Anekdota Twitter

MeraPannaOnTwitter

Ko smo sledili rabljenih Twitter zato so ljudje začeli sprašuje, kaj je to? Spet nova vročičen? Kamor Ktrag razpršijo, Vgarha Vgarha. Zato moramo popraviti napačne ljudi, je, da napišete članek o Twitterju. No, v tem članku, ki ga širi pred soncem brata vedno piše Seveda ga upal. Oba stavka bo zagotovo slišal v vašem vsakdanjem življenju ....

Kaj cilinder?
Kaj se dogaja?
In kaj je novica?
Kaj je novega sveža?

Ja, isto vprašanje, pogosto Mirza. Naša Mirza Sahib telefon / klepet prihaja do odpuščanja na prvo vprašanje je enak. Torej, zdaj Itte Fire Vzdržljiva fant išče na njih, vam bo povedal, ne sprašuje, kaj počne. Všeč mi je Mirza, oseba, ki trpi od razvijalca Twitter, ki je ustvaril spletno stran, tako da Dunn, v kateri vsak trenutek za trenutkom, vsaka novica o vašem računu svojim prijateljem Yaron lahko zagotovi. Zdaj Bodite Avinash , ona prevzame novico o vstajenju Twitter, kopel pranje, objavljanje novic from've začela spati tako da nihče ne postavi vprašanja zgoraj. Pisati kratka sporočila še lažje, tako da je verjetnost up vaš Google / Yahoo Messenger, Mobile ali druge načine, ki jih lahko pošljete posodobitve na spletno stran. Te posodobitve se imenujejo tweets na. Tweets more biti nobenega sporočila je 140 besed. Če želite napisati sporočilo v angleškem jeziku, tako da je dobra omejitev, vendar ta meja se zniža za Hindi seveda Hindi beseda so shranjeni v Unicode. No to je tisto, kar je problem gledati s Twitterjem. Preberite pred vami.

Twitter Tweets sestane takoj, ko jih naredi objavljeno na vaši spletni strani Twitter. In logotip na vaši strani spiska nadzorov (Spremljajte) sem jih dal novica je avtomatski način. Ljudje sedel na vašem računalniku, tako da lahko odgovorili na vaše sporočilo. Socialne mreže ni bilo nekaj različnih načinov. Bi rekli, da je čas Khanmkha West je v redu, res je. (Po našem mnenju) je edini Taimvest socialno mreženje. Vendar ga je mogoče uporabiti tudi ustvarjalni. Kako razložiti ..... Oglejte si nekaj primerov spodaj:

Mini-Blog
Uporaba Twitter kot mini blog ali blog, ima lahko strani. Recimo poslovodska ali strokovna, je mojster Natsrfing. Če želite, da vaše bralce, da nekaj trikov, ki jih je pokazala v stranski vrstici spletnega dnevnika. Sedaj lahko vi Guron / nasveti ustvariti nov blog, ki ga vodi in upravlja nalogo samo po sebi v nasprotju. Ali ustvarite račun na Twitterju, da grem. Po mojem mnenju je druga možnost lažje. Prosimo, šele začetek. Pošlji Tweets iz Googlovega klepetu, hrani in prikazati v stranski vrstici. Twitter je zelo priljubljena oddaja na svoj blog, tako da boste našli Vidjed Mnmafik nekoga.

Oglaševanje svoj ​​blog
Znano je, da vse te blogging v Hindi Blogi bralca precej manj. Povečati število bralcev, da smo vsi morali uporabljati novo platformo za dosego Hindi vsevedna. Twitter je na isti platformi. Če želite svojega spletnega dnevnika Twitter samodejni način lahko postane. Objavi splash tu in tam bo kratek prispevek. Ljudje si na tej točki, bo prišel na vašo spletno stran. Potem vezani ostalo je odvisno od vas, kako jih hraniti. 10 zadetkov v mesecu imaš svoj Twitter stran zavračamo vsakršno primanjkljaja dogovor. Zdaj boste morali najti sprememba dolarja pade, da je odvisno od vas.

Stock Market Nasveti
Dobro poznati borzo, Stock Market Nasveti, da svojim prijateljem. Kamal Brother, me poslušaš kajne? Ampak to je tvoje 8 ali 10 prijateljev, ki je vlagati na vaše nasvete. Če je ta funkcija ni zdaj sporočili klepetalnice, da je vse, skupaj, tako da pomoč za Twitter, bo vaš en račun, in da je račun iz Googlovega klepet Postavite konico sploh. Ni napori tukaj, ni bil objavljen. Naročite govoriti s prijatelji, ko jim je ostalo na mestu. Naj bo celoten komentar trgu ves dan.

Štiri Liana poezija
Recimo, da vaš blog temelji na zelo resno temo. Vendar želite, da vaš bralec ostal, tako da imajo nekaj zabavnih šale, humor pesmi štirih vrstah Liana so prikazani na naslednji Saitbar. To bodo vsi prišli, da bralci vašega bloga. To je tveganje, pa se lahko bolj priljubljen kot vaši Saitblog vaš blog. Saj veš, da bo bogata brat lotus. Mnogi še vedno visi za dodiplomski samo tam, da si bogat.

Pomen, izgovorjava, povezanih s pisanjem vprašanj vprašati
Pogosto ljudje vprašajo, in ta in ta beseda v Hindi Baraha / IME pisati, samo vprašati poljub, vaše ljubljene vam bo dala Odgovor se skriva. To bo za dobro drugih. Podobno se ljudje pogosto sprašujejo angleščino angleških besed hindujskem ali hindujskem besedami, ne le za klepet in prosi Medtem pa bodo ostali ljudje ga razumejo. Ustvarjalno uporabo socialne mreže ni.

Posodobitve v živo
Recimo, da imate piknik. Meet the bloggers šli Recimo, da nekoga (ki je vegetarijanska, skladni preberite ta blog), so tam lahko dal vsak trenutek te strani. Izbirajte med mobilno in Dunn Tweets ostani, počitek Blogger'll izvedeli, ga je videti na spletni strani. Žive posodobitve niso narejeni.

Tudi mi, ljudje v Indiji so zelo dobro povezana. Upam, da ne, ampak uporaba Jugadhi prepričani, da boste dobili največ iz Twitterja. Kot je kratkotrajna (se tip walkinto, Galia 140 lahko zapišemo z besedami toliko, da je ne?) Odstraniti, pesmi so obtičali v mislih, nov svež haiku pisno, zato naj se prelila. Mnogi tako veliko uporablja, lahko uporabite to Twitter. Vaše delo bo pod povezavo za več informacij.

Technorati Tags: , , , , ,


Ti bodo všeč tudi

6 Responses to "zgrabi Twitter"

  1. Tj Tvitiyate je samo grdo. Da Hindikrn angleških besed ....
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Prijavi zelo koristno. Poleg povečanja sredstev za zaslužek Ogledov končnico. Ko sem maldaar Jitu brata so Avinash Tiwari zdravnik in OP celo začel pesmi o aktualnih zadevah. Če ste predlagali, da so za izvedbo. Napisati poročilo, da dodajanje Google AdSense in od kod do kod lahko Ed poskrbi za zbiranje. Ko zaprosijo za pomoč mora imeti v mislih, kaj in koliko dvigniti takšno pomoč. Wow Money Blog Hindi in njegova prošnja je bila zavrnjena z Googlom. Zdaj mi lahko pokazal pot do blogerjev, kot so ventilatorji ED je s pisanjem post. Jitu brat dal na, kot tudi, če potem veteran blogger vstavite svoje pripombe in predloge bo zagotovo dodali stvari na njej. Ki čakajo na svoje mesto.

  3. In potem, v kateri je mobilni internet, ki ga GPRS ali CDMA mobilnega odru jo je vzela s Fokti Dana - Dan trepljanje in Twitter, za tiste, ki imajo tak objekt ni predviden s tistimi, ki imajo indijski mobilno številko 5566511 To je kratko sporočilo, ki (glede na svetlobo brat), pie, da je pošiljanje sms lahko tudi posodobiti, dodajte številko svojega mobilnega telefona z vašim Twitter računu.

  4. Twitter je dobra site.Plese povedati o Hindi iskalnikih. Vem, da je približno ena Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. ampak u lahko predlagam več

  5. In lahko Tvitia Bhashamen devanagari ali indijski. Bodite prepričani, da mi sledite @ khadilkarprakas berem tvoj odgovor bo poslan Blagpta.

    Svetloba 's Last Post blog .. Twitter Followers mačji tačko preko

  6. Ko sem se upokojil poveljnik državnega ministrstva za šolstvo, da vzpostavijo svoje pokojnine in stopnja provizije pade na spotaknil morali subvencionirati, da je sramotno, da bi se dovolj osebja Block Izobraževanje urad, sem Jay in Master Attec sem jih kdajkoli poslala na prvotne oddelkov, tako da je osebje bi moralo biti omogočeno, da pravilno delujejo in morda morali plačati podkupnino

Pomembne informacije

Darilo za tiste, ki so svoje pripombe na moji strani. Si komentar vnesite točen naslov vašega bloga, bo vaš blog pokazal zadnji post povezavo tukaj. Bralec bo našel nekaj za svoj blog. Ali ni to prava stvar? Torej, zakaj je zamuda začelo iti.

Pustite Odgovori

CommentLuv značko