitten in Dunn tweets, zullen andere bloggers weten door te kijken naar de site. Live updates zijn niet.

Nou wij, de mensen van India zijn erg Jugadhu. Ik hoop het niet, maar de hele zeker van dat u gebruik maken van Twitter al Jugadhi. Net een beetje frustratie (walkinto getypt 140 woorden, kunnen worden geschreven heel Galia, dat niet?), Neem de gedichten hebben gekregen vast te zitten in de hersenen, een nieuwe frisse haiku geschreven, dan laat er spuwen. Verschillende partijen en het gebruik van dergelijke behoeften hebben toegang tot Twitter. Voor meer informatie, bezoek de volgende links naar uw werk.

Technorati Tags: , , , , ,


Je vindt ze ook mooi

6 Responses to "Een Twitter anecdote"

  1. Ie Tvitiyate is nog steeds rommelig. 'Woorden van Engels ... aan Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Zeer nuttig. Naast het verhogen van de uitbreiding van de middelen van het verdienen van alle hits. Nadat ik Avinash doctoraal broer Jitu rijk en OP Tiwari gedichten over actuele zaken zijn begonnen te monteren. Je moet de tips die ze verdienen volgen. U schrijft een rapport dat Google AdSense Waar Waar anders kan worden beheerd om ed verhogen. Terwijl die de steun heeft om in gedachten te houden wat en hoeveel van die steun te verhogen. Wow Money Blog Hindi en zijn aanvraag wordt afgewezen door Google. Nu kunt u de weg naar bloggers zoals ik die willen ed om een ​​post te schrijven tonen. Zet dan de legendarische broer Jitu evenals bij het versturen van uw reactie, voer de blogger en dingen toe te voegen en het zeker aanbevelen. Wachten voor uw bericht.

  3. En dan, die het beheer van het internet via de mobiele gprs of cdma ze voelde voor mobiele dekking van het Dana-dag klopte Fokti post en Twitter voor hen door degenen die hebben geen dergelijke faciliteit was een Indiase mobiele nummer 5566511 dwz kort bericht waarop (volgens Alok broer) taart die is om sms te sturen kan ook werken, gewoon voer uw mobiele nummer moet worden gekoppeld aan je Twitter-account.

  4. Twitter is goed site.Plese vertellen over Hindi Search Engines. Ik weet van een Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. maar kan u suggereren meer

  5. En u kunt Tvitia Bhashamen Devanagari of Indian. volgen mekhadilkarprakas Natuurlijk ben ik het lezen van uw reactie zal worden verzonden Blagpta.

    Light 's Laatste blog bericht .. Tweet Na poot over Feline

  6. Toen ik met pensioen ging meester ministerie van Onderwijs voor de vervangingsratio van hun pensioen en voor de vervanging te struikelen naar de grote schande subsidiëren voor alle block onderwijsbureau ik genoeg personeel en JAY Iedere kapitein is Attec hun oorspronkelijke afdelingen, zodat ik daar zou worden gestuurd, zou personeel goed werken en stappen te ondernemen om de inname te voorkomen

Informatie nodig

Een geschenk voor deze opmerkingen op mijn pagina. Heeft u commentaar en nauwkeurig invullen van uw blog, zullen we de laatste post links van je blog hier laten zien. De lezer zal iets om uw blog te vinden. Is het niet het juiste ding? Dus waarom de vertraging is begonnen go.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge