Dy çështje celular ....

Cicëroj Përshëndetje për të gjithë ju e mbushur dashurinë time. Pas shumë ditësh, u ekspozuar me të gjithë ju, çfarë duhet të bëj, në qoftë se unë të marrë disa bukë dhe gjalpë i kohës të jetë e shkruar. E pra, atëherë le të të gjithë të mbetet Gile ankesa. Na lëvizë diçka për të folur në lidhje me ju. Unë jam shpesh me dy, [...]

Nëse ju nuk jeni çfarë janë këto?

Tweet Le të flasim sot është disa, nga vetë Profeshn tuaj. Nëse ju jeni në këtë karrierë nuk ekzistonte? E pra, unë kam shkruar tashmë për këtë çështje, gjërat e fundit për të rifreskuar, shikoni këtë artikull një. Pra, është Z. fillimi. Në qoftë se unë me të programeve kompjuterike [...]

Pirja, PhD

Tweet dje dëshmitarë të një post të shkëlqyer në internet, e cila ishte në anglisht, shtypni Hindu në mendime le të japë avokimit lexuesit. Ky artikull është i përkushtuar për ata Darubajon i cili i ka kushtuar tërë jetën e tij të alkoolit. Ajo është parë shpesh se njerëzit që pijnë 02:58 pije pas një çuditshme [...]

Në qoftë se ju patjetër do të ketë Kanpuria ....

Tweet Chu në çdo tjetër fjali ose fjalë përdorim *. Ju kanë tendencë për të ardhur në pazar qendër në heshtje duke i dhënë paratë, por që ka rickshaws Atnni për të luftuar për të. Pa zgjebe dhe të pashpjegueshme të ju japin mendimin e tyre. Sidomos, kur ju jeni të udhëtojnë në tren. Rrugët e tua fjalor [...]

Ndryshimet moshës

Tweet Social networking ka ndryshuar mënyrën tonë të jetës, një vulë e saj të parë: zonjë (çupë): këngët Bai! Ju nuk duhet të punojnë për tri ditë, çfarë është ajo? Çupë: Madam! Pastaj përditësimin e tij status në Facebook që unë kam qenë duke shkuar në fshat për tri ditë, [...]

Pse është kaq shpesh, kur ...

Tweet shpesh ndodh disa gjëra në jetën tonë që ne priren të mendojnë se pse ndodh kjo. Le të prezantoj disa incidente të tilla. Pse është kaq shpesh kur ... duart tuaja janë të ngjyhet në Greqi ose miell, Kur të bjerë zilja endura. Nëse vidhos forcimin kohë, [...]

Ata Delhi lakmus Test

Tweet Jeni nga Delhi? Nëse është kështu, le të vetëm të ketë testin tuaj lakmus. Ne kemi një awesome 'menaxhuar' kështu që ne do të dini se çfarë përqindje që ju jeni në Delhi. Së pari një mohim: Ajo ishte mua në një email, unë nuk kam një autorit mbi të. Pra, le të [...]

Udntshtri ditë ulje

Tweet vëlla namazi nuk duhet të ju djema të bëjë asgjë të gabuar. E sotme të popullarizuara bloger Z. Hindu universi, vëllai i nderuar Samir kuq 'Udntshtri' që ditëlindjen e Kanade-së. Vëllai Samir në hindisht Blogajgt blogerët të rënda, nuk ishte i bindur nga pesha, shih. Samir vëllai perandor i cili e quajti komentet e [...]

Partia Tlua

Tweet Tlua ju pyetni njerëzit se çfarë ndodh? Tluwa term shumë i gjerë, Tlua thotë djalë pa punë. E pra, edhe në Hindi Blogajgt saj është Tlua bloger, e cila quhet i madh gracefully Tlua veten, dhe kjo është tuaj (blog) sugjeron emri, nuk e praktikojnë [...]

Ne të kthehet në të nëntëdhjetë e nëntat në ...

Tweet nuk ka luajtur luajtur që një kohë të gjatë, nuk ka, tagging është e mbyllur, Blogging u bë shumë e largët. Pra, atë që kemi sot? Oh boy, të bëjë punën e zyrës, kështu që pak kohë, nganjëherë mikro-Blogging (a Liana) për të marrë. Shihemi pastaj hidhini një sy këtu, gjuhën [...]