Anekdota Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ko smo sledijo ljudje začeli sprašuje, če se uporablja Twitter Kaj je to? Nov spet vročičen? Zakaj se razpršijo Ktrag, Vgarha Vgarha. Zato smo mislili, da bi pregnali napačne ljudi, je napisati članek na Twitterju. No, v tem članku ne širi brata hrani pisanje ga mora upal. Oba stavka bo zagotovo slišal ... v vašem vsakdanjem življenju.

Cilinder Kaj počneš?
Kaj se dogaja?
In kaj je novica?
Kaj je novega sveža?

Ja, to je vprašanje, pogosto Mirza. Naša Mirza Sahib, kadar telefon / klepet, pridi pred tem žganjem Prvo vprašanje je enako. Zdaj Itte Fire obračun fant je videti na njih, vam bo povedal, kaj počne, ne da bi vprašal. Jaz tudi Mirza Twitter razvijalec, ki bodo trpi tak človek, da Dunn na enem mestu, od katerih nobeden ne je vsak trenutek, tako da računa novice trenutka vaših prijateljev za ljubitelje. Zdaj Bodite Avinash , ona prevzame novico o vstajenju Twitter, kopel pranje, ki sega od novic published've začeli spat, tako da nihče ne vpraša zgornje vprašanje. Pisanje kratkih sporočil še lažje, tako da je verjetnost, od vrha vaš Google / Yahoo Messenger Mobile ali druge načine lahko pošlje posodobitve na spletni strani. Tweets, ki govorijo, da te posodobitve. Koli Tweets sporočilo je lahko samo 140 besed. Omeji, potem je najbolje, da pišejo v angleškem jeziku, seveda pa je ta meja zniža na Hindi Hindi ker je beseda, se shranijo v Unicode. No problem s Twitterjem Oglejte si, kaj je tvoj. Preberite pred vami.

Twitter Tweets sestane takoj, ko jih naredi objavljena na vaši spletni strani Twitter. In logotip na vaši strani Watchlist (sledi) je narejen, da so obveščeni z avtomatskimi metodami. Ljudje, ki sedijo za računalnikom, tako da lahko odgovorili na vaše sporočilo. Socialne mreže ni bilo nekaj različnih načinov. Bi rekli, da je čas, West Khanmkha je v redu, seveda je. (Po našem mnenju) je edina Taimvest socialno mreženje. Lahko pa je tudi ustvarjalni poskus. Kako ... Lldekia razložiti spodaj nekaj primerov:

Mini-Blog
Uporaba Cvrkutati v obliki mini blog ali blog lahko tudi stran. Recimo, da vas poslovodska ali strokovna, je mojster Natsrfing. Če želite, da vaše bralce nekaj trikov v stranski vrstici spletnega dnevnika prikazal. Sedaj lahko vi Guron / nasvetov, da ustvarite nov blog, ki ga vodi in upravlja nalogo samo po sebi v nasprotju. Ali ustvarite račun na Twitterju, da grem. Mislim, da je druga možnost, bi bilo veliko lažje. Šele začetek. Prijavite se s svojim Google klepet, pošiljanje in obdržati kaže v stranski vrstici. Twitter je zelo priljubljen pokazati na svoj blog, tako da boste dobili le Mnmafik Someone Vidjed.

Oglaševanje svoj ​​blog
Znano je, da se vse, kar je bralec manj kot blogger v Hindi blogging. Povečati število bralcev bomo izkoristiti vse nove platforme, ki dosežejo kjer Hindi vsevedna. Twitter je na isti platformi. Če želite, da vaš blog site slediti samodejna eden lahko postane. Lahko bi objavili tu in tam bo kratek po splash. Ljudje, ki iščejo na tej točki, bo prišel na vašo spletno stran. Potem zverižena ostalo je odvisno od vas, kako jih obdržati. 10 zadetkov v enem mesecu, kot dobiš Twitter stran, potem ni barter. Zdaj boste morali najti hite, da je sprememba dolarja do vas.

Nasveti za borzne
Dobro na borzi, je dobro, bodo vaši prijatelji želijo deliti nasvete na trgu. Kamal brat, si ga slišal? Vendar pa je, da je vaša 8 ali 10 prijateljev, ki so vlagale na vaše nasvete. Če je ta funkcija ne zdaj sporočili klepetalnice, ki so se vsi skupaj, tako da bolje, da o Twitterju, bo vaš en račun, in da je račun iz vašega Google chat Postavite konico sploh. Tip tu se ne odda, ni bil objavljen. Govorijo s prijatelji, da je mesto prepričani, da se naročite na počitek. Voditi celoten komentar trgu ves dan.

Kavita štiri Liana
Domnevam, vaš blog temelji na zelo resno temo. Vendar si ostal bralca, tako da imajo nekaj zabavno šale, so humor Pesmi štirih vrstah Liana je prikazano na naslednjem Saitbar. To bodo vsi prišli bralcem vašega spletnega dnevnika. To je tveganje, pa se lahko zgodi, da bo vaš Saitblog vaš blog postal bolj priljubljen. Potem boste bogati v svoji lotus brata. Mnogi visijo za diplomsko je le zato, da si bogat.

Semantika, izgovorjava, povezane s pisanjem Vprašanja
Pogosto ljudje vprašajo, tak in tak in tak beseda v Hindi Baraha / Name, kako pisati, samo vprašati poljub, vaše ljubljene vam bo dala odgovor tečaji. Treba bo iti tudi z drugimi. Podobno ljudje pogosto sprašujejo, angleščino angleških besed Hindi Hindi ali besedami, samo klepet namesto vprašati Medtem bodo ostali ljudje ga razumejo. Ustvarjalna uporaba socialnih mrež se ne opravi.

Posodobitve v živo
Recimo, da imate piknik. Recimo, da vse blogerjev iz mesa (z vegetarijanec, dosledno prebral ta blog), so pa v vsakem trenutku lahko daš podatke na spletni strani. Izbirajte med mobilno in Dunn Tweets Stay opcije, ostalo videl na tem mestu bo Blogger. Posodobitve v živo niso narejeni.

Tudi mi, ljudje v Indiji so zelo Jugadhu. Upam, da ne, vendar je uporaba Jugadhi samozavestni boste, da večina Twitter. Kot kratek izbruh (walkinto vnesli, 140 besed, lahko toliko zapišemo Galia, ki je ni?), Vzemite ven, pesmi so obtičali v mislih, nov svež haikuja pisno, potem pa tam bruhajo. Uporaba več serij in podobno, vse lahko uporabite na Twitterju. Vaše delo bo pod povezavo za več informacij.

Technorati Tags: , , , , ,


Bi jih rad tudi

6 Responses to "anekdota Twitter"

  1. Tj Tvitiyate je še vedno neurejen. Angleščina za Hindikrn besede ....
    New zasvojenost Lgwaoge :)

  2. Prijavi zelo koristno. Poleg povečanja sredstev za zaslužek posameznikovo povečanje zadetkov. Ko sem maldaar so brat Jitu zdravnik Avinash Tiwari in OP celo začel pesmi o aktualnih zadevah. Zaslužiš si nasvete, ki jih imajo za izvedbo. Napisati poročilo, da se Google AdSense Kje Kje drugje lahko poskrbi za zbiranje ur. Medtem ko je prošnjo za pomoč mora imeti v mislih, lahko kaj in koliko taka pomoč je treba sprostiti. Wow Money Blog Hindi in njegova prijava zavrnjena s strani Googla. Sedaj lahko pokaže pot do blogerjev, kot sem jaz, ki želijo dodati pisanju post. Ko Jitu brat dal post in nato dodajte svoje pripombe do veteranskega blogger in stvari, vsekakor predlagamo dopolnitve. Čakam na vaš post.

  3. In potem, kdo upravlja interneta z mobilnimi GPRS ali CDMA mobilnih odru se ji je zdelo za to delovno mesto Fokti Dana dan treplja in Twitter za tiste, ki nimajo števca, ki jih tisti, ki imajo 5566511 mobilno številko Indije tj kratko sporočilo, na katerem (po Alok brat) pito, ki pošilja sms lahko tudi posodobiti, preprosto vpišete vaša mobilna številka bi morala biti povezana z njihovim Twitter račun.

  4. Twitter je dobro site.Plese povedal Hindi iskalnikih. Vem približno eno Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. ampak lahko u predlagamo več

  5. In lahko Tvitia devanagari ali indijski Bhashamen. Bodite prepričani, da sledite mekhadilkarprakas berem tvoj odgovor bo poslan Blagpta.

    Lučka 's Last Blog objava .. Twitter Po Feline tačko čez

  6. Guruji, ko sem se upokojil State Department za šolstvo za izgradnjo svoje stopnje pokojnine in provizije za kaznivo dejanje jesti veliko sramoto, ki jih ima za subvencioniranje izobraževanja pisarno, imam blokirati in dovolj osebja Jai ​​biti Attec Master je vedno tam, da svoje prvotne služb tako, da bi bilo treba sem poslala osebje, da delujejo pravilno, in sprejmejo ukrepe za preprečitev zaužitja

Pomembne informacije

Darilo za tiste, ki so svoje pripombe na moji strani. Izpolnite svoj blog, poskusite popraviti komentirate, bomo pokazali, tukaj je link na svoj blog, na zadnji post. Bralec bo našel nekaj za svoj blog. Prav, kajne? Torej, zakaj zamuda, in se je začel.

Pustite Odgovori

CommentLuv značko