O poveste pe Twitter

MeraPannaOnTwitter

Noi twitter, oamenii folosit pentru a cere Twitter ce au început? Din nou labirint de o nouă lege? Încotro Ktrag dispersa, Vgarha Vgarha. Deci, ne-am gandit pentru a corecta conceptii gresite de oameni, se scrie un articol pe Twitter. Ei bine, despre un articol în detaliu fratele soare păstrat scris, el trebuie, de asemenea, îndrăznesc. În viața de zi cu zi veți auzi sentința ... desigur.

Păpușă faci?
Ce se întâmplă?
Ce noutăți?
Ce este nou în stare proaspătă?

Da, aceasta este întrebarea de multe ori Mirza. De asemenea, noi numim Mirza Sahib / chat-uri vin în fața la prima întrebare de ardere. Foc Itte acum compensare funcționarul le-a văzut, vă va spune, fără a cere ceea ce face. Cred ca Twitter va suferi de o persoană ca Mirza, care este, de asemenea dezvoltator de Dunn a făcut un site, în care în fiecare clipă de orice fel de informații de cont poate da prietenilor tai, iubitori. Acum Avinash Ia Twitter ca vestea învierii lui par, spălare de baie, au trecut de la aur la știrile publicate pentru a nu pune întrebări de mai sus. Prea ușor să scrie mesaje scurte, astfel încât să beneficiați de partea de sus a Google / Yahoo Messenger, căile mobil sau alte pot trimite actualizări pe site-ul. Aceste tweets actualizări vorbesc. Tweets poate fi, de asemenea, un mesaj de 140 de cuvinte. Pentru a scrie un mesaj în limba engleză, așa că este o limită de bun, dar limita este redus la hindi, desigur, este cuvântul hindi sunt stocate în Unicode. Ei bine, problema cu Twitter pentru a vedea ceea ce dvs.. Ai citit mai departe.

Vezi tweets pe Twitter imediat ce el dă le-a publicat pe site-ul dvs. Twitter. Și logo-ul site-ului dvs. lista (Follow) a fost, el este alertat automat manieră. Dacă oamenii stând la computer este mesajul dvs. poate răspunde. De social networking nu este ceva diferit. Te-ar spune că e timpul să Khanmkha West este da, avem. (În opinia noastră) numai Taimvest social networking. Dar poate fi, de asemenea experiment creativ. Cum ... Zldekia este explicat mai jos câteva exemple:

Mini Blog
Dacă utilizați Twitter, sub forma unui mini-blog sau pe blog-ul poate avea, de asemenea, parte. Vă închipuiți Manejmant sau tehnice, este maestru de Natsrfing. Dacă doriți câteva trucuri pe care le prezintă cititorilor în bara laterală a blog-ul. Acum fie ca Guron / sfaturi și face un nou blog, care este condus și de a gestiona o sarcină în sine Tedi. Sau du-te pe Twitter face un cont. În opinia noastră, cea de a doua opțiune ar fi mult mai ușor. Obține doar începutul. Trimite tweets de la Google chat, și să continue să arate în bara laterală. Twitter este spectacol foarte popular pe blog-ul dvs. astfel încât veți obține Vidjed Mnmafik cineva.

Reclama blog-ul dvs.
Ei cu toții că Hindi blogging pe Blogger este mult mai puțin cititor. Pentru a crește numărul de cititori care noi toți trebuie să utilizeze noua platformă pentru a ajunge acolo unde hindi-cunoașterea. Twitter are, de asemenea, o platformă similară. Ori automat la site-ul blog-ul dvs. mod Twitter poate deveni. Posta aici și acolo, va tine o scurta splash post. Văzând oameni care posteaza, ca site-ul dvs. va. Apoi restul este de până la tine pentru a vă legat de ei. 10 hit-uri în luna te site-ul dvs. Twitter, atunci nu o propunere pierde. Cum a face tu găsi aceste puncte pe dolar este acum până la tine este aceasta.

Sfaturi de piață stoc
Știi piața de valori este bun, prietenii tăi vor dori să sfaturi bursiere. Frate Lotus, ai auzit? Dar ce se întâmplă este că dvs. 8 sau 10 prieteni, care este de a investi pe sfaturi. Dacă această caracteristică este acum în mesaj de discuții nu a fost faptul că toate împreună, astfel încât să ia la Twitter, un cont Asigurați-vă propriul, și chat-ul cu contul dvs. Google de pe vârful Pune totul. Aici sfat nu aruncat, și nu au fost publicate. Aici am abona la site-ul pentru a face alți prieteni. Păstrați întreaga comentariul piață pe tot parcursul zilei.

Kavita patru Liana
Să presupunem că, blog-ul dvs. se bazează pe un subiect foarte serios. Dar vrei cititor rămas bancuri de actualitate, unele poezii amuzante, comice de patru tip Liana sunt afișate pe următoarea Saitbar. E tot cititorul va veni la blog-ul. Este un risc, cu toate acestea, că dvs. Saitblog blog-ul dvs. va deveni mai popular. Atunci vei ști pe fratele tău lotus bogat. Deci, de multe fecioare rămân agățat acolo doar ca să se uite bogat.

Semantic, pronunția, scris să adreseze întrebări privind
De multe ori oamenii cer, cutare și cutare și cutare cuvânt în Hindi Baraha / IME cu privire la modul de a scrie, doar cere așezarea, cei dragi vă va da răspunsul balamale. Se va merge bine cu ceilalți. În mod similar, oamenii întreabă adesea de cuvinte în limba engleză în hindi sau cuvinte hindi în limba engleză, în loc de doar chat acolo, întrebați dacă oamenii l-ar înțelege. Nu este făcută folosirea creativă a social networking.

Actualizări live
Să presupunem că aveți o funcție în. Să mergem la orice carne bloggeri (cele vegetariene, se citesc bloguri relevante) sunt acolo, clipă de clipă, informațiile pe care le poate oferi acest site. Ia mobil și tweet-uri să păstreze turnare de Dunn, blogger va ști uitandu-te la site-ul. Actualizări vii nu sunt.

Dar noi suntem oameni, chiar în Jugadhu. Sper că nu, dar tot încrezători că veți folosi Twitter Experiență Jugadhi. Ca o izbucnire mic (de tip walkinto, în 140 de cuvinte, atât de mult Galia fi scris, nu asta?) Pentru a elimina, poemele au fost blocat în minte, un nou haiku proaspăt este scris, atunci să nu scuipă. Multe dintre aceste loturi și este folosit, tot ce se poate utiliza este pe Twitter. Pentru mai multe informații vizitați următoarele link-uri către munca ta.

Technorati Tags:


Veți plac prea

6 Răspunsuri la "Un anecdotă Twitter"

  1. Ie Tvitiyate este încă murdar. Cuvintele de limba engleza la Hindikrn ....
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Raportul este extrem de util. Pe lângă creșterea extinderea mijloacelor de a câștiga orice hit-uri. După ce am fratele bogat Avinash Rai și Om Prakash Tiwari doctor de cazuri noi au început să pună poemele. Dacă aveți sugestii ele sunt în valoare urmărirea. Tu scrie un raport că adăugarea de Google AdSense și de unde până unde ajutor pot fi gestionate pentru a ridica. Atunci când se aplică pentru ajutorul trebuie să țină cont de ceea ce și cum pot fi generate de mult un astfel de ajutor. Wow bani Blog hindi și cererea sa este respinsă de Google. Acum puteți arăta drumul spre bloggeri ca mine care doresc să adauge un post scris. Cu toate blogger legendarul pus Jitu Bhai Comentati, introduceți și adăugați lucruri să-l și cu siguranță îl recomand. O astfel de nerăbdare mesajul dumneavoastra.

  3. Și apoi, cine este gestionarea Internet GPRS mobile sau etapă mobil CDMA ea a simtit Dana-zi a lovit Fokti poștă și Twitter pentru a le de către cei care nu au nici o astfel de facilitate furnizat un număr de telefonie mobilă din India este 5566511 la care scurt mesaj care este (în conformitate cu fratele Alok) samosa adică trimite SMS de asemenea se poate actualiza, pur și simplu adăugați numărul de telefon mobil cu contul tău Twitter.

  4. Twitter este bun site.Plese spune despre hindi motoarele de căutare. Știu despre o Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. dar poate u sugera mai

  5. Și tu poți Devanagari sau orice indian Bhashamen Tvitia. Blagpta ta mi-a trimis trebuie să urmeze mekhadilkarprakas voi răspunde prin citirea.

    Lumină "S Ultimul post pe blog .. Peste feline Twitter adepți Paw

  6. Guruji când m-am retras Departamentul de Stat de Educație pentru a construi Pensiune și Pension Rate infracțiunea trebuie să mănânce pentru a construi rusine mare trebuie să subvenționeze Educație Oficiul bloc de Jay și am avut suficient personal Fiecare căpitan este Attec le-am trimis la departamentele lor originale, asa ca nu exista personal ar trebui să poată să funcționeze corect și să ia măsuri pentru a preveni ingerarea

Informații necesare

Un cadou pentru cei care comenta pe pagina mea. Comentați și exact completați blog-ul dvs., am găsit un link la postarea dvs. pe blog va dura. Acest lucru permite cititorilor blog-ul dvs. va găsi ceva. Nu este un lucru bun? Deci, de ce întârzierea este, și a începe.

Lasă un Răspuns

CommentLuv insigna