Anekdot En Twitter

MeraPannaOnTwitter

När vi följer experimentet började fråga människor om de följer? Återigen labyrint av en ny lag? Vartill Ktrag skingra, Vgarha Vgarha. Så vi tänkte logotypen för att ta bort de missuppfattningar, skriver en artikel om Twitter. Väl om en artikel i detalj Sun bror höll skriva, säkert Dekiaga henne. Dessa meningar kommer säkert att höra dig i din vardag ....

Poppet gör?
Vad händer?
Vad nyheter?
Vad är ny fräsch?

Ja, samma fråga ofta Mirza. Vår Mirza Sahib när telefonen / chat kommit till samma fråga, innan skottlossningen. Nu Itte Fire rensa kille tittar på dem, kommer att berätta utan att fråga vad han gör. Jag tror att Twitter som en person som drabbats av utvecklaren Mirza kommer därför också att göra en sajt som ges av Dunn som helst nyheten om hans konto genom att göra varje ögonblick av dina vänner kan ge er. Nu Avinash Ta Twitter som nyheten om hans uppståndelse tar, bad tvätta, allt från att publicera nyheten om guld har flyttats till höger så att ingen frågade ovanstående fråga. Lätt att skriva korta meddelanden, så oddsen från toppen av Google / Yahoo Messenger, mobil eller annat sätt kan du skicka uppdateringar till platsen. Dessa uppdateringar kallas tweets till. Tweets kan vara något meddelande av 140 ord. Gräns ​​för att skriva på engelska, så det är bra, men naturligtvis denna gräns reduceras till hindi, eftersom Hindi är ordet lagras i Unicode. Väl problemet med Twitter för att se vad din. Du Läs framåt.

Twitter Tweets möta dem så snart de publiceras på din Twitter webbplats ger. Och logotypen på din webbplats bevakningslista (Följ) har gjort dem automatiskt sätt nyhets görs. Folk sitter vid datorn, oavsett om det är ditt budskap kan svara. Sociala nätverk är inte det lite annorlunda. Skulle du säga att dessa Khanmkha Wests Time är ja, har vi. (I våra ögon) är den enda Taimvest sociala nätverk. Men det kan också vara en kreativ experiment. Hur ... Zldekia har förklarat några exempel nedan:

Mini Blogg
Använda Twitter i form av en mini-blogg eller blogg kan också ha sida. Anta att du har ledningen eller teknisk, är mästare på Natsrfing. Vill du ha lite av hans trick i sidofältet i dina bloggläsare också visas. Nu antingen du Guron / tips har skapat en ny blogg, som drivs och drivs också i sig hälkappa. Eller gå till Twitter för att skapa ett konto. Jag tror det andra alternativet lättare. Få bara början. Skicka Tweets från ditt Google-chatt, och visas i sidofältet vistelse. Twitter är mycket populär så du måste visa din blogg Mnmafik Vidjed hittar någon.

Annonsera din blogg
Det är känt att allt som bloggare på Hindi blogga är mycket mindre läsare. För att öka antalet läsare vi måste använda alla de nya plattformarna där hindi-veta räckhåll. Twitter är en liknande plattform. Så om du har en Twitter webbplats från din blogg automatiskt sätt kan bli. Du kan lägga till här och det kommer att bli en kort efter stänk. Att se människor som efter, kommer till din webbplats bara. Sedan resten är upp till dig hur du knyter dem att hålla. I månad 10 träffar får du din Twitter webbplats var inte en dålig affär heller. Nu kan du hitta dessa träffar, är den här ändringen i dollar upp till dig.

Aktiemarknaden tips
Du vet aktiemarknaden är bra, kommer dina vänner vill dela marknaden tips. Kamal bror, hör du det? Men är det dina 8 eller 10 vänner, som är investerade på dina tips. Om den här funktionen är inte nu i chattmeddelanden som har alla tillsammans, så bättre ta Twitter, Gör din ett konto, och på toppen av ditt Google-chatt konto Sätt allt. Samtidigt spetsen inte kasta, och det var inte offentliggjorts. Andra vänner berätta att platsen är säker på att teckna. Håll hela marknadskommentarer hela dagen.

Kavita fyra Liana
Antag, din blogg är baserad på en mycket allvarlig fråga. Men du vill att din läsare kvar, så de har några roliga skämt, komiska dikter av fyra typ Liana visas på nästa Saitbar. Det kommer att komma till din blogg varje läsare. Detta är en risk, men kan vara så att din Saitblog din blogg kommer att bli mer populära. Lotus då kommer du att bli rik på sin bror. Många rika ungkarl bara där för att titta på live hängande.

Semantik, uttal, skrivrelaterade frågor att ställa
Ofta frågar, så och så och ett sådant ord på hindi Baraha / IME att skriva in, bara be uppgörelsen kommer dina nära och kära ger dig svaret gångjärn. Det kommer att gå bra med de andra. På samma sätt, folk ofta frågar engelska engelska ord i hindi eller hindi ord, bara chatta istället fråga Samtidigt kommer resten av folket att förstå det. Kreativ användning av sociala nätverk är inte gjort.

Live Update
Anta att du har en festival. Låt gå för alla bloggare kött (Vegetariskt, efter att ha läst den här bloggen kompatibel) är, där du ögonblick till ögonblick, är platsen kan ge information. Ta mobil och stanna kvar i Dunn Tweets, kommer andra bloggare veta genom att titta på platsen. Liveuppdateringar inte.

Jo vi, folket i Indien är mycket Jugadhu. Jag hoppas inte det, men hela säker på att du kommer att använda Twitter all Jugadhi. Som en liten frustration (walkinto skrivit 140 ord kan skrivas ganska Galia, är det inte?), Ta ut, har dikterna fastnat i hjärnan, en ny fräsch haiku skriven, låt det spyr. Flera partier och användning av sådana behov har tillgång till Twitter. För mer information, besök följande länkar till ditt arbete.

Technorati Tags: , , , , ,


Du kommer att gilla dem också

6 Responses to "En Twitter anekdot"

  1. Dvs Tvitiyate är fortfarande rörigt. "Ord i engelska ... att Hindikrn.
    Ny missbruk Lgwaoge :)

  2. Mycket användbart. Förutom att öka utbyggnaden av sätt att tjäna några träffar. Efter att jag Avinash doktorsavhandling bror Jitu rika och OP Tiwari dikter om aktuella frågor har börjat montera. Du måste följa de tips som de förtjänar. Du skriver en rapport som Google AdSense Var Var annars kan hanteras för att höja ed. Samtidigt ansöker om stöd måste tänka på vad och hur mycket för att höja sådant stöd. Wow Money Blogg hindi och hans ansökan avslås av Google. Nu kan du visa vägen till bloggare som mig som vill ed att skriva ett inlägg. Sätt sedan den legendariska bror Jitu samt när skicka din kommentar, ange bloggare och lägga till saker till det och definitivt rekommendera den. Väntar på ditt inlägg.

  3. Och sedan, är som att hantera Internet genom mobil gprs eller cdma hon kände för mobiltäckning av Dana-dagen klappa Fokti post och Twitter för dem av dem som inte har någon sådan anläggning som var en indisk mobilnummer 5566511 dvs kort meddelande som (enligt Alok bror) cirkel som är att skicka sms kan också uppdatera det, bara ange ditt mobilnummer bör kopplas till ditt Twitter-konto.

  4. Twitter är bra site.Plese berätta om Hindi sökmotorer. Jag känner en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u föreslå mer

  5. Och du kan Tvitia Bhashamen Devanagari eller någon indisk. Följ mekhadilkarprakas jag kurslitteraturen ditt svar kommer att skickas Blagpta.

    Ljus: s senaste bloggpost .. Tweet Efter tass över Feline

  6. När jag gick i pension huvudtillståndet Pedagogiska institutionen för ersättningsgraden av sin pension och pension för ersättning måste snubblar att subventionera stor skam för alla kvarter utbildning kontor Jag satte tillräckligt med personal och JAY Varje master är Attec sina ursprungliga avdelningar så att jag skulle skickas dit, personal kunde fungera och vidta åtgärder för att förhindra intag

Information som behövs

En gåva för dessa synpunkter på min sida. Vill du kommentera och noggrant fylla i din blogg, kommer vi att visa din blogg det senaste inlägget länkar hit. Läsaren kommer att hitta något på din blogg. Är det inte det rätta? Så varför förseningen har börjat gå.

Lämna ett svar

CommentLuv märke