Anekdota Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ko smo sledijo ljudje začeli sprašuje, če se uporablja, je slediti? Spet vročičen? Zakaj Ktrag razpršijo, Vgarha Vgarha. Zato smo mislili, da se odstranijo napačne ljudi, da bi napisali članek na Twitterju. No, v tem članku ne širi brata hrani pisanje ga mora upal. V vašem vsakdanjem življenju boste slišali besedo ... seveda.

Cilinder delaš?
Kaj se dogaja?
Kakšne novice?
Kaj je novega sveža?

Ja, to je vprašanje, pogosto Mirza. Ko Mirza Sahib naš telefon / klepet prihaja do žganjem Prvo vprašanje je, zakaj. Zdaj Itte Fire obračun fant je videti na njih, vam bo povedal, kaj počne, ne da bi vprašal. Prav tako sem slediti razvijalec, ki bo utrpel zaradi nekoga, kot Mirza Dunn ustvaril spletno stran, v kateri lahko vsak trenutek s katerim koli podatkov o vašem računu vam dala fantje moji prijatelji. Sedaj vzemite Avinash , kot je potrebno novico o nadaljnjem ukrepanju, kopel pranje, ki sega od zlata objavljenih poročilih so začeli dvomiti, da ni vprašal katerega od zgoraj. Lažje pisati kratka sporočila, tako da je verjetnost za kopiranje Google / Yahoo Messenger, mobilnih ali drugih načinov, kako lahko pošlje posodobitve na spletni strani. Prijavite se za govoriti s temi posodobitvami. Prijava 140 besedami bi lahko vsako sporočilo. Omejitev, da napišete drugo sporočilo v angleškem jeziku, zato je dobro, seveda pa je ta meja zniža na hindi, ker Hindi je besede so shranjeni v Unicode. No problem s Twitterjem, da vidite, kaj je tvoj. Nadalje preberite.

Twitter Tweets sestane takoj, ko mu daje jim objavljeni na vašo spletno stran Twitter. In logotip na vaši strani Watchlist (Follow) so, so obveščeni z avtomatskimi metodami. Ljudje sedel na vašem računalniku, ali lahko odgovorim na vaše sporočilo. Socialno mreženje ni to nekoliko drugače. Bi rekli, da je to prava času West Khanmkha je, definitivno. (V naših očeh) je socialno mreženje Taimvest. Lahko pa je tudi ustvarjalni eksperiment. Kako ... Lldekia je pojasnil nekatere primere spodaj:

Mini Blog
Uporaba Cvrkutati v obliki mini blog ali blog lahko tudi stran. Recimo, da imate za upravljanje ali tehnično, je mojster Natsrfing. Če želite svoje bralce, da nekaj trikov, ki je pokazala na vaš blog sidebar. Zdaj ali si Guron / nasveti ustvariti nov blog, ki ga vodi in upravlja nalogo samo po sebi v nasprotju. Ali ustvarite račun na Twitterju, da grem. Mislim, da je druga možnost, bi bilo veliko lažje. Pravkar se je začela. Prijavite se s svojim Google klepet, pošiljanje in obdržati kaže v stranski vrstici. Twitter je zelo priljubljena oddaja na svoj blog, tako da boste dobili samo Mnmafik Vidjed nekoga.

Oglaševanje svoj ​​blog
Znano je, da se vse, kar je bralec manj kot Blogger hindijščino blogging. Povečati število bralcev, bomo izkoristiti vse novo platformo, na kateri se bo Hindi doseg. Twitter je na isti platformi. Če želite samodejne načine, kako slediti vaš blog stran lahko postane. Objavili tu in tam bo kratek objava ste splash. Ljudje videli, da je delovno mesto, bo prišel na vašo spletno stran. Nato ostalo je odvisno od vas, kako ste jih vezana na vodi. Če imate mesec, da se vaše spletne strani Twitter 10 hits ni nobene barter. Zdaj boste morali najti spremembe v dolar pade, je odvisno od vas.

Nasveti Borzne
Veš, na borzi, je dobro, bodo tvoji prijatelji želeli nasvete borznih. Lotus brat, ste slišali? Vendar pa je, da je vaša 8 ali 10 prijateljev, ki so vlagali v vaših nasvetov. Če to ni v chat funkcijo, da ima vsakdo sporočilo, da bo pomoč za Twitter, bo vaš en račun, in na konici google chat račun Daj vse. Ni napori tukaj, ni bil objavljen. Da v mestu se prepričajte, da se naročite na prijatelji pravijo. Voditi celoten komentar tržni ves dan.

Kavita štiri Liana
Denimo, vaš blog temelji na zelo resno temo. Ampak ti potekala vaše bralce, da imajo nekaj zabavnih šal, so komične pesmi štirih vrstah Liana je prikazano na naslednjem Saitbar. To bodo vsi prišli na svoj blog bralce. To je tveganje, pa se lahko zgodi, da bo bolj priljubljen kot vaši Saitblog vaš blog. Moral bi vedeti, vaš lotus bogato brata. Mnogi še vedno visi za bachelor je le zato, da si bogat.

Semantika, izgovor, pisanje, da postavljajo vprašanja s tem povezanih
Pogosto ljudje vprašajo, in taka in taka beseda v Hindi Baraha / IME, kako pisati, samo vprašati poljub, bo vaše ljubljene vam Odgovor se skriva. Treba bo iti tudi z drugimi. Podobno Hindi ali hindujskem besede angleških besed angleščine pogosto sprašujejo, samo vprašati okoli namesto klepetali, potem bodo ljudje razumeli. Ustvarjalna uporaba socialne mreže se ne opravi.

Posodobitve v živo
Recimo, da imate piknik. Spustiš koli bloggers mesa (vegetarijanec, ki bere ta blog združljiv), so v, je trenutek, ki ga lahko dobimo instant informacijsko mesto. Znak Lift Ostanite mobilni in Dunn dal ostali blogerji vedeli, da bo spletna stran videti. Žive posodobitve niso.

No, mi smo ljudje v samem Jugadhu. Upam, da ne, ampak priložnost, da sledijo Jugadhi prepričani boste uporabili. Kot kratkem počil (walkinto vnesli 140 besed, toliko lahko zapišemo Galia, ki je ne?) Če želite odstraniti, so bile pesmi zaljubljen v možganih, nov svež haiku pisno, potem pa tam bruhajo. Več sklopov in uporabljajo take potrebe lahko uporabite na Twitterju. Za več informacij obiščite povezavo do vašega dela.

Technorati Tags: , , , , ,


Bi jih radi

6 Responses to "zgrabi Twitter"

  1. Tj Tvitiyate je še vedno neurejen. Angleške besede ... da Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Zelo uporabne poročila. Poleg povečanja podaljšanje pomočjo zaslužka enega zadetkov. Jitu Bhai bogat, ko sem Avinash Tiwari zdravnika in OP so se celo začeli pesmi o aktualnih zadevah. Hočete reči, da so sposobni izvesti. Napisati poročilo, ki lahko Google AdSense Kje Kje drugje se je uspelo dvigniti ed. S prošnjo za pomoč, da v mislih je, kaj in koliko se lahko poveča takšno pomoč. Wow Money Blog Hindi in njegova prošnja zavrnjena s strani Googla. Zdaj si mi lahko pokaže pot do blogerjev, ki iščejo pomoč, kot piše post. Postavite Jitu Bhai objavo s veteran blogger nato dodajte svoje pripombe in predloge je treba dodati stvari z njim. Čakam na vaš post.

  3. In potem, kdo je upravljanje interneta z mobilnimi GPRS ali fazi CDMA mobilnega ji je zdelo, da hit Fokti Post Dana dan, in za tiste, ki se ne ponaša indijski mobilno številko 5566511 Twitter, ki je predvideno To je kratko sporočilo, da je (glede na svetlobne brat), pito, ki pošilja sms lahko tudi posodobiti, preprosto dodate številko mobilnega telefona z vašim Twitter računu.

  4. Twitter je dobro site.Plese povedati Hindi iskalnikih. Vem približno eno Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. ampak lahko u predlagamo več

  5. In lahko Tvitia devanagari ali indijski Bhashamen. Šaljem morate slediti mekhadilkarprakas Blagpta branje se bo odzvala.

    Light "s Last Blog objava .. Tweet Po Feline tačko čez

  6. Ko sem se upokojil originala Chhattisgarh Ministrstvu za šolstvo graditi svoje stopnje pokojnine in provizije za padec naredi veliko sramoto, ki jih ima za subvencioniranje izobraževanja urad Block za Glory sem imel dovolj osebja in Attec Guru je vedno tako, da se morajo zaposleni pošljejo svoje prvotne oddelkov sem lahko deloval pravilno, in sprejmejo ukrepe za preprečevanje podkupovanja

Pomembne informacije

Darilo za tiste, ki so svoje pripombe na moji strani. Ti si komentarje in natančno izpolnite svoj blog, bomo pokazali, tukaj je povezava na svoj blog post zadnji. Bo bralec našel nekaj za svoj blog. Ali ni to prava stvar? Potem zamudo, in se je začel.

Pustite Odgovori

CommentLuv značko