Anekdot En post

MeraPannaOnTwitter

När vi följer använda Twitter så att folk började fråga, vad är det? Återigen ett nytt hektiskt? Vartill Ktrag skingra, Vgarha Vgarha. Så vi måste rätta till människors missuppfattningar, är att skriva en artikel om Twitter. Väl i den här artikeln genom att utöka Sun bror höll skrivkurs vågar honom. Dessa meningar kommer säkert att höra dig i din vardag ....

Vad är det du Sätes?
Vad är det som händer?
Och vilka nyheter?
Vad är nytt fräsch?

Ja, är det samma fråga ofta Mirza. Vår Mirza Sahib telefonen / chat kommer att skjuta den första frågan är densamma. Så nu Itte Fire sportsligt kille tittar på dem, kommer att berätta utan att fråga vad han gör. Jag gillar Mirza, en person som lider av Twitter utvecklare som har skapat en webbplats så Dunn, där varje ögonblick för ögonblick, kan några nyheter om ditt konto till dina vänner Yaron ge. Nu Ta Avinash tar hon nyheten om hans uppståndelse Twitter, började bad tvätt, publicera nyheter from've att sova så att ingen ställer frågor ovan. Skriv korta meddelanden ännu enklare, så oddsen upp ditt Google / Yahoo Messenger, mobil eller annat sätt du kan skicka uppdateringar till platsen. Dessa uppdateringar kallas tweets till. Tweets kan vara inget meddelande är 140 ord. För att skriva ett meddelande på engelska så det är en bra gräns, men denna gräns reduceras till hindi Naturligtvis är hindi ord lagras i Unicode. Ja detta är vad problemet ses med Twitter. Läs framför dig.

Twitter Tweets träffas så fort han får dem att publiceras på din Twitter webbplats. Och logotypen på din webbplats bevakningslista (bloggen) 've gett dem nyheten är automatiskt sätt. Folk sitter vid din dator så att den kan svara på ditt meddelande. Sociala nätverk är inte det ett par olika sätt. Skulle du säga att det är dags Khanmkha West är OK, visst är. (Enligt vår uppfattning) är det enda Taimvest sociala nätverk. Men det kan också användas kreativt. Hur förklara ..... Se några exempel nedan:

Mini-Blogg
Att använda Twitter som en mini blogg eller en blogg kan ha sidan. Antag ledning eller tekniskt, är mästare på Natsrfing. Om du vill att dina läsare att några knep du visade i bloggens sidomeny. Nu antingen du Guron / tips för att skapa en ny blogg, som drivs och att hantera en uppgift i sig motverka. Eller skapa ett konto på Twitter för att komma igång. Enligt min mening, det andra alternativet lättare. Vänligen bara börja. Skicka Tweets från ditt Google-chatt, hålla och visa i sidofältet. Twitter är mycket populär show på din blogg så hittar Vidjed Mnmafik någon.

Annonsera din blogg
Det är känt för alla att blogga på Hindi Bloggar läsaren mycket mindre. För att öka antalet läsare som vi alla behöver för att använda den nya plattformen för att nå hindi allvetande. Twitter är på samma plattform. Om du vill att din blogg Twitter automatiskt sätt kan bli. Skicka en stänk här och där du kommer att bli en kort inlägg. Folk tittar på denna tjänst, kommer det att komma till din webbplats. Sedan band resten är upp till dig hur du håller dem. 10 träffar i månaden du fick din Twitter webbplats säger eventuella underskott affär. Nu måste du hitta förändringen i dollarns träffar det är upp till dig.

Aktiemarknaden tips
Ha god kunskap om aktiemarknaden, till aktiemarknaden tips att ge till dina vänner. Kamal Broder, lyssnar du rätt? Men det är dina 8 eller 10 vänner, vilket är att satsa på dina tips. Om den här funktionen är inte nu i chattmeddelanden som gjorde alla tillsammans, så ta hjälp av Twitter, Gör din ett konto och det kontot från ditt Google-chat Sätt spetsen alls. Tips inte här, var det inte offentliggjorts. Prenumerera att tala med vänner som gör resten av webbplatsen. Håll hela marknadskommentarer under dagen.

Fyra Liana diktning
Anta att din blogg är baserat på ett mycket allvarligt ämne. Men du vill att dina läsare kvar, så de har några roliga skämt, humor dikter av fyra typ Liana visas på nästa Saitbar. Det kommer alla att komma till din blogg läsare. Det är en risk, men kan vara mer populär än din Saitblog din blogg. Du vet att det kommer att bli rik bror till Lotus. Många förblir hängande för en kandidatexamen bara där för att se rik.

Mening, uttal, skrift-relaterade frågor att ställa
Ofta folk frågar, och så och så ett ord på hindi Baraha / IME skriva på, fråga bara Kiss, kommer dina nära och kära ger dig svaret gångjärn. Det kommer att vara till nytta för andra. Likaså folk ofta frågar engelska av engelska ord i hindi eller hindi ord, istället för att bara prata och ställa tiden kommer resten av folket förstår honom. Kreativ användning av sociala nätverk är inte.

Live uppdateringar
Anta att du har en picknick. Möt bloggare gått Antag att någon (vem Vegetarisk, konsekvent läsa denna blogg) är där du kan ge varje ögonblick av denna webbplats. Plocka från mobil och Dunn Tweets vistelse uttryckt, vila Blogger'll ta reda på genom att titta på platsen. Live-uppdateringar görs inte.

Jo vi, folket i Indien är mycket väl ansluten. Jag hoppas inte, men användningen Jugadhi säker på att du får ut det mesta av Twitter. Som en kort burst (typ walkinto, Galia 140 kan skrivas i ord så mycket, är det inte?) Demon, dikterna har fastnat i sinnet, en ny fräsch haiku skriven, så låt det spilla över. Många sådant parti används, kan du använda detta till Twitter. Ditt arbete kommer att länka nedan för mer information.

Technorati Tags: , , , , ,


Du kommer också att gilla dem

6 Svar på "greppa en Twitter"

  1. Dvs Tvitiyate är bara rörigt. Till Hindikrn av engelska ord ....
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Rapport oerhört hjälpsamma. Utöver ökningen av medlen för att tjäna Träffar förlängning. Efter att jag maldaar Jitu bror Avinash Tiwari läkare och OP har även börjat dikter om aktuella frågor. Om du har antytt att de är värda att genomföra. Skriv en rapport att tillägget av Google AdSense och från var man där Ed kan ordna att hämta. Vid ansökan om stöd måste tänka på vad och hur mycket att ta upp sådant stöd. Wow Money Blogg hindi och hans ansökan har avslagits av Google. Nu kan du visa mig vägen till bloggare som Ed fans genom att skriva ett inlägg. Jitu bror sätta på och när veteranen bloggare sätter sedan dina kommentarer och förslag kommer definitivt att lägga till saker till den. Det väntar ditt inlägg.

  3. Och sedan, i vilket det mobila Internet tillhandahålls av gprs eller CDMA mobil scen hon tog det med Fokti Dana - Dan klappa och Twitter för de som inte har något sådant system som tillhandahålls av dem som har en indisk mobilnummer 5566511 Det är det korta meddelandet som (enligt ljus bror) paj som skickar ett sms kan också uppdatera den, bara lägga till ditt mobilnummer med ditt Twitter-konto.

  4. Twitter är bra site.Plese berätta om hindi sökmotorer. Jag känner till en Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. men kan u föreslå mer

  5. Och du kan Tvitia Bhashamen Devanagari eller indisk. Var noga med att följa mig @ khadilkarprakas jag läser ditt svar kommer att skickas Blagpta.

    Light 's Senaste inlägg blog .. Twitter Prenumeranter katt tass över

  6. När jag gick i pension mästare i statliga Pedagogiska institutionen att bygga sin Pension och Pension provisionssats sjunker till snubblar att behöva subventionera det är synd att sätta Block Education Office tillräckligt med personal, jag Jay och Mästare Attec jag någonsin skickat dem till sina ursprungliga avdelningar, så det finns personal ska kunna fungera korrekt och kan få betala en muta

Viktig information

En gåva till de som kommenterar på min sida. Du är kommentaren, skriv in den exakta adressen till din blogg, kommer din blogg att visa det senaste inlägget länken här. Läsaren kommer att hitta något i din blogg. Är inte det rätt? Så varför förseningen har börjat gå.

Lämna ett svar

CommentLuv märke