Прича он Твиттер

МераПаннаОнТвиттер

Ми твиттер, људи користе да питам Твиттер оно што су почели? Опет мазе новог закона? На коју Ктраг разиђу, Вгарха Вгарха. Тако смо мислили да исправимо заблуде људи, писати чланак о Твиттер. Па о цланак у детаљима сунца брата задржао писања, он мора усудити. У вашем свакодневном животу ћете чути реченицу ... наравно.

Поппет радиш?
Шта се дешава?
Шта има ново?
Шта је ново свеже?

Да, то је питање често Мирза. Такође позивамо Мирза Сахиб / цхат хајде пре него што је прво питање пуца. Ватра итте сада клиринг слуга их је видео, ће вам рећи не питајући шта ради. Мислим Твиттер ће патити од особе попут Мирзе, који је уједно и програмер Дунн направио сајт, у којој је сваки твој тренутак било која информација на Вашем рачуну може дати своје пријатеље, љубавнике. Сада Авинасх Таке Твиттер као вест његовог васкрсења изгледа, купање прање, су померена од злата у вестима објављеном у циљу да не постављају изнад било каквих питања. Сувише лако да пише кратке поруке, тако да корист од врха својим Гоогле / Иахоо Мессенгер, мобилне или друге начине могу да шаљу исправке на сајт. Ове промјене твеетс говоре. Твеетс може бити и порука 140 речи. Да бисте написали поруку на енглеском, тако да је добра граница, али је граница се своди на Хинди наравно, јесте Хинду реч се чувају у Уницоде. Па проблем са Твиттер да видите шта ваш. Прочитајте вас даље.

Погледајте твеетс он Твиттер чим им даје објавио на свом Твиттер страници. А логотип вашег сајта Список (прати) је био, он се аутоматски упозорен начин. Да ли људи који седе на рачунару је ваша порука може да одговори. Друштвене мреже није нешто другачије. Хоћете да кажете да је време да Кханмкха Западу је да, имамо. (По нашем мишљењу) само Таимвест друштвено умрежавање. Али такође могу бити креативни експеримент. Како ... Злдекиа је објашњено у наставку неке примере:

Мини блог
Ако користите Твиттер у облику мини-блог или блог, такође могу имати страну. Претпоставимо да Манејмант или техничка, је господар Натсрфинг. Ако желите неколико трикова да се показују читаоцима у бочној траци вашег блога. Сада Или ћеш Гурон / савети и направити нови блог којом управљају и да управља задатак у себи Теди. Или идите на Твиттер Направите налог. По мом мишљењу, друга опција би била много лакше. Гет само почетак. Пошаљи твеетс из Гоогле цхат, и настављају да показују у бочној траци. Твиттер је веома популаран шоу на вашем блогу, тако да ће добити Видјед Мнмафик некога.

Реклама свој блог
Сви они знају да Хинду блоговање на Блоггер је много мање читач. Да бисте повећали број читалаца да сви треба да користе нову платформу да достигне где Хинду-зна. Твиттер има сличну платформу. Или аутоматски од блогу Твиттер начин може постати. Пост ту и тамо, хоћеш ли спласх кратак пост. Видевши људе који постављају, као ваш сајт ће. Онда остатак је на вама да Вас везан за њих. 10 хитс у месецу сте добили свој Твиттер сајт, онда не унапред изгубљену предлог. Како се могу наћи овакви удари по долару је сада на вама је то.

Берзански савети
Знате берза је добро, ваши пријатељи ће желети да берзанских савете. Лотус брат, чујеш? Али оно што се дешава је да ваши 8 или 10 пријатеља, што је за улагање на своје савете. Ако је ова функција је сада у цхат порука није да сви заједно, тако да се то Твиттер, налог Направите сопствени, и разговарати са својим Гоогле налогом на врху Стави све. Ево напојница није цаст, а ту нису објављени. Овде сам се претплатите на тај сајт да би друге пријатеље. Држите цео тржишту коментар током дана.

Разговор о четири Лиана
Претпоставимо, ваш блог је заснован на веома озбиљном темом. Али желите да ваш читалац остао актуелне шале, неки забавни, стрип песме од четири типа Лиана су приказане на следећој Саитбар. Све је читалац ће доћи на ваш блог. То је ризик, међутим, да ће ваш Саитблог ваш блог постане популарнији. Тада ћете знати свој лотус богат брата. Толико девојака и даље постоји виси само да изгледају богати.

Семантички изговор, писање да постављају питања везана
Често људи питају, тај и тај и такав реч ин Хинди Бараха / име о томе како да пишу, само питајте насеље, ваши ближњи ће вам дати одговор шарке. То ће ићи добро са другима. Слично томе, људи често питају енглеских речи у Хинди Хинди или речи у енглеском језику, уместо да само разговор ту, питајте да ли би га људи разумели. Креативна употреба друштвених мрежа није направљен.

Ливе упдатес
Претпоставимо да имате функцију у. Пусти било блогера меса (вегетаријанске они то реад релевантне блогове) су тамо, из тренутка у тренутак, информације можете дати овај сајт. Узмите мобилни и твеетс сипајте од Дунн, блогер ће знати гледајући сајту. Живе исправке нису.

Али ми смо људи у самом Југадху. Надам се да не, али цео уверен да ће користити Твиттер Екпериенце Југадхи. Као мали излив (тип валкинто, у 140 речи, толико Галиа бити написана, не то?) Да бисте уклонили, песме су заглављени у уму, нови свежи хаику пише, онда нека тамо избацују. Многи од тих партија и користи, све можете користити је на Твиттер. За више информација посетите следеће линкове ка вашем раду.

Тецхнорати Тагс:


Ти ћеш их волиш

6 Респонсес то "А" Твиттер анегдота

  1. Тј Твитииате је још увек у нереду. Речи енглеског на Хиндикрн ....
    Нови Зависност Лгваоге :)

  2. Извештај је изузетно корисна. Поред повећања продужење средстава зараде било какве хитове. Након што сам богат брат авинасх Раи и Ом Пракасх Тивари доктора свежих случајева су почели да стави песме. Ако имате предлоге вреде праћења. Пишеш извештај који додатак Гоогле АдСенсе и одакле да где се помоћ може управљати да подигне. Приликом подношења захтева за помоћ мора се имати на уму шта и колико таква помоћ може бити генерисан. Вау Новац Блог Хинди а његова примена је одбијен од стране Гоогле-а. Сада можете показати пут до блогера попут мене који желе да додате пост написан. Са свим легендарног блогера Ставите јиту БХАИ Постави свој коментар, унесите и додајте ствари на њега и дефинитивно препоручујем га. Таква напред ваш пост.

  3. А онда, ко управља интернета мобилних ГПРС или ЦДМА мобилног фази осетила Тхе Дана-дана погодио стативу Фокти и Твиттер за њих они који немају такав објекат под условом Индијанац број мобилног телефона је 5566511 на којој кратка порука да је (према брату Алок) Самоса, односно слање СМС порука може да се ажурирање, једноставно додајте свој број мобилног телефона са Твиттер налог.

  4. Твиттер је добро сите.Плесе рећи о Хинди претраживачима. Знам о једном Хинди Сторе (ввв.хинди.цо.нр) .. али може у предлажемо више

  5. И можете деванагари или било Индијанац Бхасхамен Твитиа. Ваш Благпта ме посла мора да прати мекхадилкарпракас ћу одговорити читајући.

    Светло 'с Ласт блог пост .. Током мачака Твиттер фолловерс Пав

  6. Гуруји када сам се пензионисао Стејт департмента за образовање да изграде своје пензијском и пензије дјело морају да једу да се изгради велики стид да мора да субвенционише Завод за школство блок за Џеј и ја имао довољно особља Сваки учитељ је Аттец сам их послао на њихове првобитне одељења, тако да је особље треба да буде у стању да правилно функционише и предузме кораке да спречи гутање

Потребне информације

Поклон за оне који коментарише на мојој страници. Да ли коментарисати и прецизно попуните свој блог, пронашли смо везу то иоур блогу ће трајати. Ово омогућава вашем блогу читаоци ће наћи нешто. Зар то није права ствар? Па зашто је закашњење, и почните.

Леаве а Репли

ЦомментЛув значка