En berättelse på Twitter

MeraPannaOnTwitter

Vi twitter, folk brukade fråga Twitter vad de började? Återigen labyrint av en ny lag? Vartill Ktrag skingra, Vgarha Vgarha. Så vi tänkte att korrigera missuppfattningar människor, att skriva en artikel om Twitter. Väl om en artikel i detalj sön bror höll skriva, måste han också våga. I ditt dagliga liv du kommer att höra meningen ... naturligtvis.

Poppet gör?
Vad är det som händer?
Vilka nyheter?
Vad är ny fräsch?

Ja, det är frågan ofta Mirza. Vi uppmanar också Mirza Sahib / chattar kommer innan den första frågan bränning. Fire Itte nu rensa tjänare såg dem, kommer att berätta utan att fråga vad han gör. Jag tror att Twitter kommer att drabbas av en person som Mirza, som också är utvecklare av Dunn gjorde en plats, där alla dina ögonblick av någon av din kontoinformation kan ge dina vänner, älskare. Nu Avinash Ta Twitter som nyheten om hans uppståndelse verkar, bad tvätt, har skiftat från guld till nyheter publicerade för att inte ställa några frågor ovan. Alltför lätt att skriva korta meddelanden, så du dra nytta av toppen av din Google / Yahoo Messenger, mobil eller annat sätt kan skicka uppdateringar till platsen. Dessa uppdateringar tweets tala. Tweets kan också vara ett meddelande av 140 ord. Om du vill skriva ett meddelande på engelska, så det är en bra gräns, men gränsen reduceras till hindi är naturligtvis hindi ordet lagras i Unicode. Väl problemet med Twitter för att se vad din. Läs dig vidare.

Se tweets på Twitter så fort han ger dem publicerade på din Twitter webbplats. Och logotypen på din webbplats bevakningslista (Följ) har varit, han automatiskt larmas sätt. Huruvida personer som sitter vid datorn är ditt budskap kan svara. Sociala nätverk är inte något annorlunda. Du skulle säga att det är dags att Khanmkha West är ja, vi har. (Enligt vår uppfattning) endast Taimvest sociala nätverk. Men det kan också vara kreativ experiment. Hur ... Zldekia förklaras nedan några exempel:

Mini Blogg
Om du använder post i form av en mini-blogg eller blogg kan också ha sida. Anta att du Manejmant eller teknisk, är mästare på Natsrfing. Om du vill ha några knep som du visar till läsarna i sidofältet i din blogg. Nu Antingen du Guron / tips och göra en ny blogg, som drivs och hantera en uppgift i sig Tedi. Eller gå på Twitter Gör ett konto. Enligt min mening skulle det andra alternativet vara mycket lättare. Få bara början. Skicka tweets från ditt Google-chatt, och fortsätter att visa i sidofältet. Twitter är mycket populär show på din blogg så att du kommer att få Vidjed Mnmafik någon.

Annonsera din blogg
De vet alla att hindi blogga på Blogger är mycket mindre läsare. För att öka antalet läsare som vi alla behöver använda den nya plattformen för att nå dit hindi allvetande. Twitter har också en liknande plattform. Du antingen automatiskt från din blogg Twitter sätt kan bli. Posta här och där, kommer du plaska en kort inlägg. Att se människor som bokför, som din webbplats kommer. Sedan resten är upp till dig att hålla dig bunden till dem. 10 träffar i månaden får du din Twitter webbplats, då inte en förlorande proposition. Hur tycker du att dessa träffar på dollarn är nu upp till dig är detta.

Aktiemarknaden tips
Du vet aktiemarknaden är bra, kommer dina vänner vill aktiemarknaden tips. Lotus bror, hör du det? Men vad som händer är att din 8 eller 10 vänner, som är att investera på dina tips. Om den här funktionen är nu i chattmeddelande var inte att alla tillsammans, så ta till Twitter, ett konto Gör din egen, och chatta med ditt Google-konto på spetsen Sätt allt. Här spetsen inte kasta, och det fanns inte offentliggjorts. Här prenumererar jag till webbplatsen för att göra andra vänner. Håll hela marknadskommentarer hela dagen.

Kavita fyra Liana
Anta, din blogg bygger på ett mycket allvarligt ämne. Men du vill att din läsare förblev aktuella skämt, är några roliga, komiska dikter av fyra typ Liana visas på nästa Saitbar. Det är allt läsaren kommer till din blogg. Det är dock en risk att din Saitblog din blogg kommer att bli mer populär. Då kommer du att veta din lotus rik bror. Så många oskulder förblir hängande där bara för att se rik.

Semantiskt, uttal, skriftligen ställa frågor relaterade
Ofta frågar, så och så och ett sådant ord på hindi Baraha / IME om hur man skriver, bara be uppgörelsen kommer dina nära och kära ger dig svaret gångjärn. Det kommer att gå bra med de andra. På liknande sätt, människor frågar ofta av engelska ord på hindi eller hindi ord på engelska, i stället för att bara chatta det, be om folket skulle förstå honom. Kreativ användning av sociala nätverk är inte gjort.

Live uppdateringar
Anta att du har en funktion. Släpp alla bloggare kött (vegetariska, det läste relevanta bloggar) är ute, från ögonblick till ögonblick, den information som du kan ge denna webbplats. Ta mobil och tweets hålla hälla från Dunn, kommer bloggare vet genom att titta på platsen. Liveuppdateringar inte.

Men vi är människor i mycket Jugadhu. Jag hoppas inte det, men hela säker på att du kommer att använda Twitter Upplev Jugadhi. Som ett litet utbrott (walkinto typ, 140 ord, så mycket Galia skrivas, inte det?) Att ta bort, dikterna har fastnat i sinnet, en ny fräsch haiku är skriven, låt det spyr. Många av dessa partier och används, är allt du kan använda på Twitter. För mer information besök följande länkar till ditt arbete.

Technorati Tags:


Du kommer att gilla dem också

6 Responses to "En Twitter anekdot"

  1. Dvs Tvitiyate är fortfarande rörigt. Ord engelska Hindikrn ....
    Ny missbruk Lgwaoge :)

  2. Rapporten är mycket användbart. Förutom att öka utbyggnaden av sätt att tjäna några träffar. Efter att jag rik bror Avinash Rai och Om Prakash Tiwari läkare färska fall har börjat sätta dikter. Om du har förslag som de är värda att följa upp. Du skriver en rapport att tillsatsen av Google AdSense och varifrån och varthän kan hanteras stöd för att höja. Vid ansökan om stöd måste hålla i minnet vad och hur kan genereras mycket sådant stöd. Wow Money Blogg hindi och hans ansökan avslås av Google. Nu kan du visa vägen till bloggare som mig som vill lägga till en post skriven. Med all den legendariska bloggare sätta Jitu Bhai Post din kommentar, ange och lägga till saker till det och definitivt rekommendera den. Sådan fram ditt inlägg.

  3. Och sedan, som hanterar Internet genom mobil gprs eller CDMA mobil scen hon kände Dana-dagen tog i stolpen Fokti och Twitter för dem av dem som inte har någon sådan anläggning förutsatt en indisk mobilnummer är 5566511 där korta meddelanden som är (enligt Alok bror) samosa dvs skicka sms kan också uppdatera den, helt enkelt lägga ditt mobilnummer med ditt Twitter-konto.

  4. Twitter är bra site.Plese berätta om Hindi sökmotorer. Jag vet om en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u föreslå mer

  5. Och du kan Devanagari eller någon indisk Bhashamen Tvitia. Din Blagpta skickade mig måste följa mekhadilkarprakas jag kommer att svara genom att läsa.

    Light "S Senaste blogginlägg .. Över kattdjur Twitter anhängare Paw

  6. Guruji när jag gick i pension state Department of Education att bygga sin Pension och Pension Betygsätt brottet måste äta för att bygga stora skam det måste subventionera Block utbildningsavdelning för Jay och jag hade tillräckligt med personal Varje master är Attec jag skickade dem till sina ursprungliga avdelningar så det finns personal ska kunna fungera ordentligt och vidta åtgärder för att förhindra intag

Information som behövs

En gåva för de som kommenterar på min sida. Har du synpunkter och noggrant fylla i din blogg, hittade vi en länk till din blogg inlägg kommer att pågå. Detta gör att dina bloggläsare kommer att hitta något. Är det inte det rätta? Så varför förseningen är, och komma igång.

Lämna ett svar

CommentLuv märke