Een verhaal op Twitter

MeraPannaOnTwitter

We twitter, mensen gebruikt om te vragen wat ze begonnen met Twitter? Weer doolhof van een nieuwe wet? Waartoe de Ktrag verspreiden, Vgarha Vgarha. Dus we dachten om misvattingen van de mensen te corrigeren, worden het schrijven van een artikel over Twitter. Ook over een artikel in detail zon broer bleef schrijven, moet hij ook durven. In je dagelijks leven zul je de straf te horen ... natuurlijk.

Poppet doen?
Wat is er aan de hand?
Wat nieuws?
Wat is nieuw fris?

Ja, dat is de vraag vaak Mirza. We hebben ook Mirza Sahib bellen / chats komen voordat de eerste vraag is afvuren. Brand Itte nu het opruimen van de dienaar hen zag, zal u vertellen zonder te vragen wat hij doet. Ik denk dat Twitter zal lijden aan een persoon als Mirza, die ook de ontwikkelaar van Dunn maakte een website, waarin je elk moment door een van uw accountgegevens je vrienden kan geven, liefhebbers. Nu Avinash Neem Twitter het nieuws van zijn opstanding lijken, bad wassen, hebben verschoven van goud om het nieuws gepubliceerd in om geen bovenstaande vragen stellen. Te makkelijk om korte berichten te schrijven, zodat u profiteren van de top van uw Google / Yahoo Messenger, mobiel of andere manieren kunt updates te sturen naar de site. Deze updates tweets spreken. Tweets kunt ook een bericht van 140 woorden. Om een ​​bericht in het Engels te schrijven, dus het is een goede limiet, maar de limiet wordt teruggebracht tot Hindi natuurlijk, is het Hindi woord worden opgeslagen in Unicode. Ook het probleem met Twitter naar wat je te zien. Leest u meer.

Zie tweets op Twitter zodra hij geeft ze gepubliceerd op je Twitter-website. En het logo van uw site Watchlist (Follow) is geweest, hij wordt automatisch gewaarschuwd manier. Of mensen de vergadering op uw computer is uw bericht kan beantwoorden. Social networking is niet iets anders. Je zou zeggen dat het tijd is om Khanmkha West is ja, we hebben. (Naar onze mening) enige Taimvest sociale netwerken. Maar het kan ook creatief experiment. Hoe ... Zldekia hieronder enkele voorbeelden wordt uitgelegd:

Mini Blog
Als je Twitter gebruiken in de vorm van een mini-blog of blog kunnen ook kant. Stel dat je Manejmant of technische, is meester van Natsrfing. Als je een paar trucs die u tonen aan de lezers in de zijbalk van uw blog. Nu ofwel je Guron / tips en maak een nieuwe blog, dat wordt gerund en een taak te beheren op zich Tedi. Of ga op Twitter Maak een account. Naar mijn mening zou de tweede optie veel gemakkelijker. Krijgen nog maar het begin. Stuur tweets uit uw Google-chat, en blijven om te laten zien in de zijbalk. Twitter is zeer populaire show op uw blog, zodat u Vidjed Mnmafik iemand krijgt.

Adverteer uw blog
Ze weten allemaal dat Hindi bloggen op Blogger is veel minder lezer. Om het aantal lezers dat we allemaal nodig hebben om het nieuwe platform te gebruiken om te bereiken, waar Hindi-weten te verhogen. Twitter heeft ook een soortgelijke platform. Of je automatisch van uw blog site Twitter manier kan worden. Post hier en daar, zal u een korte bericht splash. Het zien van mensen die plaatsen, zoals uw site. Dan is de rest aan jou om u gebonden aan hen. 10 hits in de maand krijg je Twitter-site, dan niet een verloren stelling. Hoe ga je deze hits op de dollar te vinden is nu aan jou is dit.

Aandelenmarkt tips
Je weet dat de beurs goed is, zal je vrienden willen aandelenmarkt tips. Lotus broer, dat hoor je? Maar wat er gebeurt is dat je 8 of 10 vrienden, dat is om te investeren op uw tips. Als deze functie is nu in de chat boodschap was dat niet alles bij elkaar, dus neem op Twitter, een account Maak je eigen, en chatten met uw Google-account op het puntje zet het allemaal. Hier niet tip gegoten, en er werden niet gepubliceerd. Hier inschrijven ik naar die site naar andere vrienden te maken. Houd de gehele markt commentaar gedurende de dag.

Kavita vier Liana
Stel, uw blog is gebaseerd op een zeer serieus onderwerp. Maar u wilt uw lezer bleef actuele grappen, sommige amusante, komische gedichten van vier Liana type worden getoond op de volgende Saitbar. Het is allemaal de lezer naar uw blog komen. Het is een risico, maar dat je Saitblog uw blog meer populair zal worden. Dan zult u uw Lotus rijke broer weten. Zoveel maagden blijven opknoping er gewoon om rijk te kijken.

Semantisch, uitspraak, schriftelijke vragen stellen
Vaak vragen mensen, die en die en die een woord in het Hindi Baraha / IME over hoe om te schrijven, gewoon vragen de schikking, zal uw dierbaren u het antwoord scharnieren. Het zal goed gaan met de anderen. Ook mensen vaak vragen van het Engels woorden in het Hindi of Hindi woorden in het Engels, in plaats van er gewoon kletsen, vragen of de mensen hem zouden begrijpen. Creatief gebruik van sociale netwerken is niet gemaakt.

Live Updates
Stel dat je een functie hebben. Laten gaan elke bloggers vlees (vegetarisch degenen, te lezen relevante blogs) zijn die er zijn, van moment tot moment, de informatie kunt u deze site geven. Neem mobiele en tweets te houden gieten van Dunn, zal de blogger weten door te kijken naar de site. Live updates niet.

Maar wij zijn de mensen in het Jugadhu. Ik hoop het niet, maar het geheel zeker van dat u gebruik maken van Twitter Experience Jugadhi. Als een kleine uitbarsting (walkinto soort, in 140 woorden, zoveel Galia worden geschreven, dat niet?) Te verwijderen, de gedichten zijn vast in het achterhoofd, een nieuwe frisse haiku geschreven is, dan laat er spuwen. Veel van deze partijen en wordt gebruikt, alles wat je kunt gebruiken is op Twitter. Voor meer informatie bezoek de volgende links naar uw werk.

Technorati Tags:


Je vindt ze ook mooi

6 Responses to "Een Twitter anecdote"

  1. Dwz Tvitiyate is nog steeds rommelig. De woorden van Engels naar Hindikrn ....
    Nieuwe Addiction Lgwaoge :)

  2. Het rapport is uiterst nuttig. Naast het verhogen van de uitbreiding van de middelen van het verdienen van alle treffers. Nadat ik rijke broer Avinash Rai en Om Prakash Tiwari arts van verse gevallen zijn begonnen met de gedichten te zetten. Als u suggesties heeft ze waard opvolgen. U schrijft een rapport dat de toevoeging van Google AdSense en van waar naar waar steun kan worden beheerd te verhogen. Bij het aanvragen van de steun in gedachten te houden wat en hoeveel deze steun kan worden gegenereerd. Wow Money Blog Hindi en zijn aanvraag wordt afgewezen door Google. Nu kunt u de weg naar bloggers zoals ik, die willen een post schriftelijk toe te laten zien. Met al de legendarische blogger zet de Jitu Bhai Post reactie, voer en dingen toe te voegen en het zeker aanbevelen. Dergelijke toekomstgerichte uw post.

  3. En dan, die het beheer van het internet via de mobiele GPRS of CDMA mobiele podium voelde ze het Dana-dag raakte de paal Fokti en Twitter voor hen door degenen die hebben geen dergelijke faciliteit een Indiase mobiele nummer is 5566511 waarbij korte boodschap die (volgens Alok broer) samosa dwz stuur sms kan ook bijwerken, voegt uw mobiele nummer met je Twitter-account.

  4. Twitter is goed site.Plese vertellen over Hindi zoekmachines. Ik weet van een Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. maar kan u suggereren meer

  5. En u kunt Devanagari of Indiase Bhashamen Tvitia. Uw Blagpta stuurde me moet mekhadilkarprakas Ik zal reageren door het lezen volgen.

    Light 'S Laatste blog bericht .. Over katachtige Twitter-volgers Paw

  6. Guruji toen ik met pensioen ministerie van Onderwijs om hun pensioen en Pension Beoordeel bouwen het misdrijf moeten eten om grote schande moet het subsidiëren van de Block Onderwijs Bureau voor Jay te bouwen en ik had genoeg personeel Iedere kapitein is Attec Ik stuurde hen naar hun oorspronkelijke afdelingen zodat er personeel moet in staat zijn om goed te functioneren en stappen ondernemen om de inname te voorkomen

Informatie die nodig is

Een geschenk voor degenen die op mijn pagina reageren. Heeft u reageren en nauwkeurig invullen van uw blog, vonden we een link naar uw blog post zal duren. Hierdoor kan uw blog lezers zullen wel iets vinden. Is het niet het juiste ding? Dus waarom de vertraging is, en aan de slag.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge