Два мобилни афера ....

Чуруликам Мојот приврзан поздрав до сите вас. Сте сите биле изложени за долго време, она што треба да направам, ако јас се добие време од леб и путер треба да биде напишано. Па овие остане работи ако се напластуваат жалба. Дозволете ни нешто да се зборува за вас. Јас сум често со две, [...]

Ако не се овие?

Разговор чуруликам Ајде за денес е нешто, на свој Profeshn. Ако не сте во оваа кариера? Па, јас веќе пишував за тоа нешто, од последните работи за да се освежи гледате оваа статија. Значи, да почнеме господине. Со овој компјутер софтвер, ако јас [...]

Пиење, д-р

Чуруликам вчера видов одличен пост на интернет, беше на англиски јазик, познавање на мислата, ајде да се свртиме кон вашите читатели со пишување на хинди. Оваа статија е посветен на оние Darubajon кој го има посветено целиот свој живот на алкохол. Тоа често се гледа дека луѓето кои пијат 2-3 чудно, по пиење [...]

Ако имате силна Kanpuria ....

Ќе чуруликам во секоја друга реченица или збор Чу * употреба. Ако дојде до пари тивко во трговскиот центар, но rickshaw од тоа да имаат да се борат за Atnni. Вие необјасниво без краста и да даде мислење. Особено, кога патувате во возот. Во вашиот речник улиците [...]

Менување Години

Чуруликам За социјално вмрежување го смени нашиот начин на живот, тоа е белег Види: Љубовница (слугинката): Kanta Bai! Не сте на работа за три дена, што е поентата? Слугинката: Госпоѓо! Имав статус ажурирање на Фејсбук дека ќе одам на село за три дена, [...]

Зошто е тоа толку често, кога ...

Чуруликам Често има неколку работи во нашите животи, кои ние сме принудени да се мисли дека зошто се случува ова. Соберат некои вакви инциденти е претставен. Зошто е тоа толку често, кога ... вашите раце се извалкани со маст или брашно е заплеткано, кога телефонот ѕвони. Ако ја завртката затегнување време, [...]

На лакмусов тест Delhiites

Чуруликам Дали сте од Њу Делхи? Ако одговорот е да, тогаш ајде да имаат вашите лакмусов тест. Имаме Прекрасно 'успеа', така што ќе знаеме колку проценти треба да Делхи. Првиот Општи услови: Тоа ми беше во е-маил, јас не имате било какви авторските права врз неа. Значи, да [...]

Udntshtri денот на слетување

Чуруликам Брат салата што не го разбираат нешто погрешно. Денес во светот на хинди популарниот блогер г-дин, господине брат Самир црвено "Udntshtri" со роденденска Kanade е. Брат Самир на хинди Blogajgt тешки блогери, кои не се убедени од тежината и да видиме. Самир брат император кој се нарекува коментари [...]

Tlua партија

Чуруликам Tlua ве прашам луѓето што се случува? Tluwa многу широка смисла, без Tlua работа значи дечкото. Па, дури и во нејзината хинди Blogajgt Tlua од страна на Blogger, кој се нарекува голема Шан Tlua себе, како и фактот дека вашиот (блог) име, во согласност со однесувањето не се [...]

Ние пребарување за деведесет и девет во ...

Чуруликам нема играно бидејќи долго време не игра, означување е затворен, блогирањето стана толку многу далеку. Значи она што го имаме денес? Еј, работа во канцеларија, толку малку време, понекогаш за микро-блогирање (а Лиана) Да. Види ако видите тука, јазикот [...]