Een anekdote Twitter

MeraPannaOnTwitter

Toen we volg gebruikt Twitter zodat mensen begonnen te vragen, wat is het? Wederom een ​​nieuwe hectische? Waartoe de Ktrag verspreiden, Vgarha Vgarha. Dus we dachten om misvattingen van mensen te verdrijven, is een artikel over Twitter te schrijven. Welnu, in dit artikel door de uitbreiding van Zon broer hield schriftelijk moet hem ook durven. Deze zinnen zullen u zeker horen ... in je dagelijks leven.

Wat ben je Poppet?
Wat is er aan de hand?
En wat voor nieuws?
Wat is nieuw fris?

Ja, deze vraag is vaak Mirza. Onze Mirza Sahib wanneer de telefoon / chatten, kom op voor die tijd het afvuren van de eerste vraag is hetzelfde. Brand Itte clearing ze nu zien van de man, zal je vertellen zonder te vragen wat hij aan het doen is. Ik volg ook de ontwikkelaar die zal lijden als gevolg van iemand als Mirza Dunn maakte een site, die geen van alle door het creëren van uw account nieuws van het moment elk moment van uw blikje Yaaron vrienden. Nu Take Avinash , neemt ze het nieuws van zijn opstanding Twitter, bad wassen, gepubliceerd nieuws from've begon te slapen, zodat niemand vraagt ​​de bovenstaande vraag. Schrijf korte berichten gemakkelijk, dus van boven Vantage aan uw Google / Yahoo Messenger, GSM of andere op vele manieren kan updates te sturen naar de website. Tweets die om deze updates te spreken. Tweets die elk bericht kan slechts 140 woorden. Beperk berichten te schrijven in het Engels, dus dit is goed, maar natuurlijk is dit limiet wordt teruggebracht tot Hindi omdat Hindi is het woord worden opgeslagen in Unicode. Nou het probleem met Twitter om wat je ziet. Lees voor je.

Twitter Tweets voldoen zodra ze geeft hen gepubliceerd op je Twitter-website. En het logo op uw site Watchlist (Follow) heeft gedaan, hij is geïnformeerd door de automatische methoden. Mensen zitten op uw computer, zodat het kan reageren op uw bericht. Social networking is het niet een paar verschillende manieren. Je zou zeggen dat het tijd is Khanmkha West is OK, zeker is. (In onze ogen) is de enige Taimvest sociale netwerken. Maar het kan ook creatief worden gebruikt. ? Hoe ... Lldekia om enkele voorbeelden uit te leggen hieronder:

Mini-Blog
Met behulp van Twitter als een mini-blog of blog kunnen ook kant. Stel dat je het management of technische, is meester van Natsrfing. Als u wilt dat uw lezers een paar trucjes te laten zien dat u in de zijbalk van je blog. Nu ofwel je Guron / tips om een ​​nieuwe blog, die in werking gesteld wordt en een taak teller beheren op zich. Of maak een account op Twitter aan de slag te gaan. Ik denk dat de tweede optie zou veel gemakkelijker zijn. Haal nog maar het begin. Meld je aan met je Google-chat, stuur, en hou het tonen in de zijbalk. Twitter is erg populair om te laten zien op uw blog, zodat u Mnmafik Vidjed iemand zou vinden.

Adverteer je blog
Het is bekend dat alles wat de lezer is minder dan blogger in Hindi bloggen. Om het aantal lezers dat we allemaal naar het nieuwe platform te gebruiken om te bereiken van de Hindi-weten te verhogen. Twitter is een soortgelijk platform. Als u wilt dat de automatische manier van je blogsite Twitter kan worden. Schrijf hier en er zal een korte plons je posten. Mensen zag die post, zal het naar uw site komen. Vervolgens bond de rest is aan jou hoe je ze te houden. 10 hits in de maand krijg je je Twitter-website dan is er geen tekort op de deal. Nu deze hits vind je is deze verandering in de dollar is aan jou.

Beurs tips
Hebt een goede kennis van de beurs, het marktaandeel tips te geven aan uw vrienden. Kamal broer, hoor je het? Maar het gebeurt dat je 8 of 10 vrienden, die is belegd op uw tips. Als deze functie is nu niet in de chat berichten die iedereen bij elkaar gemaakt, zodat beter rekening van Twitter, Maak je een account en die account vanaf uw Google chatten Zet tip aan allen. Cast hier geen fooi, er werd niet gepubliceerd. Andere vrienden zeggen dat de site er zeker in te schrijven. Houd de gehele markt commentaar gedurende de dag.

Vier Liana poëzie
Stel dat uw blog is gebaseerd op een zeer serieus onderwerp. Maar u wilt uw lezer dat gebleven, dus ze hebben een aantal leuke grappen, humor gedichten van vier Liana type worden afgebeeld op de volgende Saitbar. Het zal allemaal tot de lezers van je blog. Het is een risico, maar wellicht populairder dan uw Saitblog uw blog. Dan zul je zijn rijke broer Kamal weten. Velen blijven hangen voor een bachelor is er gewoon om rijk te kijken.

Semantiek, uitspraak, schrijven gerelateerde vragen te stellen
Vaak vragen mensen, die en die en die woord in Hindi Baraha / IME te schrijven in, just ask kus, zal uw dierbaren geeft u het antwoord scharnieren. Het zal goed gaan met anderen. Ook vragen mensen vaak in het Engels van Engels woorden van Hindi of Hindi woorden gewoon te chatten in plaats daarvan vragen Ondertussen zal de rest van de mensen hem begrijpen. Creatief gebruik van sociale netwerken goed gedaan.

Live updates
Stel dat je een functie in hebben. Maak kennis met de bloggers gegaan Stel dat iemand (die Vegetarisch, consistente lees dit blog) zijn daar je kan geven is de site op de hoogte van elk moment. Tweets Lift Blijf mobiel en Dunn zet de rest van de blogger zal weten door te kijken naar die site. Live updates niet.

Nou ja wij, de mensen in India zijn erg Jugadhu. Ik hoop van niet, maar het gebruik Jugadhi ervan overtuigd dat u zult de meeste van Twitter te maken. Zoals een korte uitbarsting (type walkinto kan Galia 140 worden geschreven in woorden zo veel, dat is niet?) Verwijder, de gedichten zijn blijven steken in de geest, een nieuwe frisse haiku geschreven, dus laat het morsen daar. Velen hebben zo'n overvloed aan behoeften die u kunt gebruiken op Twitter gebruikt. Uw werk zal link hieronder voor meer informatie.

Technorati Tags: , , , , ,


U vindt het ook mooi vinden ze

6 Responses to "Anekdote A Twitter"

  1. Dwz Tvitiyate is gewoon rommelig. Het Engels woord ... tot Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Meld uiterst nuttig. In aanvulling op de verhoging van de middelen van het verdienen Hits enhancement. Nadat ik maldaar broer Jitu arts Avinash Tiwari en Om Prakash zijn begonnen met gedichten over actuele zaken te zetten. Je verdient de tips ze moeten uitvoeren. Schrijf een verslag dat de toevoeging van Google AdSense Waar Waar kan regelen ed verzamelen. Bij het aanvragen van de steun, en wat in gedachten te houden hoeveel deze steun kan worden gemobiliseerd. Wow Geld Blog Hindi en zijn verzoek is door Google afgewezen. Nu kunt u het pad naar bloggers zoals ik, die wil het schrijven van een bericht toe te voegen tonen. Jitu broer zetten evenals wanneer de veteraan blogger plaatst u uw opmerkingen en suggesties zullen zeker meer dingen aan toe te voegen. Dergelijke uit naar je bericht.

  3. En dan, wie is het beheer van het internet via de mobiele GPRS of CDMA mobiel podium voelde ze het Dana-Dan raakte de paal Fokti en Twitter voor degenen die geen dergelijke faciliteit die een Indiase mobiele worden verstrekt door het nummer 5566511 Dus een korte boodschap op die (volgens Alok broer) samosa dwz het sturen van een sms kan ook updaten, gewoon met uw mobiele nummer toe te voegen aan je Twitter-account.

  4. Twitter is goed site.Plese vertellen over Hindi zoekmachines. Ik weet van een Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. maar kunt u suggereren meer

  5. En je kan Tvitia Devanagari of Indian Bhashamen. Natuurlijk ben ik het lezen van uw Blagpta volgen mekhadilkarprakas antwoord zal worden verzonden.

    Licht 's Laatste Blog Post .. Twitter volgers katachtige poot over

  6. Toen ik met pensioen ging meester van Chhattisgarh Ministerie van Onderwijs om hun pensioen en Pension provisie te bouwen is de snelheid valt het is een schande om te subsidiëren de Block Bureau Onderwijs, ik er helemaal voor en genoeg personeel Jai zijn Master Attec ik ooit hen naar hun oorspronkelijke afdelingen, dus er moet een mechanisme zijn om goed te kunnen functioneren en het personeel niet hoeft te subsidiëren

Nodige informatie

Een geschenk voor degenen die op mijn pagina reageren. Je bent commentaar en vul het exacte adres van uw blog, zullen we hier laten zien is een link naar uw blog het laatste bericht. De lezer zal er iets aan uw blog te vinden. Het juiste ding is het niet? Dus waarom de vertraging onderweg begonnen.

Geef een reactie

CommentLuv badge