Anekdot A Twitter

MeraPannaOnTwitter

När vi följer folk började fråga om de används Twitter Vad är detta? En ny hektisk igen? Varför dispergera Ktrag, Vgarha Vgarha. Så vi tänkte att skingra missuppfattningar av människor, är att skriva en artikel om Twitter. Väl i den här artikeln genom att utöka Sun bror höll skrivande måste våga honom. Dessa meningar kommer säkert höra dig ... i din vardag.

Sätes Vad gör du?
Vad är det som händer?
Och vilka nyheter?
Vad är nytt fräsch?

Ja, det är frågan ofta Mirza. Vår Mirza Sahib när telefonen / chatt, kom igen innan dess skjuter den första frågan är densamma. Nu Itte Fire rensa kille tittar på dem, kommer att berätta vad han gör utan att fråga. Jag också Mirza Twitter utvecklare som kommer att drabbas av en sådan man, så Dunn gjorde ett ställe, men ingen av dem varje ögonblick genom att göra ditt konto nyheten just nu är dina vänner till älskare. Nu Take Avinash , hon tar nyheten om hans uppståndelse Twitter, bad tvätt, allt från nyheter published've började sova så att ingen frågar ovanstående fråga. Skriv korta meddelanden ännu enklare, så oddsen från toppen av Google / Yahoo Messenger, mobil eller annat sätt kan skicka uppdateringar till platsen. Tweets som talar till dessa uppdateringar. Alla Tweets meddelande kan bara vara 140 ord. Begränsa då är det bäst att skriva på engelska, men naturligtvis denna gräns reduceras till Hindi eftersom Hindi är ordet lagras i Unicode. Tja problemet med Twitter Se vad din. Läs framför dig.

Twitter Tweets träffas så fort han gör dem publiceras på din Twitter webbplats. Och logotypen på din webbplats bevakningslista (Follow) görs de av automatiska metoder. Folk sitter vid datorn så att den kan svara på ditt meddelande. Sociala nätverk är inte det ett par olika sätt. Skulle du säga att det är dags West Khanmkha är OK, är säker. (Enligt vår uppfattning) är den enda Taimvest sociala nätverk. Men det kan också vara kreativ experiment. Hur ... Lldekia förklara några exempel nedan:

Mini-blogg
Använda Twitter i form av en mini-blogg eller blogg kan också ha sida. Anta att du lednings- eller tekniskt, är mästare på Natsrfing. Om du vill att dina läsare några trick i bloggens sidomeny dök upp. Nu antingen du Guron / tips för att skapa en ny blogg, som drivs och hantera en uppgift i sig motverka. Eller skapa ett konto på Twitter för att komma igång. Jag tror det andra alternativet skulle vara mycket lättare. Bara att komma igång. Logga in med ditt Google-chat, skicka och hålla visar i sidofältet. Twitter är mycket populärt att visa på din blogg så att du bara får Mnmafik Någon Vidjed.

Annonsera din blogg
Det är känt för alla att läsaren är mindre än blogger på Hindi blogga. För att öka antalet läsare som vi kommer att använda alla de nya plattformar som når där Hindi allvetande. Twitter är på samma plattform. Om du vill att din blogg att följa automatiskt sätt man kan bli. Du kan lägga upp här, och det kommer att bli en kort inlägg plask. Folk tittar på denna tjänst, kommer det att komma till din webbplats. Sedan fjättrade resten är upp till dig hur du håller dem. 10 träffar i en månad än du får din Twitter sida så finns det ingen byteshandel. Nu måste du hitta de träffar som förändringen i dollarn är upp till dig.

Aktiemarknaden tips
Kunniga på aktiemarknaden är god, kommer dina vänner vill dela marknaden tips. Kamal bror, hör du det? Men är att dina 8 eller 10 vänner, som investerat på dina tips. Om den här funktionen inte är nu i chattmeddelanden som gjorde alla tillsammans, så bättre ta till Twitter, Gör din ett konto och det kontot från ditt Google chat Placera spetsen alls. Spetsen här är inte kasta, det publicerades inte. Prata med vänner att webbplatsen ska du prenumerera på vila. Håll hela marknadskommentarer under hela dagen.

Kavita fyra Lian
Antag, din blogg är baserad på ett mycket allvarligt ämne. Men du förblev dina läsare, så de har några roliga skämt, är humor dikter av fyra typ Liana visas på nästa Saitbar. Det kommer alla komma till din blogg läsare. Det finns en risk, men kan vara att din Saitblog din blogg kommer att bli mer populärt. Då kommer du att bli rik på sin lotus bror. Många förblir hängde för en kandidatexamen är bara där för att se rik.

Semantik, uttal, skrivrelaterade frågor att ställa
Ofta frågar, så och så och sådana ord på hindi Baraha / IME hur man skriver, bara be Kiss, dina nära och kära kommer att ge dig svaret gångjärn. Det kommer att gå bra med andra. Likaså människor ofta frågar engelska av engelska ord hindi eller hindi ord, bara chatta istället be Under tiden kommer resten av folket förstå honom. Kreativ användning av sociala nätverk är inte gjort.

Live uppdateringar
Antag, har du picknick. Antag alla bloggare ut kött (med Vegetariskt, konsekvent läs den här bloggen) är där varje ögonblick du kan ge information till webbplatsen. Plocka från mobil och Dunn Tweets stanna kvar, resten såg på den webbplatsen kommer Blogger. Liveuppdateringar är inte gjorda.

Jo vi, människorna i Indien är mycket Jugadhu. Jag hoppas inte det, men användningen Jugadhi säker på att du gör det bästa av Twitter. Såsom en kort utbrott (walkinto skrivit, 140 ord, så mycket kan skrivas Galia, är det inte?), Ta ut, dikterna har fastnat i sinnet, en ny fräsch haiku skriven, så låt det spyr. Använda flera partier och liknande, allt du kan använda på Twitter. Ditt arbete kommer att länka nedan för mer information.

Technorati Tags: , , , , ,


Vill du också gillar dem

6 Responses to "anekdot A Twitter"

  1. Dvs. Tvitiyate fortfarande rörigt. Engelska till Hindikrn av ordet ....
    Ny addiction Lgwaoge :)

  2. Rapport till stor nytta. Förutom att öka medlen för att tjäna sitt Hits förbättring. Efter att jag maldaar bror Jitu doktor Avinash Tiwari och OP har även börjat dikter om aktuella frågor. Du förtjänar tipsen de har att utföra. Skriv en rapport som Google AdSense Var Var annars kan ordna att hämta ed. Samtidigt ansöker om stöd måste tänka på vad och hur mycket sådant stöd kan mobiliseras. Wow Money Blogg hindi och hans ansökan avslås av Google. Nu kan du visa vägen till bloggare som jag, som vill lägga till att skriva ett inlägg. När Jitu bror satte stolpen och sedan lägga till dina kommentarer till veteran bloggare och saker att definitivt föreslå tillägg. Väntar på ditt inlägg.

  3. Och sedan, som hanterar Internet genom mobil gprs eller cdma mobila scenen hon kände för det här inlägget Fokti Dana-dagars klappa och Twitter för de som inte har någon sådan anläggning som tillhandahålls av dem som har en 5566511 mobilnummer i Indien dvs kort meddelande som (enligt Alok bror) paj som skickar ett sms kan också uppdatera det, helt enkelt ange ditt mobilnummer bör kopplas till deras Twitter-konto.

  4. Twitter är bra site.Plese berätta om Hindi sökmotorer. Jag vet ungefär en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u föreslå mer

  5. Och du kan Tvitia Devanagari eller någon indisk Bhashamen. Var noga med att följa mekhadilkarprakas jag läser ditt svar kommer att skickas Blagpta.

    Ljus: s senaste bloggpost .. Twitter Efter Feline tass över

  6. छत्तीसगढ़ के शिक्षा विभाग मैं गुरूजी के सेवानिवृत होने पर उन्हें अपना पेंसन बनवाने के लिए दर दर की ठोकर खाना पड़ता है और पेंसन बनवाने के लिए घूस देना पड़ता है यह बड़े शर्म की बात है इसके लिए सभी ब्लाक शिक्षा ऑफिस मैं पर्याप्त स्टाफ लगाया जय और Attec Master är alltid där för sina ursprungliga institutioner så att jag ska skickas personal att fungera väl och vidta åtgärder för att förhindra förtäring

Viktig information

En gåva för de som kommenterar på min sida. Fyll i din blogg, försöka korrigera ni kommentera, vi kommer att visa här är länken till din blogg sista inlägget. Läsaren kommer att hitta något på din blogg. Det enda rätta är inte det? Så varför förseningen är, och komma igång.

Lämna ett svar

CommentLuv märke