Анегдота твиттер

МераПаннаОнТвиттер

Када смо пратити половне Твиттер толико људи почели пита, шта је то? Опет нови ужурбано? Куда Ктраг разиђу, Вгарха Вгарха. Дакле, морамо да исправимо заблуде људи, је да напише чланак на Твиттер-у. Па у овом чланку шири Нед брата стално писао Наравно да га се усудио. Ове реченице ће вас сигурно чути у вашем свакодневном животу ....

Шта Поппет?
Шта се дешава?
А шта вест?
Шта је ново свеже?

Да, исто питање је често Мирза. Наш Мирза Сахиб телефон / цхат дошао да пуца на прво питање је исти. Дакле, сада итте пожара издржљиво момак гледа у њих, ће вам рећи не питајући шта ради. Волим Мирза, особу која пати од програмера који је Твиттер створио сајт тако Дунн, у којој је сваки тренутак по тренутак, било вести од вашег рачуна пријатељима иарон може да пружи. Сада Узми Авинасх , она узима вест о његовом васкрсењу Твиттер, купатило прање, објављивање вести фром'ве почео да спава па нико изнад поставља питања. Напишите кратких порука још лакше, па су шансе свој Гоогле / Иахоо Мессенгер, Мобилни или други начини можете да шаљете исправке на сајт. Ове исправке су позвани да твитове. Твеетс може бити порука је 140 речи. Да бисте написали поруку на енглеском, тако да је добра граница, али ова граница се своди на хинди наравно, хинди реч се чувају у Уникод. Па то је оно што се види проблем са Твиттер. Прочитајте испред вас.

Твиттер Твеетс сусрет чим их чини објавио на свом сајту Твиттер. А лого на свом сајту списак надгледања (Фоллов) 'ве дао им вест је аутоматски начин. Људи седи на вашем рачунару, тако да може да одговори на вашу поруку. Друштвено умрежавање није то неколико различитих начина. Да ли бисте рекли да је време Кханмкха Запад је у реду, сигурно је. (У нашем мишљењу) је једини Таимвест друштвено умрежавање. Али такође може да се користи креативно. Како објаснити ..... Погледајте неке примере испод:

Мини-блог
Коришћење Твиттер као мини блог или блог може имати страни. Претпоставимо да менаџмент или техничке, је мајстор Натсрфинг. Ако желите да ваше читаоце неколико трикова које је показао у сидебар вашег блога. Сада или сте Гурон / савети да креирате нови блог, који се покрене и да управља задатак у себи бројач. Или направите налог на Твиттер-у да кренем. По мом мишљењу, друга опција лакше. Молим те, само почетак. Пошаљи твитове из Гоогле ћаскање, имајте и приказати у сидебар. Твиттер је веома популаран шоу на свом блогу, тако да ћете наћи некога Видјед Мнмафик.

Огласите свој блог
Познато је да се све то блоговање у Хинду Блогови читач много мање. Да би повећали број читалаца који сви треба да користе нову платформу да достигне Хинду-зна. Твиттер је на истој платформи. Ако желите да ваш блог сајт Твиттер аутоматски начин може постати. Пост упрскати овде и тамо ћете бити кратак пост. Људи траже на том месту, то ће доћи на ваш сајт. Тада везали остало је на вама како их задржати. 10 хитова у месецу имаш свој сајт Твиттер ограђују од дефицита договор. Сада морате да пронађете промена у долар погађа то је на вама.

Берзански савети
Имају добро познавање берзи, берзански савети дати вашим пријатељима. Камал Брате, слушаш ли у праву? Али, то је ваша 8 или 10 пријатеља, што је за улагање на ваше савете. Ако ова функција није сада у чет порука које су направиле све заједно, па узети помоћ Твиттер, Направите један рачун, а да рачун од свог Гоогле ћаскање Ставите врх уопште. Зар не напојницу овде, тамо није била објављена. Субсцрибе то говори да пријатељима који чине остатак сајта. Држите цео тржишни коментар током дана.

Четири Лиана поезија
Претпоставимо ваш блог је заснован на веома озбиљном темом. Али ви желите да ваш читалац остао, па они имају неке смешне вицеве, хумор песме од четири типа Лиана су приказане на следећој Саитбар. То ће све доћи на читаоцима блога. То је ризик, међутим, може бити популарнији од вашег Саитблог твој блог. Знаш да ће бити богат брат од лотоса. Многи и даље виси за диплому само ту да изгледају богати.

Значење, изговор, писање у вези питања која треба поставити
Често људи питају, а такав и такав реч у хинди Бараха / ИМЕ писати у, само питајте Кисс, ваши најмилији ће вам дати одговор Шарке. То ће бити за добробит других. Слично томе, људи често питају енглески од енглеских речи Хинди Хинди или речи, а не само ћаскање и питајте међувремену, остали народ ће га разумети. Креативна употреба друштвених мрежа није.

Ажурирање
Претпоставимо да имате пикник. Упознајте блогери отишли ​​Предпоставимо да неко (ко Вегетариан, доследан читање овај блог) су тамо можете дати сваки тренутак овог сајта. Изаберите из мобилног и Дан Твеетс останемо овде, рест Блоггер'лл сазнати гледањем на сајту. Живе исправке нису направили.

Па ми, народ Индије су веома добро повезани. Надам се да не, али употреба Југадхи уверен да ћете добити највише из Твиттер. Као кратак рафал (тип валкинто, Галиа 140 може бити написан у речима толико, то није?) Уклонити, песме су заглављени у виду, нови свеж хаику писмени, па пустите да прелију. Многи су много користи, можете да користите ово на Твиттер. Ваш рад ће линк испод за више информација.

Тецхнорати Тагс: , , , , ,


Такође ћете их воле

6 Одговор за "зграби Твиттер"

  1. Односно Твитииате је само у нереду. Да Хиндикрн енглеских речи ....
    Нови Зависност Лгваоге :)

  2. Пријавите изузетно корисна. Поред повећања средстава за зараде Хитс екстензију. Након што сам малдаар Јиту брата Авинасх Тиуари лекар и ОП су чак почели да песмама о актуелним питањима. Ако сте предложили вреде спровођење. Напишите извештај да додавање Гоогле АдСенсе и одакле докле Ед може организовати за прикупљање. Приликом подношења захтева за помоћ има на уму шта и колико да подигне такву помоћ. Вау Новац Блог Хинди а његова примена је одбијен од стране Гоогле-а. Сада можете да ми покажете пут до блогерима попут фанове Ед писањем пост. Јиту брат ставио на, као и када је ветеран блогер затим убаците ваше коментаре и сугестије ће дефинитивно додати ствари на њега. То чекају свој пост.

  3. А онда, у којем мобилни Интернет пружа ГПРС или ЦДМА мобилних фази она га је по Фокти Дана - Ден тапшући и Твиттер за оне који немају такав објекат пружа од стране оних који имају индијски мобилни број 5566511 То је кратка порука која (према светлости брата) пита да се слањем СМС могу такође да ажурирате, само додајте свој број мобилног телефона са вашег Твиттер налога.

  4. Твиттер је добар сите.Плесе рећи о хинди претраживачима. Знам о једном Хинду Сторе (ввв.хинди.цо.нр) .. али може у сугеришу више

  5. А можете Твитиа Бхасхамен Деванагари или индијски. Будите сигурни да ме пратите @ кхадилкарпракас читам ваш одговор ће бити послат Благпта.

    Светлост с Последња порука блогу .. Твиттер корисници мачака шапе преко

  6. Када сам пензионисан мајстор државног секретаријата за образовање да се изгради њихов Пансион Пансион и комисија стопа пада да саплићу морати да субвенционише то је срамота да се стави блок Образовање Оффице довољно особља, ја и Џеј Мајстор Аттец сам их икада послао на првобитне одељењима, тако да особље треба да буде у стању да правилно функционише и можда морати да плате мито

Важне информације

Поклон за оне који коментаришу на својој страници. Ти си коментар, унесите тачну адресу свог блога, ваш блог ће показати Ласт пост линк овде. Читалац ће наћи нешто за свој блог. Зар није то права ствар? Па зашто кашњење је почела ићи.

Оставите одговор

ЦомментЛув значка