Anecdote A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Când ne-am urmat experimentul a început să ceară oamenilor dacă ei urmează? Din nou labirint de o noua lege? Încotro Ktrag dispersa, Vgarha Vgarha. Deci ne-am gandit sigla pentru a elimina concepțiile greșite, scrie un articol pe Twitter. Ei bine, despre un articol în detaliu Sun fratele pastrat scris, cu siguranță ei Dekiaga. Aceste fraze veți auzi cu siguranță în viața de zi cu zi ....

Păpușă faci?
Ce se întâmplă?
Ce noutăți?
Ce este nou în stare proaspătă?

Da, aceeași întrebare de multe ori Mirza. Mirza Sahib nostru ori de câte ori telefonul / Chat ajuns la aceeași întrebare, în primul rând, înainte de ardere. Acum Itte Foc de compensare tipul uita la ei, vă va spune, fără a cere ceea ce face. Cred ca Twitter ca o persoană care a suferit de dezvoltator Mirza, prin urmare, va face, de asemenea, un site dat de Dunn, care în orice moment de știri de cont prin fiecare moment de prietenii tai iti poate da băieți. Acum Avinash Ia Twitter ca vestea învierii lui ia, baie se spală, variind de la publicarea de știri de aur au deplasat spre dreapta, astfel încât nimeni nu a pus întrebarea de mai sus. Ușor de a scrie mesaje scurte, astfel încât șansele de partea de sus a Google / Yahoo Messenger, mobil sau alte moduri puteți trimite actualizări la site-ul. Aceste actualizări sunt numite tweets la. Tweets poate fi orice mesaj de 140 de cuvinte. Limită a scrie în limba engleză, așa că este bine, dar, desigur, această limită se reduce la Hindi, deoarece Hindi este cuvântul sunt stocate în Unicode. Ei bine, problema cu Twitter pentru a vedea ceea ce dvs.. Tu Citeste mai departe.

Tweets Twitter le îndeplini, de îndată ce acestea sunt publicate pe site-ul dvs. Twitter da. Și logo-ul de pe site-ul dvs. lista (Follow) le fel automat de știri se face a făcut. Oamenii stând la computer, dacă acesta este mesajul dvs. poate răspunde. Social networking nu este oarecum diferit. Ați spune că Timpul aceste Khanmkha West este da, avem. (În ochii noștri) este Taimvest singura rețele sociale. Dar poate fi, de asemenea, un experiment creativ. Cum ... Zldekia au explicat câteva exemple de mai jos:

Mini Blog
Utilizarea Twitter sub forma unui mini-blog sau pe blog-ul poate avea, de asemenea, parte. Să presupunem că aveți management sau tehnice, este maestru de Natsrfing. Vrei ceva de trucuri sale în bara laterală de cititorii dvs. blog-ul, de asemenea, afișate. Acum ori te Guron / sfaturi au creat un nou blog, care este condus și operat, de asemenea, în sine, contra Heel. Sau du-te la Twitter pentru a crea un cont. Cred că a doua opțiune mai ușor. Obține doar începutul. Trimite Tweets de la Google chat, și arată în tariful bara laterală. Twitter este foarte popular deci va trebui să arate blog-ul dvs. Mnmafik Vidjed va găsi pe cineva.

Reclama blog-ul dvs.
Este cunoscut tuturor faptul că blogger în Hindi blogging-ul este mult mai puțin cititor. Pentru a crește numărul de cititori va trebui să utilizeze toate noile platforme unde hindi-cunoașterea ajunge. Twitter este o platformă similară. Deci, dacă aveți un site Twitter din blog-ul dvs. mod automat poate deveni. Puteți posta aici și acolo va fi o scurtă post-stropire. Văzând oameni care posteaza, va veni la doar site-ul dumneavoastră. Apoi restul este de până la tine cum le lega pentru a menține. În luna 10 puncte veți obține site-ul dvs. Twitter nu a fost o afacere proastă, fie. Acum veți găsi aceste puncte, această schimbare în dolar este de până la tine.

Sfaturi de piață stoc
Știi piața de valori este bun, prietenii tăi vor dori să împărtășiți sfaturi de piață. Fratele lui Kamal, ai auzit? Dar este că dumneavoastră de 8 sau 10 prieteni, care este investit în sfaturi. Dacă această caracteristică nu este acum în mesaje de chat, care au toată lumea împreună, așa mai bine să ia Twitter, face un cont, și pe vârful contul de chat Google totul Pune. Între timp, vârful nu aruncat, și nu au fost publicate. Alți prieteni mi spui ca site-ul să fie sigur de a subscrie. Păstrați întreaga comentariul piață pe tot parcursul zilei.

Kavita patru Liana
Să presupunem că, blog-ul dvs. se bazează pe un subiect foarte serios. Dar doriți cititorul rămas, astfel încât acestea au unele glume amuzante, poezii comice de patru tip Liana prezentate în următoarea Saitbar. Se vor menține vin la blog-ul dvs. în fiecare cititor. Acesta este un risc, cu toate acestea, ar putea fi faptul că dvs. Saitblog blog-ul dvs. va deveni mai popular. Lotus atunci va fi bogat de fratele său. Multe burlac bogat doar acolo pentru a viziona agățat live.

Semantică, pronunție, întrebări legate de scris pentru a cere
De multe ori oamenii cer, cutare și cutare și cutare cuvânt în Hindi Baraha / IME a scrie în, doar cere așezarea, cei dragi va da răspunsul balamale. Se va merge bine cu ceilalți. În mod similar, oamenii întreabă adesea în limba engleză a cuvinte în limba engleză de hindi sau cuvinte hindi, doar chat-ul în schimb cere Între timp, restul de oameni vor înțelege. Nu este utilizat creativă a rețelelor sociale.

Live Update
Să presupunem, ai un Festival. Să mergem de orice carne bloggeri (vegetariene, după ce citiți acest blog compatibil) sunt, acolo fiecare moment, site-ul este în măsură să ofere informații. Ia mobile și de ședere a pus în Dunn Tweets, alti bloggeri va ști uitandu-te la site-ul. Actualizări vii nu sunt.

Ei bine noi, oamenii din India sunt foarte Jugadhu. Sper că nu, dar tot încrezător în care vei folosi Twitter tot Jugadhi. Ca un mic frustrare (walkinto tastat 140 de cuvinte, pot fi scrise destul de Galia, care nu este?), Scoateți, poemele au ajuns blocat în creier, o nouă haiku proaspăt scris, atunci să nu scuipă. Mai multe loturi și utilizează astfel de nevoi avea acces la Twitter. Pentru mai multe informații, vizitați următoarele link-uri către munca ta.

Technorati Tags: , , , , ,


Veți plac prea

6 Răspunsuri la "Un anecdotă Twitter"

  1. Ie Tvitiyate este încă murdar. "Cuvintele de engleză ... a Hindikrn.
    Nou Addiction Lgwaoge :)

  2. Extrem de utile. Pe lângă creșterea extinderea mijloacelor de a câștiga orice hit-uri. După ce fratele doctorat am Avinash Jitu bogate și OP Tiwari poezii pe afacerile curente au început să crească. Trebuie să urmați sfaturile care le merită. Scrii un raport care Google AdSense Unde Unde altundeva pot fi gestionate pentru a ridica ed. În timp ce solicită ajutorul trebuie să țină cont de ceea ce și cât de mult pentru a ridica un astfel de ajutor. Wow bani Blog hindi și cererea sa este respinsă de Google. Acum puteți arăta drumul spre bloggeri ca mine care doresc ed pentru a scrie un mesaj. Pune apoi fratele legendarul Jitu și atunci când postați un comentariu, introduceți blogger și adăugați lucruri la el și cu siguranță îl recomand. În așteptare pentru mesajul dumneavoastra.

  3. Și apoi, cine gestionează Internet GPRS mobile sau CDMA simțea pentru acoperirea mobil Dana zilei mangaie Fokti poștă și Twitter pentru ei de către cei care nu au astfel de facilitate prevăzută fost un număr de telefon mobil indian 5566511 adică scurt mesaj pe care (conform fratele Alok) plăcintă, care este de a trimite sms-uri, de asemenea, se poate actualiza, trebuie doar să introduceți numărul de telefon mobil ar trebui să fie legate la contul dvs. Twitter.

  4. Twitter este bun site.Plese spune despre hindi motoarele de căutare. Știu despre o Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. dar poate u sugera mai

  5. Și puteți Tvitia Bhashamen Devanagari sau orice indian. urmați mekhadilkarprakas curs am citit răspunsul dumneavoastră va fi trimis Blagpta.

    Lumina lui Ultima postare blog .. Tweet După laba peste Feline

  6. Când m-am retras Departamentul de stat maestru de Educație pentru rata de înlocuire Pensiune și pensii lor pentru înlocuirea trebuie să se poticnească să subvenționeze rușinea mare pentru toți birou educație bloc am pus suficient personal și JAY Fiecare căpitan este Attec departamentele lor originale, astfel că mi-ar fi trimis acolo, personalul ar putea funcționa în mod corespunzător și să ia măsuri pentru a preveni ingerarea

Informații necesare

Un cadou pentru cei de comentarii pe pagina mea. Comentați și exact completați blog-ul dvs., vom arăta ultimul post link-uri blog-ul tău aici. Cititorul va găsi ceva pe blog. Nu e un lucru bun? Deci, de ce întârzierea a început drumul.

Lasa un raspuns

CommentLuv insigna