Anekdote Een Twitter

MeraPannaOnTwitter

Toen we volg de mensen begonnen te vragen of gebruikt, is het volgen? Een hectische weer? Waarom de Ktrag verspreiden, Vgarha Vgarha. Dus we dachten om misvattingen van mensen te verwijderen, aan een artikel over Twitter te schrijven. Welnu, in dit artikel door het uitbreiden van Zon broer hield schriftelijk moet hem durven. In uw dagelijks leven zul je het woord ... natuurlijk horen.

Poppet je aan het doen?
Wat is er aan de hand?
Wat voor nieuws?
Wat is nieuw fris?

Ja, dat is de vraag vaak Mirza. Toen Mirza Sahib onze telefoon / praatje komen om het afvuren van de eerste vraag is waarom. Nu Itte Fire opruimen van de man naar hen te kijken, zal u vertellen wat hij doet zonder te vragen. Ik volg ook de ontwikkelaar die zal lijden als gevolg van iemand als Mirza Dunn creëerde een website waarin elk moment door een van uw accountgegevens jullie kan geven mijn vrienden. Nu Neem Avinash , terwijl hij het ​​nieuws van de follow-up, bad wassen, variërend van goud gepubliceerde rapporten zijn begonnen af te vragen dat is niet een van de bovenstaande vragen. Makkelijker om korte berichten te schrijven, zodat de kansen van uw Google / Yahoo Messenger, mobiel of andere manieren waarop u kunt updates sturen naar de site. Meld je aan om deze updates te spreken. Log in 140 woorden kon geen boodschap. Beperk tot een bericht in het Engels te schrijven, dus het is goed, maar natuurlijk deze limiet wordt teruggebracht naar Hindi, omdat Hindi is de woorden worden opgeslagen in Unicode. Nou het probleem met Twitter om wat je ziet. U Lees verder.

Twitter Tweets voldoen zodra hij geeft ze gepubliceerd op je Twitter-website. En het logo op uw site Watchlist (Follow) hebben, zij door automatische methoden. Mensen zitten op uw computer, of u uw bericht kan beantwoorden. Social networking is het niet iets anders. Zou u zeggen dat het tijd is West Khanmkha wet, is zeker. (In onze ogen) is een social networking Taimvest. Maar het kan ook creatief experiment zijn. ? Hoe ... Lldekia wordt uitgelegd wat voorbeelden hieronder:

Mini Blog
Het gebruik van Twitter in de vorm van een mini-blog of blog kunnen ook kant. Stel je hebt het management of technische, is meester van Natsrfing. Als u wilt dat uw lezers om een ​​paar trucs die u toonde in uw blog zijbalk. Nu ofwel je Guron / tips om een ​​nieuwe blog, dat wordt gerund te maken en om een ​​taak teller beheer op zich. Of maak een account op Twitter aan de slag. Ik denk dat de tweede optie zou veel gemakkelijker zijn. Gewoon aan de slag. Meld je aan met je Google-chat, stuur, en blijven tonen in de zijbalk. Twitter is erg populair tonen op uw blog, zodat u alleen krijgt Mnmafik Vidjed iemand.

Adverteer uw blog
Het is bekend dat alles wat de lezer is minder dan blogger in het Hindi bloggen. Om het aantal lezers te verhogen, zullen we gebruik maken van alle nieuwe platform waar Hindi is gaat bereiken maken. Twitter op hetzelfde platform. Als u wilt dat de automatische manieren om uw blog site te volgen kunnen worden. Plaats hier en daar zal een korte bericht dat je splash zijn. Mensen zag die post, zal het naar uw site komen. Dan is de rest aan jou hoe je ze vastgebonden aan te houden. Als je een maand om je Twitter-website 10 hits geen ruilhandel te krijgen. Nu moet je de verandering vinden in de dollar schiet is aan u.

Aandelenmarkt tips
Je weet dat de beurs goed is, zal je vrienden willen beurs tips. Lotus broer, hoor je het? Maar is dat je 8 of 10 vrienden, die is belegd op uw tips. Als het niet in de chat functie die iedereen heeft een boodschap, dus hulp van Twitter te nemen, Maak je één account, en op het puntje van je google chataccount Zet het allemaal. Heb hier geen fooi, er werd niet gepubliceerd. Dat de site moet u zich abonneren op de vrienden zeggen. Houd de gehele markt commentaar gedurende de dag.

Kavita vier Liana
Stel, je blog is gebaseerd op een zeer ernstig onderwerp. Maar je hield je lezers, dus ze hebben een aantal leuke grappen, zijn komische gedichten van vier Liana soort afgebeeld op de volgende Saitbar. Het zal allemaal komen naar uw blog lezers. Het is een risico kan echter zijn dat er populairder dan uw Saitblog uw blog zal zijn. U moet uw lotus rijke broer weten. Velen blijven opknoping voor een bachelor is er gewoon om rijk te kijken.

Semantiek, uitspraak, schriftelijk op de verwante vragen
Vaak vragen mensen, en die en die een woord in het Hindi Baraha / IME, hoe om te schrijven, gewoon vragen Kiss, zal uw dierbaren je geeft het antwoord scharnieren. Het zal goed gaan met de anderen. Op dezelfde manier, Hindi of Hindi woorden van Engels woorden van het Engels vaak vragen, vragen net om te praten in plaats daarvan, dan zullen de mensen het begrijpen. Creatief gebruik van social networking is niet gemaakt.

Live Update
Stel, je hebt een picknick. Laten gaan van elke bloggers vlees (Vegetarisch die dit blog compatibel lezen) zijn in, is er het moment dat je kunt direct informatie site. Aanmelden Lift Blijf mobiel en Dunn zet de rest van de bloggers weten dat de site zullen zien. Live updates zijn niet.

Nou, wij zijn de mensen in de zeer Jugadhu. Ik hoop het niet, maar de kans om Jugadhi ervan overtuigd dat u zult gebruiken volgen. Als een korte uitbarsting (walkinto getypt 140 woorden, zoveel kan worden geschreven Galia, dat is niet?) Om te verwijderen, de gedichten zijn vast in de hersenen, een nieuwe frisse haiku geschreven, dan laat er spuwen. Meerdere percelen en het gebruik van dergelijke behoeften kan gebruiken om Twitter. Voor meer informatie bezoek de volgende link naar uw werk.

Technorati Tags: , , , , ,


Zou je ze willen

6 Reacties op "pak een Twitter"

  1. Dwz Tvitiyate is nog steeds rommelig. Engels van het woord ... om Hindikrn.
    Nieuwe Verslaving Lgwaoge :)

  2. Zeer nuttige rapporten. Naast het vergroten van de uitbreiding van middelen verdienen een hits. Jitu Bhai rijke nadat ik Avinash Tiwari arts en OP zijn zelfs begonnen met gedichten over actuele zaken. Bedoelt u te zeggen dat ze in staat zijn om uit te voeren. Schrijf een rapport dat Google AdSense Waar Waar anders kan worden beheerd om ed verhogen. Wanneer die de steun aanvraagt ​​in gedachten te houden is wat en hoeveel kan dergelijke steun worden verhoogd. Wow Geld Blog Hindi en zijn aanvraag wordt afgewezen door Google. Nu kunt u mij de weg naar bloggers om hulp te zoeken als het schrijven van een bericht. Doe de Jitu Bhai post met de veteraan blogger dan voeg uw opmerkingen en suggesties moet dingen aan toevoegen. Wachten voor uw bericht.

  3. En dan, wie is het beheer van het internet via de mobiele GPRS of CDMA mobiele podium voelde ze het te raken Fokti bericht Dana-dag, en voor degenen die niet beschikken over een Indiase mobiele nummer 5566511 Twitter die heeft verstrekt Dat is de korte boodschap die (volgens het licht broer) taart die is het verzenden van een sms kan ook updaten, voegt uw mobiele telefoonnummer met je Twitter-account.

  4. Twitter is goed site.Plese vertellen over Hindi zoekmachines. Ik weet van een Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. maar kunt u suggereren meer

  5. En je kunt Tvitia Devanagari of enige Indiase Bhashamen. Ik stuur je moet mekhadilkarprakas Blagpta lezen zullen reageren volgen.

    Licht 's Laatste blog bericht .. Tweet Na Feline poot over

  6. Toen ik met pensioen ging meester van Chhattisgarh ministerie van Onderwijs om hun pensioen en courtages bouwen voor de val maakt grote schande moet het subsidiëren van de Block Education Office for Glory had ik voldoende personeel en Attec Guru is ooit zo er is personeel moeten worden naar hun oorspronkelijke afdelingen stuurde ik kon goed functioneren en stappen ondernemen om omkoping te voorkomen

Belangrijke informatie

Een geschenk voor degenen die op mijn pagina reageren. Je bent opmerkingen en nauwkeurig invullen van uw blog, zullen we hier laten zien is een link naar je blog post laatste. De lezer zal iets om uw blog te vinden. Is het niet het juiste ding? Dan is de vertraging, en aan de slag.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge