Anecdotă A Twitter

MeraPannaOnTwitter

Când am urmati oamenii au început întreabă dacă utilizat, este urmarea? Un agitat din nou? De ce Ktrag dispersa, Vgarha Vgarha. Deci, ne-am gandit pentru a elimina concepții greșite de oameni, pentru a scrie un articol pe Twitter. Ei bine, în acest articol prin extinderea fratele Sun ținut scris trebuie să-l îndrăznesc. În viața de zi cu zi, veți auzi cuvântul ... desigur.

Păpușă faci?
Ce se întâmplă?
Ce noutăți?
Ce este nou în stare proaspătă?

Da, aceasta este întrebarea de multe ori Mirza. Când Mirza Sahib telefon noastră / de chat ajunge la arderea prima întrebare de ce. Acum Itte Foc de compensare tipul uita la ei, va spune ce face fără a cere. Am urmări, de asemenea, dezvoltatorul care va avea de suferit din cauza cineva ca Mirza Dunn a creat un site in care fiecare moment de oricare dintre informațiile contului dvs. vă poate da voi prietenii mei. Acum Ia Avinash , ca el ia știri de follow-up, spălare de baie, variind de la aur la rapoartele publicate au început să pună la îndoială faptul că nu se cere nici o de mai sus. Mai ușor de a scrie mesaje scurte, astfel încât șansele de până Google / Yahoo Messenger, căile mobil sau pentru alte puteți trimite actualizări la site-ul. Conectați-vă pentru a vorbi cu aceste actualizări. Contul 140 de cuvinte ar putea fi orice mesaj. Limita de la a scrie un mesaj în limba engleză, așa că este bine, dar, desigur, această limită se reduce la hindi, pentru că hindi este cuvintele sunt stocate în Unicode. Ei bine, problema cu Twitter pentru a vedea ceea ce dvs.. Ai Citește mai departe.

Twitter Tweets întâlni cât mai curând el le dă publicat pe site-ul dvs. Twitter. Și logo-ul de pe site-ul dvs. lista (Urmareste) au, în care sunt informate prin metode automate. Oamenii de zi la computer, dacă puteți răspunde mesajul tău. Social networking nu este oarecum diferit. Ați spune că e lege timpul de Vest Khanmkha lui, este cu siguranta. (În ochii noștri) este un social networking Taimvest. Dar poate fi, de asemenea, experiment creativ. Cum ... Lldekia se explică câteva exemple de mai jos:

Mini Blog
Utilizarea Twitter sub forma unui mini-blog sau blog poate avea, de asemenea, parte. Să presupunem că aveți de conducere sau tehnic, este maestru de Natsrfing. Dacă doriți cititorii dvs. pentru a câteva trucuri pe care le afisat in bara laterală blog. Acum fie ca Guron / sfaturi pentru a crea un nou blog, care este condus și de a gestiona o sarcină în sine contra. Sau creați un cont pe Twitter pentru a obține merge. Cred că a doua opțiune ar fi mult mai ușor. Doar începe. Conectați-vă cu Google chat, trimite, și continuă să dea în bara laterală. Twitter este spectacol foarte popular pe blog-ul dvs., astfel încât veți primi doar Mnmafik Vidjed cineva.

Reclama blog-ul dvs.
Este cunoscut tuturor faptul că cititorul este mai mică de blogger în hindi blogging. Pentru a crește numărul de cititori, vom face uz de toate noua platforma unde Hindi este ajunge să. Twitter este pe aceeași platformă. Dacă doriți modalitati de automate de urmat site-ul dvs. blog poate deveni. Postați aici și acolo va fi un post scurt în care aveți stropi. Oamenii au văzut acest post, va veni pe site-ul tău. Apoi, restul depinde de tine cum le legat de menține. Dacă aveți o lună pentru a obține site-ul dvs. Twitter 10 puncte nu orice troc. Dacă găsiți aceste dolari afisari acum este de până la tine pentru a schimba.

Sfaturi bursiere
Știi piața de valori este bun, prietenii tai vor dori să sfaturi bursiere. Frate Lotus, ai auzit? Dar este că dvs. de 8 sau 10 prieteni, care este realizată pe sfaturi. Dacă nu este în funcție de chat care toată lumea are un mesaj, astfel încât să ia ajutor de Twitter, Fă-ți un cont dumneavoastră, și la vârful contul dvs. de chat Google Pune totul. Nu ati vârful aici, nu a fost publicat. Ca site-ul să fie sigur de a subscrie la prieteni spun. Păstrați întreg comentariul piață pe tot parcursul zilei.

Kavita patru Liana
Să presupunem, blog-ul dvs. se bazează pe un subiect foarte serios. Dar ai ținut cititorii, astfel încât acestea au unele glume amuzante, poezii de benzi desenate de patru tip Liana sunt afișate în următoarea Saitbar. Acesta va veni toate la cititori de blog. Este un risc, însă, ar putea fi că nu va fi mai popular decât Saitblog dumneavoastră blog-ul. Ar trebui să știi pe fratele tău lotus bogat. Mulți rămân agățat de burlac e doar acolo să se uite bogat.

Semantica, pronunție, scris de a pune întrebări legate de
Deseori oamenii întreabă, și astfel și o astfel de cuvânt în Hindi Baraha / IME, cum să scrie, cere doar Kiss, cei dragi îți va da răspunsul balamale. Se va merge bine cu ceilalți. În mod similar, hindi sau cuvinte hindi de cuvinte în limba engleză de limba engleză de multe ori cere, cere doar în jurul valorii de chat în schimb, atunci oamenii vor înțelege. Nu se face uz de creatie a social networking.

Actualizare live
Să presupunem, ai un picnic. Lasă-oricăror carne bloggeri (Vegetarian care citesc acest blog compatibil) sunt în, există în momentul în care poate oferi informații site-ului instant. Contul meu lift Stai mobil și Dunn pune restul de bloggeri știu că site-ul va vedea. Actualizări live nu sunt.

Ei bine, noi suntem oamenii din foarte Jugadhu. Sper că nu, dar posibilitatea de a urmări Jugadhi încredere că veți folosi. Ca o explozie scurtă (walkinto tastat 140 de cuvinte, Galia atât de mult poate fi scris, asta nu-i?) Pentru a elimina, poemele au fost blocate in creier, o nouă haiku proaspăt scris, atunci să nu scuipă. Mai multe loturi și utilizează astfel de nevoi pot folosi pentru Twitter. Pentru mai multe informații accesați link-ul de mai jos pentru munca ta.

Technorati Tags: , , , , ,


Vrei plac

6 Responses to "apuca un Twitter"

  1. Adică Tvitiyate este încă murdar. Engleză a cuvântului ... la Hindikrn.
    New Addiction Lgwaoge :)

  2. Rapoartele extrem de util. În plus față de creșterea extinderea mijloacelor de a câștiga unul hit-uri. Jitu Bhai bogat după ce am Avinash Tiwari doctor și OP au început chiar să poezii pe afacerile curente. Vrei să spui că sunt în măsură să execute. Scrieți un raport care Google AdSense Unde Unde altundeva pot fi gestionate pentru a ridica ed. Atunci când se aplică pentru ajutorul de a păstra în minte este ceea ce și cât de mult pot fi ridicate astfel de ajutor. Wow Bani Blog hindi și cererea sa este respinsă de Google. Acum poți să-mi arate calea spre bloggeri care doresc ajutor ca scrierea unui mesaj. Pune in bara Jitu Bhai cu blogger veteran apoi se adaugă comentarii și sugestii trebuie să adăugați lucruri la el. Asteptam mesajul dumneavoastra.

  3. Și apoi, cine gestionează Internet GPRS mobile sau etapă CDMA mobil a simțit lovit Fokti post Dana-zi, iar pentru cei care nu dispun de un număr de mobil indian 5566511 Twitter care a furnizat Acesta este mesajul scurt care (în funcție de lumină frate), placinta, care este de a trimite un SMS, de asemenea, se poate actualiza, pur și simplu adăugați numărul dvs. de telefon mobil cu contul tău Twitter.

  4. Twitter este bun site.Plese spune despre hindi motoarele de căutare. Știu despre un hindi Store (www.hindi.co.nr) .. dar u poate sugera mai mult

  5. Și poți Tvitia devanagari sau orice indian Bhashamen. Am trimis trebuie să urmați mekhadilkarprakas Blagpta lectură va răspunde.

    Lumina 's Last Blog postare .. Tweet După Feline laba peste

  6. Când m-am retras maestru de Chhattisgarh Departamentul de Educație pentru a construi Pensiune și pensii ratele lor comision pentru toamna face mare rușine că trebuie să subvenționeze Educație Oficiului bloc de Glory am avut personal suficient și Attec Guru este tot asa ca nu exista personal ar trebui să fie trimise la departamentele lor originale aș putea funcționa în mod corespunzător și să ia măsuri pentru a preveni mită

Informații importante

Un cadou pentru cei care comentează pe pagina mea. Ești comentarii și exact completați blog-ul dvs., vom arăta aici este un link la postarea dvs. pe blog trecut. Cititorul va găsi ceva pe blog. Nu este un lucru bun? Apoi întârziere, și de a începe.

Lasa un raspuns

CommentLuv insigna