Een anekdote Twitter

MeraPannaOnTwitter

Wanneer we volgen gebruikte Twitter zodat mensen begonnen te vragen, wat is het? Wederom een ​​nieuwe hectische? Waartoe de Ktrag verspreiden, Vgarha Vgarha. Dus moeten we misvattingen van mensen te corrigeren, is een artikel over Twitter te schrijven. Welnu, in dit artikel door het uitbreiden van Zon broer bleef schrijven natuurlijk durven hem. Deze zinnen zullen u zeker horen in je dagelijks leven ....

Wat ben je Poppet?
Wat gebeurt er?
En wat voor nieuws?
Wat is nieuw fris?

Ja, dezelfde vraag is vaak Mirza. Onze Mirza Sahib de telefoon / chatten komen om het afvuren van de eerste vraag is hetzelfde. Dus nu Itte Fire dapper man naar hen te kijken, zal je vertellen zonder te vragen wat hij doet. Ik hou van Mirza, een persoon die lijdt aan de Twitter-ontwikkelaar die een site heeft gemaakt, zodat Dunn, waarin elk moment tot moment, geen nieuws van je account aan je vrienden Yaron kan bieden. Nu Neem Avinash , neemt ze het nieuws van zijn opstanding Twitter, bad wassen, uitgeverij nieuws from've begon te slapen, zodat niemand vraagt ​​bovenstaande vragen. Schrijf korte berichten nog eenvoudiger, zodat de kansen van uw Google / Yahoo Messenger, Mobile of andere manieren waarop u kunt updates sturen naar de site. Deze updates worden tweets genoemd naar. Tweets kunnen geen bericht is 140 woorden. Om een ​​bericht in het Engels te schrijven, dus het is een goede limiet, maar deze limiet wordt teruggebracht tot Hindi cursus, is het Hindi woord worden opgeslagen in Unicode. Nou dit is wat het probleem wordt gezien met Twitter. Lees voor je.

Twitter Tweets ontmoeten zodra hij maakt ze gepubliceerd op de Twitter website. En het logo op uw site Watchlist (Volg) heb gegeven hen het nieuws is automatische manier. Mensen zitten op uw computer, zodat deze kan reageren op uw bericht. Social networking is het niet een paar verschillende manieren. Zou u zeggen dat het tijd is Khanmkha West is OK, zeker is. (Naar onze mening) is de enige Taimvest sociale netwerken. Maar het kan ook creatief worden gebruikt. Hoe uit te leggen ..... Zie hieronder enkele voorbeelden:

Mini-Blog
Met behulp van Twitter als een mini-blog of een blog kan bijwerkingen hebben. Stel dat het management of technische, is meester van Natsrfing. Als u wilt dat uw lezers een paar trucs die je liet zien in de zijbalk van je blog. Nu of je Guron / tips om een ​​nieuwe blog, die in werking gesteld wordt en een taak teller beheren op zich. Of maak een account op Twitter aan de slag te gaan. Naar mijn mening is de tweede optie makkelijker. Neem gewoon beginnen. Stuur Tweets uit uw Google-chat, houden en weer te geven in de zijbalk. Twitter is erg populaire show op uw blog, zodat u Vidjed Mnmafik iemand te vinden.

Adverteer uw blog
Het is bekend dat al dat bloggen in het Hindi Blogs reader veel minder. Om het aantal lezers dat we allemaal nodig hebben om het nieuwe platform te gebruiken om te bereiken van de Hindi-weten te verhogen. Twitter is op hetzelfde platform. Als u wilt dat uw blog site Twitter automatische wijze kan worden. Plaats een plons hier en daar vindt u een kort bericht zijn. Mensen kijken naar die post, zal het naar uw site komen. Vervolgens bond de rest is aan jou hoe je ze. 10 hits in de maand dat je je Twitter-site aanvaarden geen enkele tekort deal. Nu moet je op zoek naar de verandering van de dollar raakt is het aan jou.

Beurs tips
Hebben een goede kennis van de beurs, beurs tips te geven aan je vrienden. Kamal Broeder, luister je toch? Maar het is je 8 of 10 vrienden, dat is om te investeren op uw tips. Als deze functie is nu niet in de chat berichten die iedereen samen gemaakt, dus neem hulp van Twitter, Maak je een account, en die account vanaf uw Google chatten Zet de punt helemaal. Heb hier geen fooi, er werd niet gepubliceerd. Abonneer je vrienden dat de rest van de site te maken om te spreken. Houd de gehele markt commentaar gedurende de dag.

Vier Liana poëzie
Stel dat uw blog is gebaseerd op een zeer serieus onderwerp. Maar u wilt dat uw lezer gebleven, dus ze hebben een aantal leuke grappen, humor gedichten van vier Liana type worden afgebeeld op de volgende Saitbar. Het zal allemaal aan de lezers van je blog. Het is een risico kan echter populairder dan uw Saitblog uw blog. Je weet dat er rijke broer van de lotus zijn. Velen blijven opknoping voor een bachelor er gewoon om rijk te kijken.

Betekenis, uitspraak, schrijven gerelateerde vragen te stellen
Vaak vragen mensen, en die en die een woord in Hindi Baraha / IME schrijven in, gewoon vragen Kiss, zal uw dierbaren u Het antwoord scharnieren geven. Het zal voor het welzijn van anderen. Evenzo, vragen mensen vaak in het Engels van Engels woorden van Hindi of Hindi woorden, in plaats van alleen te praten en vragen Ondertussen zal de rest van de mensen hem te begrijpen. Creatief gebruik van sociale netwerken is dat niet.

Live updates
Stel je hebt een picknick. Maak kennis met de bloggers gegaan Stel dat iemand (wie Vegetarisch, consistente lees deze blog) zijn daar kunt u elk moment van deze site. Kies uit mobiele en Dunn Tweets blijven zitten, rusten Blogger'll ontdekken door te kijken op de site. Live updates zijn niet gemaakt.

Nou wij, de mensen van India zijn zeer goed aangesloten. Ik hoop van niet, maar het gebruik Jugadhi vertrouwen je het meeste uit Twitter. Als een korte burst (type walkinto, Galia 140 kan worden geschreven in woorden zo veel, dat is niet?) Verwijder, de gedichten zijn blijven steken in de geest, een nieuwe frisse haiku geschreven, dus laat het spill-over. Veel van dergelijke veel wordt gebruikt, kunt u dit gebruiken om Twitter. Uw werk zal link hieronder voor meer informatie.

Technorati Tags: , , , , ,


U vindt ze ook graag

6 Responses to "pak een Twitter"

  1. Ie Tvitiyate is gewoon rommelig. Om Hindikrn van Engels woorden ....
    Nieuwe Verslaving Lgwaoge :)

  2. Meld uiterst behulpzaam. Naast de verhoging van de middelen verdienen Hits extensie. Nadat ik maldaar Jitu broer Avinash Tiwari arts en OP zijn zelfs begonnen om gedichten over actuele zaken. Als u hebben gesuggereerd ze waard zijn uitvoering. Schrijf een verslag dat de toevoeging van Google AdSense en van waar naar waar Ed kan regelen om te verzamelen. Bij het aanvragen van de steun moet in gedachten te houden wat en hoeveel deze steun te verhogen. Wow Geld Blog Hindi en zijn aanvraag is door Google afgewezen. Nu kunt u mij de weg naar bloggers als fans Ed's door het schrijven van een bericht. Jitu broer zetten evenals wanneer de veteraan blogger plaatst u uw opmerkingen en suggesties zullen zeker dingen aan toe te voegen. Dat wachten op uw bericht.

  3. En dan, waarbij het mobiele internet wordt verzorgd door GPRS of CDMA mobiele stadium ze nam het door Fokti Dana - Dan tikken en Twitter voor degenen die geen dergelijke faciliteit die door degenen die een Indiase mobiele nummer 5566511 Dat is de korte boodschap die (volgens het licht broer) taart die is het sturen van een sms kan ook updaten, voeg uw mobiele nummer met je Twitter-account.

  4. Twitter is goed site.Plese vertellen over Hindi zoekmachines. Ik weet van een Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. maar kan u suggereren meer

  5. En je kunt Tvitia Bhashamen Devanagari of een Indiaan. Zorg ervoor dat u me volg @ khadilkarprakas Ik lees uw reactie wordt verzonden Blagpta.

    Licht 's Last Post blog .. Twitter volgers katachtige poot over

  6. Toen ik met pensioen ging meester van het ministerie van Onderwijs om bouwen hun pensioen-en Pension commissie daalt tot struikelen te moeten subsidiëren het is een schande om de Block Onderwijsbureau genoeg personeel gezegd, ik Jay en Meester Attec ik ooit hen naar hun oorspronkelijke afdelingen, dus er is personeel moet in staat zijn om goed te functioneren en kan hebben om smeergeld te betalen

Belangrijke informatie

Een geschenk voor degenen die op mijn pagina reageren. Je bent commentaar, voer het exacte adres van uw blog, zal uw blog het laatste bericht koppeling hier laten zien. De lezer zal iets om je blog te vinden. Is het niet het juiste ding? Dus waarom de vertraging is onderweg begonnen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge