Anekdotë Një Twitter

MeraPannaOnTwitter

Kur ne ndjekim eksperimenti filloi të pyesni njerëz nëse ata ndjekin? Përsëri labirint i një ligji të ri? Pikën ku Ktrag shpërndarë, Vgarha Vgarha. Pra, ne kemi menduar logon për të hequr keqkuptimet, është duke shkruar një artikull në Twitter. E pra në lidhje me një artikull në detaje Sun vëllait mbajtur shkrim, me siguri Dekiaga saj. Këto fjali me siguri do t'ju dëgjojë në jetën tuaj të përditshme ....

Vogëlush duke bërë?
Çfarë po ndodh?
Çfarë lajm?
Çfarë ka të re?

Po, e njëjta pyetje shpesh Mirza. Mirza Sahib ynë sa herë që telefoni / bisedë të vijnë në të njëjtën pyetje, së pari para qitjes. Tani Itte Zjarri hapur djalë duke kërkuar në to, do t'ju them pa pyetur se çfarë ai e bën. Unë mendoj se Twitter si një person që ka vuajtur nga zhvilluesi Mirza prandaj do të bëjë gjithashtu një vend të dhënë nga Dunn, i cili çdo moment lajmi i llogarisë së tij duke e bërë çdo moment e miqve tuaj mund të ju jap djema. Tani Avinash Merrni Twitter si lajm i ringjalljes së tij merr, dush larë, duke filluar nga publikimin e lajmeve prej ari janë zhvendosur në të djathtë në mënyrë që askush nuk e ka kërkuar pyetjen e mësipërme. Lehtë për të shkruar mesazhe të shkurtra, kështu që shanset nga krye të Google tuaj / Yahoo Messenger, celular apo mënyra të tjera që ju mund të dërgoni më të reja në vend. Këta përditësime janë quajtur tweets për të. Tweets mund të jetë çdo mesazhi i 140 fjalë. Limit për të shkruar në gjuhën angleze, kështu që është e mirë, por sigurisht ky limit është reduktuar në Hindi, sepse Hindi është fjala janë të ruajtura në Unicode. Edhe problemi me Twitter për të parë se çfarë tuaj. Ju Lexoni përpara.

Tweets Twitter përmbushur ato sa më shpejt që ata janë të publikuara në faqen tuaj Twitter jep. Dhe logo në faqen tuaj vezhgimit (Ndiqni) i ka bërë ata mënyrë automatike lajm është bërë. Njerëzit ulur në kompjuterin tuaj, nëse ajo është mesazhi juaj mund të përgjigjen. Social networking nuk është disi ndryshe. Do të ju them se kohë këto Khanmkha Perëndimit është po, ne kemi. (Në sytë tanë) është networking vetëm Taimvest social. Por ai gjithashtu mund të jetë një eksperiment krijuese. ? Si ... Zldekia kanë shpjeguar disa shembuj më poshtë:

Mini Blog
Përdorur Twitter në formën e një mini-blog ose blog mund të ketë krah. Supozoni se ju keni të menaxhimit apo teknike, është mjeshtër i Natsrfing. Ju doni disa nga truket e tij në sidebar e lexuesit tuaj blog treguar. Tani ose ju Guron / këshilla kanë krijuar një blog të ri, i cili është i drejtuar dhe operohet edhe në vetvete thembra counter. Ose shkoni në Twitter për të krijuar një llogari. Unë mendoj se opsioni i dytë më të lehtë. Merr vetëm fillimi. Dërgo Tweets nga Google chat tuaj, dhe të tregojnë në qëndrimin sidebar. Twitter është shumë popullor kështu që ju duhet të tregoni mendimet tuaja Mnmafik Vidjed do të gjeni dikë.

Advertise blogun tuaj
Ajo është e njohur për të gjithë se bloger në Hindi Blogging është shumë më pak lexues. Për të rritur numrin e lexuesve, ne do të duhet të përdorin të gjitha platformat e reja ku Hindu-ditur arrijnë. Twitter është një platformë të ngjashme. Pra, nëse ju keni një vend Twitter nga ditarin tuaj mënyrë automatike mund të bëhet. Ju mund ti postoni ketu dhe do të ketë një të shkurtër pas spërkatje. Duke parë njerëzit se post, do të vijë vetëm në faqen tuaj. Pastaj pjesa tjetër është deri në ju si ju lidhin ato për të mbajtur. Në muaj 10 hitet që ju të merrni faqen tuaj Twitter nuk ishte një marrëveshje e keqe ose. Tani ju gjeni këto hite, ky ndryshim në dollarit është deri te ju.

Këshilla të tregut të aksioneve
Ti e di tregun e aksioneve është e mirë, miqtë tuaj do të duan të ndajnë këshilla e tregut. Vëllai Kamal, ju dëgjoni atë? Por a është kjo e tua 8 ose 10 miq, e cila është investuar në informacionin tuaj. Nëse kjo veti nuk është tani në mesazhet chat që kanë të gjithë së bashku, kështu që më mirë të marrin Twitter, Për të bërë një llogari tënde, dhe në majë të Google chat llogaria juaj Vënë atë të gjithë. Ndërkohë, tip jo të hedhura, dhe nuk janë botuar. Miq të tjerë më thoni se vendi të jetë i sigurt që të regjistroheni. Mbani të gjithë komentin e tregut gjatë gjithë ditës.

Kavita katër Liana
Supozoni, blog juaj është i bazuar në një temë shumë serioze. Por ju doni lexuesit tuaj ka mbetur, në mënyrë që ata kanë disa shaka zbavitës, poezi komik e katër lloj Liana treguar në Saitbar ardhshëm. Ajo do të vazhdojë të vijnë në blogun tuaj çdo lexues. Ky është një rrezik, megjithatë, mund të jetë se Saitblog faqja juaj juaj do të bëhet më popullore. Lotus atëherë ju do të jetë i pasur i vëllait të tij. Shumë bachelor pasur vetëm atje për të parë perden jetojnë.

Semantikë, shqiptim, pyetjet me shkrim të lidhura për të kërkuar
Shpesh njerëzit pyesin, të tilla dhe të tilla dhe një fjalë e tillë në Hindi Baraha / IME për të shkruar në, vetëm të kërkoni zgjidhje, të dashurit tuaj do të ju jap Përgjigja varet. Ajo do të shkojë mirë me të tjerët. Në mënyrë të ngjashme, njerëzit shpesh pyesin anglisht i fjalëve anglisht hindisht ose fjalë Hindi, vetëm chat vend pyesni Ndërkohë, pjesa tjetër e popullit do ta kuptojnë atë. Përdorimi kreativ i rrjeteve shoqërore nuk është bërë.

Jetojnë përditësim
Supozoni, ju keni një Festival. Le të shkojë e çdo mish blogerët (vegjetarian, duke lexuar këtë blog compatible) janë në, nuk ju momenti në moment, vendi është në gjendje të japin informacion. Merrni celular dhe të qëndrojnë të vënë në Dunn Twitter, blogerët të tjera do të dini se duke shikuar në këtë faqe interneti. Përditësime jetojnë nuk janë.

Edhe ne, populli i Indisë janë shumë Jugadhu. Unë nuk shpresoj, por të gjithë të sigurt që ju do të përdorni Twitter gjithë Jugadhi. Ashtu si një zhgënjim të vogël (walkinto shtypur 140 fjalë, mund të shkruhet mjaft Galia, që nuk është?), Merrni, poezitë kanë marrë mbërthyer në tru, një Haiku ri të freskët të shkruar, atëherë le atje spewing. Disa shumë dhe duke nevoja të tilla të kenë qasje në Twitter. Për më shumë informacion, vizitoni lidhjet e mëposhtme për punën tuaj.

Technorati Tags: , , , , ,


Ju do të dëshironi ta shumë

6 Përgjigjet për të "Një anekdotë Twitter"

  1. Dmth Tvitiyate është ende çrregullt. "Fjalët e gjuhës angleze ... për Hindikrn.
    New varësisë Lgwaoge :)

  2. Jashtëzakonisht e dobishme. Përveç rritjen e zgjerimin e mjeteve të fituar ndonjë hits. Pasi Vëllai i doktoraturës unë Avinash Jitu pasura dhe OP Tiwari poezi mbi çështjet aktuale kanë filluar të rritet. Ju duhet të ndiqni këto këshilla që ata meritojnë. Ju shkruani një raport që Google AdSense Ku Ku tjetër mund të menaxhohen për të rritur ed. Ndërkohë që aplikojnë për ndihmë duhet të mbani në mend se çfarë dhe sa për të ngritur një ndihmë të tillë. Wow Paraja Blog Hindi dhe kërkesa e tij është refuzuar nga Google. Tani ju mund të tregojnë rrugën për blogerët si unë që duan ed për të shkruar një post. Vendos pastaj vëllai legjendar Jitu edhe kur postoni komentin tuaj, të hyjë në bloger dhe të shtoni gjëra për të dhe patjetër të rekomandojë atë. Duke pritur për shkrimin tuaj.

  3. Dhe pastaj, kush është menaxhuar në internet me GPRS mobil ose CDMA ajo ndjeu për mbulimin e lëvizshme të Dana-ditës patting Fokti postim dhe Twitter për ta nga ata që nuk kanë objektit të tillë me kusht ishte një numër celular Indian 5566511 dmth mesazhi të shkurtër në të cilën (sipas Alok vëllait) byrek që është për të dërguar SMS mund të rinovuar atë, vetëm të hyjë numri juaj celular duhet të jetë i lidhur me llogarinë tuaj Twitter.

  4. Twitter është e mirë site.Plese tregoni rreth Hindi Search Engines. Unë e di në lidhje me një Hindi Store (www.hindi.co.nr) .. por mund u sugjerojnë më shumë

  5. Dhe ju mund të Tvitia Bhashamen Devanagari apo ndonjë indian. ndjekin mekhadilkarprakas Sigurisht unë jam duke lexuar përgjigja juaj do të dërgohet Blagpta.

    Drita 's Blog postimi i fundit .. Tweet Pas kthetrat mbi familjes së maces

  6. Kur unë në pension shtetëror mjeshtër Departamenti i Arsimit për normën zëvendësimin e pensionit dhe pensionin e tyre për zëvendësimin duhet të pengohen për të subvencionuar turpin e madhe për të gjithë zyrën e arsimit bllok kam vënë personel të mjaftueshëm dhe Jay Çdo master është Attec departamentet e tyre origjinale në mënyrë që unë do të dërgohen atje, stafi mund të funksionojë si duhet dhe të marrë hapa për të parandaluar gëlltitje

Informacione të nevojshme

Një dhuratë për ato komentet në faqen time. A ju komentoni dhe saktësi plotësoni blogun tuaj, ne do të tregojnë lidhjet e fundit blog tuaj postuar ketu. Lexuesi do të gjeni diçka në blogun tuaj. A nuk është gjë e drejtë? Pra, pse shtyrja ka filluar të shkojnë.

Lini një Përgjigju

CommentLuv simbol