Anecdotă A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Când ne-am urmeze folosit Twitter, astfel încât oamenii au început să pună, ce este? Din nou, un nou agitat? Încotro Ktrag dispersa, Vgarha Vgarha. Așa că ne-am gândit să risipească concepții greșite ale oamenilor, este de a scrie un articol pe Twitter. Ei bine, în acest articol prin extinderea fratele Sun păstrat scris trebuie, de asemenea, el îndrăzni. Aceste propoziții veți auzi cu siguranță ... în viața ta de zi cu zi.

Ce ai de păpușă?
Ce se întâmplă?
Și ce vești?
Ce este nou în stare proaspătă?

Da, această întrebare este de multe ori Mirza. Mirza Sahib nostru ori de câte ori telefon / chat-ul, haide înainte de ardere, atunci prima întrebare este același. Foc Itte compensare-le vedem acum pe tip, vă va spune, fără a cere ceea ce face. De asemenea, am urmat dezvoltatorul, care va avea de suferit din cauza cineva ca Mirza Dunn a făcut un singur site, dintre care niciunul nu prin crearea de știri cont de momentul fiecare moment de dvs. poate prieteni Yaaron. Acum Ia Avinash , ea ia vestea învierii lui Twitter, spălare de baie, publicat from've știri a început să doarmă așa că nimeni nu pune întrebarea de mai sus. Scrie mesaje scurte ușor, așa de sus Vantage la Google / Yahoo Messenger, Mobile sau alte în mai multe moduri se poate trimite actualizări la site-ul. Tweets care vorbesc la aceste actualizări. Tweets că orice mesaj poate fi doar 140 de cuvinte. Limita de mesaje pentru a scrie în limba engleză, astfel acest lucru este bun, dar, desigur, această limită se reduce la Hindi Hindi pentru că este cuvântul sunt stocate în Unicode. Ei bine, problema cu Twitter pentru a vedea ceea ce dvs.. Citește mai departe de tine.

Twitter Tweets întâlni cât mai curând ea le dă publicat pe site-ul dvs. Twitter. Și logo-ul de pe site-ul dvs. lista (Follow) a făcut, el este informat prin metode automate. Oamenii stau la computer astfel încât să poată răspunde la mesaj. De social networking nu este de câteva moduri diferite. Ai zice că e timpul Khanmkha West este OK, sigur este. (În opinia noastră) este Taimvest doar rețele sociale. Dar poate fi, de asemenea, utilizate creativ. Cum ... Lldekia pentru a explica câteva exemple de mai jos:

Mini-Blog
Utilizarea Twitter ca un mini-blog sau pe blog-ul poate avea, de asemenea, parte. Să presupunem că de management sau tehnic, este maestru de Natsrfing. Dacă doriți ca cititorii dvs. câteva trucuri pentru a vă arăta sunt în bara laterală a blog-ul. Acum, fie ca Guron / sfaturi pentru a crea un nou blog, care este condus și de a gestiona o sarcină în sine contra. Sau crea un cont pe Twitter pentru a obține merge. Cred că a doua opțiune ar fi mult mai ușor. Ia doar începutul. Conectați-vă cu Google chat, trimite, și continuă să dea în bara laterală. Twitter este foarte popular pentru a arăta pe blog-ul dvs., astfel încât să Mnmafik Vidjed-ar găsi cineva.

Reclama blog-ul dvs.
Este cunoscut tuturor faptul că cititorul este mai mică de blogger în hindi blogging. Pentru a crește numărul de cititori pe care noi toți trebuie să utilizeze noua platforma pentru a ajunge la hindi-cunoașterea. Twitter este o platformă similară. Dacă doriți mod automat de la site-ul blog-ul dvs. Twitter poate deveni. Posteaza aici și acolo va fi o scurtă senzație de a posta. Oamenii au văzut acest post, el va veni la site-ul dvs.. Apoi, legat de restul depinde de tine cum le păstrați. 10 hit-uri în luna veți obține site-ul dvs. Twitter atunci nu este nici o afacere deficit. Acum, veți găsi aceste puncte este această schimbare a dolarului este de până la tine.

Sfaturi bursiere
Au o bună cunoaștere a pieței de valori, sfaturi, cota de piață a da prietenilor tăi. Frate Kamal, l-ai auzit? Dar se întâmplă că dumneavoastră de 8 sau 10 prieteni, care este investit pe sfaturi. Dacă această caracteristică nu este acum în mesaje de chat care a făcut toată lumea împreună, astfel încât mai bine să ia de Twitter, face un cont, iar contul de la Google de chat Pune vârful la toate. Nu exprimate vârful aici, nu a fost publicat. Alte prietenii spun că site-ul este sigur pentru a va abona. Păstrați întreg comentariul piață pe tot parcursul zilei.

Patru Liana poezie
Să presupunem că blog-ul dvs. se bazează pe un subiect foarte serios. Dar vrei cititor, care a rămas, astfel încât acestea au unele glume amuzante, poezii umor de patru tip Liana sunt afișate în următoarea Saitbar. Acesta va veni tot la cititorii blog-ul lui. Este un risc, cu toate acestea, s-ar putea să fie mai popular decât Saitblog-ul blog-ul. Atunci vei ști pe fratele său bogat Kamal. Mulți rămân atârnat de un burlac este acolo doar pentru a privi bogat.

Semantică, pronunție, întrebări legate de scris pentru a cere
De multe ori oamenii întreabă, cutare și cutare și cutare cuvânt în hindi Baraha / IME pentru a scrie în, doar cere Kiss, cei dragi vă va da răspunsul balamale. Acesta va merge bine cu alții. În mod similar, oamenii întreabă adesea limba engleză de cuvinte în limba engleză de hindi sau cuvinte hindi doar chat-ul în schimb cere Între timp, restul de oameni îl vor înțelege. Utilizarea creativă a rețelelor sociale efectuate corect.

Actualizări live
Să presupunem că aveți o funcție în. Faceți cunoștință cu bloggeri plecat cineva presupunem (care Vegetarian, citit consecvent acest blog) sunt acolo vă pot da site-ul este conștient de fiecare moment. Tweets Lift Rămâi mobil și Dunn a pus restul de blogger va ști uitandu-te la site-ul respectiv. Actualizare in timp real nu sunt.

Ei bine noi, oamenii din India sunt foarte Jugadhu. Sper că nu, dar utilizarea Jugadhi sigur vei profita din plin de Twitter. Cum ar fi o izbucnire scurt (de tip walkinto, Galia 140 pot fi scrise în cuvinte atât de mult, încât nu este?) Șterge, poemele au fost blocați în minte, un nou haiku proaspăt scris, asa ca lasa-l verse acolo. Mulți s-au folosit astfel de o serie de nevoi pe care le puteți folosi pe Twitter. Munca ta va linkul de mai jos pentru mai multe informații.

Technorati Tags: , , , , ,


Le va plăcea prea

6 Responses to "anecdotă A Twitter"

  1. Adică Tvitiyate este doar murdar. Cuvântul engleză ... la Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Raport extrem de util. În plus față de creșterea mijloacelor de a câștiga accesoriu Hits. După ce am maldaar fratele Jitu doctor Avinash Tiwari și Om Prakash au început să pună poezii pe afacerile curente. Meriti sfaturi pe care trebuie să execute. Scrie un raport că adăugarea de Google AdSense Unde Unde pot aranja pentru a colecta ed. Atunci când se aplică pentru ajutor și ce să păstreze în minte cât de mult un astfel de ajutor poate fi mobilizate. Wow Bani Blog hindi și cererea sa a fost respinsă de către Google. Acum puteți arăta calea pentru bloggeri ca mine, care dorește să adauge scris un mesaj. Fratele jitu pune pe precum și în cazul în care blogger veteran apoi introduceți comentariile dumneavoastră și sugestiile vor adăuga cu siguranță mai multe lucruri pentru ea. O astfel de nerăbdare să dvs. post.

  3. Și apoi, cine gestionează internet prin GPRS mobil sau scenă mobilă CDMA ea a simtit Dana-Dan a lovit bara, Fokti și Twitter pentru cei care nu au astfel de facilitate, care au un mobil indian fi furnizate de numărul 5566511 Deci, un mesaj scurt pe care (conform fratele Alok) samosa și anume trimiterea unui SMS, de asemenea, se poate actualiza, doar cu numărul de telefon mobil va adăuga la contul dvs. Twitter.

  4. Twitter este bun site.Plese spune despre hindi motoarele de căutare. Știu despre o Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. dar poate u sugera mai mult

  5. Și tu poți Tvitia Devanagari sau orice indian Bhashamen. Desigur am citit Blagpta dumneavoastră urmați răspuns mekhadilkarprakas va fi trimis.

    Lumina 's Blog Ultimul mesaj .. Twitter Followers feline laba peste

  6. छत्तीसगढ़ के शिक्षा विभाग मैं गुरूजी के सेवानिवृत होने पर उन्हें अपना पेंसन बनवाने के लिए दर दर की ठोकर खाना पड़ता है और पेंसन बनवाने के लिए घूस देना पड़ता है यह बड़े शर्म की बात है इसके लिए सभी ब्लाक शिक्षा ऑफिस मैं पर्याप्त स्टाफ लगाया जय और Maestru Attec le-am trimis vreodată la departamentele lor de origine, astfel încât ar trebui să existe un mecanism pentru a funcționa în mod corespunzător și personalului nu trebuie să subvenționeze

Informațiile necesare

Un cadou pentru cei care comenteaza pe pagina mea. Ești comentariu și completați adresa exactă a blog-ul dvs., vom arăta aici este un link la blog-ul dvs. este ultimul mesaj. Cititorul va găsi ceva pe blog. Un lucru bun nu-i asa? Deci, motivul întârzierii a început drumul.

Lasă un Răspuns

CommentLuv insigna