Анегдота А Твиттер

МераПаннаОнТвиттер

Када смо фоллов експеримент почео да питате људе да ли ме пратите? Опет мазе новог закона? Куда Ктраг разиђу, Вгарха Вгарха. Тако смо мислили логотип да отклони заблуде, пише чланак о Твиттер. Па о чланку детаљно Сун брата стално писање, сигурно је Декиага. Ове реченице ће вас сигурно чути у свакодневном животу ....

Поппет ради?
Шта се дешава?
Какве вести?
Шта је ново свеже?

Да, исто питање се често Мирза. Наш Мирза Сахиб кад год телефон / цхат дође на исто питање, пре него што се печења. Сада итте пожара чишћење момка их гледам, ће вам рећи не питајући шта ради. Мислим Твиттер као особу која је боловала од програмера Мирза стога ће направити сајт који је дао Дунн, који сваког тренутка вест о његовом рачуну тако што ће у сваком тренутку своје пријатеље да вам дам. Сада Авинасх Таке Твиттер као вест његовог васкрсења траје, купатило опрати, почев од објављивања вести о злату су померена са десне стране, тако да нико није питао горе питање. Лако да пише кратке поруке, тако да су шансе из врху Гоогле / Иахоо Мессенгер, мобилне или друге начине можете послати исправке на сајт. Ове исправке су позвани да твеетс. Твеетс може бити било која порука 140 речи. Ограничење да пишем на енглеском, тако да је добро, али наравно ово ограничење се своди на Хинди, јер је реч Хинду чувају у Уницоде. Па проблем са Твиттер да видите шта ваш. Ви Реад напред.

Твиттер Твеетс им у сусрет чим су објављене на ваш сајт даје Твиттер. А логотип на вашем сајту листу праћених (прати) је да аутоматски начин вест је направио направио. Људи седе на рачунару, да ли је ваша порука може да одговори. Социјално умрежавање није то нешто другачије. Да ли бисте рекли да су ови Кханмкха Запада Време је да, имамо. (У нашим очима) је једини Таимвест друштвено умрежавање. Али такође може бити креативни експеримент. Како ... Злдекиа су објаснили неке примере испод:

Мини блог
Користећи Твиттер у облику мини-блог или блог може имати страну. Претпоставимо да имате управљање или техничка, је господар Натсрфинг. Желиш неке од његових трикова у бочној траци вашег блога читалаца такође приказан. Сад, или сте Гурон / савети су створили нови блог, који је трчање и управља иу себи нози бројач. Или идите на Твиттер да креирате налог. Мислим да је друга опција лакше. Гет само почетак. Пошаљи Твеетс из Гоогле цхат, и показати у сидебар боравка. Твиттер је веома популаран, тако да морамо да покажемо свој блог Мнмафик Видјед ћете наћи некога.

Реклама свој блог
Познато је свима да блогер ин Хинди блоговање је много мање читач. Да се ​​повећа број читалаца ћемо морати да користе све нове платформе у којој Хинду-знајући домет. Твиттер је слична платформа. Дакле, да ли имате Твиттер сајт са вашег блога аутоматски начин може постати. Не можете писати ту и тамо ће бити кратак пост прскања. Видевши људе који пост, доћи ће само ваш сајт. Затим остало је на вама како сте их везати да задржи. У месеца 10 погодака добијате ваш Твиттер сајт није био ни лоша ствар. Сада сте пронашли ове хитове, ова промена у долар је на вама.

Берзански савети
Знате берза је добра, ваши пријатељи ће желети да деле савете тржишта. Камал брат, ви то чули? Али да ли је то ваш 8 или 10 пријатеља, који је уложена на дохват. Ако је ова функција није сада у цхат поруке које су све заједно, тако да боље да Твиттер, Направите свој један рачун, а на врху вашег Гоогле налога за ћаскање Стави све. У међувремену, Савет не баци, а ту нису објављени. Остали пријатељи ми говоре да сајт будите сигурни да се претплатите. Држите цео тржишту коментар током дана.

Кавита четири Лиана
Претпоставимо, ваш блог је заснован на веома озбиљном темом. Али ви желите да ваш читалац остао, тако да они имају неке забавне вицеве, Цомиц песмама четири врсте Лиана приказане на следећој Саитбар. То ће задржати долазе на ваш блог, сваког читаоца. Ово је ризик, међутим, може бити да ће ваш Саитблог ваш блог постане популаран. Лотус онда ћете бити богати његовог брата. Многи богати нежења само тамо да гледам уживо вешање.

Семантика, изговор, писање у вези питања која треба поставити
Често људи питају, тај и тај и такав реч у Хинду Бараха / име да напишем у, само питајте насеље, ваши ближњи ће вам дати одговор шарке. То ће добро иде са другима. Слично томе, људи често питају енглески енглеских речи Хинди или Хинди речима, само цхат уместо питајте У међувремену, остатак народа ће га разумети. Креативна употреба друштвених мрежа није направљен.

Ливе Упдате
Претпоставимо, имате фестивал. Пусти било блогера меса (вегетаријанску, пошто сам прочитао овај блог компатибилни) у, ту си из тренутка у тренутак, сајт је у стању да пружи информације. Узмите мобилни и остани у Дунн твитова, други блогери ће знати гледајући на сајту. Живе исправке нису.

Па ми, људи Индије су веома Југадху. Надам се да не, али цео уверен да ће користити Твиттер Све Југадхи. Као мало фрустрације (валкинто откуцао 140 речи, може бити написана сасвим Галиа, то није?), Извадите, песме су постале заглављени у мозгу, нове свеже хаику написан, онда нека не избацују. Неколико много и користе такве потребе имају приступ Твиттер. За више информација, посетите следеће линкове ка вашем раду.

Тецхнорати Тагс: , , , , ,


Ти ћеш их волиш

6 Одговор за "А" Твиттер анегдота

  1. Тј Твитииате је још увек у нереду. 'Речи енглеског ... да Хиндикрн.
    Нови Зависност Лгваоге :)

  2. Изузетно корисно. Поред повећања продужење средстава зараде било какве хитове. Након што сам Авинасх докторска брат Јиту богатих и ОП Тивари песмама о актуелним пословима почели да расте. Морате да пратите савете које заслужују. Пишеш извештај да Гоогле АдСенсе Где Где другде може успела да сакупим ед. Приликом подношења захтјева за помоћ мора се имати на уму шта и колико да се подигне такву помоћ. Вау Новац Блог Хинди а његов захтев одбијен од стране Гоогле-а. Сада можете показати пут до блогера попут мене који желе ур написати пост. Ставите затим легендарни брата јиту и када постављате свој коментар, унесите блогер и додајте ствари на њега и дефинитивно препоручујем га. Ваитинг фор иоур пост.

  3. А онда, ко управља Интернетом мобилне ГПРС или ЦДМА осећала за мобилне покривености дана-дан мазио Фокти пост и Твиттер за њих од стране оних који немају такав објекат под условом био Индијанац број мобилног телефона 5566511 односно кратка порука на којој (према Алок брат) Пие који треба да пошаљу СМС може да се ажурира, само унесите ваш мобилни број би требало да буде повезан са вашим Твиттер налогу.

  4. Твиттер је добра сите.Плесе рећи о Хинди претраживачима. Знам да око једне Хинди Сторе (ввв.хинди.цо.нр) .. али може у предлажемо више

  5. И можете Твитиа Бхасхамен деванагари или било Индијанац. фоллов мекхадилкарпракас Наравно да читам ваш одговор ће бити послат Благпта.

    Светло 'с Последњи пост .. Твеет Након шапе преко Фелине

  6. Када сам се пензионисао господар Стејт департмента о образовању за стопе замене своје пензијско и пензије за замену мора да спотакне да субвенционише велику срамоту за све блок Завод за школство сам ставио довољно особља и Јаи Сваки учитељ је Аттец њихове првобитне одељења, тако да ћу тамо бити послат, особље може да ради исправно и предузме кораке да спречи гутање

Потребне информације

Поклон за оне коментаре на моју страницу. Да ли коментарисати и прецизно попуните свој блог, ми ћемо показати вашег блога Последња порука је повезано овде. Читалац ће наћи нешто на свој блог. Зар то није права ствар? Па зашто кашњење је почело да идем.

Оставите одговор

ЦомментЛув значка