Анегдота а Твиттер

МераПаннаОнТвиттер

Када смо фоллов људи почели питају да ли се користи Твиттер Шта је ово? Нова опет ужурбано? Зашто растера Ктраг, Вгарха Вгарха. Па смо мислили да одагна заблуде људи, је да напише чланак о Твиттер. Па у овом чланку ширењем Сун брата стално писање да га усудио. Ове реченице ће вас сигурно чути ... у вашем свакодневном животу.

Лезистем Шта радиш?
Шта се дешава?
И шта вести?
Шта је ново свеже?

Да, то је питање често Мирза. Наш Мирза Сахиб кад год телефон / ћаскање, хајде прије тога пуцао прво питање је исто. Сада итте пожара рашчишћавању момак гледа у њих, ће рећи шта он ради без питања. Такође Мирза Твиттер програмер који ће бити пате од таквог човека, тако да је Дан једном месту, од којих ниједна није у сваком тренутку тако што свој рачун НОВОСТИ тренутка је од ваших пријатеља љубитељима. Сада Таке Авинасх , она узима вест о његовом васкрсењу Твиттер, купатило прање, у распону од вести публисхед'ве почели да спавају да нико не поставља питање на горе. Пише кратке поруке и лакше, тако да шансе са врха вашег Гоогле / Иахоо Мессенгер, мобилни телефон или неки други начин може послати исправке на сајт. Твеетс који говоре овим променама. Свака Твеетс порука може бити само 140 речи. Ограничите онда је најбоље да се пишу на енглеском језику, али наравно ово ограничење се своди на Хинди, јер је реч Хинду чувају се у Уницоде. Па проблем са Твиттер видите шта ваш. Прочитај испред вас.

Твиттер Твеетс састати чим их чини објавио на свом Твиттер страници. А логотип на вашем сајту гледање мечева (Фоллов) је направљен, они су обавестили аутоматским методама. Људи седе на рачунару, тако да може да одговори на вашу поруку. Друштвено умрежавање је не неколико различитих начина. Да ли бисте рекли да је време Запад Кханмкха ОК, сигурно је. (По нашем мишљењу) је једини Таимвест Социал Нетворкинг. Али исто тако може бити креативни експеримент. Како ... Ллдекиа објаснити неке примере у наставку:

Мини-блог
Користећи Твиттер у виду мини-блог или блог може имати страну. Претпоставимо да менаџмент или техничке, је мајстор Натсрфинг. Ако желите да ваше читаоце неколико трикова у маргини блога појавио. Сада или сте Гурон / Савети за креирање нови блог, који је рок и да управљате задатак у себи бројач. Или отворите налог на Твиттер да идем. Мислим да друга опција би било много лакше. Само почните. Пријавите се са вашим Гоогле цхат, пошаљите и држите показује у бочној траци. Твиттер је веома популаран да покаже на свом блогу, тако да ћете добити само Мнмафик Сомеоне Видјед.

Адвертисе свој блог
Познато је свима да читалац је мање од Блоггер Хинди блоговања. Да повећа број читалаца ћемо искористити све нове платформе које досежу где Хинду-зна. Твиттер је на истој платформи. Ако желите да ваш блог сајт да прати аутоматско начин се може постати. Можете постављати овде и тамо ће бити кратак после прскања. Људи гледају у том мјесту, то ће доћи на ваш сајт. Онда окован остало је на вама како ћете их задржати. 10 хитова у месецу него што сте добили свој Твиттер сајт онда нема трампа. Сада морате да нађете хитове које промене у долар је на вама.

Стоцк маркет Типс
Познаје берзи је добар, ваши пријатељи ће желети да тржишни удио савете. Камал брате, ти чујеш? Али да ли је то ваша 8 или 10 пријатеља, који је уложено на дохват. Ако је ова функција није сада у ћаскања које су направиле све заједно, тако да је боље да на Твиттер, Направите један рачун, а да је рачун из Гоогле инстант Ставите врх уопште. Савет овде не баца, нема објављена. Разговарајте са пријатељима да сајт будите сигурни да се претплатите на остатку. Држите цео тржишни коментар током дана.

Кавита Фоур Лиана
Претпоставимо, ваш блог се заснива на веома озбиљна тема. Али ви сте остали свој читач, тако да они имају неке забавне вицеве, хумор песме од четири типа Лиана су приказани на следећој Саитбар. Све ће доћи до читалаца блога. То је ризик, међутим, може се десити да ће ваша Саитблог ваш блог постане популарнији. Онда ћете бити богати у свом лотоса брата. Многи остају висио за диплому само ту да изгледају богати.

Семантика, изговора, писања у вези питања која треба поставити
Често се људи питају, таква и таква и таква реч ин Хинди Бараха / име како се пишу, само питајте Кисс, ваши ближњи ће вам дати одговор шарке. Он ће добро ићи са другима. Слично томе, људи често питају енглески енглеских речи Хинди Хинди или речи, само цхат уместо питати међувремену, остатак народа ће га разумети. Креативна употреба друштвено умрежавање није направљен.

Ливе упдатес
Претпоставимо, да имате пикник. Претпоставимо све блогере се месо (од вегетаријанске, конзистентан Реад овом блогу) су тамо у сваком тренутку можете да дате информације на сајту. Пицк из мобилне и Дунн Твеетс остани, остали видео на том месту ће Блоггер. Аутоматско ажурирање се не праве.

Па ми, људи у Индији су веома Југадху. Надам се да не, али употреба Југадхи уверен да ћете искористите Твиттер. Као што је кратак излив (валкинто откуцао, 140 речи, толико може бити написана Галиа, то није?), Извадити, песме су заглављени у уму, нови свеж хаику писменог, онда нека ту избацују. Коришћење више много и слично, а све можете да користите на Твиттер. Ваш посао ће повезати испод за више информација.

Тецхнорати Тагс: , , , , ,


Да ли бисте желели да их

6 Одговор за "А анегдота Твиттер"

  1. Тј Твитииате је увек у нереду. Енглески на Хиндикрн речи ....
    Нова зависност Лгваоге :)

  2. Репорт изузетно корисно. Осим повећања средстава за зараде нечије Хитс појачање. Након што сам малдаар брат Јиту лекар авинасх Тивари и ОП чак почели да се песме о актуелним питањима. Ви заслужујете савете које морају извршити. Напише извештај који је Гоогле АдСенсе Где Где другде могу да организују за прикупљање ед. Приликом конкурисања за помоћ мора се имати на уму шта и колико таква помоћ може бити мобилисани. Вов Новац Блог Хинди а његова примена је одбијен од стране Гоогле-а. Сада можете показати пут до блогера попут мене, ко жели да додате писање порука. Када Јиту брат стави пост, а затим додати своје коментаре на ветерана блогера и ствари које дефинитивно указују додатке. Ваитинг фор иоур пост.

  3. И онда, ко управља Интернетом мобилне ГПРС или ЦДМА мобилни фази осетила за овај пост Фокти Дана дана мазио и Твиттер за оне који немају овакав објекат добили они који имају мобилни број 5566511 Индије односно кратка порука на којој (према Алок брат) пита која се слањем СМС поруке могу да ажурирање, једноставно унесите ваш мобилни број треба да буде повезано са њиховим Твиттер налог.

  4. Твиттер је добар сите.Плесе рећи о хинди претраживача. Знам за један индијски магазин (ввв.хинди.цо.нр) .. али може у предложити више

  5. И можете Твитиа деванагари или било Индијанац Бхасхамен. Будите сигурни да следите мекхадилкарпракас читам ваш одговор ће бити послат Благпта.

    Лигхт 'с Ласт пост .. Након Твиттер Фелине шапе преко

  6. Гуруји када сам пензионисан Стејт департмента за образовање да изграде своју пензију и пензијско стопе Комисија за прекршај морају да једу велику срамоту што има за субвенционисање Завода за школство, морам да блокирају и довољно особља Јаи бити Аттец Мастер је икада постојао на првобитне одељењима, тако да би требало да се шаљу запослене да правилно функционишу и да предузме кораке да спречи уношење

Важне информације

Поклон за оне који коментар на моју страницу. Попуните свој блог, покушајте и ви исправите коментар, ми ћемо овде показати је веза на ваш блог је последњу поруку. Читалац ће наћи нешто за свој блог. Права ствар зар не? Па зашто кашњење, и почните.

Леаве а Репли

ЦомментЛув значка