Anekdota Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ko smo sledili eksperiment začel vprašati ljudi, ali jim sledite? Spet labirint novega zakona? Kamor Ktrag razpršijo, Vgarha Vgarha. Tako smo mislili, logotip odstraniti napačnih, piše članek o Twitterju. No, o tem članku v podrobnosti ne brat vedno piše, zagotovo jo Dekiaga. Te kazni vas bo zagotovo slišali v vašem vsakdanjem življenju ....

Poppet delaš?
Kaj se dogaja?
Kakšne novice?
Kaj je novega sveža?

Ja, isto vprašanje pogosto Mirza. Naša Mirza Sahib kadarkoli telefon / klepet pridejo na isto vprašanje, prvič pred žganjem. Zdaj Itte Fire obračun fant videti na njih, vam bo povedal, ne sprašuje, kaj počne. Mislim Twitter kot oseba, ki je utrpela od razvijalca Mirza bo zato tudi narediti spletno stran, ki jo Dunn, ki vsak trenutek novice svojega računa, tako da vsak trenutek vaših prijateljev vam lahko fantje. Zdaj Avinash Bodite Twitter kot novica o njegovem vstajenju traja, kopel pranje, od objave novice zlata so se preusmerila v desno, tako da nihče ni vprašal zgornje vprašanje. Enostavno pisati kratka sporočila, tako da so kvote iz vrhu Google / Yahoo Messenger, mobilno ali drugih načinov, kako lahko pošlje posodobitve na spletni strani. Te posodobitve se imenujejo tweets na. Tweets lahko vsako sporočilo od 140 besed. Limit pisati v angleščini, zato je dobro, seveda pa je ta meja zniža na hindi, ker Hindi je beseda, se shranijo v Unicode. No problem s Twitterjem, da vidim, kaj je tvoj. Boste brali naprej.

Twitter Tweets jih izpolnjuje, takoj ko so objavljene na vaš Twitter stran ponuja. In logotip na vaši strani Watchlist (sledi) je njihovo avtomatski način novica je narejen iz. Ljudje sedel na vašem računalniku, ali je vaše sporočilo lahko odgovorite. Socialno mreženje ni to nekoliko drugače. Bi rekli, da je teh Khanmkha Zahoda času Da, imamo. (V naših očeh) je le Taimvest socialno mreženje. Lahko pa je tudi ustvarjalni eksperiment. Kako ... Zldekia so pojasnili nekatere primere spodaj:

Mini Blog
Uporaba Cvrkutati v obliki mini blog ali blog lahko tudi stran. Recimo, da imate za upravljanje ali tehnično, je mojster Natsrfing. Hočeš nekaj svojih trikov v sidebar vaš blog bralci tudi prikazana. Zdaj ali ste Guron / nasveti ustvaril nov blog, ki ga vodi in upravlja tudi sama Heel števec. Ali pa pojdite na Twitter, da ustvarite račun. Mislim, da je druga možnost lažje. Dobili šele začetek. Pošlji Tweets iz Googlovega klepeta, in pokazati na bivanje sidebar. Twitter je zelo priljubljen, tako da boste morali pokazati svoj blog Mnmafik Vidjed boste našli nekoga.

Oglaševanje svoj ​​blog
Znano je, da vse, kar je blogger v Hindi blogging veliko manj bralec. Povečati število bralcev bomo morali uporabiti vse nove platforme, kjer Hindi vsevedni doseg. Twitter je podobna platforma. Torej, ali ste imeli Twitter stran iz vašega bloga samodejni način lahko postane. Lahko bi objavili tu in tam bo kratek post-splash. Vidim ljudi, ki objavljajo, bo le vaše spletne strani. Nato ostalo je odvisno od vas, kako jih povezati obdržati. Na mesec 10 zadetkov dobiš Twitter stran ni slab posel, bodisi. Zdaj ste našli te uspešnice, ta sprememba v dolar, je odvisno od vas.

Nasveti borzni
Veš borzi je dobro, bodo vaši prijatelji želijo deliti nasvete na trgu. Kamal brat, si ga slišal? Ampak je, da vaši 8 ali 10 prijateljev, ki je naložen na vaše nasvete. Če je ta funkcija ne zdaj sporočili klepetalnice, da imajo vsi skupaj, tako da bolje vzeti Twitter, Naredite svojo en račun, in na konico vašega računa Google chat Daj vse. Medtem, tip ne odda, in tam niso bili objavljeni. Drugi prijatelji mi pravijo, da bo stran prepričani, da se naročite. Naj bo cel komentar tržni ves dan.

Kavita štiri Liana
Recimo, vaš blog temelji na zelo resno temo. Vendar želite, da vaš bralec ostal, tako da imajo nekaj zabavnih šal, komične pesmi štirih vrste Liana prikazane na naslednjem Saitbar. To bo vedno znova na svoj blog vsak bralec. To je tveganje, pa se lahko zgodi, da bo vaš Saitblog vaš blog postala bolj priljubljena. Lotus potem vam bo bogat z bratom. Mnogi bogati samec samo tam, da gledam v živo visi.

Semantika, izgovor, povezanih pisanje Vprašanja
Pogosto ljudje vprašajo, tak in tak in tak beseda v Hindi Baraha / IME pisati v, samo vprašati poravnavo, bo vaše ljubljene vam odgovor tečaji. Treba bo iti tudi z drugimi. Podobno se ljudje pogosto sprašujejo angleščino angleških besed hindujskem ali Hindi besedami, samo chat namesto vprašati Medtem bodo ostali ljudje razumeli. Ustvarjalna uporaba socialne mreže se ne opravi.

Posodobitve v živo
Recimo, imate festival. Naj gredo nobene bloggers mesa (vegetarijansko, ko ste prebrali ta blog združljiv), so v, tam boste trenutka v trenutek, stran je sposobna dati podatke. Bodite mobilni in ostali dal v Dunn Tweets, bodo drugi blogerji vem, ga je videti na spletni strani. Žive posodobitve niso.

No mi, ljudje v Indiji so zelo Jugadhu. Upam, da ne, ampak cela prepričani boste uporabljali Twitter vse Jugadhi. Kot malo frustracije (walkinto vnesli 140 besed, lahko zapišemo precej Galia, ki je ni?), Vzemite ven, so pesmi gotten zaljubljen v možganih, nov svež haiku pisni, potem pa tam bruhajo. Več sklopov in uporabljajo take potrebe imajo dostop do Twitterja. Za več informacij obiščite naslednje povezave do vašega dela.

Technorati Tags: , , , , ,


Jih boste želeli preveč

6 Responses to "A Twitter anekdoto"

  1. Tj Tvitiyate je še vedno neurejen. "Besede angleščini ... da Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Zelo koristno. Poleg povečanega podaljšanje pomočjo zaslužka nobenih zadetkov. Ko sem Avinash doktorski brat Jitu bogatimi in OP Tiwari pesmi o aktualnih zadevah so se začeli vzpenjati. Moraš slediti nasvete jih zaslužijo. Pišete poročilo, da je Google AdSense Kje Kje drugje lahko uspelo dvigniti ed. Medtem ko zaprosijo za pomoč, mora imeti v mislih, kaj in koliko dvigniti takšno pomoč. Wow Money Blog Hindi in njegova prošnja zavrnjena s strani Googla. Sedaj lahko pokaže pot do blogerjev, kot sem jaz, ki želijo ed napisati post. Daj potem legendarna brata Jitu tudi, ko objavljate svoj komentar, vnesite blogger in dodajte stvari za njo in vsekakor priporočam. Čakam na vaš post.

  3. In potem, kdo je upravljanje interneta z mobilnimi GPRS ali CDMA je čutila za mobilne pokritosti Dana-dan treplja Fokti post in Twitter za njih tisti, ki imajo tak objekt ni, če je bil indijski mobilno številko 5566511 tj kratko sporočilo, na katerem (po Alok brat), pito, ki je, da pošljete sms lahko tudi posodobiti, vpišete vaša mobilna številka mora biti vezan na vaš Twitter račun.

  4. Twitter je dobro site.Plese povedati o Hindi iskalnikih. Vem približno eno Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. ampak lahko u predlagamo več

  5. In lahko Tvitia Bhashamen devanagari ali indijski. sledite mekhadilkarprakas Seveda berem tvoj odgovor bo poslan Blagpta.

    Svetloba je zadnji blog objava .. Tweet Po taco nad Feline

  6. Ko sem se upokojil mojster State Department za šolstvo za nadomestno stopnjo njihove pokojnine in za zamenjavo je spotaknil, da bodo subvencionirali velika sramota za vse blok izobraževanje pisarni sem dal dovolj osebja in Jay Vsak poveljnik je Attec svojih prvotnih oddelkov, tako da bi jaz poslal tja, lahko osebje deluje pravilno, in sprejmejo ukrepe za preprečitev zaužitja

Informacije, potrebne

Darilo za tiste komentarje na moji strani. Ali menite, pripombe in natančno izpolnite svoj blog, bomo pokazali spletnika Zadnja objava povezav tukaj. Bralec bo našel nekaj za svoj blog. Ali ni to prava stvar? Torej, zakaj je zamuda začelo iti.

Pustite Odgovori

CommentLuv značko